Παραγωγή φωτογραφιών

Ασφαλής εκτύπωση υψηλής ποιότητας με βελτιωμένη παραγ��γικότητα

Ο SureColor SC-P8500D 44 ιντσών είναι η ιδανική επιλογή για την παραγωγή αφισών υψηλού όγκου εκτύπωσης και φωτοτυπικά καταστήματα που προσφέρουν εκτυπώσεις φωτογραφιών μεγάλου φορμά. Σχεδιασμένος για χρήστες που εκτιμούν τη ζωντανή ποιότητα εικόνας, το χαμηλό λειτουργικό κόστος, τις υψηλές ταχύτητες παραγωγής και τον εύκολο χειρισμό του εκτυπωτή. Επίσης, ο μικρών διαστάσεων SC-P8500D ταιριάζει άψογα σε εμπορικά περιβάλλοντα με περιορισμένο χώρο.

Βασικά χαρακτηριστικά

Παρακολούθηση των επιπέδων παραγωγής σε πραγματικό χρόνο

Με το πρόγραμμα περιήγησης Epson Cloud Solution PORT με ειδική εφαρμογή για smartphone και tablet, μπορείτε να ελέγχετε την κατάσταση όλων των εκτυπωτών σας και να τους διαχειρίζεστε ανά πάσα στιγμή, όπου και αν βρίσκεστε.

Το Production Monitor παρέχει σαφή, κατανοητά γραφικά που σας επιτρέπουν να βλέπετε με μια ματιά την απόδοση καθενός από τους εκτυπωτές σας. Χάρη στα διαθέσιμα λεπτομερή δεδομένα, θα μπορείτε να αναλύετε εύκολα την παραγωγικότητα και να λαμβάνετε σαφείς λειτουργικές ενημερώσεις καθημερινά, από οπουδήποτε, για να υποστηρίζετε την υψηλή παραγωγικότητα και αποδοτικότητα, καθώς και τις υπηρεσίες συντήρησης, παρακολούθησης και απομακρυσμένης αντιμετώπισης προβλημάτων.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Μιλήστε με ένα μέλος της ομάδας μας, για να μάθετε πώς μπορείτε να μειώσετε τα έξοδά σας και να εργάζεστε αποδοτικότερα