ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΕΤΙΚΕΤΩΝ

Απλοποιήστε τη δική σας παραγωγή έγχρωμων ετικετών

Οι κατ' απαίτηση εκτυπωτές inkjet έγχρωμων ετικετών της Epson εξαλείφουν τα συνήθη προβλήματα της θερμικής συνδυαστικής εκτύπωσης. Τώρα, μπορείτε εύκολα να εκτυπώνετε στο χώρο σας προσαρμοσμένες έγχρωμες ετικέτες, εισιτήρια και επιγραφές υψηλής ποιότητας, όπως και όταν απαιτείται. Ξεχάστε το χαμένο χρόνο, τις διακοπές, τη σπατάλη ή την αναστάτωση. Ξεχάστε το απόθεμα των προτυπωμένων ετικετών, τους χρόνους εκτός λειτουργίας κατά την παραγωγή, τις χαμένες παραγγελίες ή τις καθυστερημένες παραδόσεις.

Παρουσιάζουμε τους έγχρωμους εκτυπωτές ετικετών

Παρουσιάζουμε τη νέα σειρά ColorWorks C6000 και C6500

Εκτυπώστε ανθεκτικές ετικέτες διαμορφωμένες ανάλογα με τις ανάγκες σας, εύκολα και γρήγορα. Δημιουργήστε προσαρμοσμένες ετικέτες υψηλής ποιότητας (1.200x1.200 dpi) κάθε φορά. Ο C6000 υποστηρίζει πλάτος εκτύπωσης έως 4 ιντσών, ενώ ο C6500 έως 8 ιντσών. Βελτιστοποιήστε τις ροές εργασιών με το μοναδικό μας ενσωματωμένο εξάρτημα αφαίρεσης ετικετών.

Panel LCD και πίνακας ελέγχου

Πλήρης έγχρωμος πίνακας ελέγχου με έξυπνο μενού, που επιτρέπει την πρόσβαση του χρήστη στις ρυθμίσεις εκτυπωτή και δικτύου. Προσφέρει μεγαλύτερο έλεγχο του εκτυπωτή και γρήγορη και εύκολη χρήση

Panel πρόσβασης

Panel εύκολης πρόσβασης για τον έλεγχο και τον καθαρισμό ενδεχόμενων εμπλοκών χαρτιού και εξαιρετική πρόσβαση στην κεφαλή του εκτυπωτή

Αποσπώμενο καπάκι διπλής κατεύθυνσης

Αυτή η μοναδική σχεδίαση επιτρέπει τη φόρτωση ή την αφαίρεση των μέσων με μεγάλη ευκολία, σε οποιοδήποτε περιβάλλον

Ενσωματωμένο εξάρτημα αφαίρεσης ετικετών

Αυτή η μοναδική δυνατότητα σε έγχρωμο εκτυπωτή ετικετών επιτρέπει την εύκολη εγκατάσταση σε γραμμές παραγωγής και προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση με ένα προϊόν

Εύκολα προσβάσιμες φύσιγγες μελανιού

Οι μικρού μεγέθους και εύκολης εγκατάστασης φύσιγγες 80 ml με μελάνι UltraChrome® DL της Epson προσφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα

Εφαρμογές

Από τον κλάδο των κατασκευών και του λιανεμπορίου έως τον φαρμακευτικό, τον υγειονομικό και την έκδοση εισιτηρίων, υπάρχει πάντα ένα προϊόν ColorWorks που θα κάνει πραγματικά τη διαφορά, χαρίζοντάς σας την ευελιξία να εκτυπώνετε τις ετικέτες που χρειάζεστε, όταν τις χρειάζεστε. Τα μοντέλα των σειρών ColorWorks C6000, C6500, C7500, C3500 και C831 είναι επίσης, ιδανικά για εταιρείες που θέλουν να εκτυπώνουν ετικέτες που συμμορφώνονται με τα πρόσφατα πρότυπα του ΠΕΣ (Παγκοσμίως Εναρμονισμένο Σύστημα) σχετικά με τη σήμανση των χημικών προϊόντων.

Κατασκευαστικός κλάδος (Ετικέτες προϊόντων)

Οι εκτυπωτές έγχρωμων ετικετών της Epson είναι ιδανικοί για κατασκευαστικές εταιρείες με μέτριου όγκου και ευρείας γκάμας μεικτές απαιτήσεις εκτύπωσης, βελτιώνοντας τη διαχείριση του αποθέματος και την ταυτοποίηση των προϊόντων, καθώς και τις υπηρεσίες προς τους πελάτες.

Κατασκευαστικός κλάδος (ετικέτες λειτουργιών)

Οι εκτυπωτές έγχρωμων ετικετών της Epson είναι ιδανικοί για κατασκευαστικές εταιρείες με μέτριου όγκου και ευρείας γκάμας μεικτές απαιτήσεις εκτύπωσης, βελτιώνοντας τη διαχείριση του αποθέματος και την ταυτοποίηση των προϊόντων, καθώς και τις υπηρεσίες προς τους πελάτες.

Ετικέτες επισήμανσης χημικών ουσιών (ΠΕΣ)

Οι εκτυπωτές ετικετών ColorWorks χρησιμοποιούν μελάνια pigment σε συνδυασμό με μέσα PE Matte label για τη δημιουργία ετικετών επισήμανσης χημικών ουσιών ΠΕΣ, οι οποίες θα είναι πλήρως συμβατές με το BS5609.

Λιανεμπόριο

Οι γρήγορες, αξιόπιστες και ευέλικτες λύσεις δημιουργίας έγχρωμων ετικετών που προσφέρουμε μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλές εφαρμογές εκτύπωσης στον τομέα της λιανικής πώλησης, από επιγραφές για ράφια, ετικέτες τιμολόγησης και προωθητικών ενεργειών έως ετικέτες για προϊόντα που παρασκευάζονται εντός του καταστήματος.

Έκδοση εισιτηρίων

Χάρη στους εύχρηστους έγχρωμους εκτυπωτές ετικετών που διαθέτουμε, μπορείτε πλέον να δημιουργείτε εισιτήρια για εκδηλώσεις κατ' απαίτηση με ειδικά προσαρμοσμένα μηνύματα μάρκετινγκ ή να προσθέτετε τις φωτογραφίες των επισκεπτών στις πλαστικές κάρτες.

Υγεία

Το χρώμα στις ετικέτες των υγειονομικών υπηρεσιών βελτιώνει την οπτική αναγνώριση σημαντικών πληροφοριών, μειώνοντας τους λειτουργικούς κινδύνους σε νοσοκομεία και, το σημαντικότερο, προσφέροντας καλύτερη φροντίδα και ασφάλεια στους ασθενείς.

Εστίαση και τροφοδοσία τροφίμων

Οι εκτυπωτές έγχρωμων ετικετών της Epson βοηθούν τους παρασκευαστές τροφίμων και τους λιανέμπορους να δημιουργούν ετικέτες κατ' απαίτηση, οι οποίες ξεχωρίζουν, ενώ παράλληλα εξατομικεύουν τα προϊόντα τροφίμων και ενισχύουν την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας.

Η αξία της έγχρωμης εκτύπωσης κατ' απαίτηση

Λογισμικό

Απλό, διαισθητικό λογισμικό

Οι περιπτωσιολογικές μελέτες

Ανακαλύψτε ένα ευρύ φάσμα περιπτωσιολογικών μελετών που περιλαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με προϊόντα και λύσεις Epson, καθώς και τις τάσεις της αγοράς.

Νέα

Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα της Epson και ανακαλύψτε ενημερώσεις για τα πιο πρόσφατα προϊόντα της Epson.

Find out more about our Colour Label Printer range

Οι λύσεις επιγραφοποίησής μας είναι διαθέσιμες σε όλα τα μεγέθη

Ανακαλύψτε τη σειρά μας από ευέλικτους εκτυπωτές ετικετών

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Μιλήστε με ένα μέλος της ομάδας μας, για να μάθετε πώς μπορείτε να μειώσετε τα έξοδά σας και να εργάζεστε αποδοτικότερα

¹ Ισχύει μόνο για CW-C6000PE και CW-65000PE.