ΣΑΡΩΣΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ, ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αποτυπώστε τις λεπτομέρειες ιστορικών αρχείων, φωτογραφιών, αρνητικών από φιλμ και έργων τέχνης σε υψηλή ανάλυση με τη σειρά Epson Expression και LaserSoft

ΣΑΡΩΤΕΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ

Σάρωση ακριβείας, ακόμα πιο απλά

Ο Expression 13000XL είναι ένας υψηλής ανάλυσης και ευέλικτος σαρωτής μεγάλου format, σχεδιασμένος για να ανταπεξέρχεται στις πιο απαιτητικές εφαρμογές με πολλές λεπτομέρειες.

Χάρη στο περιλαμβανόμενο επαγγελματικό λογισμικό βελτίωσης εικόνων, το LaserSoft SilverFast Ai 9, προσφέρει εύχρηστες δυνατότητες επεξεργασίας εικόνων, όπως επαγγελματική μείωση της σκόνης και του κόκκου, εξάλειψη θορύβου και διόρθωση τόνων, προσφέροντας αποτελέσματα ακριβείας.

Δείτε τη σειρά

Expression 13000XL

Σαρωτής γραφικών A3

Υψηλής ποιότητας σαρωτής γραφικών A3 για ευκρινή και ακριβείας αναπαραγωγή εικόνων σχεδίων, φωτογραφιών και έργων τέχνης, με την ακρίβεια που απαιτούν οι χρήστες.

  • Σάρωση μεγέθους A3 υψηλής ποιότητας

  • Προηγμένες λειτουργίες λογισμικού

  • Δυνατότητα σάρωσης φιλμ

Expression 13000XL Pro

Σαρωτής φιλμ και γραφικών A3

Ο Expression 13000XL Pro είναι ένας σαρωτής A3 υψηλής ανάλυσης σχεδιασμένος για να καλύπτει τις πιο απαιτητικές ανάγκες σε διάφορους κλάδους, όπως ο σχεδιασμός γραφικών. Με DMaX 3.8, τεχνολογία διπλού φωτισμού, αυτόματη εστίαση, μείωση της αντανάκλασης και τις εξαιρετικές λειτουργίες επεξεργασίας εικόνας SilverFast Ai 9, αυτός ο σαρωτής προσφέρει άριστη αναπαραγωγή εικόνων.

  • Ιδανικός για σάρωση φιλμ

  • Σάρωση μεγέθους A3 υψηλής ποιότητας

  • Προηγμένες λειτουργίες λογισμικού

Ευκρινής και ακριβής αναπαραγωγή εικόνων

Οι Expression 13000XL και 13000XL Pro είναι σαρωτές A3 υψηλής ποιότητας και έχουν σχεδιαστεί για εφαρμογές που απαιτούν υψηλή ακρίβεια. Ο σαρωτής απλοποιεί την ακριβή αποτύπωση μέσων έως A3+ και προσφέρει ευκρινείς εικόνες και επαγγελματικά αποτελέσματα κάθε φορά. Η σειρά είναι ιδανική για ακριβή εκτύπωση εικόνων με λεπτομέρειες, όπως ιστορικών αρχείων, ακτινογραφιών, αρνητικών φιλμ, αρχιτεκτονικών σχεδίων, στοιχείων εγκληματολογικών ερευνών και έργων τέχνης. Επίσης είναι ευέλικτη, εύχρηστη και υποστηρίζει χαμηλή κατανάλωση ενέργειας σε σχέση με προηγούμενα μοντέλα της Epson.

Βελτιστοποιήστε τη σάρωση

Epson Expression 13000XL

Η οπτική πυκνότητα 3,8 Dmax και το βάθος χρώματος 48 bit του Expression 13000XL εξασφαλίζουν ευκρινείς και ακριβείς σαρώσεις για πλήρη αναπαραγωγή του μεγαλύτερου δυνατού εύρους χρωμάτων, ακόμη και σε σκιασμένες περιοχές. Επιπρόσθετα, με την υψηλή ανάλυση 2.400 x 4.800 dpi και την εξαιρετικής ακρίβειας τεχνολογία Micro Step Drive, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να αποτυπώνουν ακόμη και τις πιο μικρές λεπτομέρειες με μοναδική καθαρότητα.

ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΙΚΟΝΩΝ

Η ανάλυση 2.400 x 4.800 dpi, η οπτική πυκνότητα 3,8 Dmax και το χρωματικό βάθος 48-bit σάς επιτρέπουν να δημιουργείτε εύκολα ομοιόμορφα αρχεία σαρώσεων με κορυφαίους τόνους και αναπαραγωγή χρωμάτων.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ READYSCAN LED

Ο Expression 13000XL διαθέτει ReadyScan LED, μια οικολογική πηγή φωτός που εξοικονομεί ενέργεια και δεν απαιτεί χρόνο προθέρμανσης, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει εξαιρετικά γρήγορη ταχύτητα σάρωσης. Το Dmax και το χρωματικό βάθος 48-bit σάς επιτρέπουν να δημιουργείτε εύκολα ομοιόμορφα αρχεία σαρώσεων με κορυφαίους τόνους και αναπαραγωγή χρωμάτων.

ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΑΙ ΕΥΚΡΙΝΕΙΣ ΣΑΡΩΣΕΙΣ

Μια συστοιχία αισθητήρων CCD 6 γραμμών με μεγάλα pixel προσφέρει λεπτομέρειες σάρωσης σε κάθε πέρασμα. Το σύστημα αυτόματης εστίασης επιτυγχάνει εξαιρετική αυτόματη εστίαση για ενισχυμένη καθαρότητα και ακρίβεια εικόνας, ενώ μπορείτε να έχετε και τον απόλυτο δημιουργικό έλεγχο, χρησιμοποιώντας την επιλογή χειροκίνητης εστίασης. Η πυκνότητα Dmax 3.8 και το χρωματικό βάθος 48-bit σάς επιτρέπουν να δημιουργείτε εύκολα ομοιόμορφα αρχεία σαρώσεων με κορυφαίους τόνους και αναπαραγωγή χρωμάτων.

ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΣΑΡΩΣΗ ΦΙΛΜ

Με τον Expression 13000XL Pro μπορείτε να αποτυπώνετε διαφανή και ευκρινή μέσα με απαράμιλλα επίπεδα λεπτομέρειας. Η μονάδα υποστηρίζει μια ευρεία γκάμα φορμά φιλμ έως και μεγέθους A3+.

Ο βέλτιστος συνδυασμός υλικού και λογισμικού

Η συνεργασία με τους κορυφαίους ειδικούς στο λογισμικό LaserSoft Imaging, τους δημιουργούς του SilverFast, προσθέτει επιπλέον αξία και αποτελεσματικότητα σε οργανισμούς, όπου η αποτύπωση της υψηλότερης ακρίβειας είναι ύψιστης σημασίας.

Σαρώστε σε μεγάλη γκάμα μέσων, συμπεριλαμβανόμενων αρνητικών

Η προαιρετική μονάδα σάρωσης διαφανειών επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν σάρωση από διαφανή μέσα, όπως αρνητικό ή θετικό φιλμ και σλάιντς, με επαγγελματικής ποιότητας αποτελέσματα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ψηφιοποιήσετε και να προστατεύσετε τα μέσα με κορυφαία ποιότητα.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Μιλήστε με ένα μέλος της ομάδας μας, για να μάθετε πώς μπορείτε να μειώσετε τα έξοδά σας και να εργάζεστε αποδοτικότερα