ΣΕΙΡΑ SURECOLOR SC-F

Σχεδιασμός ακριβείας για ομαλή απόδοση

Εξοικονομήστε χρόνο και χρήματα δημιουργώντας εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας για, αθλητική ένδυση, άλλα είδη ένδυσης, διαφημιστικά αντικείμενα, μαλακές επιγραφές, αξεσουάρ και gadget σε υφάσματα, ρούχα και άκαμπτα υποστρώματα. Όλα τα προϊόντα σχεδιάζονται και κατασκευάζονται αποκλειστικά από την Epson για ασύγκριτη αξιοπιστία, ομαλή απόδοση και χαμηλό κόστος λειτουργίας. Το μελάνι UltraChrome DS διασφαλίζει ζωντανές εκτυπώσεις, ενώ η εξαιρετική τεχνολογία κεφαλής εκτύπωσης της Epson εξασφαλίζει ελάχιστες διακοπές λειτουργίας και μέγιστη παραγωγικότητα.

Δείτε τη σειρά

Η ολοκληρωμένη λύση για υφάσματα υψηλής ποιότητας

Απελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας με μια ευρεία γκάμα χρωμάτων και αποτελέσματα υψηλής ποιότητας. Για σχεδιαστές μόδας και επιχειρηματίες, η σειρά SureColor SC-F dye sublimation προσφέρει σταθερότητα χρώματος και μαύρα υψηλής ευκρίνειας, ενώ η συντήρηση των εκτυπωτών είναι εύκολη και γρήγορη. Οι εκτυπωτές είναι ιδανικοί για δυναμικά και απαιτητικά περιβάλλοντα παραγωγής, για χρήση σε μεγάλη ποικιλία υφασμάτων, είτε εκτυπώνετε ένα κομμάτι ή εκτυπώνετε μαζικά.

Ποιοτικές λύσεις για ένα εύρος επιπέδων παραγωγής

Εντυπωσιακά αποτελέσματα κάθε φορά με τη σειρά SureColor SC-F. Δημιουργήστε μικρού ή μεσαίου μεγέθους κύκλους εκτύπωσης με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας για πολυεστερικά υφάσματα, καθώς και διαφημιστικά αντικείμενα χωρίς να απαιτείται προ-επεξεργασία. Η «καρδιά» των εκτυπωτών μας είναι οι υψηλής απόδοσης κεφαλές εκτύπωσης PrecisionCore TFP. Έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν εντυπωσιακή ποιότητα σε υψηλές ταχύτητες εκτύπωσης και συνδυάζονται με τα μελάνια dye sublimation της Epson. Αυτά τα μελάνια έχουν δημιουργηθεί μαζί με χαρτί μεταφοράς, για να προσφέρουν εξαιρετική απελευθέρωση μελανιού σε ένα μεγάλο εύρος αντικειμένων.

Ευέλικτη λύση για τις δικές σας ανάγκες παραγωγής

Εξαιρετική ποιότητα, ευρεία εφαρμογή

Οι εκτυπωτές μεταφοράς dye-sublimation της σειράς SureColor SC-F απελευθερώνουν τη δημιουργικότητά σας. Δημιουργήστε αντικείμενα μόδας, αθλητικά είδη, υφάσματα οικιακής διακόσμησης, επιγραφές και διαφημιστικά προϊόντα, γρήγορα, ποιοτικά και αξιόπιστα. Η σειρά περιλαμβάνει επίσης την πρώτη λύση εκτύπωσης dye-sublimation της Epson με ροζ και κίτρινο μελάνι φθορισμού, το μοντέλο SC-F9400H.

Εντυπωσιακά αποτελέσματα, κάθε φορά

Οι ευέλικτες λύσεις εκτύπωσης απευθείας σε είδη ένδυσης (DTG) της Epson σας επιτρέπουν να ανταποκρίνεστε γρήγορα στις εισερχόμενες παραγγελίες. Προσφέρουν υψηλά επίπεδα ακρίβειας και επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να εξασφαλίζουν γρήγορους χρόνους παράδοσης, παράγοντας σύνθετα σχέδια σε μια ποικιλία ανοιχτόχρωμων και σκούρων βαμβακερών ενδυμάτων.

Η εναρμονισμένη λύση εκτύπωσης

Όλες οι πτυχές του SureColor SC-F3000 έχουν ληφθεί προσεκτικά υπόψη, ώστε να διασφαλίζεται υψηλή ποιότητα σε κάθε στάδιο της εκτυπωτικής διαδικασίας:

  • Λύση χύδην μελανιού: Μικρές σακούλες μελανιών 1,5 λίτρου

  • Αυτόματη ρύθμιση διάκενου πλάκας: Αισθητήρες για αυτόματη ανίχνευση του ύψους της επιφάνειας του ενδύματος, για εύκολη εναλλαγή και εκπληκτικά ομοιόμορφο αποτέλεσμα

  • Λογισμικό Garment Creator: Για απλή ρύθμιση και γρήγορη παραγωγή εξατομικευμένων σχεδίων

  • Ευκολία χρήσης: Ιδιαίτερα εύχρηστη οθόνη αφής 4,3 ιντσών και σχεδίαση φιλική προς τον χρήστη

  • Η ολοκληρωμένη λύση: Περιλαμβάνει εκτυπωτή, κεφαλή εκτύπωσης, λογισμικό και μελάνια

Εξαιρετική ποιότητα κάθε φορά

Οι επιχειρήσεις που απαιτούν υψηλά επίπεδα ακρίβειας, γρήγορη παράδοση και τη δυνατότητα να παράγουν σύνθετα σχέδια σε ποικιλία ενδυμάτων θα διαπιστώσουν ότι ο SC-F3000 παραμένει αλάνθαστα αξιόπιστος και πολύ αποδοτικός ακόμα και σε υψηλές ταχύτητες.

Η ολοκληρωμένη λύση εκτύπωσης σε ύφασμα

Κάθε στοιχείο της σειράς SureColor SC-F είναι σχεδιασμένο να επιτελεί σημαντική λειτουργία για την παροχή μιας ολοκληρωμένης λύσης έγχρωμης εκτύπωσης.

Υπεροχή και παραγωγικότητα στις βιομηχανικές εκτυπώσεις απευθείας σε ύφασμα

Το Monna Lisa είναι ένα πλήρως ενοποιημένο σύστημα για βιομηχανικές ψηφιακές εκτυπώσεις σε υφάσματα, όπου όλα τα στοιχεία –τεχνολογία, μελάνια και κατασκευή– περιλαμβάνονται στην Total Textile Solution, τη διαδικασία που δημιουργήθηκε από την Epson χάρη στην εξαγορά των F.lli Robustelli και For.Tex. Χάρη στην ποιότητα, την παραγωγικότητα και την ευελιξία, το σύστημα Monna Lisa ικανοποιεί τις απαιτήσεις του κλάδου της βιομηχανίας σε διάφορα πεδία εφαρμογής, όπως ρούχα υψηλής ραπτικής, είδη μόδας, αξεσουάρ, οικιακά υφάσματα και αθλητική ένδυση.

Οι περιπτωσιολογικές μελέτες

Ανακαλύψτε ένα ευρύ φάσμα περιπτωσιολογικών μελετών που περιλαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με προϊόντα και λύσεις Epson, καθώς και τις τάσεις της αγοράς.

Νέα

Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα της Epson και ανακαλύψτε ενημερώσεις για τα πιο πρόσφατα προϊόντα της Epson.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Μιλήστε με ένα μέλος της ομάδας μας, για να μάθετε πώς μπορείτε να μειώσετε τα έξοδά σας και να εργάζεστε αποδοτικότερα