Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΥΦΥΪΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σειρά βιντεοπροβολέων εγκατάστασης Epson
ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Ανοίξτε τον δρόμο στην κορυφαία οπτική τεχνολογία

Για μια επιτυχημένη πορεία στον κόσμο των οπτικών επικοινωνιών πρέπει να έχετε την ελευθερία να προβάλλετε φωτεινότερες και πιο δημιουργικές εικόνες άλλου επιπέδου σε κάθε περιβάλλον. Γι' αυτό εργαζόμαστε τόσο σκληρά για να αναπτύξουμε πρωτοποριακές, ευπροσάρμοστες λύσεις που δίνουν νέα διάσταση στις προβαλλόμενες εικόνες.

Η δέσμευσή μας ως προς την ποιότητα των προϊόντων, την τεχνολογία και τις σχέσεις, μαζί με την απαράμιλλη εξυπηρέτηση και υποστήριξη, είναι ο λόγος για τον οποίο είμαστε η νούμερο 1 εταιρεία κατασκευής βιντεοπροβολέων στον κόσμο1 από το 2001.

Από την εκπαίδευση και τις γκαλερί τέχνης μέχρι τις ψηφιακές επιγραφές και τις εταιρικές εκδηλώσεις, από τις σειρές βιντεοπροβολέων εσωτερικά μέχρι τον τομέα ενοικίασης και παρουσίασης, οι βιντεοπροβολείς μας είναι η έξυπνη, προηγμένη λύση.

Τεχνολογία αιχμής

Οι βιντεοπροβολείς μας προσθέτουν ευελιξία, ποιότητα και δημιουργικότητα σχεδόν σε κάθε περίσταση. Από την κατασκευή μικροσκοπικών προϊόντων έως τα απλά εργαλεία εγκατάστασης, η Epson συνεχίζει να φέρνει την επανάσταση στην αγορά μέσων παρουσίασης, προσφέροντας βιντεοπροβολείς παγκόσμιας κλάσης σε μια συνεχώς αναπτυσσόμενη αγορά. Δημιουργήσαμε τον μικρότερο βιντεοπροβολέα 20.000 lm στον κόσμο1, τον EB-PU2220B, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία 3LCD και laser τελευταίας γενιάς.

Η σειρά EB-PU2200 προσφέρει ευκολότερη εγκατάσταση και ρύθμιση, απλοποιημένη συντήρηση, εξαιρετική ποιότητα εικόνας και πραγματικά οικολογικά πλεονεκτήματα.

Γίνετε πιο δημιουργικοί με την κορυφαία τεχνολογία βιντεοπροβολέων στον κόσμο

Η Epson είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής βιντεοπροβολέων στον κόσμο και δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε αυτήν τη θέση. Το 70% της ομάδας Έρευνας και Ανάπτυξης που αποτελείται από 1.100 άτομα ασχολείται αποκλειστικά με την ανακάλυψη συναρπαστικών δυνατοτήτων στην τεχνολογία των βιντεοπροβολέων. Δεν σταματάμε ποτέ να αναζητούμε τρόπους για να σας προσφέρουμε τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στην ποιότητα, την αξιοπιστία και την ευελιξία.

Λύσεις για ενοικιάσεις και παρουσιάσεις

Εξασφαλίστε την απόλυτη οπτική απόδοση

Η απόδοση δεν είναι μόνο αυτό που βλέπετε στη σκηνή. Το ζητούμενο είναι να δώσετε στο κοινό σας τη δυνατότητα να νιώσει πραγματική σύνδεση, απολαμβάνοντας την υφή, την ευκρίνεια, την καθαρότητα και τις λεπτομέρειες των εκπληκτικών οπτικών εφέ.

Οι ευέλικτοι, υψηλής απόδοσης βιντεοπροβολείς Pro AV, με επικεφαλής τους EB-L30000U, EB-PU2220B και EB-PU2010B, έχουν σχεδιαστεί για εξαιρετική αξιοπιστία και ευελιξία.

Ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις του κοινού σε θέατρα, αμφιθέατρα, συναυλίες, μεγάλες εταιρικές εκδηλώσεις και εξωτερικούς χώρους εκδηλώσεων σε όλο τον κόσμο.

Λύσεις εγκατάστασης αξιοθέατων επισκεπτών

Προσφέρετε απίστευτες και αξέχαστες εμπειρίες στο κοινό σας

Τα εντυπωσιακά οπτικά εκθέματα δημιουργούν αξέχαστες εμπειρίες που κάνουν τους πελάτες να επιστρέφουν ξανά. Οι πιο προηγμένοι βιντεοπροβολείς μας συνδυάζουν τεχνολογία 3LCD και τεχνολογία βελτίωσης 4K με ζωηρά χρώματα και πολύ υψηλό λόγο αντίθεσης, προσφέροντας εξαιρετική και ρεαλιστική αναπαραγωγή περιεχομένου, χωρίς το φαινόμενο του ουράνιου τόξου – ιδανικό για τη λήψη selfie.

Οι εξαιρετικά ευέλικτοι βιντεοπροβολείς laser της σειράς EB-PU1000 παρέχουν εύρος φωτεινότητας από 6.000 έως 10.000 lumen και υποστηρίζουν μια σειρά επιλογών φακών, ώστε να μπορείτε να βρείτε την ιδανική λύση. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια εξωτερική κάμερα Epson για να αποκτήσετε πρόσβαση στις προηγμένες λειτουργίες εγκατάστασης και βαθμονόμησης.

Το μικρών διαστάσεων, αλλά ισχυρό μοντέλο-ορόσημο της σειράς 10.000 lumen, το EB-PU2010, επιτυγχάνει αξιόπιστη απόδοση ενώ προσφέρει εξαιρετική ευκρίνεια και φωτεινότητα εικόνας. Αυτό τον καθιστά ιδανικό για διάφορους χώρους, όπως γκαλερί, θεματικά πάρκα, εγκαταστάσεις ψηφιακής τέχνης και πολλά άλλα αξιοθέατα.

Λύσεις προβολής για τον εταιρικό τομέα και την ανώτερη εκπαίδευση

Αναβαθμίστε την επικοινωνία σας

Προσελκύστε το ενδιαφέρον των σπουδαστών με φωτεινότερες παρουσιάσεις χρησιμοποιώντας τις λύσεις προβολής ανώτερης εκπαίδευσης για να προβάλετε το περιεχόμενό σας με το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Οι βιντεοπροβολείς laser της σειράς EB-PU1000 και EB-PU2200 έχουν σχεδιαστεί για υψηλές απαιτήσεις φωτεινότητας, με εύρος από 6.000 lumen έως 20.000 lumen. Οι προαιρετικοί φακοί με μηχανοκίνητα οπτικά μέρη παρέχουν ευελιξία εγκατάστασης και είναι ιδανικοί στην αντικατάσταση και την αναβάθμιση των υφιστάμενων λύσεων προβολής.

Καθηλώστε το εταιρικό κοινό με προβολές μεγάλης διάστασης

Αξιοποιήστε την τελευταία τεχνολογία βιντεοπροβολέων laser με τη σειρά οικονομικών βιντεοπροβολέων για μεσαίους και μεγάλους χώρους συσκέψεων, με φωτεινότητα έως 7.000 lumen και ανάλυση έως 4KE που παρέχεται από τη σειρά EB-L700.

Επιτύχετε υψηλής ποιότητας παρουσιάσεις μεγάλης διάστασης με την ευελιξία προβολής από μια σειρά διαφορετικών πηγών, συμπεριλαμβανομένης της ασύρματης προβολής με χρήση της ενσωματωμένης τεχνολογίας αντικατοπτρισμού οθόνης και του νέου ασύρματου συστήματος παρουσίασης ELPWP10. Αντικαταστήστε εύκολα τις παλιές λύσεις προβολής χάρη στην ευρεία χειροκίνητη μετατόπιση φακού και την υποστήριξη εισόδου 4K.

Εύκολη παρακολούθηση και έλεγχος

Παρακολουθήστε εύκολα το σύνολο των βιντεοπροβολέων σας και ελέγξτε τις βασικές λειτουργίες των βιντεοπροβολέων, όπως η ενεργοποίηση και απενεργοποίηση ή η εναλλαγή πηγής. Ρυθμίστε απομακρυσμένα την εστίαση του φακού ή τη θέση της εικόνας των συμβατών βιντεοπροβολέων και μετρήστε τα βασικά δεδομένα λειτουργίας του βιντεοπροβολέα.
Αποκτήστε πρόσβαση στο σύνολο των βιντεοπροβολέων σας από οπουδήποτε με τη λύση μας που βασίζεται στο cloud, Epson Projector Management Connected (EPMC).
Λήψη Epson Projector Management
Λήψη Epson Projector Management Connected

Απλή διαμόρφωση

Η ρύθμιση και η διαμόρφωση ενός μεγάλου συνόλου βιντεοπροβολέων Epson γίνεται πιο απλή από ποτέ, χάρη στην τεχνολογία Near Field Communication (NFC) και τη δωρεάν εφαρμογή Epson Projector Configuration Tool (EPCT). Απλώς καταχωρίστε τα δεδομένα του βιντεοπροβολέα με ένα άγγιγμα στο smartphone, διαβάστε και επεξεργαστείτε τις ρυθμίσεις στην εφαρμογή και, στη συνέχεια, ανεβάστε τις ρυθμίσεις σε όλο το σύνολο των βιντεοπροβολέων σας χωρίς καν να χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τους βιντεοπροβολείς.
Λήψη Epson Projector Configuration Tool για Android
Λήψη Epson Projector Configuration Tool για iOS

Μεγαλύτερες, φωτεινότερες, ταχύτερες προβολές!

Στοιβάξτε και αναμείξτε πολλούς βιντεοπροβολείς με ευκολία για να δημιουργήσετε εξαιρετικά φωτεινές ή εξαιρετικά μεγάλες προβολές. Απλώς συνδέστε την κάμερα Epson ELPEC01 και ακολουθήστε τις διαδικασίες ενσωματωμένης απλής στοίβαξης και απλής ανάμειξης για να επιτύχετε στοίβαξη και ανάμειξη δύο βιντεοπροβολέων σε λίγα μόνο λεπτά χωρίς υπολογιστή. Εάν χρειάζεστε περισσότερους βιντεοπροβολείς ή έχετε κυρτή οθόνη, το δωρεάν λογισμικό Epson Projector Professional Tool (EPPT) παρέχει προηγμένη λειτουργικότητα και υποστήριξη για έως 15 βιντεοπροβολείς.
Λήψη Epson Projector Professional Tool για Windows
Λήψη Epson Projector Professional Tool για Mac

Πλήρης έλεγχος χρωμάτων

Χρησιμοποιήστε την πρωτοποριακή λύση κάμερας της Epson για να πραγματοποιήσετε απρόσκοπτη αντιστοίχιση χρωμάτων και φωτεινότητας, βαθμονόμηση χρωμάτων και προσαρμογές ομοιομορφίας χρωμάτων.

Εξαιρετικό περιεχόμενο

Δημιουργήστε το δικό σας πειραματικό περιεχόμενο επιγραφών με την εφαρμογή Epson Creative Projection. Διαχειριστείτε προσαρμοσμένο περιεχόμενο και αναπαράγετέ το απευθείας από μια κάρτα SD ή ένα USB dongle χρησιμοποιώντας το λογισμικό Epson Projector Content Manager.
Λήψη Epson Projector Content Manager
Λήψη Epson Creative Projection

Ανακαλύψτε τη σειρά

Εκτεταμένη συνδεσιμότητα

Σχετικές λύσεις ProDisplay

Ανακαλύψτε τις εκπληκτικές περιπτωσιολογικές μελέτες μας

Δείτε πώς οι πελάτες μας χρησιμοποιούν τις λύσεις υψηλής φωτεινότητας της Epson για να αναβαθμίσουν τη δημιουργικότητά τους, εντυπωσιάζοντας το κοινό με ζωντανές εικόνες και καθηλωτικές εμπειρίες.

Εξαιρετική ποιότητα, εγκεκριμένη από τον Usain Bolt!

Κάθε βιντεοπροβολέας Epson είναι το αποτέλεσμα της δέσμευσής μας στην έρευνα, ανάπτυξη και κατασκευή με γνώμονα την άριστη ποιότητα εικόνας, την ευκολία στη χρήση και την απόλυτη αξιοπιστία.

Οι λύσεις Pro AV συνδυάζουν υψηλή φωτεινότητα, εξαιρετική ευκρίνεια και ζωντανά χρώματα με την απόλυτη ευελιξία εγκατάστασης για τη δημιουργία ισχυρών, ζωντανών εικόνων που εντυπωσιάζουν πάντα το κοινό.

Νέα

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Epson και ανακαλύψτε ενημερώσεις για τα
τελευταία προϊόντα της Epson.

Μελέτες περιπτώσεων

Ανακαλύψτε μια ευρεία γκάμα περιπτωσιολογικών μελετών που περιλαμβάνουν πληροφορίες
σχετικά με τα προϊόντα και τις λύσεις της Epson, καθώς και τις τάσεις της αγοράς.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Μιλήστε με ένα μέλος της ομάδας μας, για να μάθετε πώς μπορείτε να μειώσετε τα έξοδά σας και να εργάζεστε αποδοτικότερα.

1 2001 έως 2022, 500 lumen και άνω, εξαιρουμένων των τηλεοράσεων χωρίς οθόνη, Futuresource Consulting – Τριμηνιαία στατιστικά στοιχεία για την αγορά βιντεοπροβολέων – Worldwide Analyzer CY22Q4
2 με πιστοποίηση IP5X σύμφωνα με το πρότυπο IEC 60529. Η πιστοποίηση IP5X αφορά τον οπτικό μηχανισμό και τη μονάδα πηγής φωτός.