Ρίξτε μια ματιά στον κατάλογο προϊόντων ρομποτικής της Epson.
ΡΟΜΠΟΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ
#1 κατασκευαστής βιομηχανικών ρομποτικών μηχανισμών SCARA στον κόσμο για περισσότερα από 10 χρόνια*
Έχουμε πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στις ρομποτικές λύσεις
Έχουμε παραδώσει περισσότερους από 200.000 βιομηχανικούς ρομποτικούς μηχανισμούς
Μιλάμε τη γλώσσα σας, έχουμε τοπική οργάνωση και συνεργάτες

Ειδικοί στον βιομηχανικό αυτοματισμό

Η Epson είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στον βιομηχανικό αυτοματισμό, προσφέροντας έναν εντυπωσιακό συνδυασμό υψηλής απόδοσης και απλότητας. Με οδηγό την παγκόσμια φήμη της για αξιοπιστία και κορυφαία υποστήριξη, οι βιομηχανικοί ρομποτικοί μηχανισμοί της Epson προσφέρουν εξαιρετικά παραγωγική, αυτοματοποιημένη κατασκευή σε ένα συνεχώς επεκτεινόμενο φάσμα βιομηχανιών σε όλο τον κόσμο.

Πώς εγγυόμαστε την επιτυχία

Φέρνουν την επανάσταση στην επιχείρησή σας, κάνουν τον αυτοματισμό εύκολο

Παρακολουθήστε τα παρακάτω βίντεο και μάθετε περισσότερα για το πόσο εύκολος είναι ο αυτοματισμός

Λόγοι για αυτοματισμό

1. Βελτιωμένη παραγωγικότητα Ο αυτοματισμός εμπεριέχει ρομποτικούς μηχανισμούς που λειτουργούν ακούραστα, εκτελώντας συνεχώς εργασίες με ασυναγώνιστη ταχύτητα και ακρίβεια. Με την αυτοματοποίηση των διαδικασιών, οι επιχειρήσεις μπορούν να αυξήσουν σημαντικά την παραγωγικότητα και την παραγωγή.
2. Βελτιωμένος έλεγχος ποιότητας Το ανθρώπινο σφάλμα αποτελεί εγγενή κίνδυνο στις χειροκίνητες διαδικασίες. Ωστόσο, οι ρομποτικοί μηχανισμοί προσφέρουν εξαιρετική ακρίβεια, μειώνοντας την πιθανότητα σφαλμάτων και ασυνεπειών.
3. Βέλτιστη χρήση πόρων Ο αυτοματισμός επιτρέπει τη βέλτιστη κατανομή των πόρων εντός μιας επιχείρησης. Με τον εξορθολογισμό των διαδικασιών και την ελαχιστοποίηση της σπατάλης, οι εταιρείες μπορούν να αξιοποιήσουν αποτελεσματικά το εργατικό δυναμικό, τα υλικά και τον χρόνο τους.
4. Αυξημένη ταχύτητα λειτουργίας Ένα από τα σημαντικά πλεονεκτήματα του αυτοματισμού είναι η δυνατότητα λειτουργίας 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Σε αντίθεση με το ανθρώπινο εργατικό δυναμικό που χρειάζεται διαλείμματα και ξεκούραση, οι ρομποτικοί μηχανισμοί μπορούν να εργάζονται συνεχώς, επιταχύνοντας την παραγωγή και μειώνοντας τους χρόνους διεκπεραίωσης.
5. Ευελιξία και προσαρμοστικότητα Οι ρομποτικοί μηχανισμοί μπορούν να προγραμματιστούν και να επαναπρογραμματιστούν για να εκτελέσουν ένα ευρύ φάσμα εργασιών, γεγονός που τους καθιστά εξαιρετικά ευέλικτους και προσαρμόσιμους. Αυτή η ευελιξία επιτρέπει στις επιχειρήσεις να ανταποκρίνονται γρήγορα στις μεταβαλλόμενες ανάγκες και απαιτήσεις της αγοράς.
6. Εξοικονόμηση κόστους Αν και η αρχική επένδυση στον αυτοματισμό μπορεί να φαίνεται σημαντική, προσφέρει μακροπρόθεσμη εξοικονόμηση κόστους. Αντικαθιστώντας τη χειρωνακτική εργασία με τους ρομποτικούς μηχανισμούς, οι επιχειρήσεις μπορούν να μειώσουν τα εργατικά έξοδα, να μειώσουν την εξάρτηση από τις υπερωρίες και να ελαχιστοποιήσουν τον κίνδυνο δαπανών που σχετίζονται με το εργατικό δυναμικό.

Βρείτε τη δική σας λύση αυτοματισμού

SCARA

SCARA

Η Epson διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία κορυφαίων στον κλάδο ρομποτικών μηχανισμών SCARA με τα δικά τους μοναδικά χαρακτηριστικά και δυνατότητες.

6-Axis

6 άξονες

Επιλέξτε έναν ρομποτικό μηχανισμό 6 αξόνων από τη διαθέσιμη σειρά για ευελιξία, υψηλή απόδοση και αξιοπιστία.

Options & Accessories

Επιλογές και εξαρτήματα

Αξιοποιήστε ακόμα περισσότερο τους ρομποτικούς μηχανισμούς σας με μια μεγάλη γκάμα πρόσθετων επιλογών και εξαρτημάτων.

SCARA

Επιλέξτε έναν ρομποτικό μηχανισμό SCARA από τη διαθέσιμη σειρά, από την εισαγωγική κατηγορία έως το επίπεδο υψηλών προδιαγραφών.

Από
7.833 €
Εισαγωγική κατηγορία
T-B Series

Σειρά T-B

Η σειρά T-B ουσιαστικά εξαλείφει τα ζητήματα περιορισμένου χώρου. Με ενσωματωμένο ελεγκτή και ενσωματωμένη ισχύ για εργαλεία στο άκρο του βραχίονα, αυτοί οι ρομποτικοί μηχανισμοί «όλα σε ένα» εξοικονομούν χώρο, έχουν όλα όσα χρειάζεστε και εγκαθίστανται μέσα σε λίγα λεπτά.

Προηγμένο επίπεδο
LS-B Series

Σειρά LS-B

Οι ρομποτικοί μηχανισμοί SCARA Σειρά LS-B της Epson δημιουργήθηκαν ώστε να είναι η εργοστασιακή λύση χαμηλού κόστους, υψηλής αξίας και απόδοσης χρησιμοποιώντας μια μεγάλη ποικιλία τεχνολογιών χαμηλού κόστους, συμπεριλαμβανομένου του νέου ελεγκτή RC90B.

Ασφαλής κίνηση
Επίπεδο υψηλών προδιαγραφών
GX Series

Σειρά GX

Μια νέα κατηγορία ρομποτικών μηχανισμών SCARA υψηλής πυκνότητας ισχύος, η GX βασίζεται σε 40 χρόνια εμπειρίας για να προσφέρει απόδοση και ευελιξία ανώτερου επιπέδου.

Ειδική κινηματική
Επίπεδο υψηλών προδιαγραφών
RS Series

Σειρά RS

Με τη δυνατότητα διέλευσης από κάτω, καθώς και προσέγγισης στην πίσω πλευρά τους, οι ρομποτικοί μηχανισμοί της σειράς RS μπορούν να χρησιμοποιήσουν ολόκληρο τον χώρο εργασίας κάτω από τον βραχίονα. Συνεπώς, δεν υπάρχει χαμένος χώρος στο κέντρο της εμβέλειας κίνησης εργασίας.

6 άξονες

Επιλέξτε έναν ρομποτικό μηχανισμό 6 αξόνων από τη διαθέσιμη σειρά για ευελιξία, υψηλή απόδοση και αξιοπιστία.

Από
13.608 €
Εισαγωγική κατηγορία
VT Series

Σειρά VT

Με τεχνολογία ανώτερου επιπέδου, η σειρά VT είναι διαθέσιμη σε απίστευτα χαμηλό κόστος με ενσωματωμένο ελεγκτή και εύχρηστο λογισμικό.

Ασφαλής κίνηση
Επίπεδο υψηλών προδιαγραφών
C Series

Σειρά C-B

Η σειρά C-B μπορεί να βοηθήσει το σύστημά σας να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές του. Τα ρομπότ 6 αξόνων λειτουργούν σε υψηλές ταχύτητες με ακριβή συμπεριφορά διαδρομής, όλα σε ένα εξαιρετικά λεπτό σώμα. Η ποικιλία των επιλογών συναρμολόγησης σας δίνει όλη την ευελιξία που χρειάζεστε.

Ειδική κινηματική
Επίπεδο υψηλών προδιαγραφών
N Series

Σειρά N

Οι ρομποτικοί μηχανισμοί 6 αξόνων της σειράς N αποτελούν μια επαναστατική νέα ιδέα για ρομποτικούς μηχανισμούς 6 αξόνων. Με τη νέα συμπαγή τεχνολογία «αναδιπλούμενου βραχίονα», οι καινοτόμοι ρομποτικοί μηχανισμοί προσφέρουν σημαντικά πλεονεκτήματα στην αποδοτικότητα της κίνησης και του χώρου της μονάδας εργασίας.

Οικοσύστημα βιομηχανικού αυτοματισμού

Ακολουθώντας τις αρχές της απλής, έξυπνης και κλιμακωτής σχεδίασης, το ρομποτικό μας σύστημα υποστηρίζει όλα τα συμβατικά συστήματα fieldbus και προσφέρει υψηλό επίπεδο ενσωμάτωσης σε κάθε εργοστασιακό οικοσύστημα, επιτρέποντας την αποδοτική παραγωγή υψηλού βαθμού ψηφιοποίησης.
Robot
Controller
Software

Σύστημα αισθητήρα δύναμης

Ομαλή κίνηση σε χειρισμούς ελεγχόμενους με δύναμη.

Μάθετε περισσότερα

Ενσωματωμένα εργαλεία λογισμικού

Vision Guide
Force Guide
Έλεγχος τροφοδότησης εξαρτημάτων
Πρόγραμμα δημιουργίας GUI
κ.λπ.

Μάθετε περισσότερα

Συσκευές εκπαίδευσης και ελέγχου

Εύκολος και ασφαλής έλεγχος ρομποτικού μηχανισμού.

Μάθετε περισσότερα

Ολοκληρωμένη επεξεργασία εικόνας με το σύστημα Epson Compact Vision

Μέτρηση
Επιθεώρηση ποιότητας
Εντοπισμό σφαλμάτων
Τοποθέτηση εξαρτημάτων
Παρακολούθηση σε μεταφορείς

Μάθετε περισσότερα

Πλακέτες επικοινωνίας και I/O

Προαιρετικές fieldbus, ψηφιακές και αναλογικές κάρτες I/O.

Μάθετε περισσότερα

Σύστημα τροφοδότησης εξαρτημάτων

Για τον διαχωρισμό των εξαρτημάτων που συλλέγει ο ρομποτικός μηχανισμός.

Μάθετε περισσότερα

Δυνατότητα Euromap67

Εξασφαλίζει εναλλαξιμότητα μεταξύ της μηχανής χύτευσης και του ρομποτικού μηχανισμού χειρισμού.

Μάθετε περισσότερα

Παρακολούθηση μεταφορέα υψηλής ταχύτητας

Επιτρέπει τον συγχρονισμό υψηλής ακρίβειας με κινούμενα αντικείμενα.

Μάθετε περισσότερα

Μπορείτε να μας βρείτε στο:
# #

Εύκολη επικοινωνία με:

# # # # # #

Βιομηχανικές ρομποτικές εφαρμογές

Κέντρο εξυπηρέτησης

Τεχνική υποστήριξη

Από την επιλογή των ρομποτικών μηχανισμών έως την υλοποίηση

Αν αναζητάτε ένα τοπικό κέντρο εξυπηρέτησης για την ρομποτική σας εγκατάσταση Epson, αν θέλετε να δημιουργήσετε μια εντελώς νέα εγκατάσταση ή να ενσωματώσετε ρομποτικά συστήματα της Epson στην υπάρχουσα υποδομή σας, ή αν απλώς θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα ρομποτικά συστήματα και τους ελεγκτές σας, διαθέτουμε εξαιρετικά έμπειρους ειδικούς που είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν.
Τεχνική υποστήριξη
Τηλέφωνο: +49 (0) 211 5422 9009 Email: support.ms@epson.de

Μελέτες σκοπιμότητας

Αντί για θεωρητικές προσομοιώσεις, μπορούμε επίσης να διεξάγουμε μελέτες σκοπιμότητας με πραγματικούς ρομποτικούς μηχανισμούς και επιλογές. Λαμβάνετε τη βέλτιστη διαμόρφωση του ρομποτικού μηχανισμού, την καλύτερη δυνατή τοποθεσία εγκατάστασης και τα ακριβή αποτελέσματα πριν κάνετε την επένδυση. Αυτό παρέχει μέγιστη ασφάλεια κατά το σχεδιασμό και το έργο.

Ο ταχύτερος τρόπος για να λάβετε υποστήριξη

Εξυπηρέτηση και υποστήριξη ρομποτικών μηχανισμών

Συντήρηση

Η υπηρεσία hotline, οι υπηρεσίες επισκευής επιτόπου, οι επιθεωρήσεις και οι εργασίες συντήρησης, καθώς και τα πακέτα ανταλλακτικών που είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας είναι μερικά ενδεικτικά παραδείγματα που αποδεικνύουν ότι καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να εξασφαλίσουμε ότι η παραγωγή σας θα συνεχίζεται χωρίς διακοπές.
Συντήρηση
Τηλέφωνο: +49 (0) 211 5422 9009 Email: service.ms@epson.de

Ο ταχύτερος τρόπος για να λάβετε υποστήριξη

Εξυπηρέτηση και υποστήριξη ρομποτικών μηχανισμών
Υπηρεσία ανταλλακτικών
Όταν έχετε τα ανταλλακτικά σε στοκ, μπορεί επιβαρυνθείτε με αυξημένο κόστος αποθήκευσης. Παρέχουμε ένα σύστημα διαχείρισης ανταλλακτικών, το οποίο σας δίνει πρόσβαση σε όλα τα συγκροτήματα και εξαρτήματα που χρειάζεστε. Όλα τα ανταλλακτικά παραδίδονται σε σύντομο χρονικό διάστημα από την κεντρική αποθήκη μας στο Meerbusch. Τηλέφωνο: +49 (0) 211 5422 9008 Email: order.ms@epson.de
Προληπτική συντήρηση
Η προληπτική συντήρηση αυξάνει τη διάρκεια ζωής του συστήματός σας και ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο διακοπής λειτουργίας. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε για να καταρτίσετε ένα αποτελεσματικό σχέδιο συντήρησης.
Γραμμή βοήθειας και υπηρεσία επισκευής
Τα ρομποτικά μας συστήματα είναι γνωστά για την εξαιρετική αξιοπιστία τους. Αν σταματήσει η λειτουργία ενός ρομποτικού μηχανισμού ή αν πρέπει να αντικατασταθούν κρίσιμα εξαρτήματα μετά από χιλιάδες ώρες λειτουργίας, οι τεχνικοί μας θα σας υποστηρίξουν τηλεφωνικώς ή επιτόπου.

Εκπαίδευση

Ανεξάρτητα από το αν ενδιαφέρεστε για εισαγωγικά σεμινάρια, μαθήματα προγραμματισμού και συντήρησης ή εκπαίδευση χειριστών, οι ειδικοί μας θα μοιραστούν με χαρά τις γνώσεις τους με εσάς και το προσωπικό σας.

Γίνετε ειδικός στη ρομποτική

Η εκπαιδευτική δομή βασίζεται στην απάντηση ερωτήσεων, αντί για τη λειτουργία ενός εκπαιδευτικού εργοστασίου. Σε μικρές ομάδες, θα μάθετε τη θεωρία και πώς να την εφαρμόσετε σε πραγματικά ρομποτικά συστήματα της Epson. Προσφέρουμε επίσης ειδική εταιρική εκπαίδευση κατόπιν αιτήματος. Επικοινωνήστε μαζί μας. Τηλεφωνήστε στο:
+49 (0) 211 5422 9008

Ή στείλτε μας email στη διεύθυνση: academy.ms@epson.de Λήψη φυλλαδίου

Εστιάζουμε στη λύση σας

Ελάτε μαζί μας καθώς φέρνουμε το μέλλον του αυτοματισμού πιο κοντά σας στο Epson Industrial Solutions Centre+
Εξερευνήστε τον αυτοματισμό τελευταίας τεχνολογίας από την άνεση της δικής σας οθόνης. Ελάτε στην εμπορική μας έκθεση υβριδικών μοντέλων, όπου μπορείτε να γνωρίσετε τους ειδικούς και να ανακαλύψετε τον κόσμο των βιομηχανικών λύσεων.
Τι να περιμένετε:
  • Ζωντανές επιδείξεις: Ανακαλύψτε τον αποτελεσματικό χειρισμό εξαρτημάτων μέσω καθηλωτικών εικονικών ζωντανών επιδείξεων.
  • Πληροφορίες εφαρμογών: Μάθετε πώς οι ρομποτικοί μηχανισμοί της Epson βελτιώνουν τις αποδόσεις και την ποιότητα σε πραγματικά σενάρια, όπως ευαίσθητη μέτρηση δύναμης, ευέλικτη τροφοδότηση εξαρτημάτων, έξυπνο βίδωμα υψηλής ακρίβειας και οικονομική συλλογή παραγγελιών.
Εξασφαλίστε την εικονική σας θέση:
Εγγραφή ISC+

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ευρώπη

EPSON Deutschland GmbH Manufacturing Solutions
Schiessstr. 49
D-40549 Düsseldorf
Τηλέφωνο: +49 (0) 211 5422 9008
Φαξ: +49 (0) 2159 538 3170
Email: info.rs@epson.de
Τεχνική υποστήριξη και συντήρηση:
Τηλέφωνο: +49 (0) 211 5422 9009
Υποστήριξη πωλήσεων και πριν από την πώληση:
Τηλέφωνο: +49 (0) 211 5422 9007
Επικοινωνήστε μαζί μας

Βόρεια / Νότια Αμερική

Epson Robots
1650 E. Glenn Curtiss Street
Carson, CA 90746
USA
Τηλέφωνο: +1-562-290-5910
Φαξ: +1-562-290-5999
Website

Βραζιλία

Epson do Brasil
Av. Tucunaré, 720
Tamboré, Barueri – SP
06460-020
Brasil
Τηλέφωνο: +55-11-3004-6627
Website

Ιαπωνία

Seiko Epson Corporation
Factory Automation Division
Toyoshina Plant
6925 Tazawa, Toyoshina
Azumino-shi, Nagano
399-8285 / Japan
Τηλέφωνο: +81-263-72-1530
Φαξ: +81-263-72-1495
Website

Ταϊβάν

Epson Taiwan Technology and Trading Ltd.
14F, No.7, Song-Ren Road
Taipei 110
Taiwan
R.O.C
Τηλέφωνο: +011 886 2-87866688
Φαξ: +011 886 2-87866660
Website

Κίνα και Χονγκ Κονγκ

Epson China Co, Ltd.
Factory Automation Division
7F,Jinbao Building
No.89 Jinbao Street
Dongcheng District
Beijing 10005, China
Τηλέφωνο: +011 (86-10) 85221199
Φαξ: +011 (86-10) 85221127
Ιστότοπος για το Χονγκ Κονγκ

Κορέα

Epson Korea Co, Ltd.
27F DaeSung D-Polis
606 Seobusaet-gil
Geumcheon-gu
Seoul, 153-803
Korea
Τηλέφωνο: +011 (82) 2-558-4270
Φαξ: +011 (82) 2-558-4272
Website

Νοτιοανατολική Ασία, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία

Epson Singapore Pte Ltd
Factory Automation Division
1 Harbour Front Place
#03-02 Harbour Front Tower One
Singapore 098633
Τηλέφωνο: +011 (65) 6586-5500
Website

Τοπικές υπηρεσίες και υποστήριξη

Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, η Epson συνεργάζεται με τους διανομείς για την πώληση και την συντήρηση των ρομποτικών μηχανισμών.
Εμφανίζονται τα αποτελέσματα από
Εμφανίζονται τα αποτελέσματα από

Ιστορίες επιτυχίας αυτοματισμού

Ανακαλύψτε πραγματικές ιστορίες επιτυχίας. Δείτε πώς επιχειρήσεις όπως η δική σας έχουν μετασχηματίσει τις λειτουργίες τους με τους ρομποτικούς μηχανισμούς μας. Εξερευνήστε τις προκλήσεις που υπάρχουν, τις λύσεις που εφαρμόζονται και τα αξιοσημείωτα αποτελέσματα που επιτυγχάνονται.

Νέα και πόροι

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες τάσεις και πληροφορίες αυτοματισμού. Διαβάστε το ιστολόγιό μας για συμβουλές ειδικών, ειδήσεις του κλάδου και χρήσιμες συμβουλές. Αποκτήστε πρόσβαση στη βιβλιοθήκη πόρων μας για αναλυτικές λευκές βίβλους και οδηγούς.

Είστε έτοιμοι να μάθετε περισσότερα;

Μιλήστε με έναν από την ομάδα μας για να ανακαλύψετε πώς μπορείτε να μειώσετε το κόστος και να εργαστείτε πιο αποτελεσματικά.

* Μερίδιο αγοράς με βάση τις πωλήσεις μονάδων των βιομηχανικών ρομποτικών μηχανισμών SCARA, 2011-2021. (Πηγή: Fuji Keizai «2012-2022 Reality and Future Outlook of Worldwide Robot Market»).