ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ EPSON

Για φορητή εκτύπωση, σάρωση και αποστολή εγγράφων από smartphone και tablet.

Φιλτράρισμα πόρων

Τύπος χρήσης

Προϊόν

Συσκευή

 • Epson Cloud Solution PORT

  Epson Cloud Solution PORT

  Το Epson Cloud Solution για κινητές συσκευές σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε την κατάσταση των εκτυπωτών στον χώρο παραγωγής από το smartphone ή το tablet οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε, συνδέοντας την ασφαλή πλατφόρμα βασισμένη στο cloud.

 • Apple AirPrint™

  Apple AirPrint™

  To AirPrint™ σάς επιτρέπει να εκτυπώνετε ασύρματα φωτογραφίες, email, ιστοσελίδες και έγγραφα από iPad, iPhone και iPod touch χωρίς να απαιτείται η εγκατάσταση προγράμματος οδήγησης.

 • Υπολογιστησ αποστασησ προβολεα Epson

  Υπολογιστησ αποστασησ προβολεα Epson

  Χρησιμοποιήστε αυτόν τον υπολογιστή για να υπολογίσετε την ιδανική απόσταση προβολής για τους περισσότερους προβολείς Epson, για οποιοδήποτε μέγεθος οθόνης. Καταχωρίστε απλά τις μετρήσεις, όπως το πλάτος και το ύψος του τοίχου όπου θέλετε να πραγματοποιήσετε προβολή ή το προτιμώμενο μέγεθος οθόνης, για να μάθετε αυτόματα την ιδανική απόσταση προβολής για μια σειρά προβολέων για οικιακή ή επιχειρηματική χρήση. Εναλλακτικά, μπορείτε να εισαγάγετε την κατάλληλη απόσταση προβολής για να εντοπίσετε τα ελάχιστα και μέγιστα μεγέθη οθόνης, για μια σειρά από προβολείς και φακούς.

 • Epson Remote Printer Driver

  Epson Remote Printer Driver

  Αυτό το πρόγραμμα οδήγησης απομακρυσμένου εκτυπωτή σάς επιτρέπει να εκτυπώνετε σε έναν εκτυπωτή Epson με δυνατότητα λήψης email, όπου κι αν βρίσκεται στον κόσμο, απευθείας από τον υπολογιστή σας.

 • Epson Scan-to-Cloud

  Epson Scan-to-Cloud

  Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες cloud για να σαρώνετε, να αποθηκεύετε και να μοιράζεστε όλα τα σημαντικά έγγραφα και τις φωτογραφίες του σπιτιού με την οικογένεια και τους φίλους σας. Η οικογένεια και οι φίλοι σας μπορούν να έχουν πρόσβαση στα αρχεία σας οπουδήποτε κι αν βρίσκονται, όποια συσκευή κι αν έχουν. Επίσης, μπορείτε να σαρώνετε απευθείας σε μια διεύθυνση email ή σε άλλον εκτυπωτή που διαθέτει την υπηρεσία Epson Connect.

 • Email Print

  Email Print

  Χρησιμοποιήστε το email για να εκτυπώσετε σε οποιονδήποτε συμβατό εκτυπωτή Epson, από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου μέσω της φορητής συσκευής ή του υπολογιστή σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι η διεύθυνση email που έχει εκχωρηθεί στον εκτυπωτή Epson με δυνατότητα Email Print. Εκτυπώστε έγγραφα μεγέθους A4 και A3 έως 20 MB και αποθηκεύστε εργασίες εκτύπωσης για έως 72 ώρες.

 • Epson DocumentScan

  Epson DocumentScan

  Σαρώστε έγγραφα απευθείας σε κινητές συσκευές. Η εφαρμογή Epson DocumentScan εντοπίζει αυτόματα το σαρωτή που βρίσκεται στο ίδιο δίκτυο WiFi. Έχετε ακόμη και τη δυνατότητα άμεσης σύνδεσης ένα-προς-ένα χωρίς δίκτυο WiFi. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε προεπισκόπηση των σαρωμένων δεδομένων και να τα στείλετε με email ή να τα στείλετε απευθείας σε άλλες εφαρμογές ή σε υπηρεσίες αποθήκευσης στο cloud όπως οι Box DropBox™ Evernote®, Google Drive™ και Microsoft® OneDrive®

 • Υπολογιστησ κοστουσ μελανιου

  Υπολογιστησ κοστουσ μελανιου

  Το κόστος του μελανιού που θα δαπανηθεί μπορεί να υπολογιστεί χάρη στη λειτουργία υπολογισμού κόστους.

 • Epson iLabel

  Epson iLabel

  Το Epson iLabel διευκολύνει τη δημιουργία, την αποθήκευση και την εκτύπωση ετικετών από μια έξυπνη συσκευή. Αξιοποιήστε όλες τις λειτουργίες της συσκευής σας, όπως είναι η φωνητική μεταγραφή, για να δώσετε μια νέα διάσταση στις ετικέτες που δημιουργείτε.

 • Epson iProjection

  Epson iProjection

  Προβάλετε περιεχόμενο από τα smartphone και τα tablet σας με τη βοήθεια της εφαρμογής Epson iProjection. Είναι εύχρηστη, με έξυπνες επιλογές μενού που βοηθούν να μεταφέρετε το περιεχόμενο του iOS και του Android στη μεγάλη οθόνη.

 • Creative Print

  Creative Print

  Αφήστε τη δημιουργικότητά σας ελεύθερη και επεξεργαστείτε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες που έχετε τραβήξει με το smartphone και το tablet. Απλώς κατεβάστε και εγκαταστήστε αυτή τη νέα εφαρμογή ή χρησιμοποιήστε τη μέσω του Epson iPrint, για να εκτυπώσετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες στο Facebook, να δημιουργήσετε ευχετήριες κάρτες και πολλά άλλα.

 • Προγραμμα ευρεσησ εκτυπωτη Epson

  Προγραμμα ευρεσησ εκτυπωτη Epson

  Το πρόγραμμα εύρεσης εκτυπωτή Epson αναζητά εκτυπωτές Epson στο δίκτυό σας και σας επιτρέπει να ανοίγετε εύκολα τις σελίδες ρυθμίσεων σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού για να πραγματοποιείτε αλλαγές σε υπηρεσίες, όπως η υπηρεσία Google Cloud Print και η υπηρεσία Ενημέρωσης υλικολογισμικού.

 • Epson iPrint

  Epson iPrint

  δανικό για να εκτυπώνετε αναφορές της τελευταίας στιγμής από το smartphone ή τον υπολογιστή tablet σας, ή όταν δεν έχετε χρόνο να ανοίξετε τον υπολογιστή σας πριν από μια σύσκεψη. Απλώς κατεβάστε και εγκαταστήστε αυτή τη δωρεάν εφαρμογή, και είστε έτοιμοι να εκτυπώσετε ιστοσελίδες, έγγραφα Microsoft Office™, φωτογραφίες και PDF, καθώς και να σαρώσετε μέσω του δικτύου του γραφείου σας.