ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΥΨΗΛΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ

Ανακαλύψτε πόσο πιο ευέλικτος μπορεί να γίνει ο δικός σας βιντεοπροβολέας Epson με τις λύσεις λογισμικού που προσφέρουμε.

Αξιοποιήστε πλήρως τη λύση προβολής

Αναδείξτε τις δυνατότητες της λύσης προβολής σας

Αξιοποιήστε τις εξειδικευμένες λύσεις λογισμικού της Epson για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον βιντεοπροβολέα σας και να επωφεληθείτε από τις αυξημένες δυνατότητες, τη σιγουριά και τον έλεγχο που σας προσφέρει. Ως η κορυφαία στον κόσμο εταιρεία κατασκευής βιντεοπροβολέων1, κατανοούμε την ανάγκη για τις κατάλληλες λύσεις προβολής, οι οποίες σας επιτρέπουν να πραγματοποιείτε παρουσιάσεις με τον τρόπο που θέλετε, όπου θέλετε, εύκολα και αποτελεσματικά.

Στην Epson, αντιλαμβανόμαστε ότι οι εντυπωσιακές παρουσιάσεις ή εκπαιδευτικές διαλέξεις είναι άμεσα συνδεδεμένες με τη χρήση πρωτοποριακών λύσεων. Γι' αυτό και σχεδιάσαμε μια δυναμική σειρά προηγμένων εργαλείων για βιντεοπροβολείς. Ανεξάρτητα από το αν διαχειρίζεστε πολλούς βιντεοπροβολείς ή θέλετε να εργάζεστε πιο δυναμικά, αυτές οι λύσεις θα βελτιστοποιήσουν την επιχειρηματική σας παραγωγικότητα και θα σας προσφέρουν μια πλατφόρμα για την παρουσίαση των καλύτερων εργασιών και ιδεών σας.

Οι λύσεις μας

Ασύρματο streaming και κοινή χρήση

Εφαρμογή Epson iProjection

Windows, Mac, iOS, Chromebook και Android

Το iProjection είναι το συνοδευτικό λογισμικό μας για ασύρματη προβολή, σχεδιασμένο για μοντέρνες αίθουσες διδασκαλίας, αίθουσες συνεδριάσεων και χώρους εργασίας που εφαρμόζουν στρατηγικές BYOD (χρήση προσωπικών συσκευών).

Εφαρμογή iProjection για iOS / Android Εφαρμογή iProjection για Windows/Mac

Epson iProjection για υπολογιστές Chromebook

Μοιραστείτε περιεχόμενο χωρίς κόπο, ασύρματα, από υπολογιστές Chromebook σε μια εξειδικευμένη λύση προβολής. Εμφανίστε περιεχόμενο από έναν υπολογιστή Chromebook ή χρησιμοποιήστε μαζί με το λογισμικό iProjection της Epson με λειτουργία επόπτη, όπου μπορείτε να επιλέξετε και να εμφανίσετε περιεχόμενο από έως και τέσσερις υπολογιστές Chromebook ταυτόχρονα.

Μάθετε περισσότερα * Να σημειωθεί ότι η iProjection για υπολογιστές Chromebook δεν μπορεί να έχει ρόλο επόπτη – αυτός ο ρόλος μπορεί να ανατεθεί σε κάποια έκδοση της iProjection για Windows, Mac, iOS ή Android.

Αντικατοπτρισμός οθόνης (Miracast)

Κάντε ασύρματα προβολές από επιλεγμένα smartphone, tablet και PC που υποστηρίζουν αντικατοπτρισμό οθόνης. Έχει σχεδιαστεί και δημιουργηθεί με βάση την τεχνολογία Wi-Fi Direct, που επιτρέπει σε δύο συσκευές να σχηματίζουν μια απευθείας, ομότιμη σύνδεση Wi-Fi για αντικατοπτρισμό οθόνης. Αυτή η λύση σάς επιτρέπει να προβάλλετε περιεχόμενο, όπως φωτογραφίες και βίντεο, από τη συσκευή σας, χωρίς καλώδια ή σύνδεση δικτύου.

Διαδραστικότητα και συνεργασία

Το λογισμικό Easy Interactive Tools σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε μια διαδραστική γραφίδα ή τη λειτουργία αφής σαν ποντίκι για πλοήγηση, επιλογή, κύλιση, σχεδίαση, αποθήκευση και διάδραση με το προβαλλόμενο περιεχόμενο από τον υπολογιστή σας.

Μάθετε περισσότερα

Διαδραστική λειτουργία

Κατά τη διαδραστική λειτουργία, εμφανίζεται μια γραμμή εργαλείων στην προβαλλόμενη εικόνα και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη γραφίδα σαν ποντίκι για να ανοίξετε εφαρμογές, να πατήσετε συνδέσμους και να χειριστείτε τις ράβδους κύλισης. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε σχόλια πάνω από οτιδήποτε που προβάλλεται στην οθόνη.

Λειτουργία πίνακα

Η λειτουργία πίνακα μετατρέπει την περιοχή προβολής σε ψηφιακό καμβά ζωγραφικής. Για το φόντο υπάρχουν διαθέσιμα τρία συμπαγή χρώματα και έξι μοτίβα. Στη γραμμή εργαλείων θα βρείτε τα απαραίτητα για να γράψετε, να σχεδιάσετε και να τοποθετήσετε σχήματα και εικόνες στο φόντο. Μπορείτε, επίσης, να κάνετε εισαγωγή εικόνων από μια κάμερα εγγράφων Epson.

Παρακολούθηση και έλεγχος

Παρακολούθηση και έλεγχος

Epson Projector Management

Μεγιστοποιήστε τον χρόνο σας, διατηρώντας απομακρυσμένα τον έλεγχο. Μπορείτε να ελέγχετε την κατάσταση όλων των βιντεοπροβολέων από έναν υπολογιστή, συνδέοντας πολλές συσκευές Epson σε ένα δίκτυο. Το λογισμικό περιλαμβάνει επίσης μια προσθήκη μαζικής αποστολής μηνυμάτων για να μπορείτε να στέλνετε μηνύματα σε λύσεις προβολής Epson στο δίκτυο. Έχει, επίσης, τη δυνατότητα να απενεργοποιεί όλες τις λύσεις προβολής που υπάρχουν στο κτίριο μετά το ωράριο εργασίας.

Λήψη

Εγκατάσταση βιντεοπροβολέα

Υπολογιστής απόστασης προβολής

Η κατάλληλη απόσταση

Δώστε τη δυνατότητα σε όλους να βλέπουν το προβαλλόμενο περιεχόμενο καθαρά, χρησιμοποιώντας τον Υπολογιστή απόστασης προβολής, για να προσδιορίσετε το κατάλληλο μέγεθος εικόνας και την κατάλληλη απόσταση προβολής.

Μάθετε περισσότερα

Υπολογιστής απόστασης φακού

Έχουμε δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο εργαλείο υπολογισμού για βιντεοπροβολείς με σταθερούς και εναλλάξιμους φακούς, ώστε να μπορείτε να προσδιορίσετε την απόσταση προβολής με βάση το μέγεθος οθόνης που έχετε επιλέξει, ή το αντίστροφο.

Μάθετε περισσότερα
Epson Projector Content Manager

Λογισμικό διαχείρισης βιντεοπροβολέων Epson

Το λογισμικό Epson Projector Content Manager σάς επιτρέπει να προσθέσετε εικόνες και βίντεο σε λίστες αναπαραγωγής, και να τις αποθηκεύσετε σε κάποια εξωτερική συσκευή αποθήκευσης (κάρτα SD ή μονάδα USB). Συνδέοντας τη συσκευή αποθήκευσης στον βιντεοπροβολέα, μπορείτε να κάνετε εύκολα προβολή του περιεχομένου από τη λίστα αναπαραγωγής χωρίς να χρησιμοποιήσετε ενσύρματη σύνδεση, καθώς και να προσθέσετε φίλτρα προσαρμοσμένου σχήματος, εφέ επικάλυψης και χρονοπρογραμματισμό.

Λήψη λογισμικού
Epson Creative Projection

Epson Creative Projection

Το Epson Creative Projection είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε εύκολα προσαρμοσμένο περιεχόμενο σε iPhone ή iPad. Με το Epson Creative Projection, μπορείτε να δημιουργήσετε πρωτότυπο, εντυπωσιακό περιεχόμενο για να ζωντανέψετε αίθουσες, προθήκες προϊόντων και χώρους γύρω σας, οποτεδήποτε και οπουδήποτε. Το Epson Creative Projection παρέχει πρόσβαση σε μια ποικιλία δημιουργικών στοιχείων, επιτρέποντας στους χρήστες τη δημιουργία προσαρμοσμένου περιεχομένου με τη χρήση ενός συνδυασμού βίντεο, φωτογραφιών, κειμένου και υφιστάμενων προκαθορισμένων φίλτρων ή την αποστολή νέου περιεχομένου για την προβολή μοναδικών εφέ

App Store

Λύσεις λογισμικού

Επιλογή λύσης λογισμικού

6 από 6 πόρους

Εφαρμογή iProjection για iOS / Android

Μάθετε περισσότερα

Εφαρμογή iProjection για υπολογιστές Chromebook

Μάθετε περισσότερα

Εφαρμογή iProjection για Windows/Mac

Μάθετε περισσότερα

Epson Projector Management

Μάθετε περισσότερα

Easy Interactive Tools

Μάθετε περισσότερα

Epson Creative Projection

Μάθετε περισσότερα

Epson Projector Professional Tool

Μάθετε περισσότερα

Εφαρμογή iProjection της Epson για iOS / Android – συνδεθείτε και κάντε παρουσίαση ασύρματα

Αλληλεπιδράστε ελεύθερα με το ακροατήριό σας και δημιουργήστε πιο δυναμικές παρουσιάσεις. Κι αυτό, χάρη στην εφαρμογή iProjection, η οποία σας επιτρέπει την ασύρματη παρουσίαση εγγράφων, εικόνων και ιστοσελίδων απευθείας από έξυπνες συσκευές iOS ή Android.

Η ενσωματωμένη λειτουργία σχολιασμού σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε ψηφιακή γραφίδα, μαρκαδόρο ή γόμα, με επιλογές χρώματος και αδιαφάνειας, για να κάνετε επισημάνσεις και να κρατάτε σημειώσεις επάνω στην προβαλλόμενη εικόνα κατά την προβολή σε πραγματικό χρόνο.

Κατεβάστε την εφαρμογή iProjection από το Google Play ή το App Store, συνδέστε την έξυπνη συσκευή σας στο ίδιο δίκτυο ως συσκευή προβολής και, στη συνέχεια, ανοίξτε την εφαρμογή iProjection.

Λήψη από το App Store Αποκτήστε την στο Google Play

Epson Creative Projection

Το Epson Creative Projection είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε εύκολα προσαρμοσμένο περιεχόμενο σε iPhone ή iPad. Διακοσμήστε οποιονδήποτε χώρο συνδυάζοντας τις φωτογραφίες και τις ταινίες σας με τα ενσωματωμένα πρότυπα και τις σφραγίδες της εφαρμογής.

Με το Epson Creative Projection, μπορείτε να δημιουργήσετε πρωτότυπο, εντυπωσιακό περιεχόμενο για να ζωντανέψετε την προβολή των προϊόντων και των χώρων γύρω σας, οποτεδήποτε και οπουδήποτε.

Το Epson Creative Projection είναι διαθέσιμο μόνο στο App Store. Δείτε τον ηλεκτρονικό οδηγό χρήσης.

App Store

Epson Projector Professional Tool

Μπορείτε να δημιουργήσετε γρήγορα και εύκολα εικόνες με τέλεια ευθυγράμμιση με το Epson Projector Professional Tool. Το δωρεάν βοηθητικό πρόγραμμα λογισμικού με δυνατότητα λήψης βελτιώνει την ταχύτητα ρύθμισης για εγκαταστάσεις πολλών βιντεοπροβολέων. Σας παρέχει επίσης πρόσβαση σε πιο προηγμένες τεχνικές από την πρώτη στιγμή.

Κάντε λήψη επαγγελματικού λογισμικού Epson

Εφαρμογή iProjection για Windows/Mac

Οργανώστε διαδραστικές συσκέψεις και συνδέστε έως και 50 συσκευές σε έναν βιντεοπροβολέα μέσω δικτύου. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε έως τέσσερις από αυτές τις συνδεδεμένες συσκευές και να κάνετε προβολή από τις οθόνες τους.

Λήψη για Windows Λήψη για Mac

Εγκατάσταση για Windows

Γρήγορη και προηγμένη σύνδεση με βιντεοπροβολέα

Χειροκίνητη αναζήτηση για βιντεοπροβολέα

Δημιουργία/οργάνωση ενός προφίλ

Ανάκληση βιντεοπροβολέα από το προφίλ σας

Ορισμός επιλογών βιντεοπροβολέα

Επισκόπηση λειτουργίας επόπτη

Κοινή χρήση περιεχομένου χωρίς κόπο

Η εφαρμογή Epson iProjection για υπολογιστές Chromebook διευκολύνει τη μετακίνηση σε έναν χώρο μέσω ασύρματης κοινής χρήσης των υπολογιστών Chromebook με την οθόνη της αίθουσας διδασκαλίας. Η εφαρμογή Epson iProjection για υπολογιστές Chromebook μπορεί να προβάλει περιεχόμενο από έναν υπολογιστή Chromebook σε έναν βιντεοπροβολέα Epson.

Κατεβάστε την εφαρμογή Epson iProjection από το Chrome Web Store. Προτού εγκαταστήσετε την εφαρμογή Epson iProjection, βεβαιωθείτε ότι τόσο ο υπολογιστής Chromebook όσο και ο βιντεοπροβολέας Epson είναι συνδεδεμένοι στο ίδιο δίκτυο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σύνδεση του προϊόντος σας σε ένα δίκτυο, ανατρέξτε στην τεκμηρίωση του βιντεοπροβολέα σας.

Miracast/Intel WiDi – stream & share

Easily add exciting content to your presentations, by wirelessly streaming it to your projector from smartphones, tablets and PCs (that support Miracast or Intel WiDi). It's designed and built on Wi-Fi Direct - a technology that enables two devices to form a direct, peer-to-peer Wi-Fi connection to screen mirror. It allows you to display content such as photos and videos from your device without cables or a network connection.

Wireless LA N adapter – from PC to projector instantly

The high-speed, wireless network adaptor allows you to connect to selected Epson projectors, allowing quick and easy access to the LAN or peer-to-peer networks, without wires or cables. When used with Epson Epson Projector Management and Network Projection software, you can remotely access and control projectors over the wireless LAN.

Learn more

Easy Interactive Tools – κάντε τα πάντα με μερικές μόλις κινήσεις

Κάντε τις παρουσιάσεις και τις εκπαιδευτικές διαλέξεις σας πιο ενδιαφέρουσες προσθέτοντας σχόλια στην οθόνη σε πραγματικό χρόνο, χρησιμοποιώντας είτε μια διαδραστική γραφίδα ή τη λειτουργία αφής. Η λειτουργία διαδραστικού πίνακα και προσθήκης σχολίων στο περιεχόμενο σάς βοηθά να διατηρείτε αμείωτη την προσοχή του ακροατηρίου, ενώ ό,τι κάνετε στην οθόνη μπορεί να έχει προετοιμαστεί, χωρίς να απαιτείται να κρατάτε μακροσκελείς σημειώσεις.

Λήψη για Windows Λήψη για Mac

Epson Projector Management

Μεγιστοποιήστε τον χρόνο σας, διατηρώντας απομακρυσμένα τον έλεγχο. Μπορείτε να ελέγχετε την κατάσταση όλων των βιντεοπροβολέων από έναν υπολογιστή, συνδέοντας πολλές συσκευές Epson σε ένα δίκτυο. Το λογισμικό περιλαμβάνει επίσης μια προσθήκη μαζικής αποστολής μηνυμάτων για να μπορείτε να στέλνετε μηνύματα σε λύσεις προβολής Epson στο δίκτυο. Έχει, επίσης, τη δυνατότητα να απενεργοποιεί όλες τις λύσεις προβολής που υπάρχουν στο κτίριο μετά το ωράριο εργασίας.

Λήψη

Throw Distance Calculator – get a precise fit

Using our Throw Distance Calculator, you can easily work out image sizes and projection distance dimensions across our entire projector range. Simply select your desired screen size or the projection distance, and the smart online tool will automatically calculate all of the necessary installation dimensions.

Download

Αρχειοθήκη λογισμικού

EasyMP™ Multi-PC Projection: συμμετοχή όλων

Εγκαταστήστε απλά το λογισμικό στον επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή σας και, είτε έχετε δύο χρήστες είτε πενήντα, μπορείτε να μοιράζεστε περιεχόμενο με τους υπολογιστές όλων μέσω τοπικού δικτύου.

Επιλέξτε έως τέσσερις συσκευές μέσω της λειτουργίας επόπτη, για να προβάλετε ταυτόχρονα το περιεχόμενό τους προς όφελος όλων.

Μάθετε περισσότερα

Ενώνουμε τεχνολογίες, δημιουργούμε λύσεις

Το πρόγραμμα Πιστοποιημένου Συνεργάτη Τεχνολογίας έχει σχεδιαστεί ώστε οι τελικοί χρήστες και οι μεταπωλητές να έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ενημερωμένες αγοραστικές επιλογές λύσεων που μπορούν να συνεργαστούν και να συνδυαστούν μεταξύ τους δοκιμασμένα και αναγνωρισμένα.

Μάθετε περισσότερα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λύσεις Epson, απλά συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας εκπρόσωπος της Epson.

Τα πεδία που υποδεικνύονται με «*» είναι υποχρεωτικά
  1. Ενώνουμε τεχνολογίες, δημιουργούμε λύσεις