Epson Device Admin

Διαχειριστείτε εύκολα ένα ολόκληρο σύνολο εκτυπωτών και σαρωτών¹ από απόσταση, έχοντας πλήρη έλεγχο και δυνατότητα εγκατάστασης, διαμόρφωσης, παρακολούθησης, συντήρησης και αντιμετώπισης προβλημάτων των συσκευών σας για αυξημένη παραγωγικότητα και εξοικονόμηση κόστους.

Ελέγξτε, αναλύστε και διαχειριστείτε το σύνολο των εκτυπωτών σας κεντρικά από ένα έξυπνο περιβάλλον εργασίας. Εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα με το πρωτοποριακό Epson Device Admin.

Με το Epson Device Admin το απαιτητικό έργο της διαχείρισης και παρακολούθησης του συνόλου των εκτυπωτών και των σαρωτών σας γίνεται πανεύκολο. Είναι συμβατό με μια μεγάλη γκάμα δικτυακών εκτυπωτών και σαρωτών και ελέγχει τα πάντα μέσω ενός έξυπνου περιβάλλοντος εργασίας. Πραγματοποιήστε λήψη του Epson Device Admin σήμερα και πάρτε τον έλεγχο του συνόλου των συσκευών στα χέρια σας.

Παρακολουθήστε και διαχειριστείτε κεντρικά δικτυακά σύνολα εκτύπωσης και σάρωσης, ανεξάρτητα από το μέγεθος τους

Με τα βοηθητικά προγράμματα διαχείρισης δικτύου χάρη στη σταθερότητα εργαλείων, τη χρήση δηλαδή του ίδιου εργαλείου για μια ευρεία γκάμα εφαρμογών, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο και να μειωθεί η σύγχυση του χειριστή. Αυτή η ενιαία λύση επιτρέπει στους εταιρικούς πελάτες μας να εγκαθιστούν, ��ιαμορφώνουν, παρακολουθούν, συντηρούν, αντιμετωπίζουν προβλήματα και να βοηθούν από απόσταση στη διασφάλιση του περιβάλλοντος εκτύπωσης και απεικόνισης—αυξάνοντας τελικά την παραγωγικότητα της επιχείρησης, καθώς τους βοηθά να εξοικονομούν χρόνο και να ελέγχουν το κόστος.

Επιπλέον, αυτή η πρωτοποριακή λύση της Epson βοηθάει στην αύξηση της παραγωγικότητας του τελικού χρήστη μεγιστοποιώντας το χρόνο συνεχούς λειτουργίας της συσκευής και αντιμετωπίζοντας τα πιθανά ζητήματα πριν γίνουν πρόβλημα. Επίσης κάνει εύκολη την πραγματοποίηση μιας απογραφής συσκευών με τον αριθμό και τους τύπους των συσκευών, καθώς και τις εγκαταστημένες επιλογές του.

Εξοικονομήστε χρόνο και ελέγξτε το κόστος

Το Epson Device Admin επιτρέπει στους διαχειριστές τεχνολογίας πληροφορικής να οργανώσουν τη διαχείριση των συσκευών τους με βάση τις δικές τους ανάγκες. Για παράδειγμα, είναι δυνατή η οργάνωση των συσκευών βάσει γεωγραφικής τοποθεσίας ή τύπου συσκευής. Μια κύρια ομάδα μπορεί να πάρει το όνομα μιας πόλης, οι υπο-ομάδες μπορούν να συσχετιστούν εντός της πόλης με κάθε κτίριο ή γραφείο και οι επιπλέον υπο-ομάδες μπορούν να συσχετιστούν εντός του κτιρίου με διαδρόμους ή τμήματα.

Συμβατό με μια μεγάλη γκάμα σαρωτών και εκτυπωτών σε σύνδεση δικτύου

Κατά την κυκλοφορία του Epson Device Admin υποστηρίζονταν πάνω από 400 δικτυακές συσκευές Epson, συμπεριλαμβανομένων εκτυπωτών laser και WorkForce Pro, ColorWorks, καθώς και εκτυπωτών και σαρωτών μεγάλου μεγέθους. Ο αριθμός αυτός μεγαλώνει συνεχώς, καθώς κυκλοφορούν νέα προϊόντα από την Epson.

Αυξήστε την απόδοση με ένα έξυπνο περιβάλλον εργασίας

Το Epson Device Admin προσφέρει ένα έξυπνο περιβάλλον εργασίας χρήστη που πραγματοποιεί γρήγορα περίπλοκες λειτουργίες. Το περιβάλλον εργασίας χρήστη είναι σχεδιασμένο ώστε να είναι αποδοτικό και εύχρηστο, περιορίζοντας των αριθμό των βημάτων που απαιτούνται για την ολοκλήρωση μιας εργασίας και απλοποιώντας τη λειτουργία του λογισμικού.

Εργαλείο ανάλυσης και διαχείρισης

Η λειτουργία παρακολούθησης συλλέγει δεδομένα σύνοψης από συσκευές και μπορεί να δώσει αναφορές κατάστασης και ανάλυσης που βοηθούν στο να διασφαλιστεί ότι οι υποδομές εκτύπωσης διατηρούν ένα προηγμένο και επαγγελματικό επίπεδο απόδοσης. Οι CIO και οι CTO (γενικοί διευθυντές πληροφοριακών συστημάτων/τεχνολογίας) μπορούν να αξιοποιήσουν τις αναφορές χρήσης των συσκευών, που στέλνονται αυτόματα στα εισερχόμενα email τους, για τον έλεγχο του κόστους ή τον καθορισμό του προϋπολογισμού.

Λήψη

Αν θέλετε να απολαμβάνετε το ΔΩΡΕΑΝ λογισμικό Device Admin, μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη εδώ και να βελτιώσετε αμέσως την απόδοσή σας.

Χαρακτηριστικά

Εύκολος έλεγχος συνόλων συσκευώνΑπό την κονσόλα Epson Device Admin, οι υπεύθυνοι τεχνολογίας πληροφορικής μπορούν να βλέπουν λεπτομερείς πληροφορίες σε κάθε συσκευή, όπως η συνδεσιμότητα δικτύου, τα επίπεδα αναλώσιμων και ο αριθμός των εκτυπώσεων. Μπορούν να ρυθμιστούν αυτόματες αναφορές και ειδοποιήσεις για πιο προηγμένο έλεγχο της χρήσης και της κατάστασης της συσκευής.
Απρόσκοπτη διαμόρφωση μεγάλων συνόλων συσκευώνΕίναι εύκολο να δημιουργήσετε ένα πρότυπο διαμόρφωσης συσκευής για μία συσκευή και στη συνέχεια να δημιουργήσετε κλώνους απρόσκοπτα για ένα μεγάλο σύνολο.
Αυτόματες ειδοποιήσειςΟ διαχειριστής τεχνολογίας πληροφορικής μπορεί να αναθέσει σε έναν υπεύθυνο ανά τμήμα/γραφείο να λαμβάνει ενημερώσεις εκδηλώσεων ή ειδοποιήσεις που στέλνονται μέσω email.
Μεγάλη συμβατότητα με προϊόντα EpsonΑπολαύστε μια σταθερή εμπειρία διαχείρισης συνόλου σε όλες τις συσκευές σας Epson χάρη στη συμβατότητα EDA με εκτυπωτές Epson WorkForce Pro, εταιρικούς σαρωτές και εκτυπωτές μεγάλου μεγέθους.
Προληπτικές ειδοποιήσεις μέσω emailΠαρακολουθήστε αποτελεσματικά την κατάσταση των αναλώσιμων με βελτιωμένες ειδοποιήσεις μέσω email
Εξοικονομήστε χρήματα και χρόνοΗ ηλεκτρονική σχεδίαση και αυτοματισμός (EDA) μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρόνο με τη δυνατότητα γρήγορου αυτόματου εντοπισμού διευθύνσεων IP νέων συσκευών και την εύκολη ρύθμιση των ομάδων και των σχετικών λειτουργιών παρακολούθησης, καθώς και με τη διαμόρφωση ή τροποποίηση των ρυθμίσεων δικτύου της συσκευής για αρχική υλοποίηση ή μετά την εγκατάσταση.
Εμβαθύνετε μέσω της δημιουργίας προηγμένων αναφορών.Για υπεύθυνους τεχνολογίας πληροφορικής και CIO που θέλουν να διατηρούν τον έλεγχο των προϋπολογισμών και του τρέχοντος κόστους, τα προηγμένα εργαλεία δημιουργίας αναφορών του Epson Device Admin μπορούν να αναγνωρίσουν τα εξής: ’Πόση έγχρωμη χρήση γίνεται σε σχέση με την ασπρόμαυρη; Χρησιμοποιούνται κάποιες συσκευές υπερβολικά ή πολύ λίγο; Η μηνιαία χρήση αυξάνεται ή μειώνεται;’
Πάρτε τον έλεγχο στα χέρια σας με τα εύχρηστα προηγμένα εργαλεία διαχείρισηςΗ EDA έχει σχεδιαστεί με προηγμένα χαρακτηριστικά διαχείρισης όπως προσαρμόσιμη υλοποίηση συνόλου συσκευών, ισχυρές ειδοποιήσεις, προληπτική/προγνωστική διαχείριση αναλώσιμων και διαμόρφωση και παρακολούθηση συνόλου. Προσθέστε τις πιο πρόσφατες νέες συσκευές και εφαρμόστε τις υπάρχουσες εταιρικές πολιτικές με ένα βήμα, προσθέτοντάς τις στις υπάρχουσες ομάδες, εξοικονομώντας χρόνο και απλοποιώντας τη διαχείριση συσκευών.
Προσαρμόστε το σύνολο των συσκευών σας στις μεταβαλλόμενες ανάγκες σαςΧρησιμοποιήστε τη δημιουργία αναφορών ιστορικού για να εντοπίσετε συσκευές, οι οποίες ενδεχομένως χρησιμοποιούνται πολύ λίγο ή διαθέτουν μια συγκεκριμένη λειτουργικότητα, η οποία μπορεί να αξιοποιηθεί, ώστε να ικανοποιήσει τις μεταβαλλόμενες ανάγκες της επιχείρησής σας.
Ευέλικτη ομαδική διαχείριση συσκευώνΔημιουργήστε ελεύθερα μια ομάδα συσκευών βάσει τοποθεσίας, τύπου ή μοντέλου για εύκολη διαχείριση και παρακολούθηση πόρων.
Αποκτήστε γρήγορη πρόσβαση σε κρίσιμες πληροφορίες του συνόλου συσκευώνΔείτε την κατάσταση, τη διαμόρφωση, τις ειδοποιήσεις, τις ομάδες, τα αναλώσιμα και την αντιμετώπιση προβλημάτων της συσκευής – όλα σε μία οθόνη.
Supported Operating SystemsMicrosoft Windows 7 SP1 32-bit/64-bit, Microsoft Windows 8 32-bit/64-bit, Microsoft Windows 8.1 32-bit/64-bit, Microsoft Windows 10 32-bit/64-bit, Microsoft Windows 2008 32-bit/64-bit, Microsoft Windows 2008R2 64bit, Microsoft Windows 2012/2012R2 64bit.

ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ

Η μετάβαση από τους εκτυπωτές laser σε εκτυπωτές χωρίς θερμότητα σας βοηθά να καταναλώνετε λιγότερη ενέργεια και να μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις της εκτύπωσης.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Μιλήστε με ένα μέλος της ομάδας μας, για να μάθετε πώς μπορείτε να μειώσετε τα έξοδά σας και να εργάζεστε αποδοτικότερα.

¹ Δικτυακοί εταιρικοί εκτυπωτές/MFP Inkjet Pro και laser, εταιρικοί σαρωτές και εκτυπωτές μεγ��λου format