EPSON EUROPE: Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Κορυφαία καινοτομία στον κόσμο.
Παγκόσμια συνεργασία.
Τοπική εφαρμογή.

Κατεβάστε το φυλλάδιο
Δείτε το βίντεο
About Epson

Η κληρονομιά μας

Στόχος μας είναι να είμαστε αναντικατάστατη εταιρεία και να μας εμπιστεύονται σε όλον τον κόσμο επειδή δεσμευόμαστε για τη διαφάνεια, την ικανοποίηση του πελάτη και τη βιωσιμότητα. Σεβόμαστε τα ατομικά δικαιώματα, προάγουμε την ομαδική εργασία και δεσμευόμαστε να προσφέρουμε μοναδικής αξίας προϊόντα μέσω καινοτόμων και δημιουργικών λύσεων.

Η προσέγγισή μας για την ικανοποίηση των πελατών

Η ιστορία μας

1940 + 1950

Στιγμές-ορόσημα από το 1942 έως το 1956

1960

Στιγμές-ορόσημα από το 1964 έως το 1969

1970 + 1980

Στιγμές-ορόσημα από το 1975 έως το 1985

1990

Στιγμές-ορόσημα από το 1992 έως το 2004

2010 - σήμερα

Στιγμές-ορόσημα από το 2010 έως το 2016

Η τεχνολογία σε αρμονία με την οικολογία

Όταν μιλάμε για επιλογή τεχνολογιών, η Epson κατανοεί ότι οι επιχειρήσεις δίνουν προτεραιότητα στην αξιοπιστία και τον αντίκτυπο στο περιβάλλον. Αυτό είναι το κίνητρό μας για τη δημιουργία πρωτοποριακών προϊόντων που είναι αξιόπιστα, ανακυκλώσιμα και με ενεργειακή απόδοση. Αυτή η δέσμευση για τη μείωση του περιβαλλοντικού αντίκτυπου των προϊόντων μας διαπερνά όλα τα στάδια του κύκλου ζωής τους.

Η Epson αναπτύσσει διαρκώς νέους τρόπους για να βοηθήσει στην τήρηση των περιβαλλοντικών προτύπων, ενώ η έρευνα και η ανάπτυξη μας επιτρέπει να προσφέρουμε πρωτοποριακές τεχνολογίες ακριβείας με πολλαπλά χαρακτηριστικά εξοικονόμησης ενέργειας. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να επιλέξετε ανάμεσα σε έναν καλύτερο πλανήτη και τα συμφέροντα της επιχείρησής σας.

Οι λύσεις μας για επιχειρηματική και οικιακή χρήση

Η δύναμη της εξυπνότερης σκέψης

Επιχειρηματικη χρηση

Ολοκληρωμένη υποστήριξη για παγκόσμιες επιχειρήσεις

Συνεργαζόμαστε με πελάτες από όλο τον κόσμο για να δημιουργήσουμε ολοκληρωμένες λύσεις που θα καλύπτουν όλες τις πτυχές μιας επιχείρησης, από τον σχεδιασμό έως την εφαρμογή, τη συντήρηση και τη διαρκή υποστήριξη.

Διαμορφώνουμε ισχυρές συνεργασίες με διάρκεια και δυνατότητα εξέλιξης, οι οποίες καλύπτουν τις μεταβαλλόμενες ανάγκες και αξιοποιούν τις νεότερες τεχνολογίες. Οι ισχυρές σχέσεις είναι σημαντικές, καθώς οι πελάτες, οι υπάλληλοι και οι συνεργάτες αντανακλούν την επωνυμία της Epson.

Η υποστήριξη των πελατών μας ανήκει στις σημαντικότερες προτεραιότητές μας, γι' αυτό και προσφέρουμε υποστήριξη που υπερβαίνει το στάδιο της αγοράς των προϊόντων μας. Μερικά παραδείγματα είναι οι λύσεις εξυπηρέτησης της Epson, που προσφέρουν την υποστήριξη που χρειάζεστε για να διατηρήσετε ενεργή την επιχείρησή σας, ενώ η ευέλικτη σειρά των Διαχειριζόμενων Υπηρεσιών Εκτύπωσης προσφέρει οικονομικά αποδοτικές υπηρεσίες εκτύπωσης, κατάλληλες για τις ανάγκες σας.

Βραβεία

Η Epson έχει λάβει αναγνώριση για μια σειρά επιτευγμάτων σε όλους τους κλάδους και σε όλο τον κόσμο. Ακολουθεί μια επιλογή ορισμένων από τα βραβεία της.

Βραβείο TIPA

Η TIPA (Technical Image Press Association) αποτελεί μία από τις ισχυρότερες ενώσεις του κόσμου στον χώρο της φωτογραφίας και της απεικόνισης. Τα βραβεία ορίζονται από ένα διεθνές πάνελ εξειδικευμένων ατόμων που εκτίθενται σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων.

Oικιακη χρηση

Η τεχνολογία μπαίνει στο σπίτι σας

Κανένα σπίτι ή γραφείο δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς εκτυπωτή Epson, αλλά οι καινοτομίες μας προσφέρουν επίσης δημιουργικότητα και απεριόριστες δυνατότητες σε κάθε νοικοκυριό με μεγάλη γκάμα προϊόντων που εκτείνονται πολύ πέρα ​​από έναν εκτυπωτή. Απολαύστε την εμπειρία φιλμ μεγάλης οθόνης στο σαλόνι σας, πιλοτικά drones με τα έξυπνα γυαλιά Moverio ή εκτυπώστε χωρίς να χρειάζεστε δοχεία με τους εξαιρετικά χαμηλού κόστους εκτυπωτές EcoTank.

Βραβείο Red Dot

Έχοντας δημιουργηθεί το 1955 στη Γερμανία, τα Βραβεία Red Dot Design διοργανώνονται από το σχεδιαστικό κέντρο Design Zentrum Nordrhein Westfalen και έχουν λάβει παγκόσμια αναγνώριση ως τα πιο σημαντικά βραβεία στον χώρο του σχεδιασμού.

 1. Το PaperLab είναι το πρώτο σύστημα παραγωγής χαρτιού στο γραφείο που χρησιμοποιεί διαδικασία ξηρού τύπου, σύμφωνα με την παγκόσμια έρευνα της Seiko Epson, που πραγματοποιήθηκε το Νοέμβριο του 2016.

 2. Ημερομηνία λήξης τον Μάρτιο του 2019 βάσει της εκτιμώμενης τιμής συναλλάγματος 1 JPY = 0,0080 ευρώ

 3. Αναφορά των 100 κορυφαίων παγκόσμιων ηγετών τεχνολογίας για το 2018 του Thompson Reuters

 4. Οι κορυφαίες 100 εταιρείες καινοτομίας για το 2017 από την Clarivate Analytics

 5. Ημερομηνία λήξης τον Μάρτιο του 2018 βάσει της εκτιμώμενης τιμής συναλλάγματος 1 JPY = 0,0077 ευρώ

 6. Με βάση την εξαγωγή και την επεξεργασία πρώτων υλών και την κατασκευή αναλώσιμων. Βάσει δοκιμής με τη μεθοδολογία της Epson: 1. Ο υπολογισμός αφορά μόνο εκπομπές CO2 που συμβάλλουν στην υπερθέρμανση του πλανήτη. 2. Τα αποτελέσματα του υπολογισμού βασίζονται σε δήλωση του ενδιαφερομένου. (Δεν λαμβάνεται επιβεβαίωση τρίτου μέρους). 3. Χρησιμοποιούμε το συντελεστή CO2 (κιλά CO2/μονάδα) που δημοσιεύεται στη βάση δεδομένων της JEMAI «LCA Pro».

 7. Βάσει δοκιμής από το BLI, για διάστημα δύο μηνών μέχρι το Φεβρουάριο του 2017, σε σύγκριση με επιλεγμένα ανταγωνιστικά μηχανήματα, κατόπιν εντολής της Epson. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.epson.gr/inkjetsaving.

 8. Βάσει δοκιμής από το BLI, για διάστημα δύο μηνών μέχρι τον Φεβρουάριο του 2017 του FPOT μετά από ολονύκτια αδράνεια, σε σύγκριση με όλα τα ανταγωνιστικά μηχανήματα που είχαν ελεγχθεί τη στιγμή της δημοσίευσης. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.epson.gr/inkjetsaving.

 9. Με βάση μέσο όγκο εκτύπωσης 140 σελίδων τον μήνα και υπολογίζοντας τη χαμηλότερη απόδοση από το πρώτο σετ μελανιών.

 10. Σε σύγκριση με δεδομένα που διατίθενται στις ιστοσελίδες των κατασκευαστών ανταγωνιστικών συσκευών με παρόμοιες δυνατότητες έως τον Ιανουάριο του 2016. Βάρος του Moverio BT-300: 69 γρ.

 11. Η έρευνα διεξήχθη από την Futuresource Consulting Limited για την περίοδο 2001 – 2015.