ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΓΝΗΣΙΟ ΜΕΛΑΝΙ

Πιστεύουμε ότι η εκτύπωση είναι αποτέλεσμα συνεργασίας. Χρειάζεται ο κατάλληλος εκτυπωτής και το κατάλληλο μελάνι για τη δημιουργία μιας ποιοτικής εκτύπωσης. Γι' αυτό είναι απαραίτητο να γνωρίζετε τα μελάνια σας ώστε να αποφεύγετε πιθανές παγίδες στην εκτύπωση.

ΓΝΗΣΙΟ ΜΕΛΑΝΙ

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Ποιος θέλει να χάνει χρόνο με το να σκέφτεται τον εκτυπωτή του; Θα πρέπει απλώς να λειτουργεί. Τα μελάνια και οι εκτυπωτές μας έχουν σχεδιαστεί να συνεργάζονται αρμονικά, έτσι ώστε να κάνουν ακριβώς αυτό και να σας προσφέρουν σταθερά και αξιόπιστα αποτελέσματα, χωρίς κόπο. Γι’ αυτό επενδύουμε σε εκτεταμένες έρευνες και υψηλής τεχνολογίας εγκαταστάσεις κατασκευής και υποβάλλουμε τα προϊόντα μας σε ενδελεχείς δοκιμές.

Αλλά φυσικά, δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για τα μελάνια που δεν έχουμε κατασκευάσει. Δεν υπάρχει καμία εγγύηση από την Epson ότι τα λεγόμενα συμβατά μελάνια ή οι ανακατασκευασμένες φύσιγγες θα έχουν αποτέλεσμα.

Είστε διατεθειμένοι να διακινδυνεύσετε αναξιόπιστες αποδόσεις και κακής ποιότητας εκτυπώσεις; Ή ακόμα χειρότερα, να μην λειτουργούν οι φύσιγγες ή να προκληθεί βλάβη στον εκτυπωτή; Προστατευθείτε από πιθανές παγίδες στην εκτύπωση χρησιμοποιώντας γνήσια μελάνια Epson.

Γνήσιο μελάνιΣυμβατό μελάνιΑνακατασκευασμένο μελάνι
Προϊόν έρευνας και ανάπτυξης της Epson
Κατασκευάζεται στις υψηλής τεχνολογίας εγκαταστάσεις ελε��χόμενης καθαρότητας της Epson
Δοκιμασμένο και εγκεκριμένο από την Epson
Προστατεύεται από την εγγύηση εκτυπωτή της Epson

Ποιοι είναι οι κίνδυνοι με τα μη γνήσια μελάνια;

Θέλουμε να έχετε πάντα μια απρόσκοπτη εμπειρία εκτύπωσης. Γι' αυτό επισημαίνουμε τα πιθανά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε με τα μη γνήσια μελάνια.

Δυσλειτουργιες του εκτυπωτη

Φανταστείτε ότι πρέπει να εκτυπώσετε ένα αεροπορικό εισιτήριο και ο εκτυπωτής δεν λειτουργεί - επειδή τα ακροφύσια είναι φραγμένα ή ο εκτυπωτής δεν μπορεί να αναγνωρίσει τη φύσιγγα. Ή ακόμα χειρότερα, η φύσιγγα έχει σπάσει πριν καν μπορέσετε να ξεκινήσετε. Τα μη γνήσια μελάνια δεν είναι σχεδιασμένα και δοκιμασμένα από την Epson, πράγμα που σημαίνει ότι ο εκτυπωτής σας μπορεί να είναι ευάλωτος σε δυσλειτουργίες που δεν καλύπτονται από την εγγύηση του εκτυπωτή σας.

Μη ικανοποιητικα αποτελεσματα

Η εμφάνιση μετράει, επομένως όταν εκτυπώνετε σημαντικά επαγγελματικά έγγραφα ή εργασίες, το τελευταίο πράγμα που θέλετε να δείτε είναι μουτζούρες, θαμπές κηλίδες, γραμμές και κακές λεπτομέρειες. Και αν σκοπεύετε να αρχειοθετήσετε τα έγγραφα, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τη διάρκεια ζωής του μελανιού. Εφαρμόζουμε αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους που εξασφαλίζουν ότι θα έχετε αξιόπιστα, καθαρά και ευκρινή αποτελέσματα. Μπορεί όμως να υποστηριχθεί το ίδιο και για τα μη γνήσια μελάνια;

Χρονος που δαπαναται για την επιλυση προβληματων

Είτε διαχειρίζεστε ένα οικιακό γραφείο είτε απλώς ανταπεξέρχεστε στην πολυάσχολη οικογενειακή ζωή, είμαστε σίγουροι ότι έχετε καλύτερα πράγματα να κάνετε από το να καθαρίζετε τις διαρροές από φύσιγγες μελανιού. Δυστυχώς, τα μη γνήσια μελάνια δεν υποστηρίζονται από την έρευνα, την ανάπτυξη και τις δοκιμές μας. Πραγματοποιούμε τεράστιες επενδύσεις στους εκτυπωτές και τα μελάνια μας ώστε να διασφαλίσουμε την αξιόπιστη απόδοσή τους.

Παραπλανητικη εξοικονομηση

Το χαμηλό αρχικό κόστος είναι φυσικά ελκυστικό, αλλά αν καταλήξετε με ένα ελαττωματικό προϊόν, αυτό μπορεί να είναι πολύ απογοητευτικό και δαπανηρό μακροπρόθεσμα. Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι μια ανακατασκευασμένη ή συμβατή φύσιγγα θα λειτουργήσει; Και αν καταλήξετε να ξοδεύετε χρόνο και χρήματα για την επανεκτύπωση εγγράφων που δεν εκτυπώθηκαν αρκετά καλά την πρώτη φορά; Επιπλέον, τα μη γνήσια μελάνια δεν καλύπτονται από την Epson, επομένως, αν προκαλέσουν βλάβη στον εκτυπωτή σας, η εγγύηση ενδέχεται να μην ισχύει.

Η λύση

Υπάρχει ένας απλός τρόπος για να διασφαλίσετε ότι θα μπορείτε να εκτυπώνετε εύκολα και να έχετε σταθερά αποτελέσματα, χρησιμοποιώντας γνήσια μελάνια Epson, τα οποία υποβάλλονται σε δοκιμές και εγκρίσεις. Αφήστε μας να σας εξηγήσουμε τι είναι εκείνο που κάνει τόσο ξεχωριστά τα υψηλής απόδοσης και αξιόπιστα μελάνια μας.

Τα προϊοντα Epson λειτουργουν καλυτερα με συσκευες Epson

Η εκτύπωση πρέπει να είναι μια απλή και αξιόπιστη διαδικασία: γι' αυτό και τα μελάνια και οι φύσιγγές μας υποβάλλονται σε ενδελεχή έρευνα και ανάπτυξη, έτσι ώστε να λειτουργούν αρμονικά όταν συνδυάζονται. Επίσης, ελέγχουμε και παρακολουθούμε κάθε βήμα της παραγωγικής διαδικασίας με την κατασκευή να πραγματοποιείται σε υψηλής τεχνολογίας εγκαταστάσεις και τα προϊόντα μας να υποβάλλονται σε ενδελεχείς δοκιμές. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να είστε ξέγνοιαστοι: τα μελάνια μας έχουν σχεδιαστεί ώστε να συνεργάζονται αρμονικά με τον εκτυπωτή σας και παράγουν υψηλής ποιότητας και αξιόπιστα αποτελέσματα, είτε εκτυπώνετε κείμενο ή εικόνες. Γι' αυτό και εννέα στους δέκα χρήστες γνήσιων μελανιών είναι ικανοποιημένοι από την ποιότητα των εκτυπώσεών τους¹.

Αξιοπιστα αποτελεσματα υψηλης ποιοτητας

Η δημιουργία ενός αξιόπιστου εκτυπωτή και του μελανιού έχει να κάνει με πολλούς παράγοντες. Γι' αυτό έχουμε επενδύσει τόσο πολλά στην έρευνα και την ανάπτυξη και αφιερώνουμε αμέτρητα χρόνια στην τελειοποίηση των εγκαταστάσεων παραγωγής μας. Κάθε φύσιγγα παρασκευάζεται σε ένα κορυφαίας τεχνολογίας περιβάλλον χωρίς σκόνη προς αποφυγή δυσλειτουργιών. Το υλικό και η σχεδίαση της ίδιας της φύσιγγας έχουν επίσης επιλεγεί ώστε να προσφέρουν ένα σταθερό περιβάλλον για τα μελάνια.

Φιλικα στον χρηστη

Οι εκτυπωτές μας δεν είναι απλοί μόνο ως προς την καθημερινή τους χρήση. Έχουμε επίσης απαλλάξει τους πελάτες μας από το άγχος της αγοράς του κατάλληλου μελανιού για τον εκτυπωτή τους. Μπορείτε γρήγορα να προσδιορίσετε την κατάλληλη συσκευασία στο κατάστημα, χάρη στην εικόνα στο μπροστινό μέρος. Απλώς συμβουλευτείτε τον οδηγό χρήσης σας για να μάθετε ποια εικόνα πρέπει να αναζητάτε. Επίσης, έχουμε σχεδιάσει μια μικρή συσκευασία EasyMail που ταιριάζει στα περισσότερα γραμματοκιβώτια, σε περίπτωση που η αποστολή δεν απαιτεί υπογραφή. Η παραγγελία από το σπίτι μέσω διαδικτύου καθίσταται πανεύκολη. Ανάλογα με το αν εκτυπώνετε συχνά ή όχι, μπορείτε να επιλέξετε τυπικές φύσιγγες ή XL βάσει των εκτυπωτικών σας αναγκών.

Οικονομια

Δεν έχει νόημα να πετάτε μελάνι που δεν έχει χρησιμοποιηθεί. Για το λόγο αυτό, σχεδόν όλα τα μελάνια μας διατίθενται ως μεμονωμένες φύσιγγες, δηλαδή χρειάζεται να αντικαθιστάτε μόνο το χρώμα που έχετε χρησιμοποιήσει. Μπορείτε να εξοικονομήσετε έως 30%² του μελανιού, σε σύγκριση με τις τρίχρωμες φύσιγγες του ανταγωνισμού. Τα αξιόπιστα μελάνια μας περιορίζουν επίσης τη πιθανότητα εσφαλμένων εκτυπώσεων, ενώ υποβάλλονται σε δοκιμασίες, έτσι ώστε να μπορείτε να εμπιστεύεστε την απόδοση που δηλώνεται, γεγονός που διευκολύνει να υπολογίζετε τα έξοδα των εκτυπωτικών σας αναγκών. Για να μειώσετε ακόμα περισσότερο το κόστος, οι φύσιγγες XL παρέχουν μια οικονομική λύση για όσους εκτυπώνουν συχνά, επιτρέποντάς σας να εκτυπώνετε πάνω από διπλάσιες σελίδες³, σε σύγκριση με τις τυπικές φύσιγγες. Αυτό μειώνει σημαντικά το κόστος ανά σελίδα, βοηθώντας σας να εξοικονομείτε χρήματα.

Βρείτε τα κατάλληλα αναλώσιμα για τον εκτυπωτή σας

Τα αυθεντικά μελάνια της Epson είναι βελτιστοποιημένα για χρήση με την τεχνολογία κεφαλών εκτύπωσης Micro Piezo™ της Epson, με την οποία εξασφαλίζεται απαράμιλλη ποιότητα, διάρκεια και αξιοπιστία

¹ Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από την Epson τον Ιανουάριο του 2021 (n=2,190). Οι κάτοχοι εκτυπωτών Epson ρωτήθηκαν: «Πόσο ικανοποιημένοι είστε από την ποιότητα των εκτυπώσεών σας με χρήση γνήσιων φυσιγγών μελανιού Epson». Ένα σύνολο 90,4% έδωσε βαθμολογία 6 και πάνω, δηλαδή ήταν «ικανοποιημένοι» ή «πολύ ικανοποιημένοι».

² Με βάση δοκιμές που έγιναν από την Keypoint Intelligence τον Οκτώβριο του 2022, σε σύγκριση με αντίστοιχα ανταγωνιστικά μοντέλα εκτυπωτών (HP και Canon), χρησιμοποιώντας φύσιγγες τριών χρωμάτων, σύμφωνα με τον ιστότοπο των κατασκευαστών, Οκτώβριος 2022. Εφαρμόστηκε στάθμιση για την εκτύπωση εγγράφων και φωτογραφιών με βάση τη μελέτη «Printing Usage & Attitudes Study» της 2Europe, Νοέμβριος 2019.

³ Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.epson.eu/pageyield