ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αλλάξτε τον τρόπο που εργάζεστε με έξυπνη τεχνολογία που εξοικονομεί χρόνο και χρήμα, δίνοντάς σας την ελευθερία να επικεντρωθείτε στο βασικό αντικείμενο της επιχείρησής σας.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τεχνολογία που κάνει καλό στις επιχειρήσεις

Στον σύγχρονο, γρήγορα μεταβαλλόμενο και αγχωτικό επαγγελματικό κόσμο, χρειάζεστε τεχνολογίες που φέρνουν αποτελέσματα, σας βοηθούν να είστε πιο αποτελεσματικοί, παρουσιάζουν τα πράγματα όπως είναι και υποστηρίζουν εξαιρετική απόδοση όταν την έχετε ανάγκη.

Καθώς οι προϋπολογισμοί μειώνονται, είναι πολύ σημαντική η καλή σχέση τιμής-απόδοσης. Η Epson καλύπτει όλες αυτές τις ανάγκες. Επιτρέψτε στην τεχνολογία μας να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τους οικονομικούς περιορισμούς, να εργάζεστε πιο αποτελεσματικά και να παραμένετε ανταγωνιστικοί.

Εξυπνότεροι τρόποι εργασίας

Απολαύστε ταχύτερες εκτυπώσεις, κάντε προβολή των παρουσιάσεών σας με ευκολία, σαρώστε και εκτυπώστε όταν είστε εκτός γραφείου και επωφεληθείτε από πρωτοποριακές λύσεις, όπως είναι η δυνατότητα επαυξημένης πραγματικότητας. Η τεχνολογία της Epson απλοποιεί τα πάντα, επιτρέποντάς σας να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες και λιγότερο στη διαχείριση της τεχνολογίας σας.

Χαμηλό συνολικό κόστος κτήσης

Η τεχνολογία Epson μπορεί να σας εξοικονομεί καθημερινά χρήματα και, με μια διαχειριζόμενη υπηρεσία εκτύπωσης όπως το Print365, εκσυγχρονίστε τον τρόπο που εργάζεστε. Επιτρέψτε στο προσωπικό σας να εστιάσει στη δημιουργικότητα και τη συνεργασία, χωρίς να ανησυχείτε για τα κόστη.

Διατηρήστε ζωντανό το ενδιαφέρον των υπαλλήλων

Προσφέρετε στο προσωπικό σας έξυπνους, νέους τρόπους κοινής χρήσης πληροφοριών και πετύχετε περισσότερα με τις λύσεις της Epson. Η παραγωγικότητα κάνει την εμφάνισή της όταν έχετε εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και να ενσωματώσετε στην εργάσιμη ημέρα σας.

Προστατεύστε το μέλλον του πλανήτη

Στην Epson, κατανοούμε τη σημασία της προστασίας του πλανήτη για τις μελλοντικές γενιές.

Συντήρηση και υποστήριξη

Μάθετε περισσότερα για το service στις εγκαταστάσεις σας και τις εγγυήσεις της Epson.

Λύσεις εκμίσθωσης

Μάθετε περισσότερα για τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να επωφεληθείτε από προϊόντα της Epson μέσω μίσθωσης.

Λύσεις λογισμικού

Δείτε ολόκληρη τη σειρά λύσεων λογισμικού και συμβατοτήτων συστήματος παρακάτω, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που προσφέρονται από τους συνεργάτες μας.

Μεταμορφώστε οποιοδήποτε επιχειρηματικό περιβάλλον

Μειώστε τα έξοδα εκτύπωσης

Με τους εκτυπωτές WorkForce Pro RIPS μπορείτε να ενισχύσετε την παραγωγικότητα, αφιερώνοντας λιγότερα χρήματα σε αναλώσιμα και λιγότερο χρόνο στη συντήρηση, έτσι ώστε να μπορείτε να εργάζεστε χωρίς διακοπή. Μάλιστα, όταν κάνετε τη μετάβαση από laser, μπορείτε να μειώσετε την κατανάλωση ενέργειας έως και 96%, των απορριμμάτων έως 99%⁴ και των εκπομπών CO₂ έως 92%⁵, χωρίς να κάνετε συμβιβασμούς στην ταχύτητα και την ποιότητα.

Εργασία εν κινήσει

Εκτυπώστε, σαρώστε και κάντε προβολές εν κινήσει, με ελαφριούς, φορητούς σαρωτές μικρών διαστάσεων και λύσεις απεικόνισης.

Διατηρήστε τη ροή των πληροφοριών

Διαχειριστείτε, επεξεργαστείτε και κατευθύνετε αποτελεσματικά τα έγγραφα, με λύσεις σάρωσης, οι οποίες μπορούν να διαμορφωθούν έτσι ώστε να ονοματίζουν και να οργανώνουν αυτόματα τα εισερχόμενα αρχεία. Η λειτουργία παράλειψης σε περίπτωση ανίχνευσης διπλής τροφοδοσίας διασφαλίζει τη γρήγορη επεξεργασία απαιτητικών εγγράφων, όπως φακέλων και σημειώσεων post-it. Επιπλέον, οι συσκευές δημιουργίας δίσκων επιτρέπουν την αποθήκευση δεδομένων σε φορμά CD, DVD και BD, τα οποία αντέχουν έως 100 χρόνια χωρίς να απαιτείται επανεγγραφή.

Οργανώστε το γραφείο σας

Δημιουργήστε ετικέτες υψηλής αντοχής και διάρκειας σε διάφορους τύπους αυτοκόλλητων και χρωμάτων κειμένου. Με τις συσκευές δημιουργίας ετικετών LabelWorks μπορείτε να διασφαλίσετε ότι οι αναφορές, οι πόροι, τα αρχεία και τα καλώδιά σας φέρουν σωστές ετικέτες και μπορούν να εντοπίζονται εύκολα.

Εκτυπώστε υψηλούς όγκους με ταχύτητα

Εκτυπώστε υψηλής ποιότητας έγγραφα σε εξαιρετικά υψηλές ταχύτητες έως 100 εικόνων/λεπτό με τον WorkForce Enterprise, έναν αξιόπιστο και φιλικό προς το περιβάλλον έγχρωμο εκτυπωτή πολλαπλών λειτουργιών (MFP) A3 με προαιρετική μονάδα φινιρίσματος. Είναι ιδανικός για εφαρμογές για μικρές ομάδες εργασίας και τμήματα.

Αναδείξτε το περιεχόμενό σας

Επαναπροσδιορίστε τις εταιρικές παρουσιάσεις με την ισχυρή και οικονομική σειρά βιντεοπροβολέων εγκατάστασης EB-5500. Επικοινωνήστε τις εικόνες σας ξεκάθαρα σε ποικίλες συνθήκες φωτισμού με 5.500 lm και εξίσου φωτεινή λευκή και έγχρωμη εικόνα, η οποία είναι έως τρεις φορές πιο φωτεινή από τα ανταγωνιστικά μοντέλα DLP 1 chip³.

Τραβήξτε το ενδιαφέρον και συνεργαστείτε πιο αποτελεσματικά

Έχουμε απλοποιήσει τη συνεργασία επάνω σε έγγραφα, την κοινή χρήση αρχείων και τη μετατροπή των συμβατικών συσκέψεων σε ομαδικές εργασίες μέσω λύσεων προβολής. Το μέγεθος της οθόνης μπορεί να φτάσει έως τις 100" για δωμάτια σχεδόν οποιουδήποτε μεγέθους, έτσι ώστε όλοι να έχουν τέλεια οπτική και να μπορούν να αλληλεπιδρούν, να μοιράζονται υλικά και να σε συζητούν σε Full HD, χωρίς να απαιτείται υπολογιστής.

Ανακαλύψτε την ευρεία γκάμα επαγγελματικών εκτυπωτών, MFP, σαρωτών, βιντεοπροβολέων της Epson κ.ά.

ΣΑΡΩΤΕΣ

ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΙΣ

ΑΛΛΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Case studies

Ανακαλύψτε ένα ευρύ φάσμα περιπτωσιολογικών μελετών που περιλαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με προϊόντα και λύσεις Epson, καθώς και τις τάσεις της αγοράς.

Νέα

Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα της Epson και ανακαλύψτε ενημερώσεις για τα πιο πρόσφατα προϊόντα της Epson.

ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ

Αυξήστε την παραγωγικότητα και μειώστε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις χωρίς συμβιβασμούς.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Μιλήστε με ένα μέλος της ομάδας μας, για να μάθετε πώς μπορείτε να μειώσετε τα έξοδά σας και να εργάζεστε αποδοτικότερα

¹ Βάσει δοκιμής από το BLI, για διάστημα δύο μηνών μέχρι το Φεβρουάριο του 2017, του FPOT μετά από ολονύκτια αδράνεια, σε σύγκριση με επιλεγμένα ανταγωνιστικά μηχανήματα, κατόπιν εντολής της Epson. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την τοποθεσία www.epson.gr/inkjetsaving

² Υψηλή χωρητικότητα μονάδων παροχής μελανιού με απόδοση έως 84.000 σελίδων περίπου. Η πραγματική απόδοση ποικίλλει ανάλογα με τις εκτυπωμένες εικόνες και τις συνθήκες χρήσης. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την τοποθεσία www.epson.eu/pageyield. Τα αρχικά μελάνια περιέχουν μελάνι που επαρκεί μόνο για την υποστήριξη της εκκίνησης του εκτυπωτή, ενώ τα νέα μελάνια πρέπει να αγοραστούν ή να προσφερθούν για κανονική λειτουργία.

³ Η φωτεινότητα των χρωμάτων (απόδοση έγχρωμου φωτισμού) στην πιο φωτεινή λειτουργία, όπως υπολογίστηκε από τρίτο εργαστήριο σύμφωνα με το IDMS 15.4. Η φωτεινότητα των χρωμάτων ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες χρήσης. Κορυφαίοι σε πωλήσεις βιντεοπροβολείς 3LCD της Epson έναντι κορυφαίων σε πωλήσεις βιντεοπροβολέων μονού chip DLP, βάσει δεδομένων πωλήσεων έρευνας PMA για το διάστημα από το Δεκέμβριο του 2015 έως το Νοέμβριο του 2016.

⁴ Βάσει δοκιμής από το BLI, για διάστημα δύο μηνών μέχρι το Φεβρουάριο του 2017, σε σύγκριση με επιλεγμένα ανταγωνιστικά μηχανήματα, κατόπιν εντολής της Epson. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την τοποθεσία www.epson.gr/inkjetsaving

⁵ Με βάση την εξαγωγή και την επεξεργασία πρώτων υλών και την κατασκευή αναλώσιμων. Βάσει δοκιμής με τη μεθοδολογία της Epson: 1. Ο υπολογισμός αφορά μόνο εκπομπές CO2 που συμβάλλουν στην υπερθέρμανση του πλανήτη. 2. Τα αποτελέσματα του υπολογισμού βασίζονται σε δήλωση του ενδιαφερομένου. (Δεν λαμβάνεται επιβεβαίωση τρίτου μέρους). 3. Χρησιμοποιούμε το συντελεστή CO2 (κιλά CO2 / μονάδα) που δημοσιεύεται στη βάση δεδομένων της JEMAI «LCA Pro».

⁶ Συνήθως, οι εκτυπωτές laser 45-55 σελ./λεπτό χρησιμοποιούν 1.500 Watt. Ο WorkForce Enterprise υποστηρίζει χαμηλή κατανάλωση ενέργειας της τάξεως των 180 Watt – 320 Watt και εκτυπώνει έως 100 εικόνες/λεπτό.

⁷ Το μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά των βιντεοπροβολέων 500 lumen και άνω. (Η έρευνα διεξήχθη από την Futuresource Consulting Limited από το 2001 έως το 2016).

⁸ Η έρευνα διεξήχθη από την Future Source Consulting Limited από το 2001 έως το 2015.