ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ MICRO PIEZO

Αν επιθυμείτε αξιόπιστες, γρήγορες και υψηλής ποιότητας εκτυπώσεις, είναι απαραίτητο να κατανοήσετε ποιο είναι το βασικό στοιχείο που εξασφαλίζει την υψηλή απόδοση του εκτυπωτή σας: η κεφαλή εκτύπωσης.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ MICRO PIEZO

Προηγμένες κεφαλές εκτύπωσης για το σήμερα και το αύριο

Κατά την επιλογή εκτυπωτή για αγορά, η κατανόηση του τύπου της κεφαλής εκτύπωσης που χρησιμοποιείται μπορεί να σας βοηθήσει να λάβετε τη σωστή απόφαση. Υπάρχουν δύο βασικοί τύποι τεχνολογίας κεφαλής εκτύπωσης, οι οποίοι αξιοποιούν τη θερμότητα ή ένα εξάρτημα Piezo. Όλοι οι εκτυπωτές της Epson χρησιμοποιούν εξαρτήματα Piezo, καθώς πιστεύουμε ότι προσφέρουν τη βέλτιστη απόδοση.

Έχοντας κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο της το 1993, η τεχνολογία Micro Piezo όχι μόνο βρέθηκε στο προσκήνιο της εξέλιξης των κεφαλών εκτύπωσης με ψεκασμό της Epson, αλλά έριξε το γάντι σε όλα τα άλλα μεγάλα ονόματα της βιομηχανίας εκτύπωσης. Αποκλειστικότητα της Epson, η τεχνολογία Micro Piezo παρέχει κορυφαία ποιότητα εκτύπωσης και είναι μια τεχνολογία που οι ανταγωνιστές μας εξακολουθούν να δυσκολεύονται να συναγωνιστούν.

Ωστόσο, μην το πιστεύετε μόνο και μόνο επειδή το λέμε εμείς. Διαβάστε παρακάτω γιατί είναι τόσο ιδιαίτερη αυτή η τεχνολογία.

Βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά

Γνωρίζατε ότι...

Δείτε στην πράξη την ευφυΐα της τεχνολογίας Micro Piezo.

Εξαιρετική λεπτομέρεια

Το να προσπαθήσει κανείς να προσδιορίσει ένα μεμονωμένο σταγονίδιο μελανιού (1,5 pl) σε μια μεγάλη φωτογραφία (12,7 x 8,9 εκ.) θα ήταν το ίδιο δύσκολο με το να βρει φακό επαφής σε γήπεδο ποδοσφαίρου (περίπου 10.000 τ.μ.)! Αυτή η εξαιρετική λεπτομέρεια επιτρέπει τη δημιουργία όμορφων και ρεαλιστικών φωτογραφιών με φανταστική γκάμα τόνων και διαβαθμίσεων.

Έλεγχος ακριβείας

Φανταστείτε τον ψεκασμό ενός σταγονιδίου μελανιού (1,5 pl) σαν ελεύθερη βολή από απόσταση 15 μέτρων. Μπορείτε να φανταστείτε τον ποδοσφαιριστή να προσπαθεί να στοχεύσει σε ένα σημείο εντός του στόχου (με το μέγεθος της ίδιας της μπάλας); Και να βρίσκει αυτό το σημείο με ακρίβεια σχεδόν 100% και ρίχνοντας 40.000 πετυχημένες ελεύθερες βολές κάθε δευτερόλεπτο! Οι κεφαλές εκτύπωσης Micro Piezo είναι ακριβείς και γρήγορες, ελαχιστοποιώντας τη σπατάλη μελανιού και δημιουργώντας ευκρινείς και καθαρές εκτυπώσεις.

Απίστευτη απόδοση

Αν ένα σταγονίδιο μελανιού (1,5 pl) είχε το μέγεθος μιας μπάλας ποδοσφαίρου και το μελάνι ψεκαζόταν από μια κεφαλή εκτύπωσης με 90 ακροφύσια ανά χρώμα, ο χρόνος που θα χρειαζόταν για το «γέμισμα» του Γουέμπλεϊ με μπάλες ποδοσφαίρου θα ήταν σχεδόν ένα δευτερόλεπτο! Τόσο γρήγορα δίνουν αποτελέσματα οι κεφαλές εκτύπωσης Micro Piezo.

Τεχνολογία κεφαλής εκτύπωσης επόμενης γενιάς

Η τεχνολογία PrecisionCore είναι η νεότερη τεχνολογία εκτύπωσης της Epson που περιλαμβάνει ένα επαναστατικό chip εκτύπωσης υψηλής πυκνότητας, το οποίο μπορεί να δημιουργήσει έως 40 εκατομμύρια ακίδες ακριβείας.

Χρησιμεύει σε πολλά περισσότερα εκτός από το χαρτί

Η πρωτοποριακή τεχνολογία Micro Piezo της Epson διαθέτει ευελιξία εφαρμογής σε μια ευρεία σειρά πεδίων. Εκτός από εξαιρετική έγχρωμη και ασπρόμαυρη εκτύπωση σε διάφορους τύπους χαρτιών, χρησιμοποιείται επίσης σε βιομηχανικές εφαρμογές. Αυτές περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, στάμπες σε υφάσματα, κατασκευή χρωματικών φίλτρων και αποτύπωση μοτίβων σε πλακέτες ηλεκτρονικών κυκλωμάτων.

ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ

Αυξήστε την παραγωγικότητα και μειώστε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις χωρίς συμβιβασμούς.