ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Σχεδιάστηκε με στόχο την εκμάθηση

Στην Epson, κατανοούμε την εκπαίδευση και αξιοποιούμε τις γνώσεις μας για να σχεδιάσουμε τεχνολογίες που επιτρέπουν στην εκπαίδευση να είναι διαρκής και αποτελεσματική. Οι λύσεις μας διατηρούν ζωντανή τη ροή των πληροφοριών. Συνδέουν τις συνεργαζόμενες ομάδες, τραβούν την προσοχή των διδασκόμενων και ενισχύουν τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές.

Η σύγχρονη τεχνολογία πρέπει να λειτουργεί απρόσκοπτα και με συνέχεια, από την κοινή χρήση της οθόνης και την ευέλικτη εκμάθηση έως τη συνεργασία σε όλες τις τοποθεσίες, καθώς και δίνοντας τη δυνατότητα στους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές μέσω της στρατηγικής Bring Your Own Device (BYOD). Η τεχνολογία της Epson υποστηρίζει αυτό το δυναμικό μαθησιακό περιβάλλον.

Επένδυση για το μέλλον

Οι μαθητές είναι πιο συνδεδεμένοι από ποτέ και απαιτούν το ίδιο από την τεχνολογία που χρησιμοποιούν για την εκπαίδευσή τους. Εύχρηστες, εξαιρετικά αξιόπιστες και με εύκολη συντήρηση, οι λύσεις Wi-Fi που προσφέρουμε χαρίζουν στον εκπαιδευτικό σας ίδρυμα τις κορυφαίες σύγχρονες εκπαιδευτικές τεχνολογίες και προστατεύουν την επένδυσή σας για το μέλλον.

Δείτε τα αποτελέσματα

Χαρίστε ζωντάνια στην εκπαίδευση και αξιοποιήστε όλες τις δεξιότητες. Χαρίστε στους μαθητές σας την αυτοπεποίθηση να κυνηγήσουν τις ιδέες σας και δώστε τους έμπνευση να ανακαλύψουν τις δικές τους λύσεις. Οι λύσεις συνεργασίας μας φέρνουν τους μαθητές σε επαφή με το πρόγραμμα σπουδών τους, έτσι ώστε να μπορούν να επιτυγχάνουν καλύτερα αποτελέσματα και να αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους για όλη τους τη ζωή.

Αξιολογήστε την ολοκληρωμένη οικονομική εικόνα

Ο εξοπλισμός IT σας πρέπει να αντέχει στο χρόνο, να μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα και να υποστηρίζει την εκμάθηση σε όλα τα προγράμματα σπουδών. Η τεχνολογία Epson προσφέρει αξιόλογα αποτελέσματα εξαρχής, έτσι ώστε να μπορείτε να εστιάζετε στην ενίσχυση της δημιουργικότητας και της συνεργασίας, χωρίς να ανησυχείτε για τυχόν κρυφά κόστη.

Προστατεύστε το μέλλον του πλανήτη

Στην Epson, κατανοούμε τη σημασία της προστασίας του πλανήτη για τις μελλοντικές γενιές.

Συντήρηση και υποστήριξη

Μάθετε περισσότερα για τη συντήρηση στις εγκαταστάσεις σας και τις εγγυήσεις της Epson.

Λύσεις λογισμικού

Δείτε ολόκληρη τη σειρά λύσεων λογισμικού και συμβατοτήτων συστήματος παρακάτω, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που προσφέρονται από τους συνεργάτες μας.

Τεχνολογία που ζωντανεύει την εκπαίδευση

Τραβήξτε την προσοχή των εκπαιδευόμενων

Ενισχύστε την εκπαίδευση με ένα προϊόν απεικόνισης της Epson, μια ελαφριά επιτραπέζια κάμερα Full HD. Εμφανίστε μεγάλες εκτυπωμένες σελίδες, αντικείμενα 3D, πειράματα, ακόμα και ζωντανά πλάσματα σε κοντινά πλάνα, τόσο για ομάδες εργασίας όσο και για μεγαλύτερα κοινά.

Μειώστε τα έξοδα εκτύπωσης

Με τους εκτυπωτές WorkForce Pro RIPS μπορείτε να ενισχύσετε την παραγωγικότητα, αφιερώνοντας λιγότερα χρήματα σε αναλώσιμα και λιγότερο χρόνο στη συντήρηση, έτσι ώστε να μπορείτε να εργάζεστε χωρίς διακοπή.

Αλλάξτε ριζικά τη διδασκαλία

Ενθαρρύνετε το διάλογο με στόχο την εκμάθηση ανάμεσα στους σπουδαστές και τους καθηγητές, με τη βοήθεια διαδραστικών λύσεων προβολής εξαιρετικά κοντινής απόστασης της Epson. Το μέγεθος της οθόνης έχει σημασία, γι' αυτό επωφεληθείτε από την προβολή περιεχομένου σε κλιμακωτό μέγεθος οθόνης έως 100" σε Full HD και αλληλεπιδράστε με ομαδικά έργα χρησιμοποιώντας αφή ή μαρκαδόρους. Επίσης, μπορείτε να δημιουργήσετε σημειώσεις, να τις μοιραστείτε και να συζητήσετε για αυτές χωρίς τη βοήθεια υπολογιστή.

Οργανώστε το χώρο σας

Δημιουργήστε ετικέτες υψηλής αντοχής και διάρκειας σε διάφορους τύπους αυτοκόλλητων και χρωμάτων κειμένου. Με τις συσκευές δημιουργίας ετικετών LabelWorks μπορείτε να διασφαλίσετε ότι οι αναφορές, οι πόροι, τα αρχεία, τα καλώδια και τα εξαρτήματά σας φέρουν σωστές ετικέτες και μπορούν να εντοπίζονται εύκολα.

Διατηρήστε τη ροή των πληροφοριών

Δώστε τη δυνατότητα στους εκπαιδευόμενους να χρησιμοποιήσουν τις συσκευές υψηλής ταχύτητας και ανάλυσης που σας παρέχουμε, για καταγράψουν λεπτομέρειες στο ερευνητικό υλικό τους, όπως αρνητικά, φωτογραφίες, βιβλία και εφημερίδες.

Δημιουργήστε εντυπωσιακούς πόρους

Με τους εκτυπωτές μεγάλου format που διαθέτουμε μπορείτε να δημιουργείτε αφίσες, banner, εκτυπώσεις για ρούχα και άλλα, χωρίς να χρειάζεστε τη βοήθεια κάποιου επαγγελματικού καταστήματος εκτυπώσεων. Για παράδειγμα, μαθητές που δημιουργούν αρχιτεκτονικά πλάνα και σχέδια CAD, εκτυπωμένα σχέδια και μοτίβα ή έργα καλών τεχνών και φωτογραφίας.

Εκτυπώστε υψηλούς όγκους εγγράφων με ταχύτητα

Εκτυπώστε υψηλής ποιότητας έγγραφα σε εξαιρετικά υψηλές ταχύτητες έως 100 εικ./λεπτό με τον WorkForce Enterprise, έναν αξιόπιστο και φιλικό προς το περιβάλλον έγχρωμο εκτυπωτή πολλαπλών λειτουργιών (MFP) A3 για τμήματα με προαιρετική μονάδα φινιρίσματος.

Μεγιστοποιήστε τον αντίκτυπο των παρουσιάσεών σας

Αναπτύξτε την εκμάθηση και να προσδώσετε ζωντάνια στους πόρους σας, χάρη στα εξαιρετικά φωτεινά χρώματα και στην ποιότητα υψηλής ανάλυσης με δυνατότητα αύξησης της κλίμακας σε χώρους σχεδόν κάθε μεγέθους.

Χαρίστε την καλύτερη εικόνα σε κάθε μαθητή

58% των εκπαιδευομένων δεν μπορούν να διαβάσουν όλο το περιεχόμενο μιας επίπεδης οθόνης 70"⁴

Προϊόντα

ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ

ΣΑΡΩΤΕΣ

ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΙΣ

ΑΛΛΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Περιπτωσιολογικές μελέτες

Το όραμα, οι απόψεις και τα νέα της Epson, σχεδιασμένα ώστε να εμπνέουν, να ενημερώνουν και να βοηθούν. Ενημερωθείτε σχετικά με τις τάσεις του κλάδου, μάθετε πώς χρησιμοποιούν οι πελάτες μας τα προϊόντα μας και αξιοποιήστε τις πληροφορίες για να λαμβάνετε σωστές αποφάσεις.

Νέα

Ενημερωθείτε σχετικά με τα προϊόντα που βγάζουμε, τον τρόπο που τα χρησιμοποιούν οι πελάτες μας και τις απόψεις μας σχετικά με το τι συμβαίνει στον κόσμο όπου ζούμε και εργαζόμαστε.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Μιλήστε με ένα μέλος της ομάδας μας, για να μάθετε πώς μπορείτε να μειώσετε τα έξοδά σας και να εργάζεστε αποδοτικότερα

1 Σε τοπικά δίκτυα με προβολή από πολλούς υπολογιστές Epson ή χρησιμοποιώντας το Epson iProjection App που έχει σχεδιαστεί για συσκευές Android και iOS, καθώς και για Google Chromebook.
2 Βάσει δοκιμής από το BLI, για διάστημα δύο μηνών μέχρι τον Φεβρουάριο του 2017 του FPOT μετά από ολονύκτια αδράνεια, σε σύγκριση με όλα τα ανταγωνιστικά μηχανήματα που είχαν ελεγχθεί τη στιγμή της δημοσίευσης. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.epson.gr/inkjetsaving.
3 Υψηλή χωρητικότητα μονάδων παροχής μελανιού με απόδοση έως 84.000 σελίδων περίπου. Η πραγματική απόδοση ποικίλλει ανάλογα με τις εκτυπωμένες εικόνες και τις συνθήκες χρήσης. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την τοποθεσία www.epson.eu/pageyield. Τα αρχικά μελάνια περιέχουν μελάνι που επαρκεί μόνο για την υποστήριξη της εκκίνησης του εκτυπωτή, ενώ τα νέα μελάνια πρέπει να αγοραστούν ή να προσφερθούν για κανονική λειτουργία.
4 Με σύγκριση με κορυφαίας κατηγορίας επίπεδη οθόνη ανάλυσης 4K 70 ιντσών (με τις καλύτερες πωλήσεις, σε μονάδες, με την εξαίρεση τις πωλήσεις σε ξενοδοχεία, σύμφωνα με τα δεδομένα των διανομέων PMA για τη Βόρεια Αμερική, αναφορικά με τις πωλήσεις μεταξύ Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου 2015) σε διάταξη με στιλ αίθουσας διδασκαλίας πλάτους 6,7 μέτρων x βάθους 8,2 μέτρων. Όταν τους ζητήθηκε να καταγράψουν έξι σύντομα στοιχεία πληροφοριών από προβαλλόμενες διαφάνειες, το 58% των μαθητών, ηλικίας 12-22, αντέγραψε τουλάχιστον το ένα από τα στοιχεία εσφαλμένα. Βάσει αμερικανικής έρευνας που διεξήχθη από την Radius Research, τον Απρίλιο του 2016.
5 Σε σύγκριση με τους κορυφαίους βιντεοπροβολείς τεχνολογίας DLP μονού chip στην κατηγορία των βιντεοπροβολέων οικιακής ψυχαγωγίας. Οι βιντεοπροβολείς Epson 720p είναι 3 φορές φωτεινότεροι. Οι βιντεοπροβολείς Epson 1.080p είναι σταθερά δύο και έως τρεις φορές φωτεινότεροι. Σύμφωνα με τα στοιχεία της NPD από τον Ιούλιο του 2011 μέχρι και τον Ιούνιο του 2012. Η φωτεινότητα των χρωμάτων (απόδοση έγχρωμου φωτισμού) υπολογίζεται σύμφωνα με το πρότυπο IDMS 15.4. Η φωτεινότητα των χρωμάτων ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες χρήσης. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.epson.gr/clo
6 Πώληση πινάκων από την Sommers & Jenkins
7 Βάσει δοκιμής από το BLI, για διάστημα δύο μηνών μέχρι το Φεβρουάριο του 2017, σε σύγκριση με επιλεγμένα ανταγωνιστικά μηχανήματα, κατόπιν εντολής της Epson. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.epson.gr/inkjetsaving.
8 Συνήθως, οι εκτυπωτές laser 45-55 σελ./λεπτό χρησιμοποιούν 1.500 Watt. Ο WorkForce Enterprise υποστηρίζει χαμηλή κατανάλωση ενέργειας της τάξεως των 180 Watt – 320 Watt και εκτυπώνει έως 100 σελίδες/λεπτό.
9 Με βάση την εξαγωγή και την επεξεργασία πρώτων υλών και την κατασκευή αναλώσιμων. Βάσει δοκιμής με τη μεθοδολογία της Epson: 1. Ο υπολογισμός αφορά μόνο εκπομπές CO2 που συμβάλλουν στην υπερθέρμανση του πλανήτη. 2. Τα αποτελέσματα του υπολογισμού βασίζονται σε δήλωση του ενδιαφερομένου. (Δεν λαμβάνεται επιβεβαίωση τρίτου μέρους). 3. Χρησιμοποιούμε το συντελεστή CO2 (κιλά CO2/μονάδα) που δημοσιεύεται στη βάση δεδομένων της JEMAI «LCA Pro».