ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ EPSON

Συνοπτικές, απλές και χρήσιμες. Αυτό είναι το είδος των συμβουλών που χρειάζεστε όταν αγοράζετε εκτυπωτή, σαρωτή ή βιντεοπροβολέα. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Βρείτε τη συσκευή που χρειάζεστε παρακάτω και ανακαλύψτε πώς η Epson μπορεί να δώσει πνοή στις ιδέες σας.

ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

EcoTank

Αναζητάτε μια εξαιρετικά χαμηλού κόστους επιλογή; Ο εκτυπωτής EcoTank συνοδεύεται από γνήσιο μελάνι, ώστε να εξοικονομείτε κατά μέσο όρο το 90% του κόστους για μελάνι¹. Από την αρχή έχετε αρκετό μελάνι για να εκτυπώσετε χιλιάδες σελίδες. Αυτό σημαίνει ότι εξοικονομείτε χρήματα και χρόνο, καθώς δεν αλλάζετε συχνά φύσιγγες.

Ασπρόμαυροι εκτυπωτές EcoTank

Ο εκτυπωτής EcoTank διαθέτει μεγάλο δοχείο με δυνατότητα αναπλήρωσης μελανιού, το οποίο συνοδεύει τα περιλαμβανόμενα φιαλίδια μελανιού. Έχετε εξαρχής αρκετό μελάνι για να εκτυπώσετε χιλιάδες σελίδες, περιορίζοντας τα κόστη και εξοικονομώντας χρόνο, καθώς δεν χρειάζεται να αλλάζετε συχνά γραφίτη.

Οικιακό γραφείο

Είτε εργάζεστε από κατ’ οίκον γραφείο είτε από ένα μικρό γραφείο, η γρήγορη και ισχυρή αλλά ολοκληρωμένη σειρά εκτυπωτών WorkForce Pro αποτελεί εξαιρετική προσθήκη στα μηχανήματα που ήδη διαθέτετε. Ανακαλύψτε πώς αυτοί οι ασύρματοι εκτυπωτές μπορούν να αυξήσουν την παραγωγικότητα διατηρώντας παράλληλα το κόστος λειτουργίας στο ελάχιστο.

Λύσεις ψυχαγωγίας

Με τους οικιακούς βιντεοπροβολείς της Epson, το σπίτι σας γίνεται το επίκεντρο της ψυχαγωγίας. Ανεξάρτητα από το αν παρακολουθείτε τα αγαπημένα σας αθλήματα, βλέπετε μια κλασική ταινία, απολαμβάνετε μέσω ροής περιεχόμενο από τηλεοπτικό δέκτη ή παίζετε ένα τελευταίας τεχνολογίας παιχνίδι, διαμορφώστε μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία με μια ακόμα πιο ρεαλιστική εικόνα προβολής. Τραβήξτε την προσοχή και φέρτε κοντά συγγενείς και φίλους, για να απολαύσετε αυτές τις αξέχαστες στιγμές.

Οικιακός κινηματογράφος

Καθώς κατέχουμε ηγετική θέση παγκοσμίως στην τεχνολογία απεικόνισης², γνωρίζουμε μερικά πράγματα για το πώς να παρέχουμε υψηλής ποιότητας εμπειρία οθόνης. Απολαύστε ταινίες, box set και άλλα πολλά με αυτούς τους εύχρηστους βιντεοπροβολείς.

Παιχνίδια

Βρείτε ελεύθερο χρόνο: το σπίτι σας πρόκειται να γίνει το επίκεντρο για βραδιές με πολύ παιχνίδι. Είτε αποφεύγετε τακλ στο γήπεδο, είτε σπινιάρετε σε απότομες στροφές, είτε ανακαλύπτετε νέους κόσμους, όλοι μπορούν να μπουν στη δράση με έναν βιντεοπροβολέα της Epson.

Έξυπνα γυαλιά δεύτερης οθόνης

Ατομικά έξυπνα γυαλιά τα οποία προσφέρουν μία εμπειρία μεγάλης οθόνης υψηλής ανάλυσης που προβάλλεται στο οπτικό πεδίο του χρήστη.

Epson Connect

Εκτυπώστε εύκολα από tablet, smartphone και πολλά άλλα χρησιμοποιώντας δωρεάν και εύχρηστες εφαρμογές.

ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ

Αυξήστε την παραγωγικότητα και μειώστε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις χωρίς συμβιβασμούς.

¹ Μέσος αριθμός απαιτούμενων φυσίγγων / εξοικονόμηση που επιτυγχάνεται για την εκτύπωση ίδιου αριθμού σελίδων, χρησιμοποιώντας τις φιάλες μελανιού που περιλαμβάνονται στη σειρά EcoTank, εξαιρούμενης της τιμής του εξοπλισμού. Σύγκριση που έγινε ανάμεσα στον μέσο όρο της σειράς A4 EcoTank και τον μέσο όρο για τα 10 κορυφαία μοντέλα στη Δυτική Ευρώπη, την περίοδο Ιανουαρίου 2017 - Δεκεμβρίου 2017, σύμφωνα με στοιχεία της GfK. Το κόστος εκτύπωσης υπολογίστηκε με βάση το ποσοστό φυσίγγων τυπικού μεγέθους και μεγέθους XL σύμφωνα με στοιχεία της GfK για την ίδια περίοδο αναφοράς στην αγορά της Δυτικής Ευρώπης, με χρήση των μέσων τιμών λιανικής. Στοιχεία απόδοσης φυσίγγων μελανιού όπως αναφέρονται στις ιστοσελίδες των κατασκευαστών

² Το μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά των βιντεοπροβολέων 500 lumen και άνω. (Η έρευνα διεξήχθη από την Futuresource Consulting Limited από το 2001 έως το 2016)