ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ

Ανακαλύψτε πώς οι λύσεις της Epson και των συνεργατών της αξιοποιούν τις δυνατότητες των εκτυπωτών, των εκτυπωτών πολλαπλών λειτουργιών (MFP) και των σαρωτών εγγράφων μας, ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες επιχειρήσεων, από τις ΜΜΕ έως τις μεγάλες εταιρείες, και ταυτόχρονα μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες των κάθετων αγορών.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ

Ευρεία γκάμα λύσεων για όλους τους τύπους των επιχειρήσεων

Οι συσκευές της Epson είναι συμβατές με υπηρεσίες και λύσεις λογισμικού, οι οποίες συμβάλλουν σημαντικά στη ροή εργασιών της εταιρείας σας, τον έλεγχο των εξόδων και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας, καθώς και να επιτρέψουν την απρόσκοπτη ενσωμάτωση συσκευών σε διαρκώς μεταβαλλόμενα περιβάλλοντα.

ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ

Η μετάβαση από τους εκτυπωτές laser σε εκτυπωτές χωρίς θερμότητα σας βοηθά να καταναλώνετε λιγότερη ενέργεια και να μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις της εκτύπωσης.

Λύσεις λογισμικού

Επιλογή λύσης λογισμικού
Κατηγορια

Τυπος

ΣΥΜΒΑΤΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ

Καθετες αγορες

Εμφανίζονται 1 - 9 από 1 προϊόντα Σελίδα 1 / 1
Ταξινόμηση κατά:
Εμφανίζονται 1 - 9 από 1 προϊόντα Σελίδα 1 / 1
Ταξινόμηση κατά:

Epson Print Admin

Το Epson Print Admin είναι μια λύση που βασίζεται σε διακομιστή, η οποία δημιουργεί ένα ασφαλές περιβάλλον εκτύπωσης, σάρωσης και αντιγραφής, μέσω ελέγχου ταυτότητας χρηστών με συσκευές ανάγνωσης καρτών, διαπιστευτήρια σύνδεσης/κωδικούς πρόσβασης και κωδικούς PIN.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Μιλήστε με ένα μέλος της ομάδας μας, για να μάθετε πώς μπορείτε να μειώσετε τα έξοδά σας και να εργάζεστε αποδοτικότερα