ΧΑΡΤΙΑ FINE ART

Επιλέξτε ένα χαρτί για εκτυπώσεις φωτογραφιών και έργων τέχνης που έχει σχεδιαστεί για βέλτιστα αποτελέσματα όταν χρησιμοποιούνται εκτυπωτές και μελάνια της Epson.

Παρακολουθηστε το βιντεο
ΧΑΡΤΙΑ FINE ART

Βαμβακερά χαρτιά Fine Art

Η Epson προσφέρει τέσσερα βαμβακερά χαρτιά Fine Art, σχεδιασμένα για υψηλής ποιότητας αναπαραγωγή φωτογραφιών και έργων τέχνης. Τα χαρτιά είναι κατάλληλα για καλλιτέχνες, φωτογράφους, τυπογραφεία και μουσεία.

Εξασφαλίστε τα καλύτερα αποτελέσματα από τα μελάνια Epson UltraChrome

Όλα θα είναι ακριβώς όπως τα θυμάστε, με φυσικά χρώματα, ομαλές χρωματικές διαβαθμίσεις, ρεαλιστικές αποχρώσεις επιδερμίδας και άλλα.

UltraChrome K3 / K3+VM
UltraChrome HD / HDR
UltraChrome HDX
UltraChrome Pro

Τέλεια για ψηφιακή αναπαραγωγή έργων τέχνης

Με αυτά τα βαμβακερά χαρτιά Fine Art, εξασφαλίζετε εκτυπώσεις ανώτερης ποιότητας, με σταθερά και ομοιόμορφα αποτελέσματα που απαιτούνται για ποιοτικές περιορισμένες εκδόσεις. Πληρούν και υπερβαίνουν τα 60 χρόνια στη δοκιμή αντοχής στο φως με μελάνια pigment UltraChrome υδατικής βάσης και είναι πιστοποιημένα για Digigraphie¹.

Βασικά χαρακτηριστικά

Συμβατά προϊόντα

Όλα τα χαρτιά Fine Art έχουν δοκιμαστεί εκτενώς και έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν με τους παρακάτω εκτυπωτές.

Οι περιπτωσιολογικές μελέτες

Ανακαλύψτε ένα ευρύ φάσμα περιπτωσιολογικών μελετών που περιλαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με προϊόντα και λύσεις Epson, καθώς και τις τάσεις της αγοράς.

Νέα

Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα της Epson και ανακαλύψτε ενημερώσεις για τα πιο πρόσφατα προϊόντα της Epson.

Digigraphie®

Νέοι ορίζοντες για την τέχνη

Η Digigraphie® από την Epson ανοίγει νέους ορίζοντες όλο δυνατότητες. Χάρη στην Digigraphie®, ο κόσμος της τέχνης μπορεί να χρησιμοποιεί πλέον τα πλεονεκτήματα της ψηφιακής τεχνολογίας.

¹ Αποτέλεσμα δοκιμών που πραγματοποιήθηκαν από το εργαστήριο Laboratoire national de métrologie et d'essais (LNE) στη Γαλλία.