ΛΥΣΕΙΣ ΣΑΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΑΣ

ΣΕΙΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΣΑΡΩΤΩΝ ΤΗΣ EPSON

Καλωσορίστε την Epson στην επιχείρησή σας

Οι σαρωτές είναι απαραίτητοι σε όλες τις επιχειρήσεις: μεταμορφώνουν τις πληροφορίες που έχουν φυσική μορφή σε διαχειρίσιμο, ασφαλές ψηφιακό περιεχόμενο. Η Epson έχει δημιουργήσει την πιο ολοκληρωμένη σειρά σαρωτών στην αγορά, για να καλύψει τις διαφορετικές απαιτήσεις μεταξύ των διαφορετικών τμημάτων, επιτρέποντας τη λήψη εικόνων και εγγράφων υψηλής ποιότητας όσο το δυνατό πιο εύκολα και γρήγορα.

Αποτυπώστε εύκολα, μετατρέψτε και διανείμετε σαρωμένες πληροφορίες εντός του οργανισμού σας. Επωφεληθείτε από τις προηγμένες λειτουργίες απεικόνισης εγγράφων, οι οποίες επιτρέπουν την απρόσκοπτη αποθήκευση υψηλής ποιότητας σαρώσεων στη ροή εργασιών σας, από τα απλά συστήματα αρχειοθέτησης εγγράφων έως τις υπηρεσίες cloud και τις εταιρικές λύσεις διαχείρισης περιεχομένου.

Με μια σειρά μοντέλων που περιορίζουν σημαντικά τα απαιτούμενα βήματα μεταξύ αποτύπωσης και αποθήκευσης των εγγράφων, ενώ παράλληλα υποστηρίζουν μια ευρεία γκάμα εφαρμογών σε διάφορους τομείς και επιχειρηματικά περιβάλλοντα, έχουμε έναν σαρωτή κατάλληλο για τις ανάγκες σας.

Απλές λύσεις αποτύπωσης

Ιδανική για οργανισμούς με τυπικές απαιτήσεις σάρωσης, η απλή διαδικασία σάρωσης της Epson εξοικονομούν χρόνο και λειτουργούν πιο αποτελεσματικά, σε οποιουδήποτε κατάλληλου μεγέθους φορμά.

Ανεξάρτητα από το αν σαρώνετε εικόνες με μέγεθος γραμματοσήμου ή τεχνικά σχέδια A0, η αποτύπωση κάθε λεπτομέρειας σε υψηλή ανάλυση αποτελεί απλή υπόθεση, ενώ διατίθεται δυνατότητα αναπαραγωγής τους σε οποιαδήποτε σχεδόν κλίμακα.

Ακόμα και οι μικρότερες εικόνες, όπου κι αν τις έχετε βρει, μπορούν να αποτυπωθούν με τόση λεπτομέρεια που είναι εφικτή μέχρι και η εκτύπωσή τους σε μεγάλο φορμά.

Επιπλέον, οι απλές λύσεις αποτύπωσης της Epson σάς επιτρέπουν την εύκολη σάρωση σε μια ευρεία γκάμα προορισμών:

Ευέλικτη σάρωση

Σαρώστε απευθείας από την οθόνη αφής του σαρωτή και δημιουργήστε προκαθορισμένες ρυθμίσεις με δυνατότητα προσαρμογής και διατάξεις χωρίς να χρειάζεστε υπολογιστή. Μπορείτε επίσης να σαρώνετε και να μοιράζεστε περιεχόμενο από PC ή Mac, με το λογισμικό Epson ScanSmart ή να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνο ή το tablet σας με την εφαρμογή Epson Smart Panel.

Προηγμένη αποτύπωση Epson

Για σαρώσεις υψηλών απαιτήσεων και περιβάλλοντα με μεγάλους όγκους σαρώσεων, η διαδικασία σάρωσης σε δύο βήματα της Epson αποτυπώνει και ταξινομεί τα έγγραφα σε δευτερόλεπτα, χάρη στις προηγμένες, προκαθορισμένες παραμέτρους που ορίζετε εσείς οι ίδιοι. Τα προγράμματα οδήγησης TWAIN, ISIS και WIA, καθώς και οι επιπρόσθετες προσθήκες λογισμικού, επιτρέπουν την απρόσκοπτη ενοποίηση με τα Συστήματα Διαχείρισης Εγγράφων, τα συστήματα ροών εργασίας και τις υπηρεσίες cloud της προτίμησής σας:

Τεχνολογία που παρέχει βοήθεια

Οι σαρωτές Epson καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις σαρώσεων που έχετε, επιτρέποντάς σας να διατηρείτε σημαντικό ψηφιακό περιεχόμενο:

Βρείτε το προϊόν σας

A4 ΣΑΡΩΣΗΣ

A3 ΣΑΡΩΣΗΣ

ΕΛΕΓΧΟΣ

ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ

ΕΥΡΕΙΑ ΜΟΡΦΗ

ΚΙΝΗΤΟ

Μάθετε περισσότερα για τις άλλες σειρές επαγγελματικών σαρωτών μας

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Μιλήστε με ένα μέλος της ομάδας μας, για να μάθετε πώς μπορείτε να μειώσετε τα έξοδά σας και να εργάζεστε αποδοτικότερα