ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Αλλάξτε την καθημερινότητά σας και μετατρέψτε το σπίτι σας το επίκεντρο της δράσης των παιχνιδιών με τους οικιακούς βιντεοπροβολείς της Epson. Είτε παίζετε online είτε συναγωνίζεστε με συγγενείς και φίλους σε ψυχαγωγικά παιχνίδια, απογειώστε την εμπειρία σας μέσα από τη μεγάλη οθόνη.

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Η Epson και η SEGA ενώνουν τις δυνάμεις τους για την κυκλοφορία του Sonic Frontiers

Η Epson συνεργάστηκε με τη SEGA για τον εορτασμό της κυκλοφορίας του Sonic Frontiers™, του νέου παιχνιδιού πλατφόρμας ανοικτής ζώνης με τον Sonic τον σκαντζόχοιρο.

Αναλάβετε μια αποστολή σε έναν κόσμο γρήγορης δράσης, περιπέτειας και μυστηρίου σε πέντε νησιά Starfall. Η τέλεια διασκέδαση με τους βιντεοπροβολείς Epson.

Τι είναι το 4K PRO-UHD¹?

Το Epson 4K PRO-UHD¹ δεν είναι απλώς μια προδιαγραφή ανάλυσης. Περιλαμβάνει όλους τους παράγοντες που επηρεάζουν την απόδοση της εικόνας, συμπεριλαμβανομένης της φωτεινότητας των χρωμάτων και της λευκής φωτεινότητας, της αντίθεσης, του HDR10, της επεξεργασίας χρωμάτων, καθώς και τη δυνατότητα λήψης, επεξεργασίας και προβολής περιεχομένου 4K. Οι εικόνες που προκύπτουν είναι πιο ζωντανές και υπερβαίνουν την ανάλυση Full HD.

Φωτεινότερα, ζωντανά παιχνίδια

Η φωτεινότητα των λευκών δεν είναι αρκετή από μόνη της για να αποδώσει τα αληθινά χρώματα που βλέπουμε καθημερινά. Γι' αυτό η τεχνολογία 3LCD που υπάρχει στους προβολείς Epson προσφέρει εξίσου υψηλή φωτεινότητα λευκής και έγχρωμης εικόνας (CLO). Γιατί να συμβιβαστείτε με μια μονότονη προβολή με ξεθωριασμένα και μη ρεαλιστικά χρώματα; Απολαύστε ζωηρές, ρεαλιστικές εικόνες με τους βιντεοπροβολείς της Epson.

Το μέγεθος μετράει

Αλλάξτε την καθημερινότητά σας και μετατρέψτε το σπίτι σας το επίκεντρο της δράσης των παιχνιδιών με τους οικιακούς βιντεοπροβολείς της Epson. Είτε παίζετε online είτε συναγωνίζεστε με συγγενείς και φίλους σε ψυχαγωγικά παιχνίδια, απογειώστε την εμπειρία σας μέσα από τη μεγάλη οθόνη. Τραβήξτε την προσοχή όλων με μια εντυπωσιακή προβολή έως 300 ιντσών και φέρτε κοντά συγγενείς και φίλους, για να απολαύσετε αυτές τις αξέχαστες στιγμές.

Ρυθμίστε εύκολα την εικόνα

Πιστεύουμε ότι ένας βιντεοπροβολέας δεν πρέπει να είναι πιο περίπλοκος από μια τηλεόραση ως προς τη χρήση. Γι’ αυτόν τον λόγο, οι βιντεοπροβολείς αυτοί εγκαθίστανται γρήγορα και μπορούν να προβληθούν άμεσα και σχεδόν σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Η διόρθωση keystone κάνει την εγκατάσταση γρήγορη και εύκολη και, με την τεχνολογία με πηγή φωτός μακράς διάρκειας, μπορείτε να απολαύσετε την ψυχαγωγία σας για πολλά χρόνια.

Πλούσια αντίθεση μαύρου

Οι υψηλοί λόγοι αντίθεσης έως και 2.500.000:1 επιτρέπουν τη βέλτιστη ποιότητα εικόνας, με σαφείς λεπτομέρειες σκίασης και βαθιές αποχρώσεις του μαύρου.

Απολαύστε την απόλυτη εμπειρία gaming

Συμβατές κύριες μονάδες

Περιστασιακός παίκτης

Παιχνίδια σε 4K PRO-UHD

Παιχνίδια σε 4K/120 fps

¹ Η τεχνολογία βελτίωσης 4K μετατοπίζει κάθε pixel διαγωνίως διπλασιάζοντας την ανάλυση Full HD. Η ανάλυση είναι Full HD σεbλειτουργία 3D.

² Δείτε την προδιαγραφή. Δεν υπάρχει επίσημο πρότυπο για τη μέτρηση της καθυστέρησης εισόδου και η μέτρηση αυτή γίνεται με βάση τη μέθοδο που έχει οριστεί από την Epson. Λάβετε υπόψη ότι κάθε κατασκευαστής μετρά ανεξάρτητα την καθυστέρηση εισόδου σύμφωνα με τις δικές του μεθόδους και, ως εκ τούτου, συνιστάται η χρήση της ως σημείο αναφοράς. Η καθυστέρηση εισόδου του βιντεοπροβολέα διαφοροποιείται λόγω της διαφοράς του σήματος εισόδου, των συνθηκών ρύθμισης κ.ά.

³ Μόνο EH-LS11000W/EH-LS12000B

©SEGA. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Το SEGA είναι καταχωρισμένο στο Γραφείο Ευρεσιτεχνιών και Εμπορικών Σημάτων των Η.Π.Α. Το SEGA, το λογότυπο SEGA και το SONIC FRONTIERS είναι είτε σήματα κατατεθέντα είτε εμπορικά σήματα της SEGA CORPORATION ή των θυγατρικών της. Όλα τα άλλα εμπορικά σήματα, λογότυπα και πνευματικά δικαιώματα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.