Πρωτοποριακές τεχνολογίες

Η Epson αναζητά την τελειότητα. Οι πατενταρισμένες τεχνολογίες μάς χαρίζουν σταθερά την κορυφή της διεθνούς λίστας με τους κατόχους ευρεσιτεχνιών Πνευματικής Ιδιοκτησίας (IP). Αυτή η δέσμευση ως προς την καινοτομία μάς καθιστά την κορυφαία εταιρεία κατοχής προϊόντων με ευρεσιτεχνίες στις βασικές γραμμές των προϊόντων μας και μας έχει χαρίσει ευρεία αναγνώριση ως κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας στη λίστα Top 100 Global Innovators Thomson Reuters για πέντε διαδοχικά χρόνια1.

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Τεχνολογίες εκτύπωσης

PrecisionCore®

Τεχνολογία κεφαλής εκτύπωσης επόμενης γενιάς

Η τεχνολογία PrecisionCore είναι μια νέα τεχνολογία εκτύπωσης που περιλαμβάνει ένα επαναστατικό chip εκτύπωσης υψηλής πυκνότητας, το οποίο μπορεί να δημιουργήσει έως 40 εκατομμύρια ακίδες ακριβείας.

Προηγμένη τεχνολογία MicroPiezo®

Προηγμένη τεχνολογία για ανώτερες εκτυπώσεις και αντοχή στον κλάδο

Η τεχνολογία κεφαλής εκτύπωσης MicroPiezo εξασφαλίζει ευκρινή και ακριβή τοποθέτηση του μελανιού για υψηλή ποιότητα εικόνας και βελτιστοποιημένες ταχύτητες εκτύπωσης. Επίσης, επειδή δεν χρησιμοποιεί θερμότητα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με μια ευρεία γκάμα μελανιών για ευκρινείς εικόνες και διάρκεια σε διάφορες εφαρμογές.

Διαμορφώνουμε το μέλλον της εκτύπωσης με την Τεχνολογία χωρίς θερμότητα

Η μετάβαση από τους εκτυπωτές laser σε εκτυπωτές χωρίς θερμότητα σας βοηθά να καταναλώνετε λιγότερη ενέργεια και να μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις της εκτύπωσης.

Τεχνολογία Ink Tank

Επαναστατική αλλαγή. Ασύγκριτο μελάνι.

Καλωσορίστε την εκτύπωση χωρίς φύσιγγες μελανιών. Ο εκτυπωτής Ink Tank System συνοδεύεται από μελάνι που σας καλύπτει για έως τρία έτη2, κάνοντας εξοικονόμηση έως 74% στις εκτυπώσεις για την επιχείρησή σας3.

Βιντεοπροβολείς

3LCD

Εξερευνήστε τους βιντεοπροβολείς απόδοσης έγχρωμου φωτισμού 3LCD

Η 3LCD είναι μια εξελιγμένη, πρωτοποριακή τεχνολογία που χρησιμοποιεί τρία chip για να προσφέρει ολοζώντανες, αληθινές εικόνες για τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές και επιχειρήσεις.

CLO

Το χρώμα αλλάζει τα πάντα.

Πετύχετε πιο φωτεινές, ζωντανές προβολές με την απόδοση έγχρωμου φωτισμού (CLO) από την Epson.

Τεχνολογία laser

Ακρίβεια φωτός laser

Απολαύστε εντυπωσιακή ποιότητα και αξιοπιστία με τη νέα πηγή φωτός laser και το προηγμένο φίλτρο. Συνδυάστε πολυλειτουργικά χαρακτηριστικά παρουσίασης με χρήση 30.000 ωρών4 χωρίς συντήρηση και σταθερή απόδοση για να είστε ξένοιαστοι κατά τη διάρκεια σημαντικών παρουσιάσεων. Καινοτομίες στην τεχνολογία των βιντεοπροβολέων όπως οι παραπάνω, εξακολουθούν να μας διατηρούν στην πρώτη θέση5 στο χώρο των βιντεοπροβολέων από το 2001.

Λογισμικό βιντεοπροβολέων

Αξιοποιήστε πλήρως το βιντεοπροβολέα σας. Δώστε τη δυνατότητα στο βιντεοπροβολέα σας να σας αποκαλύψει όλες του τις δυνατότητες.

Αξιοποιήστε τις εξειδικευμένες λύσεις λογισμικού της Epson για να εμπλουτίσετε το βιντεοπροβολέα σας και να επωφεληθείτε από τις αυξημένες δυνατότητες, τη σιγουριά και τον έλεγχο που σας προσφέρει. Ως η κορυφαία στον κόσμο εταιρεία κατασκευής βιντεοπροβολέων5, κατανοούμε την ανάγκη για τις κατάλληλες λύσεις προβολής, οι οποίες σας επιτρέπουν να πραγματοποιείτε παρουσιάσεις με τον τρόπο που θέλετε, όπου θέλετε, εύκολα και αποτελεσματικά.

Τεχνολογίες μελανιού

Μελάνι Claria

Σχεδιασμένο για να ταιριάζει στον τρόπο που εκτυπώνετε

Είτε εκτυπώνετε μια σχολική εργασία, είτε δημιουργείτε ένα οικογενειακό φωτογραφικό άλμπουμ, είτε επιθυμείτε να προβάλετε τις νεοαποκτηθείσες δεξιότητές σας στη φωτογραφία, είναι εύκολο να εντοπίσετε το κατάλληλο σετ μελανών.

Μελάνι DURABrite Ultra

Ειδική σχεδίαση για εκτύπωση σε επιχειρήσεις

Κατασκευασμένα για επαγγελματικές εκτυπώσεις, τα μελάνια DURABrite Ultra της Epson στεγνώνουν γρήγορα και είναι ανθεκτικά στο νερό και τις μουτζούρες.

Με επικαλυμμένα με ρητίνη σωματίδια pigment που προσκολλώνται στην επιφάνεια του χαρτιού, αντί να βυθίζονται σε αυτήν όπως κάνουν τα μελάνια με βάση το υγρό χρώμα, το μελάνι DURABrite Ultra παράγει κείμενο και γραφικά που στεγνώνουν γρήγορα και παραπέμπουν σε laser, σε διάφορους τύπους και κατηγορίες χαρτιού.

Why buy genuine?

We believe that printing is a partnership. It takes both a printer and its ink to produce a quality print. That’s why it's essential to understand your inks to avoid potential printing pitfalls. Find out what sets our inks apart from the competition.

Δυνατότητα διασύνδεσης

Discover the benefits of Epson's groundbreaking app solutions, designed to cater to the needs of both businesses and consumers. Epson's cutting-edge apps are meticulously developed to optimize operations, increase productivity, and streamline workflows. Irrespective of your industry, whether it's retail, hospitality, healthcare, or any other sector, Epson's app solutions offer personalized features and functionalities tailored to your specific requirements.

Enjoy the convenience of inventory management, point-of-sale systems, mobile printing, and document scanning seamlessly integrated with Epson's user-friendly interfaces. Stay one step ahead with Epson's adaptable app solutions, unlocking limitless possibilities for your business or personal pursuits today.

Epson Connect

Εκτυπώστε εύκολα από tablet, smartphone και άλλα

Οι υπηρεσίες εκτύπωσης μέσω κινητού και cloud της Epson σάς επιτρέπουν να εκτυπώνετε και να σαρώνετε ασύρματα χρησιμοποιώντας smartphone και tablet στο σπίτι, στο γραφείο και όταν είστε εν κινήσει.

Epson Device Admin

Ελέγξτε, αναλύστε και διαχειριστείτε το σύνολο των εκτυπωτών σας κεντρικά από ένα έξυπνο περιβάλλον εργασίας.

Διαχειριστείτε εύκολα ένα ολόκληρο σύνολο εκτυπωτών και σαρωτών8 από απόσταση, έχοντας πλήρη έλεγχο και δυνατότητα εγκατάστασης, διαμόρφωσης, παρακολούθησης, συντήρησης και αντιμετώπισης προβλημάτων των συσκευών σας για αυξημένη παραγωγικότητα και εξοικονόμηση κόστους.

Η εφαρμογή υπολογισμού κόστους μελανιού για LFP της Epson

Υπολογίστε την κατανάλωση μελανιού για τους διαφορετικούς τύπους εικόνων

Η εφαρμογή υπολογισμού κόστους μελανιού LFP της Epson έχει σχεδιαστεί ώστε να σας προσφέρει κόστος μελανιού ανά σελίδα για επιλεγμένους εκτυπωτές σειράς Epson Stylus Pro και SureColor. Τα κόστη υπολογίζονται με χρήση δειγμάτων εικόνων, τα οποία είναι αντιπροσωπευτικά για κάθε εκτυπωτή και τύπο εφαρμογής8.

Epson iProjection

Ασύρματη σύνδεση και παρουσίαση

Αλληλεπιδράστε ελεύθερα με το κοινό σας, παρουσιάστε του μια πιο δυναμική πρόταση και τραβήξτε το ενδιαφέρον του για να συλλέξετε ιδέες. Κι αυτό χάρη στην εφαρμογή iProjection, η οποία σας επιτρέπει την ασύρματη παρουσίαση εγγράφων, εικόνων και ιστοσελίδων απευθείας από έξυπνη συσκευή iOS ή Android.

Epson Document Scan

Σαρώστε έγγραφα απευθείας σε κινητές συσκευές.

Το Epson DocumentScan σάς επιτρέπει να σαρώνετε απευθείας έγγραφα στη συσκευή Android™ που διαθέτετε. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε προεπισκόπηση των σαρωμένων δεδομένων και να τα στείλετε με email απευθείας σε άλλες εφαρμογές ή σε υπηρεσίες cloud, όπως είναι οι υπηρεσίες Box®, DropBox®, Evernote®, Google Drive™ και Microsoft® OneDrive.

Εφαρμογή αποδείξεων Epson EPOS

Η εφαρμογή αποδείξεων Epson ePOS δείχνει πόσο εύκολη είναι η δημιουργία, η εκτύπωση και η αποστολή αποδείξεων από iPhone ή iPad.

Δημιουργήστε ένα φορητό POS (mPOS) και ένα σύστημα εισαγωγής παραγγελιών με λίγα απλά βήματα.

Βοηθητικό πρόγραμμα TM

Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να ρυθμίζετε την ασύρματη σύνδεση, να διαμορφώνετε τις ρυθμίσεις εκτυπωτή και να εκτυπώνετε δείγματα αποδείξεων από iPhone, iPad και iPod touch σε εκτυπωτή αποδείξεων Epson.

iLabel

Το Epson iLabel διευκολύνει τη δημιουργία, την αποθήκευση και την εκτύπωση ετικετών από μια έξυπνη συσκευή.

Αξιοποιήστε όλες τις λειτουργίες της συσκευής σας, όπως είναι η φωνητική μεταγραφή, για να δώσετε μια νέα διάσταση στις ετικέτες που δημιουργείτε.

1 Βάσει δημοσιευμένων αριθμών εφαρμογών ευρεσιτεχνίας (CY2016). Σύμφωνα με έρευνα της Epson.

2 Με βάση μέσο όγκο εκτύπωσης 140 σελίδων το μήνα και υπολογίζοντας τη χαμηλότερη απόδοση από το πρώτο σετ μελανιών.

3 Ο υπολογισμός της σύγκρισης για τις φύσιγγες μελανιών πραγματοποιήθηκε με βάση τη φύσιγγα μελανιού χαμηλότερης απόδοσης που χρησιμοποιείται στους 20 κορυφαίους έγχρωμους εκτυπωτές A4 inkjet του ανταγωνισμού, σύμφωνα με το EMEA Hardcopy Tracker της IDC (στοιχεία που συλλέχθηκαν κατά το 4ο τρίμηνο του 2016) την περίοδο Απρίλιος 2016 – Μάρτιος 2017. Ο υπολογισμός στηρίχθηκε στην τυπική απόδοση της φύσιγγας μελανιού των ανταγωνιστών διαιρούμενη με τη μέση απόδοση βάσει προδιαγραφών του εκτυπωτή Epson EcoTank ITS.

4 Διάρκεια ζωής laser έως 83.000 ώρες σε προσαρμοσμένη λειτουργία.

5 Το μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά των βιντεοπροβολέων 500 lumen και άνω. (Η έρευνα διεξήχθη από την Futuresource Consulting Limited από το 2001 έως το 2016).

6 Με βάση το πρότυπο μέτρησης JEITA CP-3901A: γυαλιστερό χαρτί μεγέθους A4, θερμοκρασία 23 °C, υγρασία 50%
Δικτυακοί εταιρικοί εκτυπωτές/MFP Inkjet Pro και laser, εταιρικοί σαρωτές και εκτυπωτές μεγάλου format.

7 Ο εκτυπωτής Epson SC-P5000 με το βιολετί σετ μελανιών μπορεί να επιτύχει το 99,0% των σταθερών χρωμάτων PANTONE® όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με χαρτί Epson Proofing Paper White Semimatte και μελάνι Epson. Ο εκτυπωτής Epson SC-P5000 με σετ μελανιών LLK μπορεί να επιτύχει το 98,8% των σταθερών χρωμάτων PANTONE® όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με χαρτί Epson Proofing Paper White Semimatte και μελάνι Epson.

8 Σημειώστε ότι οποιοδήποτε επιπρόσθετο μεταβλητό κόστος, όπως ενδεικτικά ο τύπος πολυμέσων, το κόστος συντήρησης, η κατανάλωση ενέργειας, οι ρυθμίσεις εκτυπωτή και η αντικατάσταση εξαρτημάτων, μπορεί να επηρεάσει το συνολικό κόστος. Οι τιμές του μελανιού της Epson βασίζονται στους τρέχοντες τιμοκαταλόγους μελανιών της Epson για τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ισπανία και το ΗΒ, χωρίς ΦΠΑ, όπως ισχύουν από τον Φεβρουάριου του 2013. Τα κόστη βασίζονται στη χρήση των προεπιλεγμένων ρυθμίσεων που χρησιμοποιούνται στους εκτυπωτές και βασίζονται σε αυθεντικά αναλώσιμα Epson εξαιρετικής απόδοσης.