Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΜΕΛΑΝΙΩΝ CLARIA ΤΗΣ EPSON
Παρακολουθηστε το βιντεο
ΜΕΛΑΝΙΑ CLARIA

Σχεδιασμένο για να ταιριάζει στον τρόπο που εκτυπώνετε

Ανεξάρτητα από το αν εκτυπώνετε μια σχολική εργασία, δημιουργείτε ένα οικογενειακό φωτογραφικό άλμπουμ ή επιθυμείτε να αναδείξετε τις φωτογραφίες σας, έχουμε το κατάλληλο σετ μελανιών για εσάς.

Ανακαλύψετε ποιος συνδυασμός εκτυπωτή-μελανιού ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας, χρησιμοποιώντας το νέο εργαλείο επιλογής πιο κάτω.

Παρουσιάζουμε τη νέα σειρά μελανιών Claria

Μάθετε περισσότερα για τη σειρά

Μελανι Claria Home

Απολαύστε καθημερινές εκτυπώσεις

Αναζητάτε μια οικονομική λύση για να εκτυπώνετε ευκρινή, καθαρά έγγραφα κειμένου και γυαλιστερές φωτογραφίες; Το μελάνι Claria Home έχει τη λύση. Ανακαλύψτε τι το κάνει να ξεχωρίζει παρακάτω.

Διαμόρφωση μελανιού της Epson

Η διαμόρφωση τεσσάρων χρωμάτων του μελανιού Claria Home της Epson είναι αποτέλεσμα μελανιών pigment και μελανιών με βάση το υγρό χρώμα. Το μαύρο μελάνι pigment είναι ιδανικό για εκτύπωση ανθεκτικών εγγράφων με ευανάγνωστο κείμενο, ενώ το κυανό, πορφυρό και κίτρινο μελάνι με βάση το υγρό χρώμα αποτελεί την ιδανική λύση για τη δημιουργία γυαλιστερών φωτογραφιών.

Με αυτό το ευέλικτο σετ μελανιών, θα ανακαλύψετε τη χαρά και την άνεση της εκτύπωσης φωτογραφιών υψηλής ποιότητας, καθώς και της καθημερινής εκτύπωσης εγγράφων.

Οικονομία

Δεν έχει νόημα να πετάτε μελάνι που δεν έχει χρησιμοποιηθεί. Τα μελάνια για εκτυπωτές inkjet διατίθενται μεμονωμένα, καθώς αντικαθιστάτε μόνο το χρώμα που έχετε χρησιμοποιήσει.

Επιπλέον εξοικονόμηση μπορεί να επιτύχετε με τις φύσιγγες μελανιού μεγέθους XL, οι οποίες προσφέρουν την καλύτερη σχέση τιμής-απόδοσης για εκτυπώσεις μεγάλου όγκου.

Φιλικά στο χρήστη

Δεν θα χρειάζεται πια να θυμάστε το μοντέλο του εκτυπωτή σας: οι σειρές μελανιών μας διακρίνονται βάσει της εικόνας που έχουν επάνω τους. Αναζητήστε την εικόνα της φράουλας στη συσκευασία της Epson, αν ο εκτυπωτής σας είναι συμβατός με μελάνια Claria Home. Μπορείτε να το θυμάστε εύκολα και σας βοηθά να βρίσκετε γρήγορα το μελάνι στα καταστήματα.

Ανεξάρτητα από το αν εκτυπώνετε συχνά ή όχι, υπάρχει μια φύσιγγα μελανιών που καλύπτει τις ανάγκες εκτύπωσης που έχετε. Διατίθενται σε τυπικό μέγεθος και μέγεθος XL, ενώ η απόδοση των σελίδων φαίνεται καθαρά στο μπροστινό μέρος της συσκευασίας.

Μελανι Claria Premium

Απολαύστε εξαιρετικές εκτυπώσεις

Συνδυάστε τα καλύτερα στοιχεία και των δύο κόσμων με το μελάνι πέντε χρωμάτων Claria Premium. Είναι ιδανικό αν η οικογένειά σας είναι δραστήρια, καθώς μπορεί να δημιουργήσει και υψηλής ποιότητας έγγραφα αλλά και εξαιρετικές, γυαλιστερές φωτογραφίες, χάρη στο έξτρα φωτογραφικό μαύρο μελάνι. Ανακαλύψτε τι το κάνει να ξεχωρίζει παρακάτω.

Εκτυπώσεις εγγράφων υψηλής ποιότητας

Απολαύστε ευκρινή και καθαρά έγγραφα κειμένου με το μελάνι Claria Premium Ink της Epson. Το μαύρο μελάνι pigment προσφέρει κείμενα που είναι ανθεκτικά στο νερό, τους μαρκαδόρους επισήμανσης και τις μουτζούρες, ακόμα και σε απλό χαρτί.

Κορυφαίες, γυαλιστερές φωτογραφίες

Οι φωτογραφίες είναι πεντακάθαρες με ζωντανά χρώματα και βαθιά, πλούσια μαύρα, καθώς τα μελάνια Claria Premium διαθέτουν ένα επιπλέον φωτογραφικό μαύρο μελάνι με βάση το υγρό χρώμα.

Και να είστε σίγουροι: οι πολύτιμες αναμνήσεις σας θα διατηρηθούν για γενιές, καθώς οι φωτογραφίες που εκτυπώνονται με το μελάνι Claria Premium διατηρούνται για έως και 300 χρόνια στο φωτογραφικό σας άλμπουμ*.

Φιλικά στο χρήστη

Δεν θα χρειάζεται πια να θυμάστε το μοντέλο του εκτυπωτή σας: οι σειρές μελανιών μας διακρίνονται βάσει της εικόνας που έχουν επάνω τους. Αναζητήστε την εικόνα του πορτοκαλιού ή του ακτινίδιου στη συσκευασία της Epson, αν ο εκτυπωτής σας είναι συμβατός με μελάνια Claria Premium. Μπορείτε να το θυμάστε εύκολα και σας βοηθά να βρίσκετε γρήγορα το μελάνι στα καταστήματα.

Ανεξάρτητα από το αν εκτυπώνετε συχνά ή όχι, υπάρχει μια φύσιγγα μελανιών που καλύπτει τις ανάγκες εκτύπωσης που έχετε. Διατίθενται σε τυπικό μέγεθος και μέγεθος XL, ενώ η απόδοση των σελίδων φαίνεται καθαρά στο μπροστινό μέρος της συσκευασίας.

Φωτογραφικο μελανι Claria Photo HD

Απολαύστε κορυφαίες φωτογραφίες με μεγάλη διάρκεια ζωής

Έχετε αφιερώσει αρκετό χρόνο στην επιλογή της φωτογραφικής μηχανής και του φακού σας. Ήρθε η ώρα να συμπληρώσετε τον εξοπλισμό σας με μελάνι Claria Photo HD. Τα μελάνια έξι χρωμάτων σάς επιτρέπουν να δημιουργείτε ανθεκτικές και επαγγελματικές γυαλιστερές φωτογραφίες, με την άνεσή σας. Ανακαλύψτε τι τα κάνει να ξεχωρίζουν παρακάτω.

Μαγευτική ποιότητα φωτογραφιών

Τόσο οι λάτρεις της φωτογραφίας όσο και οι ημι-επαγγελματίες θα εκτιμήσουν τα ενισχυμένα επίπεδα ποιότητας που προσφέρουν τα μελάνια έξι χρωμάτων. Προσφέρει εικόνες με λεπτομέρειες και ρεαλιστικούς τόνους του δέρματος με ομαλές τονικές διαβαθμίσεις, βαθύτερο και πιο φυσικό μαύρο χρώμα. Έχοντας σχεδιαστεί με γνώμονα τη διάρκεια στο χρόνο, αυτό το μελάνι υψηλής ποιότητας διαρκεί έως 300 χρόνια σε ένα φωτογραφικό άλμπουμ*.

Φιλικά στο χρήστη

Δεν θα χρειάζεται πια να θυμάστε το μοντέλο του εκτυπωτή σας: οι σειρές μελανιών μας διακρίνονται βάσει της εικόνας που έχουν επάνω τους. Αναζητήστε την εικόνα του ελέφαντα ή του σκίουρου στη συσκευασία της Epson, αν ο εκτυπωτής σας είναι συμβατός με μελάνια Claria Photo HD. Μπορείτε να το θυμάστε εύκολα και σας βοηθά να βρίσκετε γρήγορα το μελάνι στα καταστήματα.

Ανεξάρτητα από το αν εκτυπώνετε συχνά ή όχι, υπάρχει μια φύσιγγα μελανιών που καλύπτει τις ανάγκες εκτύπωσης που έχετε. Διατίθενται σε τυπικό μέγεθος και μέγεθος XL, ενώ η απόδοση των σελίδων φαίνεται καθαρά στο μπροστινό μέρος της συσκευασίας.

Χρειάζεστε βοήθεια για να επιλέξετε το κατάλληλο μελάνι που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας;

Τα τυπικά μελάνια είναι πολύ καλά για περιστασιακές αλλά οικονομικές εκτυπώσεις, ενώ τα μελάνια XL είναι κατάλληλα για εκτυπώσεις μεγάλου όγκου και χαμηλού κόστους.

Τι εκτυπώνετε;

Based on your expected usage, we recommend:

Claria Home Strawberry for your Expression Home printer

Based on your expected usage, we recommend:

Claria Photo HD Squirrel and Elephant for your Expression Photo printer

Based on your expected usage, we recommend:

Claria Premium Orange and Kiwi for your Expression Photo printer

Προγραμμα ευρεσης χαρτιου Epson

Τα καλύτερα αποτελέσματα με το κατάλληλο χαρτί

Τα χαρτιά της Epson είναι κατασκευασμένα για να προσφέρουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα με τα προϊόντα της Epson, από επαγγελματικούς εκτυπωτές inkjet μέχρι λύσεις γραφικών για επαγγελματίες.

*Ο υπολογισμός της ανθεκτικότητας των εκτυπώσεων βασίζεται σε δοκιμές επιτάχυνσης που πραγματοποιήθηκαν σε εκτυπώσεις με μέσα ειδικής χρήσης τα οποία τοποθετήθηκαν στις θήκες αρχειοθέτησης φωτογραφικού άλμπουμ. Η πραγματική σταθερότητα των εκτυπώσεων διαφέρει ανάλογα με τα μέσα, την εκτυπωμένη εικόνα, τις συνθήκες έκθεσης, την ένταση του φωτός, την υγρασία και τις ατμοσφαιρικές συνθήκες. Η Epson δεν εγγυάται την ανθεκτικότητα των εκτυπώσεων.