ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ, ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ

WorkForce Enterprise
Δείτε το βίντεο
WORKFORCE ENTERPRISE ΣΕΙΡΕΣ

Βιώσιμη εκτύπωση υψηλής ταχύτητας

Επωφεληθείτε από την σταθερά εκπληκτική ποιότητα εικόνας σε εξαιρετικά υψηλές ταχύτητες έως 100 σελ./λεπτό. Προσφέροντας βελτιωμένη ασφάλεια και προηγμένη συμβατότητα λογισμικού, οι φιλικοί προς το περιβάλλον πολυλειτουργικοί εκτυπωτές (multifunction printers, MFP) WorkForce Enterprise προσφέρουν εξαιρετική αξιοπιστία και κορυφαία απόδοση με κάθε εκτύπωση.

Φυλλάδιο για τη σειρά WorkForce Enterprise AM-C
Φυλλάδιο σειράς WorkForce Enterprise 75/100 σελ./λεπτό

Η ευελιξία να εργάζεστε όπως θέλετε

Μπορείτε να διαμορφώσετε τους εκτυπωτές ώστε να ανταποκρίνονται στις ακριβείς ανάγκες της επιχείρησής σας, με μια σειρά προαιρετικών λειτουργιών.

Συσκευή ανάγνωσης καρτών

Η προαιρετική συσκευή ανάγνωσης καρτών μπορεί να εισαχθεί στο panel κάτω από το περιβάλλον εργασίας χρήστη, έτσι ώστε να μπορούν να προστεθούν συσκευές ανάγνωσης καρτών τρίτων. Εναλλακτικά, μπορείτε να προσθέσετε έναν πίνακα συσκευών.

Πρόσθετη κασέτα 2 x 500 φύλλων
Επιπλέον λειτουργικότητα με τη μονάδα συρραφής στη ράχη

Συρραφή ράχης (έως 20 φύλλα), δίπτυχο (έως 3 φύλλα), τρίπτυχο/αναδίπλωση τύπου C (έως 3 φύλλα)

Προαιρετική μονάδα φινιρίσματος συρραφής

Γωνιακή συρραφή για έως και 50 φύλλα

Προαιρετικός δίσκος μεγάλης χωρητικότητας (HCT)

Έως 3000 φύλλα Α4

Κλειδώματα κασετών

Για την προστασία των κασετών χαρτιού όταν οι εκτυπωτές χρησιμοποιούνται σε δημόσιους χώρους.

Εσωτερική μονάδα φινιρίσματος

Δυνατότητα στοίβαξης, μετατόπισης και συρραφής των εγγράφων σας σε 3 διαφορετικές θέσεις και προαιρετική διάτρηση 2 ή 4 οπών.

Βελτιωμένο γραφικό περιβάλλον εργασίας χρήστη

Το νέο περιβάλλον εργασίας χρήστη με οθόνη αφής 10,1" διευκολύνει τη χρήση, παρέχοντας περισσότερη προσαρμογή, απλούστερη λειτουργία και πιο αποδοτικές ροές εργασιών.

Εξαιρετική απόδοση μέχρι και το φινίρισμα

Η ποιότητα επεκτείνεται πέρα από το υλικό με αυτούς τους εκτυπωτές, με ευέλικτες δυνατότητες φινιρίσματος μόλις ολοκληρωθεί η εκτύπωσή σας. Μια αθόρυβη μονάδα φινιρίσματος συρραφής ή φυλλαδίων χωρίς θερμότητα παρέχει δυνατότητα συρραφής γωνιών για έως και 50 φύλλα και μπορεί να παράγει είτε 3.000 φύλλα (φυλλάδιο) είτε 4.000 φύλλα (συρραφή). Υποστηρίζοντας τη στοίβαξη με μετατόπιση, η μονάδα φινιρίσματος φυλλαδίων μπορεί επίσης να παράγει έως 20 φύλλα με συρραφή στη ράχη, καθώς και δίπτυχο ή τρίπτυχο για έως και 3 φύλλα. Η εσωτερική μονάδα φινιρίσματος έχει τη δυνατότητα στοίβαξης, μετατόπισης και συρραφής των εγγράφων σας σε 3 διαφορετικές θέσεις και υποστηρίζει προαιρετική διάτρηση 2 ή 4 οπών.

Πιο ασφαλής από ποτέ

Οι εκτυπωτές WorkForce Enterprise προσφέρουν βελτιωμένες λειτουργίες που κάνουν τις εκτυπώσεις σας πιο ασφαλείς από ποτέ.

 • Προστασία δεδομένων

  Κρυπτογράφηση HDD, ασφαλής διαγραφή δεδομένων HDD, Μονάδα Αξιόπιστης Πλατφόρμας (Trusted Platform Module, TPM) και κρυπτογράφηση κωδικών πρόσβασης

 • Προστασία συσκευής

  Επαλήθευση υπογραφής υλικολογισμικού, ασφαλής εκκίνηση και εντοπισμός εισβολής νέου κακόβουλου λογισμικού κατά τον χρόνο εκτέλεσης

 • Έλεγχος πρόσβασης

  Έλεγχος ταυτότητας χρήστη, περιορισμοί λειτουργίας και αρχεία καταγραφής ελέγχου

 • Προστασία εγγράφων

  Εκτύπωση ελέγχου ταυτότητας, σάρωση ελέγχου ταυτότητας και καταγραφή εργασιών

 • Προστασία επικοινωνίας

  IPsec, SNMPv3 και νέο TLS1.3

Διαμορφώνουμε το μέλλον της εκτύπωσης με την τεχνολογία χωρίς θερμότητα

Η μετάβαση από τους εκτυπωτές laser σε εκτυπωτές χωρίς θερμότητα σας βοηθά να καταναλώνετε λιγότερη ενέργεια και να μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις της εκτύπωσης.

Λύσεις που προσθέτουν αξία, βελτιστοποιούν τις διαδικασίες και αυξάνουν τη ροή εργασιών

 • Διαχείριση εξόδου

  Οι λύσεις διαχείρισης εξόδου της Epson και των συνεργατών μας ενισχύσουν την παραγωγικότητα, ενώ παράλληλα δημιουργούν ένα ασφαλές περιβάλλον εκτύπωσης, σάρωσης και αντιγραφής για τη διασφάλιση των εταιρικών πόρων. Οι λύσεις προστατεύουν τις συσκευές από μη εξουσιοδοτημένη χρήση και παρέχουν επίσης μεγαλύτερο έλεγχο στο κόστος εκτύπωσης, με δυνατότητες pull printing που μειώνουν τη χρήση χαρτιού από εκτυπώσεις που δεν αναζητήθηκαν.

 • Διαχείριση συνόλου συσκευών

  Με τις λύσεις μας για τη διαχείριση του στόλου των συσκευών, οι επιχειρήσεις μπορούν να διατηρούν τον έλεγχο όλων των εκτυπωτών και των scanner που έχουν με αυτοματοποιημένη μετάδοση δεδομένων, συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων, στη μεγιστοποίηση του χρόνου λειτουργίας και στη διατήρηση της παραγωγικότητας.

 • Απομακρυσμένο σέρβις και υποστήριξη

  Μειώστε τα έξοδα σέρβις χρησιμοποιώντας το βασισμένο στο cloud σύστημα παρακολούθησης και διαχείρισης συσκευών που παρέχει προηγμένο απομακρυσμένο διαγνωστικό έλεγχο. Ασφαλής και με εύκολη ενσωμάτωση, δίνει τη δυνατότητα να αυξήσετε την ικανοποίηση των πελατών, καθώς επιτρέπει ταχύτερους χρόνους απόκρισης, λιγότερες επιτόπιες επισκέψεις και υψηλότερα ποσοστά πρώτης επιδιόρθωσης. Παρακολουθήστε τη χρήση της συσκευής και ελαχιστοποιήστε τον χρόνο εκτός λειτουργίας του εκτυπωτή.

 • Ψηφιοποίηση και διαχείριση εγγράφων

  Μετατρέψτε τις πληροφορίες με φυσική μορφή σε διαχειρίσιμο ψηφιακό περιεχόμενο, που ενισχύει την ασφάλεια των δεδομένων που διαχειρίζεται η επιχείρησή σας. Δείτε τις λύσεις ψηφιοποίησης εγγράφων που μπορούν να ενσωματωθούν εύκολα στις συσκευές μας.

 • Εκτύπωση μέσω φορητής συσκευής και cloud

  Οι υπηρεσίες εκτύπωσης μέσω κινητού και cloud της Epson επιτρέπουν στους χρήστες να εκτυπώνουν και να σαρώνουν από το smartphone και το tablet τους, στο γραφείο και κατά τις μετακινήσεις τους.

 • Το Epson Open Platform

  Οι χρήστες αποκτούν τον πλήρη έλεγχο των λειτουργιών εκτύπωσής τους μέσα από μια εφαρμογή που βασίζεται στο web και τους επιτρέπει να προσαρμόζουν τον εκτυπωτή τους ανάλογα με τις συγκεκριμένες και μεταβαλλόμενες επιχειρηματικές απαιτήσεις, καθώς εξελίσσονται τα συστήματα πληροφορικής της επιχείρησης. Οι λύσεις τρίτων ανεξάρτητων προμηθευτών λογισμικού είναι συμβατές με τις συσκευές Epson Open Platform.

Σειρά προϊόντων WorkForce Enterprise

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Μιλήστε με ένα μέλος της ομάδας μας, για να μάθετε πώς μπορείτε να μειώσετε τα έξοδά σας και να εργάζεστε αποδοτικότερα

1 Κατά προσέγγιση, βάσει εσωτερικών δοκιμών. Μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον αριθμό των επιλεγμένων αντιγράφων, το περιβάλλον παραγωγής, καθώς και τις ρυθμίσεις για το μέγεθος, τον προσανατολισμό και τη θέση του χαρτιού.