ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΚAΛΥΤΕΡΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

Κορυφαία ποιότητα εικόνας και αξιοπιστία βιντεοπροβολέα για την επιχείρησή σας

ΣΕΙΡΑ ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΩΝ LASER

Ορίζοντας το μέλλον της τεχνολογίας των βιντεοπροβολέων laser

Οι πιο προηγμένοι τεχνολογικά βιντεοπροβολείς μας συνδυάζουν την τεχνολογία 3LCD με διπλή πηγή φωτός laser και διαθέτουν ευρεία γκάμα χρωμάτων και εξαιρετικά υψηλό λόγο αντίθεσης, με αποτέλεσμα να προσφέρουν εξαιρετικά, ρεαλιστικά χρώματα και απίστευτα βαθιές αποχρώσεις του μαύρου.

Η επιχείρησή σας ευημερεί με δημιουργικότητα και αντιμετώπιση των προκλήσεων της προβολής μεγαλύτερων, φωτεινότερων και ζωηρότερων εικόνων, στα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα. Γι’ αυτό εργαζόμαστε τόσο σκληρά για να δημιουργήσουμε πρωτοποριακούς και ευέλικτους βιντεοπροβολείς που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας και σας επιτρέπουν να αφήσετε τις καλύτερες εντυπώσεις. Η δέσμευσή μας ως προς την ποιότητα των προϊόντων, την τεχνολογία, τις σχέσεις και την εξυπηρέτηση, καθώς και την υποστήριξη είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε ηγετική θέση στην αγορά των βιντεοπροβολέων από το 20011.

Μάθετε περισσότερα για τις λύσεις laser

Προβολή χωρίς όρια

Ο καινούργιος τροχός φωσφόρου από ανόργανο υλικό έχει κορυφαία αντοχή στο φως και τη θερμότητα και προσφέρει απόλυτη αξιοπιστία. Επιπλέον, συνδυάζεται τέλεια με τα πάνελ LCD από ανόργανο υλικό για να παράγουν φωτεινές, ζωντανές εικόνες για εξαιρετικά μεγάλες περιόδους. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να βασίζεστε σε μια πηγή φωτός που δεν χρειάζεται συντήρηση για 20.000 ώρες².

Απίθανη αξιοπιστία

Γνωρίστε τους εξελιγμένους βιντεοπροβολείς εγκατάστασης μεγάλης οθόνης, στους οποίους μπορείτε πραγματικά να βασίζεστε. Η εγκατάσταση και η ρύθμιση γίνονται εύκολα, ενώ η διάρκεια ζωής laser έως 56.000 ώρες και ο κύκλος συντήρησης φίλτρου 30.000 ωρών διατηρούν τα επίπεδα συντήρησης στο ελάχιστο.

Σχεδιάστε το όραμά σας με την Epson

Ανακαλύψτε πώς μπορείτε να κάνετε προβολές σε οποιαδήποτε επιφάνεια με τους βιντεοπροβολείς της Epson για μεγάλους χώρους.

Παρακολουθηστε

Βιντεοπροβολέας laser εξαιρετικά κοντινής απόστασης

Απολαύστε μοναδικές στιγμές ψυχαγωγίας σε μεγάλη οθόνη, χωρίς να αλλοιώσετε την αισθητική του σπιτιού σας. Ο εξαιρετικά κοντινής απόστασης βιντεοπροβολέας laser μπορεί να τοποθετηθεί κοντά στην περιοχή προβολής, να εγκατασταθεί γρήγορα και να προβάλει τεράστια εικόνα ακόμα και σε χώρους με πολύ φως. Προσφέρει επίσης εξαιρετική απόδοση τιμής χάρη στη μεγάλης διάρκειας πηγή φωτός laser και την εκτεταμένη εγγύηση.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Μιλήστε με ένα μέλος της ομάδας μας, για να μάθετε πώς μπορείτε να μειώσετε τα έξοδά σας και να εργάζεστε αποδοτικότερα

¹ 2001 έως 2020, 500 lumen και άνω, εξαιρουμένων των τηλεοράσεων χωρίς οθόνη, Futuresource Consulting – Τριμηνιαία στατιστικά στοιχεία για την αγορά βιντεοπροβολέων – Worldwide Analyzer CY20Q4.

² Κατά προσέγγιση χρόνος μέχρι τη μείωση κατά 50% της φωτεινότητας από την πρώτη χρήση. Μέτρηση βάσει δοκιμής επιτάχυνσης, με χρήση 0,04 - 0,20 mg/m3 του συγκεκριμένου υλικού. Ο χρόνος ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες και τα περιβάλλοντα χρήσης.