ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΙΣ LASER - Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΛΥΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Απολαύστε οικιακή ψυχαγωγία ανώτερου επιπέδου με βιντεοπροβολείς Epson και επαναπροσδιορίστε την εμπειρία προβολής σας χωρίς τους περιορισμούς των τυπικών τηλεοράσεων.

EPIQVISION

Βιντεοπροβολείς laser σε σύγκριση με τηλεοράσεις: Το μέλλον της οικιακής ψυχαγωγίας

EpiqVision Ultra

Διευρύνετε τις δυνατότητές σας για μεγαλύτερες, πιο συναρπαστικές στιγμές οικιακής ψυχαγωγίας, χωρίς να έχετε μόνιμα στον τοίχο μια τηλεόραση. Οι τηλεοπτικοί βιντεοπροβολείς laser 4K PRO-UHD¹ της Epson έχουν κομψή σχεδίαση και διατίθενται με Android TV™ και λειτουργίες ήχου από την YAMAHA. Μπορείτε να απολαύσετε προβολή εικόνας έως και 150” τοποθετώντας το EpiqVision Ultra κοντά στον τοίχο για το απόλυτο περιβάλλον οικιακού κινηματογράφου.

EpiqVision Mini

Μικρή και ελαφριά, η σειρά EpiqVision Mini μετακινείται εύκολα από δωμάτιο σε δωμάτιο. Οι μικρού μεγέθους τηλεοπτικοί βιντεοπροβολείς laser έχουν κομψή σχεδίαση και μπορούν να προβάλλουν άμεσα και σχεδόν σε κάθε επιφάνεια. Ο EF-12 διατίθεται με Android TV και ήχο από ηχεία «Sound by YAMAHA», ενώ ο EF-11 μπορεί να προβάλλει περιεχόμενο από τηλέφωνο, συσκευή μετάδοσης ροής, φορητό υπολογιστή, κονσόλα παιχνιδιών και πολλά άλλα με ενσωματωμένο Miracast.

Μεγιστοποιήστε την ψυχαγωγία σας με

 • Εξαιρετικά κοντινή προβολή

  Για τοποθέτηση κοντά στον τοίχο
 • Android TV™

  Για streaming, casting και έξυπνα χειριστήρια

 • Ήχος από τη YAMAHA

  Για μια υπέροχη ολοκληρωμένη οπτικοακουστική εμπειρία.
  Δεν χρειάζονται εξωτερικά ηχεία

 • 4K PRO-UHD1

  Για απόλυτα ευκρινείς εικόνες 4K

 • Πηγή φωτός laser

  Για αξιόπιστη, μεγάλης διάρκειας πηγή φωτός και υψηλή ποιότητα εικόνας

 • Τεχνολογία 3LCD

  Εξασφαλίζει εξαιρετικά φωτεινές αλλά γεμάτες χρώμα εικόνες, προσφέροντας εξίσου υψηλή απόδοση λευκού και έγχρωμου φωτισμού

Εξαιρετική ευκολία χρήσης

Η ρύθμιση των βιντεοπροβολέων μας γίνεται χωρίς άγχος. Απλά συνδέστε και ενεργοποιήστε τον βιντεοπροβολέα, συνδέστε τις συσκευές και κάντε αναπαραγωγή.

Η ρύθμιση είναι ευκολότερη από ποτέ με την εφαρμογή Epson Setting Assistant

Με την εφαρμογή Epson Setting Assistant, μπορείτε να ευθυγραμμίσετε την εικόνα αυτόματα, με ένα μόνο κλικ. Κάντε λήψη της εφαρμογής χρησιμοποιώντας τον κωδικό QR που εμφανίζεται στην οθόνη του βιντεοπροβολέα.Απλοποιήστε την εμπειρία ψυχαγωγίας σας με το Android TV™. Ανακαλύψτε περισσότερες από 400.000 ταινίες και εκπομπές σε ένα σημείο. Ζητήστε από την Google να ελέγχει τον βιντεοπροβολέα σας με τη φωνή σας. Επιπλέον, μεταφέρετε εύκολα τις φωτογραφίες, τα βίντεο και τη μουσική σας από συσκευές στον βιντεοπροβολέα σας με το Chromecast built-in™.

Χρησιμοποιήστε περισσότερες λειτουργίες από τον βιντεοπροβολέα σας με τη φωνή σας

Χρησιμοποιήστε τη φωνή σας για να αναζητήσετε εκπομπές, να ελέγξετε συσκευές και πολλά άλλα – απλά ζητήστε το στην Google.

Οι ονομασίες Google, YouTube, Android TV, Chromecast built-in και άλλα σήματα αποτελούν εμπορικά σήματα της Google LLC.

Οι ονομασίες Amazon, Prime Video και όλα τα σχετικά λογότυπα είναι εμπορικά σήματα της Amazon.com, Inc. ή των θυγατρικών της. Απαιτείται συνδρομή στο Amazon Prime. Ισχύουν περιορισμοί.

Μια εκπληκτική εμπειρία ήχου

Διαθέτει ηχοσύστημα 2.1 καναλιών. Η μοναδική τεχνολογία FR-Port™ της YAMAHA, η τεχνολογία DSP και το AudioEngine™ παρέχουν καθηλωτικό ήχο. Προσφέροντας μια ικανοποιητική εμπειρία ήχου ακόμη και χωρίς εξωτερικά ηχεία.

Απολαύστε την απόλυτη εμπειρία gaming

Αλλάξτε την καθημερινότητά σας και μετατρέψτε το σπίτι σας στο επίκεντρο της δράσης των παιχνιδιών με τη σειρά EpiqVision. Είτε παίζετε online είτε συναγωνίζεστε με συγγενείς και φίλους σε ψυχαγωγικά παιχνίδια, με ρυθμό καθυστέρησης κάτω των 20ms², δεν θα χάσετε ούτε δευτερόλεπτο δράσης στη μεγάλη οθόνη.

Απολαύστε πολλά περισσότερα από απλά ταινίες

Κάντε την εκμάθηση πιο απολαυστική, γυμναστείτε ενώ βυθίζεστε ��το σκηνικό της επιλογής σας στη μεγάλη οθόνη ή απλά χρησιμοποιήστε τον βιντεοπροβολέα σας για να δημιουργήσετε έναν ξεχωριστό χώρο με τις εικόνες σας.

Περισσότεροι λόγοι να τον αγοράσετε

Γνωρίστε τη σειρά

EpiqVision Ultra

EpiqVision Mini

1 Η τεχνολογία βελτίωσης 4K μετατοπίζει κάθε pixel διαγωνίως διπλασιάζοντας την ανάλυση Full HD.

2 Δεν υπάρχει επίσημο πρότυπο για τη μέτρηση της καθυστέρησης εισόδου και η μέτρηση αυτή γίνεται με βάση τη μέθοδο που έχει οριστεί από την Epson. Λάβετε υπόψη ότι κάθε κατασκευαστής μετρά ανεξάρτητα την καθυστέρηση εισόδου σύμφωνα με τις δικές του μεθόδους και, ως εκ τούτου, συνιστάται η χρήση της ως σημείο αναφοράς. Η καθυστέρηση εισόδου του βιντεοπροβολέα διαφοροποιείται λόγω της διαφοράς του σήματος εισόδου, των συνθηκών ρύθμισης κ.ά.

3 2001 έως 2022, 500 lumen και άνω, εξαιρουμένων των τηλεοράσεων χωρίς οθόνη, Futuresource Consulting – Τριμηνιαία στατιστικά στοιχεία για την αγορά βιντεοπροβολέων – Worldwide Analyzer CY22Q4.