ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΦΥΣΙΓΓΕΣ ΜΕΛΑΝΙΩΝ

Εξοικονόμηση έως 90% στο κόστος εκτύπωσης1

ΣΕΙΡΑ ECOTANK

80 εκατ. εκτυπωτές EcoTank έχουν πωληθεί παγκοσμίως6

Τι είναι η τεχνολογία EcoTank;

Οι εκτυπωτές EcoTank έχουν μια θεμελιώδη διαφορά από τους περισσότερους εκτυπωτές: αντί για φύσιγγες, χρησιμοποιούν ένα μεγάλο δοχείο μελανιού που γεμίζετε μόνοι σας με τα φιαλίδια μελανιού που περιλαμβάνονται στη συσκευασία. Από την πρώτη στιγμή που θα αποκτήσετε τον εκτυπωτή, έχετε αρκετό μελάνι για να εκτυπώσετε έως και 14.000 σελίδες 2 -αυτό σημαίνει ότι εξοικονομείτε και χρόνο και χρήματα, καθώς δεν χρειάζεται να αλλάζετε συχνά φύσιγγες. Η εγκατάσταση είναι απλούστατη, η αναπλήρωση γίνεται εύκολα και χωρίς μουτζουρώματα, με αξιόπιστα αποτελέσματα, καθώς απολαμβάνετε χιλιάδες σελίδες ποιοτικής εκτύπωσης.

Δείτε το πλήρες βίντεο

Εξαιρετικά χαμηλό κόστος εκτύπωσης

Εξοικονόμηση έως 90%

στο κόστος εκτύπωσης3

Εκτυπώστε περισσότερες από 370 ασπρόμαυρες σελίδες για 1 EUR4

Εκτυπώστε περισσότερες από 120 έγχρωμες σελίδες για 1 EUR4

Σιγουριά

Ένα σετ φιαλών ισοδυναμεί με το μελάνι έως και 66 φυσίγγων1, ώστε να μπορείτε να εκτυπώσετε χιλιάδες σελίδες χωρίς καμία ταλαιπωρία.

Γιατί να επιλέξετε EcoTank

Αποκτήστε τη δωρεάν επέκταση εγγύησής σας

Επέκταση εγγύησης 3 ετών σε επιλεγμένους εκτυπωτές EcoTank

Γνωρίστε τη σειρά

Καθημερινές εκτυπώσεις

Εκτυπώστε, σαρώστε ή αντιγράψτε εύκολα με τους οικιακούς εκτυπωτές EcoTank.

Εκτυπώσεις επαγγελματικής ποιότητας

Ολοκληρώστε αποδοτικά οποιαδήποτε εργασία με αυτά τα μοντέλα EcoTank που προορίζονται για επαγγελματική χρήση.

Εκτύπωση φωτογραφιών

Δημιουργήστε εξαιρετικές φωτογραφίες σε γυαλιστερό χαρτί και απολαύστε πλούσια, ολοζώντανα χρώματα.

Ασπρόμαυροι εκτυπωτές EcoTank

Εξοικονομήστε έως και 50% σε εκτυπώσεις σε τρία χρόνια σε σύγκριση με τους ασπρόμαυρους εκτυπωτές laser9.

Εκτυπώστε από κινητά και όχι μόνο

Με τα μοντέλα «όλα σε ένα» μικρού μεγέθους με Wi-Fi της Epson, η εκτύπωση από κινητά γίνεται γρήγορα και εύκολα. Δεν είστε πλέον αναγκασμένοι να μένετε αλυσοδεμένοι στο γραφείο σας: στείλτε αρχεία για εκτύπωση από το tablet ή το smartphone σας χρησιμοποιώντας Wi-Fi και μια σειρά δωρεάν εφαρμογών εκτύπωσης μέσω φορητών συσκευών8.

Δείτε το βίντεο
Μάθετε περισσότερα

Διαμορφωνοντας το μελλον με τεχνολογια χωρις θερμοτητα

Αυξήστε την παραγωγικότητα και μειώστε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις χωρίς συμβιβασμούς.

Βρείτε τον ιδανικό EcoTank για εσάς

1 Με βάση τους υπολογισμούς της Epson, το μέσο κόστος εξοικονόμησης ανά σελίδα και τον μέσο αριθμό φυσίγγων inkjet που απαιτούνται για την εκτύπωση του ίδιου αριθμού σελίδων με τα φιαλίδια μελανιών EcoTank «101» και «103» της Epson. Σύγκριση μεταξύ της μέσης απόδοσης (εκτυπώσεις A4 με μοτίβο δοκιμής ISO/IEC 24711) των φιαλιδίων EcoTank «101» και «103», και των γνήσιων αναλωσίμων (IDC, Hardcopy Peripherals Consumables Tracker, αποστολές 2021, δημοσίευση πρώτου τριμήνου 2022), που χρησιμοποιούνται στους 10 εκτυπωτές inkjet A4 με φύσιγγες και τιμή κάτω των 100 € (εξαιρουμένου του φόρου) και τις υψηλότερες πωλήσεις στην Τσεχία, την Ουγγαρία και την Πολωνία (IDC, Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, αποστολές 2021, δημοσίευση πρώτου τριμήνου 2022). Κόστος ανά σελίδα που υπολογίζεται διαιρώντας τα σχετικά έσοδα από πωλήσεις φιαλιδίων/φυσίγγων και τη συνολική απόδοση με βάση τις πωλήσεις μονάδων.

2 Οι αποδόσεις που παρατίθενται υπολογίζονται με βάση την αρχική μεθοδολογία της Epson από την προσομοίωση εκτύπωσης των μοτίβων δοκιμής που παρέχονται από το πρότυπο ISO/IEC 24712. ΔΕΝ υπολογίζονται με βάση το πρότυπο ISO/IEC 24711. Οι αποδόσεις που παρατίθενται ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις εικόνες που εκτυπώνονται, το είδος χαρτιού που χρησιμοποιείται, τη συχνότητα των εκτυπώσεων και τις συνθήκες περιβάλλοντος, όπως η θερμοκρασία. Κατά την αρχική ρύθμιση του εκτυπωτή, χρησιμοποιείται μια ορισμένη ποσότητα μελανιού για την πλήρωση των ακροφυσίων της κεφαλής εκτύπωσης, συνεπώς η απόδοση του αρχικού συνοδευτικού πακέτου μπορεί να είναι μικρότερη.

3 Για όλα τα μοντέλα, εκτός από τα L805, L810, L850, L7160, L7180: Μέσος όρος απαιτούμενων φυσίγγων / εξοικονόμησης που επιτεύχθηκε για την εκτύπωση του ίδιου αριθμού σελίδων με τα φιαλίδια μελανιού που παρέχονται με τη σειρά EcoTank (εκτός των L805, L810, L850, L7160), εκτός της τιμής του εξοπλισμού. Σύγκριση που έγινε ανάμεσα στον μέσο όρο της σειράς A4 EcoTank και τον μέσο όρο για τα 10 κορυφαία μοντέλα στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, την περίοδο Απριλίου 2017 - Μαρτίου 2018. Το κόστος εκτύπωσης υπολογίστηκε με βάση το ποσοστό φυσιγγών τυπικού μεγέθους και μεγέθους XL για την ίδια περίοδο αναφοράς στην αγορά της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής. Η μέση τιμή πώλησης υπολογίστηκε διαιρώντας τα έσοδα με τις μονάδες. Στοιχεία απόδοσης φυσιγγών μελανιού όπως αναφέρονται στις τοποθεσίες web των κατασκευαστών. Για τα μοντέλα L805, L810, L850, L7160, L7180: Ο μέσος όρος εξοικονόμησης επιτυγχάνεται με την εκτύπωση ίδιου αριθμού των σελίδων, χρησιμοποιώντας τα φιαλίδια μελανιού που παρέχονται με τη σειρά EcoTank, εξαιρούμενης της τιμής του εξοπλισμού. Σύγκριση που έγινε ανάμεσα στον μέσο όρο της σειράς A4 EcoTank και τον μέσο όρο για τα 10 κορυφαία μοντέλα στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, την περίοδο Απριλίου 2017 - Μαρτίου 2018. Το κόστος εκτύπωσης υπολογίστηκε με βάση το ποσοστό φυσιγγών τυπικού μεγέθους και μεγέθους XL για την ίδια περίοδο αναφοράς στην αγορά της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής. Η μέση τιμή πώλησης υπολογίστηκε διαιρώντας τα έσοδα με τις μονάδες. Στοιχεία απόδοσης φυσιγγών μελανιού όπως αναφέρονται στις τοποθεσίες web των κατασκευαστών.

4 Ο αριθμός των σελίδων που εκτυπώθηκαν βασίζεται στο υψηλότερο κόστος ανά σελίδα (CPP) των σειρών φιαλιδίων μελανιού Epson 101, 103, 112 και 664. Το κόστος ανά σελίδα υπολογίζεται βάσει των συνολικών προτεινόμενων τιμών λιανικής των φιαλιδίων κυανού, ματζέντα και κίτρινου μελανιού για τις έγχρωμες σελίδες ή των προτεινόμενων τιμών λιανικής των φιαλιδίων μαύρου μελανιού για τις ασπρόμαυρες σελίδες, οι οποίες διαιρούνται με τη δηλωμένη απόδοση σελίδων. Οι συνιστώμενες τιμές λιανικής ισχύουν από τον Απρίλιο του 2023

5 Βάσει των δεδομένων αριθμών πωλήσεων του IDC WW HCP Tracker (δεδομένα 4ου τριμήνου 2018).

6 Από την 31η Μαρτίου 2023. IDC, Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, αποστολές από το 4ο τρίμηνο του 2010 έως το 1ο τρίμηνο του 2023, δημοσίευση στο 1ο τρίμηνο του 2023

7 Βάσει των συγκριτικών δοκιμών απόδοσης μεταξύ των μοντέλων Epson L3150/L4160, HP Smart Tank Wireless 515 και Canon G3411/G6040 Δοκιμές παραγωγικότητας αρχείων μίας σελίδας, Keypoint Intelligence – Buyers Lab (BLI), Φεβρουάριος 2020. Ο ταχύτερος χρόνος εκτύπωσης μίας σελίδας δοκιμάστηκε σε ανταγωνιστικά συστήματα με δοχείο μελανιού inkjet A4 OEM 3 σε 1 με Wi-Fi. Για τα αναλυτικά αποτελέσματα και τα πλήρη στοιχεία των συνθηκών δοκιμής, διαβάστε τις αναφορές του Buyer Lab που θα βρείτε εδώ: Buyers lab report - Epson L3150.pdf, Buyers lab report - Epson L4160.pdf.Η ονομασία Epson είναι σήμα κατατεθέν. Το σύνθημα EXCEED YOUR VISION και τα λογότυπα είναι σήματα κατατεθέντα ή εμπορικά σήματα της Seiko Epson Corporation. Όλα τα υπόλοιπα εμπορικά σήματα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους και χρησιμοποιούνται μόνο για λόγους ταυτοποίησης.

8 Απαιτείται ασύρματη σύνδεση στο Internet. Για περισσότερες πληροφορίες και για να βρείτε τις υποστηριζόμενες γλώσσες και συσκευές, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.epson.gr/apps-software/epson-connect

9 Εξοικονόμηση σε 3 έτη με εκτύπωση 406 σελίδων τον μήνα. Η σύγκριση κόστους περιλαμβάνει τις τιμές του υλικού, καθώς και των συμπεριλαμβανόμενων και των ανταλλακτικών δοχείων μελανιού/φυσίγγων γραφίτη. Η σύγκριση τιμών υλικού πραγματοποιείται με βάση τις αρχικές τιμές του Epson M1100 και τη μέση τιμή του κορυφαίου σε πωλήσεις 77% των ασπρόμαυρων εκτυπωτών laser μονής λειτουργίας Α4 (ταχύτητα εκτύπωσης κάτω από το 20 σελ./λ.) στην Ελλάδα, τη Δημοκρατία της Τσεχίας, την Ουγγαρία, την Πολωνία, την υπόλοιπη Νοτιοανατολική Ευρώπη, τη Ρουμανία, τη Σλοβακία, τη Σλοβενία και την Τουρκία για την περίοδο Ιανουαρίου-Δεκεμβρίου 2018. Η σύγκριση του κόστους εκτύπωσης βασίζεται στις αρχικές τιμές των φιαλιδίων μαύρου μελανιού της Epson (σειρά 110) και τις μέσες τιμές των αυθεντικών φυσίγγων μαύρου γραφίτη ΟΕΜ με τη μεγαλύτερη διαθέσιμη απόδοση για το κορυφαίο σε πωλήσεις 77% των ασπρόμαυρων εκτυπωτών laser A4 μονής λειτουργίας (ταχύτητα εκτύπωσης κάτω από 20 σελ./λ.) στην Δημοκρατία της Τσεχίας, την Ουγγαρία, την Πολωνία και την Τουρκία για την περίοδο Ιανουαρίου-Δεκεμβρίου 2018. Οι αποδόσεις φυσιγγών γραφίτη laser του ανταγωνισμού αναφέρονται όπως παρατίθενται στις τοποθεσίες web των κατασκευαστών.