ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΤΕ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ ΜΕ ΜΙΚΡΟΥΣ ΣΑΡΩΤΕΣ A4

Επιτραπέζιοι σαρωτές μικρού μεγέθους A4
Δείτε το βίντεο
ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΙ ΣΑΡΩΤΕΣ ΜΙΚΡΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ A4

Ο πρώτος σαρωτής διαδρομής αναστροφής χαρτιού U της Epson

Η νέα σειρά επιτραπέζιων σαρωτών μικρού μεγέθους αποτελεί μια λύση σαρωτών όλα-σε-1 για όσους έχουν περιορισμένο χώρο επάνω στο γραφείο και σαρώνουν διάφορα είδη μέσων και εγγράφων.

Κατασκευασμένοι για να εξισορροπούν την κλίμακα μεταξύ ισχύος και ευκολίας, αυτοί οι εξαιρετικά ευέλικτοι σαρωτές δίνουν στις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών τη δυνατότητα να κάνουν περισσότερα με λιγότερα και να αποκομίσουν όλα τα οφέλη ενός εξαιρετικά μικρού σαρωτή χωρίς να χρειάζεται να θυσιάσουν πολύτιμο χώρο στο γραφείο.

Τα βασικά χαρακτηριστικά με μια ματιά

Επιλογέας θέσης διαδρομής

Ο μοναδικός επιλογέας θέσης διαδρομής επιτρέπει τη γρήγορη εναλλαγή μεταξύ ευθείας διαδρομής και διαδρομής αναστροφής στη μέση της λειτουργίας για τη βελτιστοποίηση της παραγωγικότητας και τη σάρωση μιας μεγαλύτερης γκάμας μέσων χωρίς διακοπές.

Αναστροφή

Ο σαρωτής στη θέση διαδρομής αναστροφής είναι εξαιρετικά συμπαγής και επιτρέπει τη σάρωση χαρτιού χωρίς να αυξάνεται το εμβαδόν βάσης της συσκευής. Εξοικονομεί πολύτιμο χώρο στο γραφείο σας.

Τεχνολογία προστασίας χαρτιού

Για να αποτραπεί η πρόκληση ζημιάς σε σημαντικά έγγραφα και για να εξασφαλιστεί περισσότερη σιγουριά σε κάθε χρήστη, η μηχανή θα σταματήσει αυτόματα τη σάρωση, εάν εντοπίσει μη φυσιολογικό φορτίο στους κυλίνδρους ή εάν η εικόνα είναι στραβή.

Αποκατάσταση άκρων εγγράφου

Προσφέρει τη δυνατότητα για εύκολη σάρωση, διόρθωση και βελτίωση στις άκρες των εγγράφων, όπως τσακίσεις, σκισίματα, σκιές άκρων και τρύπες στα πρωτότυπα έγγραφα, χρησιμοποιώντας τα χρώματα του περιβάλλοντος εγγράφου.

Ανίχνευση σκόνης σε γυαλί

Η προηγμένη τεχνολογία ανίχνευσης σκόνης, που υπάρχει και στην καθιερωμένη σειρά σαρωτών με τροφοδότη φύλλων A4, προειδοποιεί τους χρήστες πότε και πού πρέπει να καθαριστεί το γυαλί του σαρωτή, εξασφαλίζοντας εξαιρετικά αποτελέσματα κάθε φορά και μειώνοντας παράλληλα τις περιττές επαναληπτικές σαρώσεις.

Ο Epson ES-C380W γίνεται μέλος της οικογένειας ScanWay

Τα μοντέλα ScanWay αποτελούν μια απλή, αξιόπιστη και ασφαλή λύση σάρωσης χωρίς υπολογιστή. Καθένα από τα μοντέλα περιλαμβάνει οθόνη ή κουμπιά συντομεύσεων, που επιτρέπουν στους χρήστες να προσαρμόζουν τις εργασίες τους για βελτιωμένη λειτουργικότητα.

Σαρώστε απευθείας σε φακέλους δικτύου, διευθύνσεις email, USB memory stick και δημοφιλείς υπηρεσίες με βάση το cloud, όπως Google Drive, Dropbox, Evernote, OneDrive για επιχειρήσεις με χρήση του Epson Connect. Η σάρωση στα κανάλια του Microsoft Teams μπορεί να πραγματοποιηθεί χρησιμοποιώντας την online σύνδεση του SharePoint.

Σάρωση εγγράφων ταυτότητας MRZ

Αυτοί οι σαρωτές προσφέρουν τεράστια αξία σε ταξιδιωτικά πρακτορεία, ξενοδοχεία, εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων και άλλες επιχειρήσεις που σαρώνουν και αποθηκεύουν στοιχεία διαβατηρίων σε τακτική βάση.

Χρησιμοποιώντας το λογισμικό Document Capture Pro, οι χρήστες μπορούν γρήγορα να αποτυπώσουν και να καταχωρίσουν σε κατάλογο όλα τα προσωπικά δεδομένα από τη μηχανικώς αναγνώσιμη ζώνη διαβατηρίων και ταξιδιωτικών εγγράφων (TD1) και να τα αποθηκεύσουν με ασφάλεια σε μια τοποθεσία που είναι ασφαλής και εύκολα προσβάσιμη.

Σειρά προϊόντων επιτραπέζιων σαρωτών μικρού μεγέθους

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Μιλήστε με ένα μέλος της ομάδας μας, για να μάθετε πώς μπορείτε να μειώσετε τα έξοδά σας και να εργάζεστε αποδοτικότερα