ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ TABLET ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΓΕΝΙΑΣ

Η βραβευμένη σειρά TM-m30II-SL προσφέρει κομψή εκτύπωση αποδείξεων «όλα σε ένα»*

Δείτε το βίντεο
Προβολή προϊόντος
ΛΥΣΕΙΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ MPOS

Υποστήριξη στην αντιμετώπιση των προκλήσεων

Οι λύσεις mPOS έχουν μετατραπεί σε ένα απαραίτητο εργαλείο για τα καταστήματα λιανικής πώλησης που θέλουν να παρέχουν στους πελάτες μια άνετη και αξέχαστη εμπειρία αγορών, είτε πρόκειται για μικρά, προσωρινά καταστήματα είτε για μεγάλες μπουτίκ, εστιατόρια και μπαρ.

Διαθέτουμε λύσεις που συνδέονται εύκολα με tablet και φορητές συσκευές, και σας επιτρέπουν να εκτυπώνετε αποδείξεις από οποιοδήποτε σημείο του καταστήματος, ενώ προσφέρουν ευρεία υποστήριξη λειτουργικών συστημάτων.

Αντιλαμβανόμαστε τις ολοένα μεταβαλλόμενες ανάγκες που έχουν τα σύγχρονα περιβάλλοντα φιλοξενίας και τον βαθμό που ένα πιο αποτελεσματικό σύστημα mPOS επηρεάζει την ικανοποίηση των πελατών και την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Όποιες και αν είναι οι προκλήσεις της επιχείρησής σας, η Epson διαθέτει έξυπνες, λειτουργικές και μοντέρνες λύσεις mPOS που βελτιώνουν την εξυπηρέτηση των πελατών, ενώ παράλληλα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη.

Σχεδιασμένα για φορητή συνδεσιμότητα

Εξειδικευμένα μεγάλα καταστήματα και μπουτίκ, μικρά εστιατόρια, μπαρ, καφετέριες και ντελικατέσεν. Για όσους αναζητούν φορητή συνδεσιμότητα (συμπεριλαμβανομένων των δυνατοτήτων «συγχρονισμού και φόρτισης» με tablet) για μια άνετη εμπειρία αγορών.

Ένας εκτυπωτής mPOS που μπορεί να λειτουργεί ως κόμβος για άλλες περιφερειακές συσκευές αποτελεί επίσης πλεονέκτημα. Ελκυστική σχεδίαση μικρού μεγέθους που ενσωματώνεται απρόσκοπτα στο περιβάλλον εργασίας. Δοκιμασμένη και ελεγμένη ποιότητα και αξιοπιστία κατασκευής.

Pop up καταστήματα

Ταιριάζει απόλυτα με τα σημεία πώλησής σας

Προσωρινά καταστήματα λιανικής πώλησης και εστιατόρια - για όσους απαιτούν αξιόπιστη λειτουργία, χωρίς διακοπές. Η εξαιρετική συνδεσιμότητα πληροί τις απαιτήσεις συστήματος των πελατών mPOS, συμπεριλαμβανομένων των δυνατοτήτων «Συγχρονισμού και Φόρτισης» με tablet.

Οι χρήστες επωφελούνται επίσης από την κομψή, πρακτική σχεδίαση με μικρό εμβαδόν βάσης και την υψηλή αξιοπιστία με τη δοκιμασμένη και ελεγμένη ποιότητα κατασκευής της Epson.

Κινητές καντίνες

Αντέχει στα δύσκολα περιβάλλοντα εργασίας σας

Για όσους θέλουν να απολαμβάνουν ένα προσιτό, εύχρηστο, οικείο σύστημα βασισμένο σε tablet. Μικρό εμβαδόν βάσης, ανθεκτικότητα και αξιοπιστία. Για όσους θέλουν να λύσουν το πρόβλημα της ουράς αναμονής και πρέπει να δημιουργήσουν μια πιο αποδοτική ροή εργασιών.

Περίπτερα

Μειώνει τους χρόνους αναμονής σας και παρέχει αδιάκοπη λειτουργία

Ταχεία εστίαση σε πακέτο, σημεία αυτόματης πληρωμής, αυτόματη έκδοση εισιτηρίων. Οι χρήστες χρειάζονται μια εξαιρετικά αξιόπιστη και ανθεκτική λύση, σχεδίαση μικρού μεγέθους και χαμηλό συνολικό κόστος ιδιοκτησίας. Μια λύση που προσαρμόζεται εύκολα στον υφιστάμενο σχεδιασμό του περιπτέρου. Με αισθητήρα επικείμενης εξάντλησης χαρτιού που επιτρέπει τη λειτουργία χωρίς επιτήρηση.

Βρείτε την ιδανική λύση mPOS για την επιχείρησή σας

Διαθέτουμε λύσεις που συνδέονται εύκολα με tablet και φορητές συσκευές, και σας επιτρέπουν να εκτυπώνετε αποδείξεις από οποιοδήποτε σημείο του καταστήματος, ενώ προσφέρουν ευρεία υποστήριξη λειτουργικών συστημάτων. Αντιλαμβανόμαστε επίσης τις ολοένα μεταβαλλόμενες ανάγκες που έχουν τα σύγχρονα περιβάλλοντα φιλοξενίας και τον βαθμό που ένα πιο αποτελεσματικό σύστημα mPOS επηρεάζει την ικανοποίηση των πελατών και την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Όποιες και αν είναι οι προκλήσεις της επιχείρησής σας, η Epson διαθέτει έξυπνες, λειτουργικές και μοντέρνες λύσεις mPOS που βελτιώνουν την εξυπηρέτηση των πελατών, ενώ παράλληλα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη.

Εκτυπωτες αποδειξεων

Οι εκτυπωτές αποδείξεων της σειράς TM-m έχουν σχεδιαστεί με το mPOS υπόψη, παρουσιάζοντας ένα λιτό, συμπαγές βιομηχανικό σχέδιο που συμπληρώνει αρμονικά τα σύγχρονα τάμπλετ και έξυπνες συσκευές.
Ο TM-m30II-SL είναι μια κομψή all-in-one λύση mPOS που ενσωματώνει λειτουργικότητα στήριγματος για τάμπλετ για ευκολία και εξοικονόμηση χώρου, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για αποτελεσματικές ρυθμίσεις mPOS.

Φορητοι εκτυπωτες αποδειξεων

Με μικρό βάρος και φορητοί, αυτοί οι ανθεκτικοί εκτυπωτές αποδείξεων mPOS που λειτουργούν με μπαταρία συμβάλλουν στη συναλλακτική αποδοτικότητα σε περιβάλλοντα λιανικής πώλησης και φιλοξενίας. Επιτρέπουν τη φορητή εκτύπωση, μέσω Bluetooth ή Wi-Fi, με tablet ή συσκευές χειρός. Αυτές οι λύσεις υποστηρίζουν τη δυνατότητα «εκτύπωσης στο τραπέζι» σε χώρους εστίασης, εξάλειψης της ουράς αναμονής τόσο στο λιανικό εμπόριο όσο και στους χώρους εστίασης ή απλώς την πληρωμή εν κινήσει.

Οθονη πελατη

Βελτιώστε την προβολή της εταιρείας σας και αναδείξτε τις προσφορές σας με αυτές τις κομψές και εύχρηστες οθόνες πελατών που ρυθμίζονται εύκολα.

Τεχνολογίες Smart

Η αξιόπιστη οικογένεια προϊόντων, βοηθητικών προγραμμάτων και δυνατοτήτων mPOS της Epson διασφαλίζει ότι οι ανάγκες του σημείου πωλήσεών σας θα καλύπτονται καθώς η επιχείρησή σας αναπτύσσεται. Έχουμε ενσωματώσει στα προϊόντα μας ορισμένες κορυφαίες λειτουργίες της αγοράς, οι οποίες συνδυάζονται αρμονικά με τον υλικό εξοπλισμό μας για βελτίωση της απόδοσης.

Οι περιπτωσιολογικές μελέτες

Ανακαλύψτε ένα ευρύ φάσμα περιπτωσιολογικών μελετών που περιλαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με προϊόντα και λύσεις Epson, καθώς και τις τάσεις της αγοράς.

Νέα

Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα της Epson και ανακαλύψτε ενημερώσεις για τα πιο πρόσφατα προϊόντα της Epson.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

Βρείτε τεχνικά εγχειρίδια, λογισμικό και επιπλέον πληροφορίες για όλα τα προϊόντα mPOS της Epson.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Μιλήστε με ένα μέλος της ομάδας μας, για να μάθετε πώς μπορείτε να μειώσετε τα έξοδά σας και να εργάζεστε αποδοτικότερα