ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΤΥΠΩΣΗ INKJET

Χαμηλότερο κόστος λειτουργίας για καλύτερη σχέση τιμής-απόδοσης, αυξάνοντας παράλληλα την παραγωγικότητα με μειωμένο κόστος συντήρησης.

ΣΕΙΡΑ WORKFORCE PRO

Δημιουργήστε έναν πιο παραγωγικό χώρο εργασίας με τους εκτυπωτές inkjet της Epson

Αυτή η σειρά εκτυπωτών και πολυλειτουργικών εκτυπωτών για μικρές ομάδες εργασίας είναι ιδανική για επιχειρηματικά περιβάλλοντα. Από μικρά γραφεία έως μεγάλες εταιρείες, τα συγκεκριμένα μοντέλα μπορούν να συμβάλουν στη μείωση του κόστους στις επιχειρήσεις, την αύξηση της παραγωγικότητας και τη μείωση του χρόνου εκτός λειτουργίας. Και μάλιστα, μειώνοντας παράλληλα τον αντίκτυπο στο περιβάλλον και βελτιώνοντας την εικόνα τους ως προς την εταιρική κοινωνική ευθύνη. Νιώστε σιγουριά με την επιλογή σας, χάρη στην αποδεδειγμένη τεχνολογία PrecisionCore χωρίς θερμότητα που συνδυάζει ταχύτητα, ποιότητα και αξιοπιστία.

Φυσικά, όλα αυτά τα μοντέλα υποστηρίζουν εκτυπώσεις χωρίς ταλαιπωρία και με χαμηλές απαιτήσεις συντήρησης που προσφέρει η τεχνολογία inkjet. Το πλεονέκτημα αυτό όχι μόνο ενισχύει την παραγωγικότητα, αλλά επιπλέον, η διαδικασία εκτύπωσης χωρίς θερμότητα και χωρίς επαφή επιτρέπει μεγαλύτερη ευελιξία.

Επιχειρηματικές προκλήσεις

Οι επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν πολλές προκλήσεις. Μάθετε πώς η σειρά WorkForce Pro μπορεί να σας βοηθήσει να τις ξεπεράσετε με την ικανότητά της να ενισχύει την παραγωγικότητα.

Ανακαλύψτε τη σειρά μας

Η σειρά WorkForce Pro έχει πολλά εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, αλλά ιδού μερικά από αυτά που αξίζουν την προσοχή σας.

ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΣΑΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

Το Document Capture Pro επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν με ευκολία σάρωση, αποθήκευση και κοινή χρήση πληροφοριών στο εσωτερικό της επιχείρησης. Προηγμένα χαρακτηριστικά για ονομασία, διαχωρισμό και δρομολόγηση εγγράφων που κάνουν τη σάρωση εύκολη − και λογική.

ΕΥΚΟΛΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΧΡΗΣΤΗ

Επιταχύνετε τη ροή εργασίας του γραφείου σας με την εύχρηστη και έξυπνη οθόνη αφής 10,9 εκ. που υπάρχει στα μοντέλα πολλαπλών λειτουργιών.

ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΞΟΔΟΥ ΠΡΩΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

Σε αντίθεση με τους εκτυπωτές laser, αυτοί οι εκτυπωτές δεν απαιτούν χρόνο για προθέρμανση που σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε πιο γρήγορα την πρώτη εκτύπωση.

ΙΣΧΥΡΟΙ ΚΑΙ ΥΨΗΛΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΔΙΣΚΟΙ ΧΑΡΤΙΟΥ

Χάρη στη μέγιστη χωρητικότητα 830 φύλλων (χωρίς προαιρετικό δίσκο), η ομάδα σας μπορεί να συνεχίσει να εργάζεται χωρίς διακοπές.

Ευκολία στη χρήση για μέγιστη παραγωγικότητα

Βελτιώστε τη ροή εργασιών σας με αυτούς τους εύχρηστους εκτυπωτές μίας ή πολλών λειτουργιών. Η πλοήγηση στις λειτουργίες και τις δυνατότητες είναι απλή, χάρη στην έξυπνη ψηφιακή οθόνη αφής των πολυλειτουργικών εκτυπωτών (MFP). Η τεχνολογία inkjet σάς επιτρέπει να εκτυπώνετε εύκολα σε μια μεγάλη γ��άμα τύπων μέσων και μεγεθών σελίδας.

Ελαχιστοποιήστε τα ανταλλακτικά μελανιών

Το νέο σύστημα παροχής μελανιού αλλάζει πιο εύκολα και επιτρέπει μεγαλύτερη απόδοση σελίδων. Εκτυπώστε έως 10.000 μονόχρωμες σελίδες ή 5.000 έγχρωμες σελίδες, χωρίς αλλαγή αναλωσίμων3. Αυτό σημαίνει περισσότερες εκτυπώσεις υψηλής ταχύτητας που μπορούν να πραγματοποιηθούν με ελάχιστες απαιτήσεις συντήρησης.

Σχεδιάστηκε για έναν μετακινούμενο, σύγχρονο χώρο εργασίας

Μετατρέψτε το κινητό και το tablet σας σε ισχυρό εργαλείο παραγωγικότητας με δυνατότητα ασύρματης εκτύπωσης. Μπορείτε να εκτυπώνετε εν κινήσει, με ένα απλό άγγιγμα μιας συμβατής συσκευής Android στον εκτυπωτή, εκμεταλλευόμενοι την τεχνολογία NFC. Το Epson Open Platform και η συνεργασία μας με παρόχους λογισμικού σάς επιτρέπουν να βρείτε την κατάλληλη διαχειριζόμενη λύση εκτύπωσης για εσάς.

Διαμορφωνουμε το μελλον της εκτυπωσης με την τεχνολογια χωρις θερμοτητα

Η μετάβαση από τους εκτυπωτές laser σε εκτυπωτές χωρίς θερμότητα σας βοηθά να μειώσετε την κατανάλωση ενέργειας και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις της εκτύπωσης.

Έγχρωμοι εκτυπωτές WorkForce Pro A4

Ασπρόμαυροι WorkForce Pro A4

Έγχρωμοι WorkForce Pro A3+

Αποθηκεύστε αναλώσιμα

Τα ανταλλακτικά μελανιών μπορεί να είναι λίγα, αλλά όταν πρέπει να τα αντικαταστήσετε, η διαδικασία είναι εύκολη. Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Epson σάς επιτρέπει να παραγγέλνετε εύκολα συσκευασίες αντικατάστασης για τη σειρά WorkForce Pro.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Μιλήστε με ένα μέλος της ομάδας μας, για να μάθετε πώς μπορείτε να μειώσετε τα έξοδά σας και να εργάζεστε αποδοτικότερα

¹ Η σύγκριση πραγματοποιήθηκε σε σχέση με τους 10 κορυφαίους σε πωλήσεις έγχρωμους εκτυπωτές laser, με ταχύτητα εκτύπωσης μεταξύ 1 και 30 σελίδων το λεπτό, στη Δυτική Ευρώπη και την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη όπως προσδιορίζεται από την IDC στους 12 μήνες έως τον Ιούνιο του 2017. Τα δεδομένα CPP προέρχονται από την αναφορά της GAP Intelligence για τον Αύγουστο του 2017 και αποτελούν μέσο όρο των τιμών που ίσχυαν στη Γερμανία, τη Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο (με τιμή σε ευρώ όπως ορίζεται από την GAP). Οι τιμές της Epson βασίζονται σε RRP πακέτων μελανιού XXL (5.000 σελίδων σύμφωνα με το IEEE/ISO 24711/24712). Η τιμή για τα ανταγωνιστικά μοντέλα ήταν η χαμηλότερη διαθέσιμη CPP.

² Η σύγκριση πραγματοποιήθηκε σε σχέση με τους 10 κορυφαίους σε πωλήσεις έγχρωμους εκτυπωτές laser στη Δυτική Ευρώπη και την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, με ταχύτητα εκτύπωσης μεταξύ 1 και 30 σελίδων το λεπτό, όπως προσδιορίζεται από την IDC στους 12 μήνες έως τον Σεπτέμβριο του 2017. Τα δεδομένα προέρχονται από την BLI.

³ Απόδοση σελίδων κατά προσέγγιση. Η πραγματική απόδοση ποικίλλει ανάλογα με τις εκτυπωμένες εικόνες και τις συνθήκες χρήσης. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.epson.eu/pageyield

Με βάση υπολογισμούς της Epson, ο Epson WorkForce Pro WF-C8190DW χρησιμοποιεί 83% λιγότερη ενέργεια σε σύγκριση με τον HP Color LaserJet Enterprise M750dn, το μοντέλο με τις υψηλότερες πωλήσεις στην κατηγορία έγχρωμων εκτυπωτών μονής λειτουργίας A3 21-30ppm (IDC, Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, αποστολές 4ο τρίμηνο 2015 έως 3ο τρίμηνο 2019, έκδοση 2ο τρίμηνο 2020). Μεθοδολογία με βάση την «Τυπική κατανάλωση ενέργειας», όπως ορίζεται ή/και προσομοιώνεται με αναφορά στη διαδικασία δοκιμής ENERGY STAR και παρουσιάζεται σε kWh ανά έτος.