Καινοτόμος τεχνολογία κεφαλής εκτύπωσης

Το PrecisionCore είναι ένα επαναστατικό βήμα εμπρός όσον αφορά την τεχνολογία εκτύπωσης. Αυτό το chip εκτύπωσης υψηλής πυκνότητας έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσφέρει αυξημένη ταχύτητα και αξεπέραστη ποιότητα εικόνας και δημιουργεί έως 40 εκατομμύρια κουκκίδες ακρίβειας ανά δευτερόλεπτο με εκπληκτική ακρίβεια τοποθέτησης μελάνης και λιγότερες παραμορφώσεις και ατέλειες.

Αλλαγή στα πρότυπα εκτύπωσης

Χάρη στην απίστευτη ικανότητα κλιμάκωσης με ταυτόχρονη αξεπέραστη ποιότητα εικόνας, ταχύτητα και ακρίβεια, η τεχνολογία PrecisionCore αποτελεί μια εκ βάθρων αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουμε τις λύσεις εκτύπωσης.

Chip εκτύπωσης MicroTFP

Στην καρδιά της τεχνολογίας PrecisionCore βρίσκεται το chip εκτύπωσης PrecisionCore MicroTFP. Αυτό το chip εκτύπωσης είναι αρθρωτό και μπορεί να αξιοποιηθεί σε διάφορες διατάξεις κεφαλής εκτύπωσης.

Εξαιρετική ταχύτητα και ποιότητα εκτύπωσης

Το chip εκτύπωσης MicroTFP PrecisionCore βασίζεται στην τεχνολογία TFP (thin film piezo) την οποία χρησιμοποιεί η Epson σε εμπορικούς εκτυπωτές μεγάλου format και προσφέρει εντυπωσιακά βελτιωμένη βασική απόδοση σε σύγκριση με τις συμβατικές κεφαλές εκτύπωσης piezo. Προσφέρεται μεγαλύτερη ταχύτητα και πιο ακριβής τοποθέτηση κουκίδων. Οι ενεργοποιητές TFP, οι οποίοι λειτουργούν ως αντλίες που εκτοξεύουν σταγονίδια μελάνης, έχουν πάχος μολις 1 micron και μπορούν να ελέγξουν με ακρίβεια το σχήμα και τον όγκο των σταγονιδίων σε ρυθμό 50.000 φορές το δευτερόλεπτο ανά ακροφύσιο. Επιπλέον, αυξάνοντας το μήκος της πλάκας του ακροφύσιου, συνεπώς και το μήκος της γραμμής ακροφύσιου, από 1 ίντσα σε 1,33 ίντσες, οι κεφαλές εκτύπωσης PrecisionCore μπορούν να προσφέρουν επαγγελματική ποιότητα εκτύπωσης σε απίστευτα μεγάλες ταχύτητες με αξεπέραστη ποιότητα εικόνας.

Επεκτεινόμενες προοπτικές

Τα αρθρωτά chip PrecisionCore μπορούν να συνδυαστούν με διάφορους τρόπους για τη δημιουργία μιας ποικιλίας κεφαλών εκτύπωσης, από γραμμικές κεφαλές βιομηχανικής χρήσης έως οικιακές σειριακές κεφαλές εκτύπωσης. Η τεχνολογία PrecisionCore συνεχίζει να εξελίσσεται, μπορεί να γίνει η πλατφόρμα τεχνολογίας inkjet του μέλλοντος και έχουμε μόλις ξεκινήσει να ανακαλύπτουμε τις προοπτικές της.

Διαμορφώνουμε το μέλλον της εκτύπωσης με την τεχνολογία εκτύπωσης χωρίς θερμότητα

Η μετάβαση από τους εκτυπωτές laser σε εκτυπωτές χωρίς θερμότητα σας βοηθά να καταναλώνετε λιγότερη ενέργεια και να μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις της εκτύπωσης.