Μαζί, δεσμευόμαστε να φέρουμε την αλλαγή

Κάθε σεζόν, η LPGA διεξάγει ένα επίσημο προκριματικό τουρνουά που συμβάλλει στην ανάδειξη ενός σταθερού αριθμού ταλέντων για τη διεθνή σκηνή. Η Epson είναι επικεφαλής χορηγός αυτού του τουρνουά το οποίο εισέρχεται στην 42η αγωνιστική σεζόν του.

Το Epson Tour έχει ως στόχο να παρέχει σε πολλά υποσχόμενες γυναίκες παίκτριες του γκολφ την ευκαιρία να κυνηγήσουν τα όνειρά τους.

Yoshiro Nagafusa, Πρόεδρος, Epson Europe B.V

Η υποστήριξη της Epson στην LPGA και το Epson Tour υπογραμμίζει την εταιρική δέσμευση να ενισχύσει τις γυναίκες και να βοηθήσει αυτά τα εξαιρετικά άτομα να ξεκινήσουν την καριέρα τους. Μας τιμά το γεγονός ότι έχουμε την ευκαιρία να υποστηρίξουμε αυτές τις elite αθλήτριες και την ατομική πορεία τους για πρόκριση στο LPGA Tour, και παραπέρα.

Molli Marcoux Samaan, Επίτροπος της LPGA

Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε την Epson στην οικογένεια της LPGA. Αυτή η πρωτοποριακή συνεργασία θα παρέχει διευρυμένες ευκαιρίες για τις μελλοντικές πρωταγωνίστριες του αθλήματος από όλο τον κόσμο προκειμένου να δοκιμάσουν το ταλέντο τους και να κάνουν ένα βήμα πιο κοντά στην υλοποίηση των ονείρων τους. Είμαστε ευγνώμονες που η Epson μοιράζεται τη δέσμευσή μας να υποστηρίξουμε νεαρές αθλήτριες καθώς αναπτύσσονται και εξελίσσονται και να παίξουμε ενεργό ρόλο στην ανάπτυξη και την ισότητα στα γυναικεία αθλήματα. Ο «Δρόμος για την LPGA» δεν ήταν ποτέ καλύτερος.