Σειρά SureLab D

Δώστε περισσότερα στους πελάτες σας

Καθώς περιλαμβάνει δύο βασικά μοντέλα, η σειρά SureLab D εξασφαλίζει μεγάλη ποικιλία συνδυασμών για τις διάφορες ανάγκες παραγωγής. Η εγκατάσταση με αρθρωτή μορφή υποστηρίζει τα πάντα: από την παραγωγή σε μικρή κλίμακα με επιτραπέζια τοποθέτηση (σε ένα kiosk που βρίσκεται στο δάπεδο του καταστήματος) έως την παραγωγή σε μεγάλη κλίμακα με χρήση εργαστηρίου τύπου minilab. Είτε θέλετε οι πελάτες να μπορούν να αυτοεξυπηρετηθούν είτε να υπάρχει πάγκος για την εξυπηρέτησή τους, μπορείτε να υλοποιήσετε τις κατάλληλες λύσεις.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους εκτυπωτές της σειράς SureLab D-Series ως μεμονωμένες μονάδες ή ως μέρος ενός πολύ ισχυρού στόλου παραγωγής, που δουλεύει ως ενιαίο σύνολο, για να προσφέρετε ποιοτικές εκτυπώσεις με χαμηλό συνολικό κόστος ιδιοκτησίας. Η σειρά SureLab D υποστηρίζει μεγάλο εύρος από επιφάνειες, πλάτη και φορμά μέσων. Με τόσο μεγάλη ποικιλία δημιουργικών προϊόντων εκτύπωσης που προσθέτουν αξία, δίνετε άμεσα στους πελάτες σας περισσότερες επιλογές από ποτέ.

Βρείτε τον κατάλληλο εκτυπωτή SureLab για τις ανάγκες σας:

SureLab D500

Ο SL-D500 είναι ένας μικρός, ελαφρύς και φορητός εκτυπωτής παραγωγής φωτογραφιών για φωτογραφίες, ημερολόγια και κάρτες μονής και διπλής όψης 10 x 15 εκ.

Σειρά SureLab D1000

Η Σειρά SL-D1000 με φωτογραφικούς εκτυπωτές μικρών διαστάσεων προσφέρει δυνατότητα εκτύπωσης διπλής όψης για ευελιξία στην εμπορική εκτύπωση.

SureLab D500

Ο SL-D500 είναι ένας μικρός, ελαφρύς και φορητός εκτυπωτής παραγωγής φωτογραφιών για φωτογραφίες, ημερολόγια και κάρτες μονής και διπλής όψης 10 x 15 εκ.

Λήψη φυλλαδίου
Δείτε το βίντεο

Επισκόπηση

Ο SL-D500 είναι ιδανικός για φωτογραφεία, φωτοτυπικά καταστήματα, σχεδιαστές και καλλιτέχνες, καθώς και για εταιρείες φωτογράφισης εκδηλώσεων, φιλοξενίας/εστίασης και υπηρεσιών photobooth. Αυτός ο μικρός και ελαφρύς εκτυπωτής παραγωγής εξοικονομεί χώρο, είναι φορητός και έχει δυνατότητα τοποθέτησης σε στοίβα. Δημιουργεί τις ίδιες εικόνες υψηλής ποιότητας με τον SL-D1000(A) και είναι ιδανικός για την παραγωγή φωτογραφιών, ημερολογίων και καρτών μονής και διπλής όψης 10 x 15 εκ.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Συμπαγής και στοιβαζόμενη σχεδίαση
  Ενσωματώνεται άψογα στα περισσότερα εργασιακά περιβάλλοντα
 • Δυνατότητα διασύνδεσης
  USB, LAN και Wi-Fi
 • Ενσωμάτωση
  Λειτουργεί μαζί με άλλους εκτυπωτές SureLabs, Epson DTG, επιγραφών και LFP
 • Μειωμένη παρέμβαση του χρήστη
  Σύστημα μελανιού CISS 70 ml. ASF 100 φύλλων
 • Ζωντανές εικόνες υψηλής ποιότητας
  Φωτογραφίες, ημερολόγια και κάρτες μονής και διπλής όψης 10 x 15 εκ.

Σειρά SureLab SL-D1000

Η Σειρά SureLab SL-D1000 έχει φωτογραφικούς εκτυπωτές μικρών διαστάσεων και αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης για ευελιξία στην εμπορική τύπωση.

Λήψη φυλλαδίου
Δείτε το βίντεο

Επισκόπηση

Η σειρά έχει σχεδιαστεί για φωτογραφεία, επαγγελματίες φωτογράφους και επιχειρήσεις που πρέπει να εκτυπώνουν φωτογραφίες υψηλής ποιότητας και να προσφέρουν στους πελάτες μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, όπως εξατομικευμένα φωτογραφικά άλμπουμ, κάρτες και ημερολόγια. Οι επιχειρήσεις που μπορούν να επωφεληθούν, περιλαμβάνουν: φωτογραφεία, στούντιο φωτογράφισης και υπηρεσίες photobooth, επιστολόχαρτα, ξενοδοχεία, καφετέριες, μπαρ και εστιατόρια.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Εκτύπωση φωτογραφιών διπλής όψης
  Κασέτα τροφοδοσίας για εκτύπωση διπλής όψης (μέχρι 100 φύλλα A4) για την αυτόματη τύπωση φύλλων¹
 • Εντυπωσιακές ταχύτητες εκτύπωσης
  Έως 385 φωτογραφίες ανά ώρα², χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα
 • Κατασκευή μικρού μεγέθους
  Μικρό εμβαδόν βάσης, ελαφρύς και εύκολος στη μεταφορά
 • Βελτιωμένη δυνατότητα διασύνδεσης
  Wi-Fi, LAN και USB
 • Αποτέλεσμα υψηλής ποιότητας
  Σύστημα μελανιού UltraChrome D6r-S και ευρεία γκάμα χρωμάτων


  1 Μοντέλο SureLab SL-D1000A
  2 Εκτυπώσεις 15x10 εκ. σε τυπική ποιότητα

Ανακαλύψτε τα προϊόντα της σειράς

OrderController

Λογισμικό για τη διαχείριση και τον έλεγχο εντολών εκτύπωσης

Epson Cloud Solution PORT

Πλατφόρμα για υπηρεσίες με βάση το cloud που υποστηρίζουν εκτυπωτές μεγάλου format και εμπορικούς εκτυπωτές της Epson.

SureLab OrderController

Από την παραγγελία στην εκτύπωση σε πέντε εύκολα βήματα

Βασικά χαρακτηριστικά

Ευελιξία
Ευέλικτη είσοδος από kiosk μέσω παρακολουθούμενων φακέλων (DPOF), άμεσης αναζήτησης και σαρωτών με προγράμματα οδήγησης TWAIN.

Γρήγορη και εύκολη παραγωγή
Γρήγορη και εύκολη παραγωγή σετ φωτογραφιών μέσω προεπιλεγμένων ρυθμίσεων, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται προηγμένες λειτουργίες διόρθωσης εικόνας.

Διαχείριση εργασιών επαγγελματικής εκτύπωσης
Μπορείτε να προσαρμόσετε τις προκαθορισμένες ρυθμίσεις κατά τη διάρκεια της επιβεβαίωσης, προκειμένου να διαχειριστείτε τις εργασίες επαγγελματικής εκτύπωσης. Υποστηρίζει μεικτά μήκη εκτύπωσης σε μία παραγγελία. Παρέχει πολλές επιλογές εκτύπωσης στην πίσω όψη.

Ευκολία χρήσης
Υποστηρίζονται διάφορα επίπεδα εμπειρίας χρήστη. Εμφανίζονται προειδοποιήσεις για θέματα ανάλυσης, περικοπής και περιγραμμάτων.

Δείτε το βίντεο

Παρακολούθηση των επιπέδων παραγωγής σε πραγματικό χρόνο

Με το πρόγραμμα περιήγησης Epson Cloud Solution PORT με ειδική εφαρμογή για smartphone και tablet, μπορείτε να ελέγχετε την κατάσταση όλων των εκτυπωτών σας και να τους διαχειρίζεστε ανά πάσα στιγμή, όπου και αν βρίσκεστε.
Το Production Monitor παρέχει σαφή, κατανοητά γραφικά που σας επιτρέπουν να βλέπετε με μια ματιά την απόδοση καθενός από τους εκτυπωτές σας. Χάρη στα διαθέσιμα λεπτομερή δεδομένα, θα μπορείτε να αναλύετε εύκολα την παραγωγικότητα και να λαμβάνετε σαφείς λειτουργικές ενημερώσεις καθημερινά, από οπουδήποτε, για να υποστηρίζετε την υψηλή παραγωγικότητα και αποδοτικότητα, καθώς και τις υπηρεσίες συντήρησης, παρακολούθησης και απομακρυσμένης αντιμετώπισης προβλημάτων.

Μάθετε περισσότερα για τα μέσα και το μελάνι που είναι συμβατά με τον SureLab

Καλύτερη πρακτική χρήση

Αρχική λειτουργία SureLab D500

Αρχική λειτουργία SureLab D500

Ανθεκτική στο νερό εκτύπωση καρτ-ποστάλ SureLab D500

Ανθεκτική στο νερό εκτύπωση καρτ-ποστάλ SureLab D500

Εξισορρόπηση εργασιών SureLab D1000

Εξισορρόπηση εργασιών SureLab D1000

Πώς να χρησιμοποιήσετε το SureLab

Πώς να χρησιμοποιήσετε το SureLab

Μελέτες περιπτώσεων

Ανακαλύψτε μια ευρεία γκάμα από μελέτες περιπτώσεων που περιλαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις λύσεις της Epson, καθώς και τις τάσεις της αγοράς

Νέα

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Epson και ανακαλύψτε ενημερώσεις για τα τελευταία προϊόντα της Epson.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα?

Μιλήστε με ένα μέλος της ομάδας μας, για να μάθετε πώς μπορείτε να μειώσετε τα έξοδά σας και να εργάζεστε αποδοτικότερα