Σειρά T 6 χρωμάτων

Ο SureColor SC-T7700D είναι μια πλήρως ενσωματωμένη λύση εκτύπωσης 44 ιντσών που προσφέρει εξαιρετικά ασφαλή, παραγωγική εκτύπωση, έξυπνα χαρακτηριστικά και εύκολη λειτουργία.

Η ευέλικτη σχεδίαση και το μικρό εμβαδόν βάσης διευκολύνουν την εγκατάσταση του SC-T7700D στα περισσότερα εργασιακά περιβάλλοντα. Ο χειρισμός εμπιστευτικών εγγράφων γίνεται με ασφάλεια χρησιμοποιώντας βελτιωμένα χαρακτηριστικά τεχνολογίας και ασφάλειας. Οι υψηλές ταχύτητες εκτύπωσης και η δυνατότητα διπλού ρολού ενισχύουν την παραγωγικότητα.

SureColor SC-T7700D

44 ιντσών

Ο SureColor SC-T7700D είναι μια πλήρως ενσωματωμένη λύση εκτύπωσης 44 ιντσών που προσφέρει παραγωγική εκτύπωση, έξυπνα χαρακτηριστικά και εύκολη λειτουργία.

Βασικά χαρακτηριστικά

Βελτιωμένη ποιότητα εικόνας και εκτυπώσεις σήμανσης με ειδικό κόκκινο μελάνι

Ο SC-T7700D που υποστηρίζεται από το Adobe Postscript 3 στον βασικό εξοπλισμό, δημιουργεί εκτυπώσεις κορυφαίας ποιότητας και λεπτομέρειας χρησιμοποιώντας την κεφαλή εκτύπωσης PrecisionCore MicroTFP 2,64 ιντσών, την τεχνολογία σταγονιδίων μεταβλητού μεγέθους και την τεχνολογία επαλήθευσης ακροφυσίων. Τα μελάνια pigment UltraChrome XD3 6 χρωμάτων περιλαμβάνουν ένα νέο κόκκινο μελάνι που είναι χρήσιμο για την επισήμανση σχεδίων CAD, τη ρεαλιστική αναπαραγωγή κόκκινων αποχρώσεων και την αντιστοίχιση του ακριβούς χρώματος του κόκκινου στα εταιρικά λογότυπα.

Απομακρυσμένη παρακολούθηση κατάστασης εκτύπωσης σε πραγματικό χρόνο

Με την πλατφόρμα Epson Cloud Solution PORT, μπορείτε να παρακολουθείτε εξ αποστάσεως τον εξοπλισμό σε διάφορες τοποθεσίες ή πολλούς εκτυπωτές σε μία τοποθεσία, οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε. Το Production Monitor είναι μία από τις εφαρμογές του Epson Cloud Support PORT και παρέχει σαφή, κατανοητά γραφικά για να βλέπετε με μια ματιά την απόδοση κάθε εκτυπωτή στον στόλο σας. Τα λεπτομερή δεδομένα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εύκολη ανάλυση της παραγωγικότητας και τη λήψη καθημερινών λειτουργικών ενημερώσεων από οπουδήποτε. Οι υπηρεσίες παρακολούθησης συντήρησης και απομακρυσμένης αντιμετώπισης προβλημάτων βελτιώνουν την παραγωγικότητα και την αποτελεσματικότητα.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Μιλήστε με ένα μέλος της ομάδας μας, για να μάθετε πώς μπορείτε να μειώσετε τα έξοδά σας και να εργάζεστε αποδοτικότερα