ΣΑΡΩΤΕΣ ΜΕ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗ ΦΥΛΛΩΝ

Δημιουργήστε ένα καλύτερο επαγγελματικό περιβάλλον με την υποστήριξη ενός παγκόσμιου ηγέτη στις λύσεις σάρωσης. Σχεδιασμένη με επίκεντρο την απόδοση, η σειρά επαγγελματικών σαρωτών με τροφοδότη φύλλων της Epson είναι η ιδανική λύση για γραφεία με μεγάλο φόρτο εργασίας.

Λήψη φυλλαδίου
Δείτε το βίντεο
ΣΑΡΩΤΕΣ ΜΕ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗ ΦΥΛΛΩΝ

Απελευθερώστε τις δυνατότητες μιας δυναμικής ροής εργασιών με τη σειρά σαρωτών με τροφοδότη φύλλων

Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες του οργανισμού σας, η Epson διαθέτει τους ιδανικούς σαρωτές με τροφοδότη φύλλων που συμβάλλουν στην αυτοματοποίηση των διαδικασιών και την ψηφιοποίηση των εγγράφων σας. Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή σαρωτών υψηλής ποιότητας, είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε τις ροές εργασίας εγγράφων με αξιόπιστες, αποδεδειγμένες λύσεις σάρωσης.

Επιλέξτε τον σαρωτή σας

Κλιμακούμενη αρθρωτή αρχιτεκτονική

Με την κλιμακούμενη αρθρωτή αρχιτεκτονική (SMA), οι μηχανικοί της Epson σχεδίασαν μια ευρεία γκάμα προϊόντων που σας επιτρέπουν να συνδέσετε τις κατάλληλες συσκευές στον οργανισμό σας. Οι χειριστές επωφελούνται από την εξοικείωση με τον κεντρικό σχεδιασμό που επιτρέπει την εύκολη και διαισθητική χρήση για ένα πιο άνετο και παραγωγικό περιβάλλον εργασίας.

Υψηλή απόδοση

Οι σαρωτές WorkForce με τροφοδότη φύλλων προσφέρουν απόδοση επιπέδου παραγωγής. Με ταχύτητες έως 85 σελίδες ανά λεπτό ή 170 εικόνες ανά λεπτό, είναι δυνατό να εξασφαλίσετε κύκλους εργασιών 9.000 σελίδων την ημέρα, γεγονός που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να πληρούν τις απαιτήσεις των πιο δραστήριων τμημάτων.

Προηγμένα χαρακτηριστικά

Με την καλύτερη στην κατηγορία της τεχνολογία τροφοδοσίας χαρτιού, η σειρά προσφέρει τη δυνατότητα σάρωσης απαιτητικών μέσων με πάχος που κυμαίνεται από 27 gsm έως 413 gsm. Τα καινοτόμα χαρακτηριστικά για τον έλεγχο της ταχύτητας του σαρωτή και την προστασία του χαρτιού από ζημιές διασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία.

Βραβευμένα προϊόντα

Η Epson ξεχωρίζει από τις άλλες εταιρείες στην ανάπτυξη βιώσιμης τεχνολογίας γραφείου. Τα προϊόντα της εταιρείας συμβάλλουν σε μια κοινωνία χωρίς σπατάλη και στην κυκλική οικονομία μέσω της σειράς εκτυπωτών, σαρωτών και βιντεοπροβολέων με πιστοποίηση TCO.

Δικτυακή λειτουργία

Κάντε λήψη πακέτων λογισμικού με πλήθος δυνατοτήτων που επιτρέπουν στους διαχειριστές να διαχειρίζονται εργασίες, χρήστες και συσκευές για μια αποδοτική ροή εργασιών. Με προκαθορισμένες εργασίες είτε στη συσκευή είτε στον σταθμό εργασίας, παρέχει στους χρήστες μια εμπειρία εύκολης σάρωσης που μεγιστοποιεί την παραγωγικότητα. Μάθετε περισσότερα για το λογισμικό Document Capture και το Epson Device Admin κάνοντας κλικ παρακάτω.

Ευέλικτη σάρωση

Σαρώστε απευθείας από την οθόνη αφής του σαρωτή και δημιουργήστε προκαθορισμένες ρυθμίσεις με δυνατότητα προσαρμογής και διατάξεις χωρίς να χρειάζεστε υπολογιστή. Μπορείτε επίσης να σαρώνετε και να μοιράζεστε περιεχόμενο από PC ή Mac, με το λογισμικό Epson ScanSmart ή να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνο ή το tablet σας με την εφαρμογή Epson Smart Panel.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Μιλήστε με ένα μέλος της ομάδας μας, για να μάθετε πώς μπορείτε να μειώσετε τα έξοδά σας και να εργάζεστε αποδοτικότερα

¹ Ο αριθμός παγκόσμιων πωλήσεων σαρωτών με τροφοδότη φύλλων από το 2010 έως το 2018. Αυτό βασίζεται στο Info Trends Quarterly Scanner Tracker 2o τρίμηνο 2019.