ΛΥΣΕΙΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ EPSON - Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΕΠΙΛΟΓΗ IT

ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ TCO

Καλύπτουμε τις ανάγκες του σήμερα, χωρίς να κάνουμε συμβιβασμούς για τις μελλοντικές γενιές

Η πιστοποίηση TCO είναι μια κορυφαία διεθνής πιστοποίηση βιωσιμότητας για ηλεκτρονικά προϊόντα, η οποία καθιερώθηκε πριν από 25 χρόνια. Στα κριτήρια περιλαμβάνεται η εξασφάλιση της κοινωνικής ευθύνης για την κατασκευή, το περιβάλλον, την υγεία του χρήστη, την ασφάλεια και τον εργονομικό σχεδιασμό. Για τους βιντεοπροβολείς περιλαμβάνει επίσης τη μέτρηση μεγέθους εικόνας με πιστοποίηση TCO για το βέλτιστο συνιστώμενο μέγεθος εικόνας για κάθε μοντέλο προϊόντος.

Όλα τα κριτήρια σχεδιάζονται από την οπτική του κύκλου ζωής των προϊόντων, καλύπτοντας την κατασκευή, τη χρήση και την ολοκλήρωση του κύκλου ζωής ή την ανάκτηση. Τα πιστοποιημένα μοντέλα προϊόντων και οι εγκαταστάσεις όπου κατασκευάζονται ελέγχονται από ανεξάρτητους φορείς ως προς τη συμμόρφωση, αλλά και για τις πρωτοβουλίες βιωσιμότητας που εφαρμόζει κάθε εταιρεία. Η πιστοποίηση TCO διατίθεται σε οκτώ κατηγορίες προϊόντων, όπως υπολογιστές, βιντεοπροβολείς και οθόνες, μεταξύ άλλων. Η πιστοποίηση TCO Certified είναι μια οικολογική ετικέτα (Ecolabel) τύπου 1 σύμφωνα με το ISO 14024.

Η πιστοποίηση TCO βοηθά τους αγοραστές και τους κατασκευαστές να μειώνουν τους περιβαλλοντικούς και κοινωνικούς κινδύνους και παράλληλα να κάνουν σταθερά βήματα προς έναν πιο βιώσιμο κύκλο ζωής για τα ηλεκτρονικά.

Μια πλήρη λίστα με τα πιστοποιημένα μοντέλα προϊόντων θα βρείτε στη διεύθυνση www.tcocertified.com

Κατασκευαστικός τομέας

Τα ολοκληρωμένα κριτήρια της πιστοποίησης TCO έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τη βιωσιμότητα για ολόκληρο τον κύκλο ζωής των προϊόντων: κατασκευή, χρήση και ολοκλήρωση του κύκλου ζωής τους.

Κριτήρια επαλήθευσης με πιστοποίηση TCO

Ανεξάρτητη επαλήθευση του προϊόντος, περιλαμβάνεται συμμόρφωση εργοστασίου και ιδιοκτήτη εταιρείας, και τα δύο πριν και μετά την πιστοποίηση.

1. Πριν από την πιστοποίηση

Επαλήθευση συμμόρφωσης με κριτήρια πριν από την πιστοποίηση ενός προϊόντος

Εφαρμογή

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας κάνει αίτηση για πιστοποίηση TCO

2. Μετά την πιστοποίηση

Ετήσια επακόλουθη επαλήθευση πιστοποιημένων προϊόντων

Τα προϊόντα βιντεοπροβολέων της Epson και το περιβάλλον

Τα προϊόντα προβολής της Epson έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος μιας επιχείρησης και την ελαχιστοποίηση της κατανάλωσης ενέργειας τόσο κατά την προβολή εικόνων όσο και σε κατάσταση αδράνειας. Η τεχνολογία περιλαμβάνει έναν ενεργειακά αποδοτικό βασικό σχεδιασμό, καθώς και επιλογές εξοικονόμησης ενέργειας στο μενού ECO ενώ, όταν ο βιντεοπροβολέας είναι σε κατάσταση αδράνειας, η λειτουργία εξαιρετικά χαμηλής φωτεινότητας μειώνει την κατανάλωση ενέργειας, όταν η μονάδα δεν προβάλλει εικόνα.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τα προϊόντα βιντεοπροβολέων μας φέρουν πλέον πιστοποίηση TCO. Η δέσμευση της Epson για τη διασφάλιση των υψηλότερων προτύπων ποιότητας για τα προϊόντα της μάς επιτρέπει να διαχειριζόμαστε μεγάλο μέρος της παραγωγής μας εντός των εγκαταστάσεών μας, διευκολύνοντας τον έλεγχο των εργασιακών πρακτικών σε ολόκληρο τον κύκλο κατασκευής, από την παραγωγή έως την παράδοση. Επιπλέον, προσπαθούμε να σχεδιάζουμε προϊόντα ενεργειακής απόδοσης με μικρές διαστάσεις, τα οποία έχουν ελάχιστο αντίκτυπο στο περιβάλλον, χωρίς να θέτουν περιορισμούς στην απόδοση.

Henning Ohlsson, διευθυντής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στην Epson

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Μιλήστε με ένα μέλος της ομάδας μας, για να μάθετε πώς μπορείτε να μειώσετε τα έξοδά σας και να εργάζεστε αποδοτικότερα