Απολαύστε εκπληκτική εμπειρία 4K UHD, με τεχνολογία προηγμένης μετατόπισης pixel και βελτίωσης ανάλυσης¹.

4K PRO-UHD¹

Τι είναι το 4K PRO-UHD¹

Το Epson 4K PRO-UHD¹ δεν είναι απλώς μια προδιαγραφή ανάλυσης. Περιλαμβάνει όλους τους παράγοντες που επηρεάζουν την απόδοση της εικόνας, συμπεριλαμβανομένης της φωτεινότητας των χρωμάτων και της λευκής φωτεινότητας, της αντίθεσης, του HDR10, της επεξεργασίας χρωμάτων, καθώς και τη δυνατότητα λήψης, επεξεργασίας και προβολής περιεχομένου 4K. Οι εικόνες που προκύπτουν είναι πιο ζωντανές και υπερβαίνουν την ανάλυση Full HD.

Τεχνολογία βελτίωσης 4K

Απολαύστε περιεχόμενο 4K UHD και αναβαθμίστε περιεχόμενο που δεν είναι 4K, ώστε να απολαμβάνετε εντυπωσιακές ρεαλιστικές εικόνες που υπερβαίνουν την ανάλυση Full HD, μετατοπίζοντας κάθε pixel διαγώνια κατά 0,5 pixel για διπλασιασμό της ανάλυσης.

Αυτό διπλασιάζει την ανάλυση Full HD από 1.920 x 1.080 έως 4K 3.840 x 2.160

Τεχνολογία 3LCD²

Υψηλό δυναμικό εύρος HDR10

Το υψλό δυναμικό εύρος προσφέρει εικόνες με μεγαλύτερο βάθος και σας επιτρέπει να διακρίνετε απίστευτες λεπτομέρειες, τις οποίες παλαιότερα δεν μπορούσατε να δείτε. Το HDR εμπλουτίζει τα χρώματα, χαρίζοντας μεγαλύτερη φυσικότητα στις εικόνες και καθιστώντας τις ταυτόχρονα πιο έντονες και καθηλωτικές.

Φωτεινότητα χρωμάτων 100%

Όταν η φωτεινότητα χρωμάτων είναι χαμηλότερη, τα χρώματα ενδέχεται να εμφανίζονται πιο θαμπά και ξεθωριασμένα. Με απλά λόγια, τα θαμπά χρώματα κάνουν γενικά την εικόνα λιγότερο ζωντανή.

Μπορούν επίσης να μειώσουν τις λεπτομέρειες και να αφαιρέσουν την προσοχή και το ενδιαφέρον από την εικόνα. Αυτό μπορεί να μην αποτελεί πρόβλημα σε ένα σκοτεινό κινηματογραφικό περιβάλλον, αλλά σε ένα καθημερινό σαλόνι μπορεί να είναι ένα πραγματικό πρόβλημα.

Οι βιντεοπροβολείς της Epson εμφανίζουν φωτεινές εικόνες ακόμα και στο φυσικό φως, χάρη στην ισότιμη απόδοση λευκού και έγχρωμου φωτισμού³.

 

L*a*b* Εξαιρετικά ευρεία γκάμα χρωμάτων

Η γκάμα χρωμάτων είναι η χρωματική παλέτα που μπορεί να αναπαράγει μια δεδομένη τεχνολογία ή διαδικασία.

L*a*b* Η εξαιρετικά ευρεία γκάμα χρωμάτων προβάλλει μεγαλύτερη σειρά ρεαλιστικών χρωμάτων για μια πιο πλούσια και ρεαλιστική οθόνη.

Πλούσια αντίθεση μαύρων

Οι υψηλοί λόγοι αντίθεσης έως και 2.500.000:1 επιτρέπουν τη βέλτιστη ποιότητα εικόνας, με σαφείς λεπτομέρειες σκίασης και βαθιές αποχρώσεις του μαύρου.

 

Γνωρίστε τη σειρά

¹ Η τεχνολογία βελτίωσης 4K μετατοπίζει κάθε pixel διαγωνίως διπλασιάζοντας την ανάλυση Full HD. Η ανάλυση είναι Full HD σε λειτουργία 3D.

² Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.3lcd.com/.

³ Η φωτεινότητα των χρωμάτων (απόδοση έγχρωμου φωτισμού) στην πιο φωτεινή λειτουργία, όπως υπολογίστηκε από τρίτο εργαστήριο σύμφωνα με το IDMS 15.4. Η φωτεινότητα των χρωμάτων ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες χρήσης. Κορυφαίοι σε πωλήσεις βιντεοπροβολείς 3LCD Epson σε σύγκριση με κορυφαίους σε πωλήσεις βιντεοπροβολείς DLP 1 chip με βάση τα δεδομένα του NPD για το διάστημα Μαΐου 2017-Απριλίου 2018. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.epson.eu/CLO.