ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΤΕ ΤΑ TONER

1 φιαλίδιο μελανιού = έως 5 laser toner1

Ασπρόμαυροι εκτυπωτές EcoTank

Ο πρώτος στον κόσμο εκτυπωτής με δοχείο μελανιού9.

70m σε πωλήσεις εκτυπωτών με δοχείο μελανιού παγκοσμίως10.

Το περιλαμβανόμενο μελάνι ισοδυναμεί με 5 φύσιγγες γραφίτη laser²

Ο εκτυπωτής EcoTank διαθέτει μεγάλο δοχείο με δυνατότητα αναπλήρωσης μελανιού, το οποίο συνοδεύει τα περιλαμβανόμενα φιαλίδια μελανιού. Έχετε εξαρχής αρκετό μελάνι για να εκτυπώσετε χιλιάδες σελίδες, περιορίζοντας τα κόστη και εξοικονομώντας χρόνο, καθώς δεν χρειάζεται να αλλάζετε συχνά γραφίτη.

Όλα τα χαρακτηριστικά των ασπρόμαυρων laser με όλα τα πλεονεκτήματα εξοικονόμησης κόστους των Epson EcoTank

Χαρακτηριστικά που παραπέμπουν σε laser

Οφέλη εξοικονόμησης χρημάτων

1 φιαλίδιο μελανιού =
έως 5 laser toners*

Πώς να υπολογίσετε την εξοικονόμηση με το EcoTank

  1. Επιλέξτε ένα ασπρόμαυρο μοντέλο Epson EcoTank και συγκρίνετέ το με έναν από τους 20 ασπρόμαυρους εκτυπωτές laser με τις υψηλότερες πωλήσεις

  2. Πείτε μας πόσες σελίδες υπολογίζετε ότι εκτυπώνετε κάθε μήνα και πόσα χρόνια σχεδιάζετε να χρησιμοποιήσετε τον εκτυπωτή.

  3. Κάντε κλικ στο «Υπολογισμός»

Epson M100 vs Cannon LPB-6030B

Μπορείτε να εξοικονομήσετε σε σύγκριση με το επιλεγμένο μοντέλο

Ή έως σε σχέση με τον μέσο όρο της αγοράς4

Εμφανιση αναλυτικων αποτελεσματων Eκτυπωση αυτης της σελιδας

Τα αποτελέσματά σας

  • ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.

Το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας υποδεικνύεται από την κόκκινη γραμμή, βάσει των σελίδων ανά μήνα για χρόνια.

Το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας βασίζεται στο κόστος αγοράς του υλικού συν το συνεχές κόστος του μελανιού ή του γραφίτη. Το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας μπορεί να επηρεαστεί από άλλα έξοδα και αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε περαιτέρω εξοικονόμηση, όπως τα πρόσθετα αναλώσιμα που χρησιμοποιούνται από τους εκτυπωτές laser και η κατανάλωση ισχύος. Η μέση τιμή πώλησης για τους εκτυπωτές και τα αναλώσιμα σε IDC ($) παρέχεται από το IDC EMEA Hardcopy Peripherals Tracker (στοιχεία που συλλέχθηκαν στο διάστημα 3ου τριμήνου 2018 και 2ου τριμήνου 2019) και το IDC EMEA Consumables Tracker (στοιχεία που συλλέχθηκαν στο διάστημα 2ου εξαμήνου 2018 και 1ου εξαμήνου 2019).

Σύγκριση άλλου εκτυπωτή

Γνωρίστε τη σειρά

Διαμορφωνοντας το μελλον με τεχνολογια χωρις θερμοτητα

Αυξήστε την παραγωγικότητα και μειώστε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις χωρίς συμβιβασμούς.

Βρείτε τον ιδανικό EcoTank για εσάς

1 Με βάση τους υπολογισμούς της Epson, το μέσο κόστος εξοικονόμησης ανά σελίδα και τον μέσο αριθμό φυσίγγων toner που απαιτούνται για την εκτύπωση του ίδιου αριθμού σελίδων με το φιαλίδιο μελανιού EcoTank "110". Σύγκριση μεταξύ της απόδοσης (εκτυπώσεις A4 κατά ISO/IEC 19752) της φιάλης EcoTank "110" και της απόδοσης των γνήσιων αναλωσίμων (IDC, Hardcopy Regionals Consumables Tracker, αποστολές 2021, δημοσίευση 1 τριμήνου 2021) που χρησιμοποιούνται στους 20 μονόχρωμους εκτυπωτές laser 1-20 σελ./λεπτό με τις υψηλότερες πωλήσεις στην Τσεχία, την Ουγγαρία, την Πολωνία και την Τουρκία (IDC, Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, αποστολές 2021, δημοσίευση 1ου τριμήνου 2021). Κόστος ανά σελίδα που υπολογίζεται διαιρώντας τα σχετικά έσοδα από πωλήσεις φιαλών/φυσίγγων και τη συνολική απόδοση με βάση τις πωλήσεις μονάδων.

2 Μέσος αριθμός φυσιγγών γραφίτη για εκτύπωση του αριθμού σελίδων με τα περιλαμβανόμενα φιαλίδια μελανιού με τη σειρά EcoTank Mono. Η σύγκριση πραγματοποιήθηκε με βάση τη μέση απόδοση του περιλαμβανόμενου φιαλιδίου μελανιού της σειράς του 2019 EcoTank Mono σε σχέση με τις μέσες αποδόσεις αυθεντικού περιλαμβανόμενου και ανταλλακτικού γραφίτη των 10 κορυφαίων σε πωλήσεις ασπρόμαυρων μοντέλων laser (έως κατηγορία 20 σελ./λ.) στην Κεντρική & Ανατολική Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, κατά την περίοδο Ιανουαρίου – Δεκεμβρίου 2018. Στοιχεία απόδοσης γραφίτη όπως αναφέρονται στις τοποθεσίες web των κατασκευαστών.

3 Καθορισμένο σύμφωνα με το πρότυπο ISO/IEC 24734, το οποίο παρουσιάζει το μέσο όρο απόδοσης ESAT του Ελέγχου Κατηγορίας Γραφείου για την προεπιλεγμένη μέθοδο εκτύπωσης μονής όψης. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την τοποθεσία http://www.epson.eu/testing

4 Το Epson iPrint απαιτεί ασύρματη σύνδεση και την εφαρμογή εκτύπωσης της Epson. Για τις δυνατότητες Epson Email Print και Remote Print Driver απαιτείται σύνδεση στο Internet. Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για τις υποστηριζόμενες γλώσσες και συσκευές, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.epson.gr/connect

5 Καθορίζεται σύμφωνα με το πρότυπο ISO/IEC 17629 το οποίο παρουσιάζει το μέσο όρο απόδοσης FPOT (δευτ.) από τη δοκιμή κατηγορίας γραφείου για την προεπιλεγμένη μέθοδο εκτύπωσης A4 μονής και διπλής όψης. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την τοποθεσία http://www.epson.eu/testing

6 Σύγκριση της κατανάλωσης ενέργειας κατά την εκτύπωση με μοντέλα Epson M1120, M2170 και M3170 σε σχέση με τον μέσο όρο του κορυφαίου σε πωλήσεις 75% ασπρόμαυρων εκτυπωτών laser A4 (ταχύτητα εκτύπωσης κάτω από το 20 σελ./λ.) στην Ελλάδα, την Δημοκρατία της Τσεχίας, την Ουγγαρία, την Πολωνία, την υπόλοιπη Νοτιοανατολική Ευρώπη, τη Ρουμανία, τη Σλοβακία, τη Σλοβενία και την Τουρκία για την περίοδο Ιανουαρίου-Δεκεμβρίου 2018. Οι τιμές κατανάλωσης ενέργειας παρατίθενται όπως αναφέρονται στις τοποθεσίες web των κατασκευαστών.

7 Το κόστος ανά σελίδα υπολογίζεται με διαίρεση της τιμής του ανταλλακτικού φιαλιδίου μελανιού / φύσιγγας γραφίτη με την απόδοση σελίδων τους. Η σύγκριση του κόστους εκτύπωσης βασίζεται στις αρχικές τιμές των φιαλιδίων μαύρου μελανιού της Epson (σειρά 110) και τις μέσες τιμές των αυθεντικών φυσιγγών μαύρου γραφίτη ΟΕΜ με τη μεγαλύτερη διαθέσιμη απόδοση για το κορυφαίο σε πωλήσεις 77% των ασπρόμαυρων εκτυπωτών laser A4 μονής λειτουργίας (ταχύτητα εκτύπωσης κάτω από 20 σελ./λ.) στην Δημοκρατία της Τσεχίας, την Ουγγαρία, την Πολωνία και την Τουρκία για την περίοδο Ιανουαρίου-Δεκεμβρίου 2018. Οι αποδόσεις φυσιγγών γραφίτη laser του ανταγωνισμού αναφέρονται όπως παρατίθενται στις τοποθεσίες web των κατασκευαστών.

8 Η εκτύπωση διπλής όψης δεν διατίθεται στα μοντέλα M1100 και M1120.

9 IDC, Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, αποστολές 2010 έως 2020, έκδοση 1ο τρίμηνο 2020.

10 Οι εκτυπωτές με δοχείο μελανιού υψηλής χωρητικότητας της Epson έφτασαν συνολικά τις πωλήσεις 50 εκατ. μονάδων παγκοσμίως, από το 2010 που κυκλοφόρησαν