ΦΟΡΗΤΟΙ ΣΑΡΩΤΕΣ

Δημιουργήστε ένα φορητό γραφείο με την υποστήριξη ενός παγκόσμιου ηγέτη στις λύσεις σάρωσης. Σχεδιασμένη με επίκεντρο την απόδοση, η σειρά φορητών επαγγελματικών σαρωτών της Epson είναι η ιδανική λύση για όσους εργάζονται εκτός γραφείου και για ευέλικτα ή μικρά εργασιακά περιβάλλοντα.

ΦΟΡΗΤΟΙ ΣΑΡΩΤΕΣ

Αιχμαλωτίστε κάθε λεπτομέρεια

Φορητοί σαρωτές A4 για εύκολη και αποδοτική διαχείριση εγγράφων εν κινήσει ή για μικρά εργασιακά περιβάλλοντα.

Σειρά προϊόντων

Μικρές διαστάσεις

Ιδανικοί για σημεία υποδοχής, όπου ο χώρος είναι σημαντικός και η αποτελεσματική επεξεργασία εγγράφων είναι απαραίτητη. Οι σαρωτές Epson έχουν σχεδιαστεί ώστε να αποτυπώνουν φόρμες, αποδείξεις και επαγγελματικές κάρτες για μια απλοποιημένη διαδικασία διατήρησης αρχείων.

Σαρώστε παντού

Σαρώστε ό,τι επιθυμείτε ενώ βρίσκεστε εν κινήσει με τις φορητές λύσεις σάρωσης της Epson. Αυτές οι μικρές και ελαφριές συσκευές μεταφέρονται εύκολα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν εκτός γραφείου, ενώ έχουν βελτιστοποιηθεί για γρήγορα και ακριβή αποτελέσματα σε όλα τα μοντέλα.

Εξαιρετική οργάνωση

Όπου κι αν χρειαστεί να εργαστείτε, απολαύστε τη δυνατότητα να σαρώσετε οτιδήποτε χρειαστεί. Περιλαμβάνεται μια σειρά πακέτων λογισμικού για αύξηση της παραγωγικότητας και αυτοματοποίηση των διαδικασιών.

Ευελιξία

Σαρώστε μέσα με πάχος από 35 gsm έως 270 gsm. Ακόμη, σαρώστε μικρές παρτίδες με τους WorkForce DS-310 και DS-360W, χάρη στον πρακτικό αυτόματο τροφοδότη εγγράφων 20 σελίδων.

Επιλογές τροφοδοσίας και Wi-Fi

Οι φορητοί σαρωτές της Epson περιλαμβάνουν μια σειρά πηγών τροφοδοσίας. Επιλέξτε μεταξύ συμβατικής πρίζας, καλωδίου USB ή των ενσωματωμένων μπαταριών ιόντων λιθίου στους ES-60W, DS-80W και DS-360W για εμπειρία σάρωσης χωρίς κόπο.

Τα ενσωματωμένα χαρακτηριστικά Wi-Fi και Wi-Fi Direct των ES-60W, DS-80W και DS-360W επιτρέπουν την αποτύπωση και δρομολόγηση εγγράφων απευθείας από συσκευές smartphone και tablet, χωρίς την ανάγκη για σύνδεση καλωδίων.

Epson DocumentScan

Βασικά πλεονεκτήματα

Σειρά ES

Σαρώστε έγγραφα και δημιουργήστε PDF με δυνατότητα αναζήτησης εύκολα με τη σειρά των μικρότερων και ελαφρύτερων φορητών σαρωτών της Epson. Επωφεληθείτε από το εύχρηστο λογισμικό ScanSmart. Εργαστείτε με τον τρόπο που σας ταιριάζει, όπως αποθήκευση σε μορφή JPEG, PDF και PDF/A και σάρωση σε φάκελο, email, εκτυπωτή, υπηρεσίες cloud, Windows Word, Excel και PowerPoint.

Λογισμικό ScanSmart

Με το νεότερο λογισμικό ScanSmart της Epson, ποτέ δεν ήταν πιο εύκολη η σάρωση, η επεξεργασία και η αποθήκευση εγγράφων με μόλις τρία απλά βήματα.

Σειρά DS

Εξασφαλίστε εξαιρετική οργάνωση και εργαστείτε οπουδήποτε με μια ελαφριά και μικρή λύση σάρωσης.

Το λογισμικό Epson Document Capture Pro είναι διαθέσιμο στη σειρά σαρωτών DS και περιλαμβάνει προηγμένα χαρακτηριστικά για την ονομασία, τον διαχωρισμό και τη δρομολόγηση των εγγράφων μέσα στην επιχείρησή σας και έξω από αυτή. Δημιουργήστε προφίλ εργασιών και αυτοματοποιήστε τις διαδικασίες για να βελτιστοποιήσετε τις ροές εργασιών.

Περιλαμβάνεται προηγμένο λογισμικό σάρωσης και υποστήριξη προγραμμάτων οδήγησης TWAIN. Αποθηκεύστε αρχεία στις παρακάτω μορφές: JPEG, PDF, PDF/A, BMP, TIFF, M/TIFF, PNG, DOCX, XLSX, PPTX.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Μιλήστε με ένα μέλος της ομάδας μας, για να μάθετε πώς μπορείτε να μειώσετε τα έξοδά σας και να εργάζεστε αποδοτικότερα

1 Σε σύγκριση με τον Epson WorkForce DS-30.