ΕΦΑΡΜΟΓΗ EPSON SMART PANEL

Η επανάσταση στον τρόπο εκτύπωσης και σάρωσης.

Μία μόνο εφαρμογή έχει ακριβώς ό,τι χρειάζεστε για να μετατρέψετε τη φορητή συσκευή σας σε ένα ισχυρό εργαλείο εκτύπωσης, σάρωσης και διαχείρισης.

ΕΦΑΡΜΟΓΉ EPSON SMART PANEL

Μια πρωτοποριακή εφαρμογή για να διαχειρίζεστε τους εκτυπωτές και τους σαρωτές Epson με ευκολία

Με την εφαρμογή Smart Panel, μπορείτε να παρακολουθείτε την κατάσταση του εκτυπωτή ή του σαρωτή σας, να διαχειρίζεστε εργασίες εκτύπωσης, να ελέγχετε τη στάθμη των μελανιών και να εκτυπώνετε ή να σαρώνετε απευθείας από τις φορητές συσκευές σας. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο App Store και το Google Play. Μπορεί να εγκατασταθεί γρήγορα και εύκολα στο smartphone ή το tablet σας.

Ασύρματη εκτύπωση από τις φορητές συσκευές σας

Η εύκολη ασύρματη λειτουργία σας επιτρέπει να συνδέσετε το συμβατό προϊόν σας Epson στο δίκτυό σας και να εκτυπώσετε ομαλά, απευθείας από τη φορητή συσκευή σας. Προσαρμόστε τις ρυθμίσεις και τις προτιμήσεις του εκτυπωτή, όπως το μέγεθος και το είδος χαρτιού, για να έχετε πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα εκτύπωσης.

Σαρώστε έγγραφα από το smartphone σας με ευκολία

Το εύχρηστο περιβάλλον εργασίας κάνει την σάρωση εγγράφων και φωτογραφιών παιχνιδάκι. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορες επιλογές σάρωσης, όπως έγχρωμη, ασπρόμαυρη και υψηλής ανάλυσης. Για τη δημιουργία σαρώσεων υψηλής ποιότητας, η εφαρμογή περιλαμβάνει λειτουργίες βελτίωσης εικόνας, όπως αυτόματη περικοπή και διόρθωση χρωμάτων.

Ανακαλύψτε περισσότερες υπηρεσίες και εφαρμογές Epson

Η επωνυμία Apple και το λογότυπο της Apple αποτελούν εμπορικά σήματα της Apple Inc.

Η επωνυμία Google Play και το λογότυπο Google Play αποτελούν εμπορικά σήματα της Google LLC.