Epson Connect

Εκτυπώστε εύκολα από tablet, smartphone
και άλλες συσκευές

ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ EPSON CONNECT

Οι υπηρεσίες εκτύπωσης μέσω κινητού και cloud της Epson σάς επιτρέπουν να εκτυπώνετε και να σαρώνετε ασύρματα χρησιμοποιώντας smartphone και tablet στο σπίτι, στο γραφείο και όταν είστε εν κινήσει.

Μάθετε για τις υπηρεσίες που μπορεί να σας προσφέρει το Epson Connect για να μπορείτε να αξιοποιείτε στο έπακρο τον εκτυπωτή και τις έξυπνες συσκευές σας. Εκτυπώστε στο γραφείο σας, εν κινήσει ή από άλλο γραφείο. Οπουδήποτε κι αν είστε, οποιαδήποτε συσκευή κι αν έχετε, το Epson Connect μπορεί να βοηθήσει.

Δείτε το βίντεο

ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ

Χρειάζεται να εργάζεστε παραγωγικά ενώ είστε εν κινήσει; Εκτυπώστε έγγραφα εύκολα στον εκτυπωτή του γραφείου από το tablet ή το smartphone σας, ώστε να φτάσουν πριν από εσάς.

ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ

Έχετε καταγράψει διάφορες ιδέες σε έναν πίνακα; Βγάλτε τον μια φωτογραφία με το κινητό σας και, στη συνέχεια, εκτυπώστε αμέσως αντίγραφα σε έναν κοντινό εκτυπωτή Epson.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΕΤΑΙ ΟΜΑΛΑ ΣΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ IT.

Με το Email Print for Enterprise μπορείτε να αποστέλλετε με ασφάλεια τα έγγραφα απευθείας στον εκτυπωτή. Διαθέσιμο σε λειτουργία άμεσης εκτύπωσης ή εκτύπωσης τύπου Pull Print, αυτό το ασφαλές σύστημα ενσωματώνεται τέλεια στην υπάρχουσα υποδομή ΙΤ της επιχείρησής σας.

Το Email Print for Enterprise είναι συμβατό με τους εκτυπωτές της Epson για χρήση στις επιχειρήσεις και σας επιτρέπει να εκτυπώνετε από οποιαδήποτε συσκευή του γραφείου που έχει τη δυνατότητα αποστολής email.

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΤΥΠΟΥ PULL PRINT

ΠΑΡΟΥ-ΣΙΑΣΗ ONLINE Online Demo

ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΗ 60 ΗΜΕΡΩΝ

ΛΗΨΗ

ΕΥΕΛΙΚΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΑΔΕΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ

Το Email Print for Enterprise διατίθεται με τρία διαφορετικά πακέτα άδειας χρήσης που εξυπηρετούν εταιρείες διαφόρων μεγεθών.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ EMAIL PRINT FOR ENTERPRISE;

ΑΣΦΑΛΗΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Τα αρχεία παραμένουν ασφαλή όταν εκτυπώνονται μέσω υπολογιστών συνδεδεμένων στο δίκτυο ή μέσω κινητών συσκευών συνδεδεμένων μέσω Wi-Fi στο γραφείο, καθώς βρίσκονται εντός του εταιρικού τείχους προστασίας και επομένως προστατεύονται από αυτό.

ΕΥΚΟΛΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Αυτό το σύστημα λογισμικού βάσει διακομιστή επιτρέπει την αποστολή εγγράφων για εκτύπωση μέσω email χωρίς να χρειάζεται εγκατάσταση προγραμμάτων οδήγησης ή λήψη εφαρμογών.

ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΜΕΣΩ WIFI

Αξιοποιήστε την ελευθερία κινήσεων που σας χαρίζει το WiFi καθώς οπουδήποτε και να βρίσκεστε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, μπορείτε να συνδεθείτε στο σύστημα και να πραγματοποιήσετε ασφαλείς εκτυπώσεις.

ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ IT

Η υποστήριξη Active Directory επιτρέπει στους χρήστες να συνδέονται με τα τρέχοντα στοιχεία εισόδου υπολογιστή που διαθέτουν, επομένως οι διαχειριστές IT δεν χρειάζεται να δημιουργήσουν νέες διευθύνσεις email και νέους κωδικούς πρόσβασης για το σύστημα. Η αυτόματη διαγραφή των μη αποδεσμευμένων εγγράφων μετά από ένα προκαθορισμένο χρονικό διάστημα βοηθάει τους διαχειριστές IT να μειώσουν τα έξοδα εκτύπωσης.

ΔΥΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΑΣ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΜΕΣΗΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ (ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ PUSH)

Η τυπική λειτουργία push print προσφέρει απλή μέθοδο αποστολής για εκτύπωση.

Απλώς στείλτε ένα αρχείο στη διεύθυνση email οποιουδήποτε συμβατού εκτυπωτή και έτσι μπορείτε να εκτυπώσετε το κύριο μέρος του email καθώς και συνημμένα, όπως έγγραφα του Microsoft Office, PDF και φωτογραφίες.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

Αποστείλετε στη διεύθυνση email του εκτυπωτή ένα email με το έγγραφο που θέλετε να εκτυπώσετε

Οι εργασίες εκτύπωσης παραμένουν εντός του τείχους προστασίας της εταιρείας όταν αποστέλλεται κάποιο email μέσω του εταιρικού δικτύου

Το Email Print for Enterprise λαμβάνει το συνημμένο αρχείο από το email σας

Στη συνέχεια, το συνημμένο αρχείο ή το κύριο μέρος του email σας μετατρέπεται σε εργασία εκτύπωσης

Η εργασία εκτύπωσης εκτυπώνεται στον επιλεγμένο εκτυπωτή

ΑΣΦΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ (PULL PRINT)

Ιδανική για την εκτύπωση αυστηρά εμπιστευτικών εγγράφων από τον φορητό υπολογιστή, το smartphone η το tablet σας ή για περιπτώσεις όπου θέλετε να εκτυπώσετε ένα email ή συνημμένο με ασφάλεια και διακριτικότητα.

Για ασφάλεια εγγράφων υψηλού επιπέδου, η λειτουργία pull print διασφαλίζει ότι τα εκκρεμή αρχεία δεν εμφανίζονται στην ουρά εκτύπωσης και απαιτεί την είσοδο του χρήστη σε ένα περιβάλλον χρήστη βασισμένο στο intranet για να αποδεσμεύσει την εκτύπωση από τον εκτυπωτή μετά την αποστολή.

Αποστείλετε ένα αρχείο στην κεντρική διεύθυνση email και, στη συνέχεια, πηγαίνετε στον εκτυπωτή που θέλετε και αποδεσμεύστε την εργασία εκτύπωσης αφού συνδεθείτε στη δικτυακή εφαρμογή από την κινητή σας συσκευή. Μπορείτε να εκτυπώσετε το κύριο μέρος του email καθώς και συνημμένα, όπως έγγραφα του Microsoft Office, φωτογραφίες και PDF.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

Αποστείλετε στη διεύθυνση email του εκτυπωτή ένα email με το έγγραφο που θέλετε να εκτυπώσετε

Η εργασία εκτύπωσης αποθηκεύεται με ασφάλεια στο διακομιστή της εταιρείας σας χωρίς να επιτρέπεται πρόσβαση σε αυτή από άλλους χρήστες Εκκινήστε την εφαρμογή web στην κινητή σας συσκευή και συνδεθείτε

Εκκινήστε την εφαρμογή web στην κινητή σας συσκευή και συνδεθείτε

Επιλέξτε ποια εργασία εκτύπωσης θέλετε να εκτυπώσετε και επιλέξτε από τη λίστα των διαθέσιμων εκτυπωτών τον εκτυπωτή στον οποίο θέλετε να σταλεί.

Απλά αποστείλετε την εργασία για να εκτυπωθεί από όπου και να βρίσκεστε

Η εργασία εκτύπωσης αποσύρεται από το διακομιστή και εκτυπώνεται στον επιλεγμένο εκτυπωτή

ΕΥΚΟΛΗ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΤΥΠΩΤΗ

Μπορείτε να αναγνωρίσετε εύκολα τη συσκευή με λειτουργία εκτύπωσης pull print που βρίσκεται κοντά σας. Εκτυπώστε μια ετικέτα και δείτε το όνομα του εκτυπωτή που εμφανίζεται μπροστά. Στη συνέχεια, οι χρήστες απλά επιλέγουν το όνομα εκτυπωτή/τοποθεσία που αναφέρεται στην ετικέτα προκειμένου να απελευθερώσουν αυτήν την εργασία εκτύπωσης με ασφάλεια σε αυτόν τον εκτυπωτή.

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΤΙΚΕΤΑΣ

Πραγματοποιήστε λήψη του προκαθορισμένου προτύπου για το LW-600P και χρησιμοποιήστε το λογισμικό Epson Label Editor για να δημιουργήσετε τις ετικέτες των εκτυπωτών σας.

ΛΗΨΗ

LabelWorks LW-600P

Ιδανικός για χρήση σε γραφεία, ο ασύρματος εκτυπωτής ετικετών LW-600P σάς επιτρέπει να δημιουργείτε προσωπικές, όμορφες ετικέτες, εύκολα και γρήγορα.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΜΕΣΗΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ

Χαρακτηριστικά
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άτομα που εργάζονται με κινητές συσκευές στα πλαίσια του γραφείου
 • Σύστημα εκτύπωσης χωρίς πρόγραμμα οδήγησης που ενσωματώνεται στο υπάρχον περιβάλλον IT
 • Σύστημα ασφαλούς εκτύπωσης
 • Δεν απαιτείται λήψη ή εγκατάσταση προγραμμάτων οδήγησης ή εφαρμογών (σύνδεση μέσω URL)
 • Η δυνατότητα εκτύπωσης Pull Print παρέχεται ως βασική λειτουργία
 • Αντιστοιχίζονται στους χρήστες διευθύνσεις email και στοιχεία σύνδεσης (μόνο στη λειτουργία ασφαλούς εκτύπωσης)
 • Γρήγορη εγκατάσταση
 • Εύκολη διαχείριση των εκτυπωτών και των χρηστών μέσω περιβάλλοντος βάσει προγράμματος περιήγησης στο web
 • Με το σύστημα EPE, οι υπεύθυνοι του τμήματος IT μπορούν να ορίζουν κάποιο πληροφοριακό όνομα ανά εκτυπωτή
 • Μπορείτε να αναγνωρίζετε εύκολα τους εκτυπωτές που υποστηρίζονται από το EPE εφόσον χρησιμοποιήσετε το πρότυπο αυτοκόλλητης ετικέτας EPP για να προσθέσετε ονόματα εκτυπωτή στους υποστηριζόμενους εκτυπωτές
 • Υποστήριξη Active Directory
 • Υποστηρίζει τις περισσότερες συνήθεις μορφές ηλεκτρονικών αρχείων (PDF, Doc6, Docx6, Ppt6, Pptx6, Xls6, Xlsx6, JPEG, PNG, TIFF)
 • Εκτύπωση από προγράμματα-πελάτες email σε λειτουργικά συστήματα Mac, Windows, Linux, Citrix, iOS, Android, Windows Phone
 • Μειώστε τα έξοδα από ανεπιθύμητες εκτυπώσεις χάρη στην αυτόματη διαγραφή των εργασιών που δεν απελευθερώνονται
 • Δωρεάν δοκιμή 60 ημερών
 • Πακέτα αδειών χρήσης που εξυπηρετούν τόσο μικρούς όσο και μεγάλους οργανισμούς

ΕΚΤΥΠΩΣΗ, ΣΑΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ – ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Η ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ

Μετατρέψτε το tablet ή το smartphone σας σε έναν ισχυρό βοηθό γραφείου. Προσπελάστε αρχεία από το Box, το DropBox, το EverNote, το Google Drive και το Microsoft OneDrive και εκτυπώστε τα από οπουδήποτε2. Μπορείτε ακόμα να κάνετε σάρωση από έναν κοντινό εκτυπωτή Epson και, στη συνέχεια, να στείλετε τα αρχεία με email ή να τα μοιραστείτε online. Το iPrint μετατρέπει τη φορητή συσκευή σας σε ένα ισχυρό εργαλείο παραγωγικότητας.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

Εκτυπώστε από παντού

Το iPrint μπορεί να στείλει έγγραφα και φωτογραφίες απευθείας σε οποιονδήποτε εκτυπωτή Epson με δυνατότητα email, όπου κι αν βρίσκεστε.

Εκτυπώστε σε έναν κοντινό εκτυπωτή

Χρειάζεται να εκτυπώσετε σε έναν εκτυπωτή Epson που είναι δίπλα σας; Απλώς συνδέστε τη συσκευή σας στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi για να εκτυπώσετε.

Σαρώστε και μοιραστείτε

Το iPrint μπορεί επίσης να σαρώσει από έναν κοντινό εκτυπωτή μέσω Wi-Fi. Πλέον μπορείτε να σαρώνετε, να αποθηκεύετε και να μοιράζεστε από τη συσκευή σας.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ iPRINT;

Το Epson iPrint είναι ένας ισχυρός βοηθός για φορητές συσκευές ο οποίος κάνει περισσότερα από μια απλή εκτύπωση και σάρωση. Σας παρέχει πρόσβαση και στα αρχεία σας που βρίσκονται στο cloud. Ορίστε τι μπορεί να κάνει το iPrint:

 1. Εκτύπωση πολλών φωτογραφιών
 2. Εκτύπωση αποθηκευμένων εγγράφων
 3. Προσπέλαση και εκτύπωση αρχείων από το cloud
 4. Εκτύπωση ιστοσελίδων
 5. Σάρωση και αποστολή με email / ανέβασμα των αρχείων σας
 6. Αγορά μελανιού για τον εκτυπωτή σας

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

ΣΑΡΩΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΩΔΙΑ

Θέλετε να αποθηκεύσετε ένα σημαντικό έγγραφο ή μια αγαπημένη φωτογραφία; Πλέον μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν κοντινό εκτυπωτή Epson «όλα σε ένα» για ασύρματη σάρωση και αποτύπωση του αρχείου σας σε ένα smartphone ή tablet. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε να το στείλετε με email, να το αποθηκεύσετε στη συσκευή σας ή να το ανεβάσετε στο λογαριασμό σας στο cloud.

ΑΓΓΙΞΤΕ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ CLOUD

Η πρόσβαση στο cloud είναι ενσωματωμένη στο iPrint, κάνοντας την online πρόσβαση πιο εύκολη από ποτέ. Μπορείτε να συνδεθείτε στο Box, το Dropbox, το EverNote, το Google Drive ή το Microsoft OneDrive για να βλέπετε σε προεπισκόπηση και να εκτυπώνετε τα αρχεία σας online ή να τα σαρώνετε και να τα ανεβάζετε.

ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΑΡΧΕΙΑ

Χρησιμοποιήστε τον εκτυπωτή σας για να μεταφέρετε αρχεία απευθείας στο tablet ή το κινητό σας. Απλώς τοποθετήστε μια μονάδα USB ή μια κάρτα μνήμης και το iPrint θα τα αναγνωρίσει και θα μεταφέρει τις φωτογραφίες στη συσκευή σας. Μπορείτε ακόμη να αντιστρέψετε τη ροή και να μεταφέρετε αρχεία από τη φορητή συσκευή σας. Προσφέρει έναν νέο τρόπο να μεταφέρετε φωτογραφίες που έχετε βγάλει με παλιότερες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Εκτύπωση Σάρωση Προηγμένες επιλογές εκτύπωσης Online αποθήκευση και κοινή χρήση Υποστήριξη λειτουργικών συστημάτων Συντήρηση εκτυπωτή
 • Υποστηρίζει αρχεία Microsoft® Word®, Excel®, PowerPoint®, PDF, JPG, GIF, TIF, BMP και PNG
 • Εκτυπώστε πολλές φωτογραφίες απευθείας από την εφαρμογή της φωτογραφικής μηχανής ή από το Apple Photo Stream1
 • Ενσωματωμένο πρόγραμμα περιήγησης για εκτύπωση ιστοσελίδων
 • Εκτυπώνει συνημμένα email και τοπικά αποθηκευμένα αρχεία
 • Υποστήριξη φωτογραφικού χαρτιού: A4, A5, A6, B5, 16:9, 4" x 6", 5" x 7" και 8" x 10"
 • Υποστήριξη απλού χαρτιού: A4, A5, A6, B5, 16:9, letter (8,5" x 11"), legal (8,5" x 14") και ledger (11" x 17")
 • Λειτουργία μη αυτόματης IP: πληκτρολογήστε τη μοναδική διεύθυνση IP ενός εκτυπωτή για να εκτυπώσετε σε σύνθετα περιβάλλοντα δικτύου
 • Λειτουργία Remote Print: εκτυπώστε από παντού στέλνοντας αρχεία απευθείας σε έναν εκτυπωτή Epson «όλα σε ένα» με δυνατότητα email
 • Στοιχεία ελέγχου αντιγραφής: χρησιμοποιήστε το tablet ή το κινητό σας για να κάνετε αντίγραφα και να θυμάστε τις προσαρμοσμένες ρυθμίσεις1
 • Πηγή σάρωσης: αυτόματος τροφοδότης εγγράφων / επιφάνεια εγγράφων
 • Τύπος εικόνας: έγχρωμη / κλίμακα του γκρίζου / ασπρόμαυρη
 • Ανάλυση: 75 / 150 / 300 dpi
 • Στοιχεία ελέγχου φωτεινότητας
 • Τύποι μέσων
 • Με περιθώρια / Χωρίς περιθώρια
 • Ποιότητα εκτύπωσης
 • Πηγή χαρτιού
 • Αριθμός αντιγράφων
 • Εύρος σελίδων
 • Έγχρωμη / Μονόχρωμη
 • Εκτύπωση διπλής όψης
 • Στοιχεία ελέγχου φωτεινότητας / αντίθεσης / κορεσμού
 • Εκτυπώστε αρχεία απευθείας από το Box, το Dropbox, το EverNote, το Google Drive και το Microsoft OneDrive
 • Αποθηκεύστε σαρωμένα αρχεία απευθείας στο Box, το Dropbox, το EverNote και το Google Drive
 • Στείλτε με email τα σαρωμένα αρχεία αμέσως
 • Μεταφέρετε αρχεία JPG από μονάδα USB ή κάρτα SD σε έξυπνη συσκευή και αντίστροφα 1
 • Apple iOS v9.0 ή νεότερη έκδοση
 • Android v4.1.0 ή νεότερη έκδοση
 • Κατάσταση εκτυπωτή

Εκτυπώστε στον εκτυπωτή του γραφείου σας ενώ μετακινείστε

Οι εκτυπωτές Epson έχουν πλέον τη δική τους διεύθυνση email. Απλώς στείλτε με email έγγραφα και παρουσιάσεις στον εκτυπωτή σας από οποιαδήποτε συσκευή, παντού. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τη διεύθυνση email του εκτυπωτή σας και να ενεργοποιήσετε μια «Λίστα εγκεκριμένων αποστολέων» για να κάνετε την εκτύπωση πιο ασφαλή. Είναι τόσο εύκολο και ασφαλές που θα αλλάξει τον τρόπο που εκτυπώνετε.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ EMAIL PRINT

ΛΗΨΗ ΤΟΥ EMAIL PRINT

ΕΧΕΤΕ ΕΓΓΡΑΦΕΙ ΗΔΗ;

ΣΥΝΔΕΣΗ

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

1. Ρυθμίστε τον εκτυπωτή σας για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το Email Print

2. Στείλτε τις φωτογραφίες και τα αρχεία σας ως συνημμένα email στη διεύθυνση email του εκτυπωτή

3. Τα email, οι φωτογραφίες, τα PDF και τα αρχεία Microsoft Office εκτυπώνονται αυτόματα

ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΣΚΕΥΗ

Εάν η συσκευή σας στέλνει email και έχει πρόσβαση στο Internet, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Epson Email Print. Θα δείτε πόσο εύκολο και πρακτικό είναι να στέλνετε αρχεία Microsoft Word, Excel, PowerPoint, PDF, JPG και TIF για εκτύπωση από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.

ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ

Θέλετε να αλλάξετε το email που έχει εκχωρηθεί αυτόματα; Απλώς χρησιμοποιήστε το λογαριασμό Epson Connect που έχετε για να προσαρμόσετε τη διεύθυνση email του εκτυπωτή σας. Πλέον μπορεί να απομνημονευθεί εύκολα από εσάς κι από όποιον άλλο χρησιμοποιεί τον εκτυπωτή από κοινού με εσάς.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕ ΕΥΚΟΛΟ ΤΡΟΠΟ

Χρειάζεται να περιορίσετε τα άτομα που μπορούν να χρησιμοποιούν τον εκτυπωτή σας; Ενεργοποιήστε τη «Λίστα εγκεκριμένων αποστολέων». Μπορείτε, στη συνέχεια, να προσθέσετε το λογαριασμό email που επιτρέπεται να χρησιμοποιεί τον εκτυπωτή σας. Μπορείτε ακόμη να προσθέσετε έναν ολόκληρο τομέα email και να εγκρίνετε γρήγορα όλα τα email μιας εταιρείας.

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΛΕΓΧΟ

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Epson Connect για να δείτε γρήγορα την κατάσταση του εκτυπωτή, να ελέγξετε τα αρχεία καταγραφής εκτυπώσεων ή ακόμη και να διακόψετε τη λειτουργία του Email Print. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τις επιλογές εκτύπωσης και τις ειδοποιήσεις που έχουν οριστεί. Πλέον, έχετε τον έλεγχο όπου κι αν βρίσκεστε.

ΣΥΝΔΕΣΗ

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Email και συνημμένα Υποστήριξη μεγέθους χαρτιού Ρυθμίσεις κατόχου και ασφάλεια Πρωτόκολλα
 • Εκτυπώνει email και συνημμένα αρχεία
 • Υποστηρίζονται αρχεία Microsoft® Word®, Excel®, PowerPoint®, PDF, JPG, GIF, TIF, BMP και PNG
 • Μέγιστος αριθμός συνημμένων: 10
 • Μέγιστο συνολικό μέγεθος αρχείων: 20 MB
 • Οι εργασίες εκτύπωσης διατηρούνται για 72 ώρες εάν ο εκτυπωτής είναι μη διαθέσιμος
 • Φωτογραφικό χαρτί: A4, A5, A6, B5, 16:9, 4" x 6", 5" x 7" και 8" x 10"
 • Απλό χαρτί: A4, A5, A6, B5, 16:9, letter (8,5" x 11"), legal (8,5" x 14"), ledger (11" x 17")
 • Εύκολη αλλαγή της διεύθυνσης email του εκτυπωτή
 • Ενεργοποίηση της «Λίστας εγκεκριμένων αποστολέων» για καθορισμό των email και των τομέων που επιτρέπεται να στέλνουν εργασίες εκτύπωσης στον εκτυπωτή
 • Επιλογή αντίστροφης σειράς
 • Διακοπή/συνέχιση της υπηρεσίας Email Print
 • Αλλαγή των ειδοποιήσεων email κατόχου και αποστολέα
 • Διπλή στοίβα IPv4 / IPv6
 • Πρωτόκολλο XMPP μέσω της θύρας 5222

Επιτραπέζια εκτύπωση από παντού

Εγκαταστήστε το Remote Print για να βελτιώσετε την ισχύ και την αποτελεσματικότητα του επιτραπέζιου ή φορητού υπολογιστή σας. Είναι τόσο απλό να στείλετε το αρχείο σας σε έναν εκτυπωτή Epson σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, σαν να κάνετε κλικ στην επιλογή «Αρχείο > Εκτύπωση»2. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για θέματα μορφοποίησης ή γραμματοσειρών. Το καλύτερο είναι ότι μπορείτε να ελέγξετε τις προηγμένες επιλογές εκτύπωσης.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΛΗΨΗ ΤΟΥ REMOTE PRINT DRIVER

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

1. Εγκαταστήστε το Remote Print και εισαγάγετε τη διεύθυνση email ενός εκτυπωτή

2. Επιλέξτε «Αρχείο > Εκτύπωση» από οποιαδήποτε εφαρμογή και, στη συνέχεια, επιλέξτε «Remote Print»

3. Το αρχείο σας αποστέλλεται στον απομακρυσμένο εκτυπωτή με σωστή μορφοποίηση

ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ

Για να εκτυπώσετε σε έναν μακρινό εκτυπωτή είναι πλέον τόσο εύκολο, όσο να επιλέξετε «Αρχείο > Εκτύπωση». Το Remote Print είναι πιο ισχυρό από την αποστολή φαξ επειδή μπορείτε να εκτυπώσετε έγχρωμα χωρίς να πρέπει να σηκωθείτε από το γραφείο σας. Είναι επίσης ταχύτερο από το email, καθώς δεν χρειάζεται να αποθηκεύσετε το αρχείο ως συνημμένο πρώτα. Χρησιμοποιήστε το Remote Print για να διευρύνετε τον ορίζοντα εκτύπωσης στην επιχείρησή σας.

ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ, ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ

Το Remote Print είναι ισχυρό και με έναν άλλο τρόπο: λειτουργεί με κάθε λογισμικό Windows και Mac που διαθέτει λειτουργία εκτύπωσης. Εάν έχετε εξειδικευμένο λογισμικό, το οποίο δεν διαθέτει ο παραλήπτης σας, απλώς στείλτε το αρχείο στον εκτυπωτή Epson που διαθέτει χωρίς να πρέπει να το μετατρέψετε σε PDF. Η μορφοποίηση και όλες οι γραμματοσειρές σας θα εκτυπωθούν τέλεια.

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ

Το Remote Print σάς επιτρέπει να ελέγχετε πώς θα εκτυπωθεί το αρχείο σας σε μια απομακρυσμένη θέση. Ορίστε τις επιλογές αριθμού αντιγράφων, εύρους σελίδων, αντίστροφης σειράς και συρραφής. Ακόμη, έχετε πρόσβαση στα χαρακτηριστικά εκτύπωσης του συγκεκριμένου λογισμικού, ώστε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Χαρακτηριστικά εκτύπωσης Ρυθμίσεις κατόχου και ασφάλεια Υποστήριξη λειτουργικών συστημάτων
 • Εγκαθιστά έναν νέο εκτυπωτή με όνομα «EPSON Remote Print» ο οποίος μπορεί να επιλεγεί από το μενού «Αρχείο > Εκτύπωση»
 • Υποστηρίζει κάθε εφαρμογή Windows με λειτουργία εκτύπωσης καθώς και τις επιλογές εκτύπωσης της συγκεκριμένης εφαρμογής
 • Μέγιστο συνολικό μέγεθος αρχείων: 20 MB
 • Εκτυπώστε συνημμένα email και τοπικά αποθηκευμένα αρχεία
 • Οι εργασίες εκτύπωσης διατηρούνται για 72 ώρες εάν ο εκτυπωτής είναι μη διαθέσιμος
 • Δυνατότητα ενεργοποίησης / απενεργοποίησης του Remote Print
 • Ορίστε ένα αλφαριθμητικό «Κλειδί πρόσβασης» για να ελέγχετε ποιοι μπορούν να εκτυπώνουν στον εκτυπωτή
 • Ελέγξτε το αρχείο καταγραφής εργασιών του Remote Print
 • Windows XP(SP3), Vista(SP2), 7(SP1) and 82

Epson Scan-to-Cloud

Ο εκτυπωτής Epson πλέον διαθέτει άμεση σύνδεση με το cloud. Με απευθείας σύνδεση στο Internet, μπορείτε να σαρώσετε έγγραφα ή φωτογραφίες με λίγες μόνο εντολές στον πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή. Στη συνέχεια μοιραστείτε το σαρωμένο αρχείο με προκαθορισμένες διευθύνσεις email ή λογαριασμούς online αποθήκευσης στο cloud χωρίς να χρειάζεστε έναν συνδεδεμένο εκτυπωτή.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ SCAN-TO-CLOUD

ΕΓΓΡΑΦΗ

ΕΧΕΤΕ ΕΓΓΡΑΦΕΙ ΗΔΗ;

ΣΥΝΔΕΣΗ

ΣΥΝΔΕΣΗ

1. Επιλέξτε το Scan-to-Cloud από τον πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή

2. Σαρώστε το έγγραφό σας

3. Στείλτε με email το αρχείο σας ή αποθηκεύστε το σε μια υπηρεσία online αποθήκευσης, όπως το EverNote

ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΤΕ ΕΓΓΡΑΦΑ

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες cloud για να αποθηκεύσετε και να συγκεντρώσετε όλα τα έγγραφα, ώστε να έχουν πρόσβαση σε αυτά οι υπάλληλοι οπουδήποτε κι αν βρίσκονται, όποια συσκευή κι αν έχουν. Το Epson Scan-to-Cloud σάς επιτρέπει να σαρώσετε, να αρχειοθετήσετε και να μοιραστείτε οποιοδήποτε επαγγελματικό έγγραφο.

ΣΑΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ

Χρησιμοποιήστε τον εκτυπωτή σας για να σαρώσετε και να μοιραστείτε το έγγραφο ή την εικόνα σας με αποστολή email από τον εκτυπωτή Epson απευθείας σε άλλες διευθύνσεις email ή σε οποιονδήποτε εκτυπωτή Epson Connect.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Υποστηριζόμενες δυνατότητες Εγκατάσταση
 • Σαρώστε, επισυνάψτε και στείλτε ένα αρχείο σε μια διεύθυνση email
 • Σαρώστε και ανεβάστε ένα αρχείο σε μια υπηρεσία αποθήκευσης στο cloud (Box, Dropbox, EverNote και Google Drive)
 • Καθορίστε το φάκελο προορισμού του λογαριασμού αποθήκευσης στο cloud
 • Απαιτείται λογαριασμός Epson Connect
 • Απαιτείται πρόσβαση σε έναν ενεργό λογαριασμό Box, Dropbox, EverNote ή Google Drive

ΣΥΜΒΑΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εκτός από τις υπηρεσίες εκτύπωσης Epson Connect, ο τελικός χρήστης έχει στη διάθεσή του και μια σειρά από άλλες λύσεις εκτύπωσης, συμβατές με τους εκτυπωτές Epson και άλλες έξυπνες συσκευές. Παρακάτω θα βρείτε μια σύντομη περιγραφή για τις λύσεις αυτές.

ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΑΠΟ ANDROID ΜΕ ΤΟ EPSON PRINT ENABLER

Με ενσωματωμένη τη δυνατότητα εκτύπωσης στην έκδοση Android 4.4 και τις νεότερες, δεν χρειάζεστε πια ξεχωριστή εφαρμογή για τις εκτυπώσεις σας. Μετά τη λήψη του δωρεάν Epson Print Enabler, εντοπίστε την επιλογή Print (Εκτύπωση) στο εικονίδιο του μενού υποστηριζόμενων εφαρμογών. Καθώς η δυνατότητα ενσωματώνεται στον Chrome, στη συλλογή φωτογραφιών και στο Gmail, μπορείτε εύκολα να εκτυπώνετε ιστοσελίδες, φωτογραφίες και email. Μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση σε εκτύπωση μέσω Android, τόσο από το Drive όσο και από το Quickoffice, ώστε να εκτυπώνετε εύκολα τα έγγραφά σας.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

1. Πραγματοποιήστε λήψη του λογισμικού Epson Print Enabler από το Google Play Store.

2. Επιλέξτε την αναπτυσσόμενη λίστα επιλογών και στη συνέχεια εκτυπώστε

3. Επιλέξτε έναν κοντινό εκτυπωτή

4. Επιλέξτε τις ιδιότητες εκτύπωσης και στη συνέχεια επιλέξτε εκτύπωση

5. Η εργασία σας εκτυπώνεται στον εκτυπωτή που επιλέξατε

ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ

Οι περισσότεροι εκτυπωτές inkjet (και ορισμένοι λέιζερ) Epson Wi-Fi που κυκλοφορούν από το 2008 θα είναι συμβατοί με το Epson Print Enabler. Δείτε παρακάτω τη λίστα των συμβατών προϊόντων.

ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ

Συνεχίστε να εκτυπώνετε ακόμη κι αφού μεταβείτε από τη χρήση του επιτραπέζιου/φορητού υπολογιστή στη χρήση έξυπνης συσκευής.

Google Cloud Print™

Οι εκτυπωτές Epson είναι συμβατοί με το Google Cloud Print™, έτσι ώστε να μπορείτε να εκτυπώνετε εν κινήσει από το smartphone ή τον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας εφαρμογές συμβατές με το Google Cloud Print.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

 • A Υπολογιστής με πρόγραμμα περιήγησης Chrome που χρησιμοποιεί ενσύρματο εκτυπωτή ή εκτυπωτή με δυνατότητα Wi-Fi
 • B Εκτυπωτής με δυνατότητα χρήσης cloud
 • C Διακομιστής εκτύπωσης με εκτυπωτή δικτύου
 • Google Cloud Print

ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ

Εκτυπώστε σε οποιονδήποτε εκτυπωτή συμβατό με το Google Cloud Print που διαθέτει οποιαδήποτε συσκευή συνδεδεμένη στο web. Τώρα μπορείτε να εκτυπώσετε ένα άρθρο που διαβάζετε στο κινητό σας, ώστε να είναι έτοιμο όταν φτάσετε στο γραφείο.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΚΤΥΠΩΤΗ ΣΑΣ

Μοιραστείτε την πρόσβαση με όποιον χρήστη επιλέξετε με ένα μόνο κλικ, απευθείας από το λογαριασμό σας στο Google. Έτσι οι φίλοι και η οικογένειά σας μπορούν εύκολα να εκτυπώσουν κάτι όταν σας επισκέπτονται.

ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ

Εκτυπώστε στο Google Drive και έχετε τα έγγραφά μαζί σας, όπου κι αν χρειαστεί να πάτε.

ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΜΕΣΩ KINDLE FIRE™

Εκτυπώστε ασύρματα, έγγραφα, φωτογραφίες, email, εκδηλώσεις και επαφές από το Kindle Fire HDX, και επιλεγμένα tablet HD, ώστε να διεκπεραιώνετε την εργασία σας είτε βρίσκεστε στο σπίτι είτε στο γραφείο. Το Kindle Fire θα εντοπίσει αυτόματα τους πλησιέστερους εκτυπωτές, διευκολύνοντας και απλοποιώντας τη διαδικασία εκτύπωσης.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

1. Πραγματοποιήστε λήψη του πρόσθετου Epson Print από το Amazon Appstore

2. Πατήστε στο εικονίδιο εκτύπωσης

3. Επιλέξτε έναν κοντινό εκτυπωτή

4. Πάρτε το εκτυπωμένο αντίγραφό σας

ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΜΕΣΩ MICROSOFT OFFICE®

Το Kindle Fire διαθέτει προεγκατεστημένο το OfficeSuite, ώστε να ανοίγετε και να εκτυπώνετε αρχεία Microsoft Word, Excel®, και PowerPoint®, όταν βρίσκεστε μακριά από το γραφείο σας.

ΜΗ ΧΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ

Η δυνατότητα εκτύπωσης είναι ενσωματωμένη στις εφαρμογές Email, Calendar και Contacts των πιο πρόσφατων tablet Kindle Fire.

ΦΩΤΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ

Είτε χρειάζεστε μια φωτογραφία για το γραφείο σας είτε για ένα κάδρο στον τοίχο σας, τα ολοκαίνουργια Kindle Fire υποστηρίζουν την εκτύπωση μέσω της εφαρμογής Photos.

Mopria

Η Mopria Alliance είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός αποτελούμενος από μέλη, τα οποία είναι κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας διεθνώς με κοινό στόχο την παροχή απλών λύσεων ασύρματης εκτύπωσης από smartphone, tablet και άλλες κινητές συσκευές.

MOPRIA: ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Για χρήστες κινητών συσκευών

Έξυπνη και εύκολη εκτύπωση

Για να απολαμβάνουν οι χρήστες κινητών συσκευών την ίδια εμπειρία απλής εκτύπωσης σε οποιαδήποτε κινητή συσκευή ή λειτουργικό σύστημα, το πρώτο βήμα είναι ένα πρότυπο που να μπορεί να λειτουργεί με όλες τις μάρκες εκτυπωτών.

Για σχεδιαστές εφαρμογών

Εξοικονομήστε χρόνο και χρήματα

Οι σχεδιαστές δεν χρειάζεστε πια να υποστηρίζουν πολλαπλά πρότυπα από διαφορετικούς κατασκευαστές εκτυπωτών. Αντίθετα, μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα ενιαίο πρότυπο Mopria που υποστηρίζει εκτυπωτές κάθε εταιρείας.

Για τον κλάδο

Ανανέωση του ενδιαφέροντος για καινοτομία

Με τη δημιουργία ενός ενιαίου προτύπου, οι κατασκευαστές εκτυπωτών και συσκευών μπορούν να επικεντρωθούν σε νέα χαρακτηριστικά και υπηρεσίες, ώστε να αναζωογονήσουν ολόκληρη την αγορά προς όφελος όλων των καταναλωτών.

Η ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

Οι παραγγελίες smartphone παγκοσμίως θα φτάσουν τα 1,6 δισεκατομμύρια τεμάχια έως το 20173 και έως το 2015, οι πωλήσεις των tablet θα ξεπεράσουν αυτές των φορητών και επιτραπέζιων υπολογιστών4. Εκτιμάται επίσης ότι έως το 2020 50 δισεκατομμύρια συσκευές5 θα έχουν συνδεθεί στο Internet.

ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΝΟΥΝ

Ένα ενιαίο πρότυπο Mopria θα βοηθούσε στην εξάλειψη των εμποδίων που τίθενται στην εκτύπωση από κινητές συσκευές, ενθαρρύνοντας τους χρήστες να εκτυπώνουν από τις συσκευές τους ακόμα περισσότερο.

Epson Print and Scan

Το Epson Print and Scan εξασφαλίζει άριστη εμπειρία εκτύπωσης και σάρωσης από την αρχική οθόνη των Windows 8, για τους εκτυπωτές σας Epson «όλα σε ένα» που είναι συνδεδεμένοι σε Wi-Fi, ώστε να διεκπεραιώνετε τις εργασίες σας! Η εφαρμογή Epson Print and Scan σάς παρέχει απλές βασικές επιλογές χειρισμού, βελτιωμένες για λειτουργία αφής, ώστε να συμπληρώνουν τη δημιουργικότητά σας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ

 • Περιβάλλον εργασίας βελτιωμένο για λειτουργία αφής
 • Επιλογή συσκευής
 • Προεπισκόπηση εγγράφων
 • Μέγεθος χαρτιού
 • Τύπος χαρτιού
 • Λειτουργία έγχρωμης εκτύπωσης

ΣΑΡΩΣΗ

 • Περιβάλλον εργασίας βελτιωμένο για λειτουργία αφής
 • Επιλογή συσκευής
 • Προεπισκόπηση εγγράφων
 • Προκαθορισμένα μεγέθη σάρωσης
 • Ανάλυση
 • Λειτουργία έγχρωμης σάρωσης

Apple® Airprint™

Εκτυπώστε απευθείας από iPad®, iPhone® ή iPod Touch®. Δεν χρειάζεται λήψη λογισμικού, εγκατάσταση προγραμμάτων οδήγησης ή σύνδεση καλωδίων. Με λίγες μόνο κινήσεις από προγράμματα όπως Mail, Photos, Safari ή iBooks, μπορείτε να στείλετε το περιεχόμενο της οθόνης σε έναν εκτυπωτή Epson.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

1. Πατήστε στο εικονίδιο ενέργειας

2. Εκτυπώστε σε έναν κοντινό εκτυπωτή

3. Πάρτε το εκτυπωμένο αντίγραφό σας

ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΑΠΟ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Μπορείτε να εκτυπώσετε από πολλές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε καθημερινά. Η λειτουργία εκτύπωσης απέχει λίγες μόνο κινήσεις. Εκτυπώστε τα email, τις φωτογραφίες, τους χάρτες, τα έγγραφα, τα υπολογιστικά φύλλα και τις παρουσιάσεις σας σε έναν κοντινό εκτυπωτή Epson μέσω δικτύου Wi-Fi. Είναι τόσο απλό.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ

Χρησιμοποιήστε το κουμπί «Ενέργεια» ή «Εργαλεία» για να βρείτε τη λειτουργία εκτύπωσης. Στη συνέχεια βρείτε τον εκτυπωτή Epson στο δίκτυο Wi-Fi και εκτυπώστε. Το AirPrint αναλαμβάνει την εκτύπωση στο παρασκήνιο. Είναι ενσωματωμένο στο iOS, επομένως δεν χρειάζεται λογισμικό εκτυπωτή ούτε καλώδια για τη σύνδεση.

ΣΥΜΒΑΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Expression Home XP-202 / XP-205 WorkForce WF-5110 WorkForce Pro WF-4630
Expression Home XP-302 / XP-305 WorkForce WF-5190 WorkForce Pro WF-4640
Expression Home XP-312 / XP-315 WorkForce WF-5620 WorkForce Pro WF-7110
Expression Home XP-402 / XP-405 WorkForce WF-5690 WorkForce Pro WF-7610
Expression Home XP-412 / XP-415 WorkForce WF-7515 WorkForce Pro WF-7620
Expression Premium XP-600 / XP-605 WorkForce WF-7525 WorkForce Pro WF-8010DW
Expression Premium XP-610 / XP-615 WorkForce Pro WF-3620 WorkForce Pro WF-8510DWF
Expression Premium XP-800 WorkForce Pro WF-3640 WorkForce Pro WF-8090DW
Expression Premium XP-810 WorkForce Pro WP-4015 WorkForce Pro WF-8590DWF
Expression Photo XP-850 WorkForce Pro WP-4025 WorkForce Pro WF-M5190DW
Expression Photo XP-950 WorkForce Pro WP-4095 WorkForce Pro WF-M5690DWF
WorkForce WF-2530 WorkForce Pro WP-4525 WorkForce Pro WF-R5190DTW
WorkForce WF-2540 WorkForce Pro WP-4535 WorkForce Pro WF-R5690DTWF
WorkForce WF-3520 WorkForce Pro WP-4545 WorkForce Pro WF-R8590DTWF
WorkForce WF-3540 WorkForce Pro WP-4595  

Μάθετε για τις υπηρεσίες που μπορεί να σας προσφέρει το Epson Connect για να μπορείτε να αξιοποιείτε στο έπακρο τον εκτυπωτή και τις έξυπνες συσκευές σας. Εκτυπώστε από την άνεση της καρέκλας σας, από τον κήπο ή από οποιοδήποτε σημείο εκτός σπιτιού. Οπουδήποτε κι αν είστε, οποιαδήποτε συσκευή κι αν έχετε, το Epson Connect μπορεί να βοηθήσει.

Δείτε το βίντεο

ΕΚΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ/ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Χρειάζεται να εργάζεστε παραγωγικά ενώ είστε εν κινήσει; Εκτυπώστε έγγραφα εύκολα στον εκτυπωτή των φίλων ή της οικογένειάς σας από το tablet ή το smartphone σας, ώστε να φτάσουν στο χώρο τους πριν από εσάς.

ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Είναι γρήγορο, εύκολο και παραγωγικό. Απλώς πάρτε το smartphone ή το tablet στα χέρια σας και μπορείτε αμέσως να εκτυπώσετε, να σαρώσετε, να αντιγράψετε και πολλά, πολλά άλλα.

ΕΚΤΥΠΩΣΗ, ΣΑΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ – ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Η ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ

Εκτυπώστε ανά πάσα στιγμή σε έναν εκτυπωτή Epson ουσιαστικά από παντού χρησιμοποιώντας το smartphone ή τον υπολογιστή tablet σας. Χάρη στο Epson iPrint είναι πανεύκολο. Απλώς κατεβάστε και εγκαταστήστε αυτή την εξαιρετική δωρεάν εφαρμογή, και είστε έτοιμοι να εκτυπώσετε ιστοσελίδες, έγγραφα Microsoft Office, φωτογραφίες και PDF, καθώς και να κάνετε σάρωση και αντιγραφή.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

Εκτυπώστε από παντού

Το iPrint μπορεί να στείλει έγγραφα και φωτογραφίες απευθείας σε οποιονδήποτε εκτυπωτή Epson με δυνατότητα email, όπου κι αν βρίσκεστε.

Εκτυπώστε σε έναν κοντινό εκτυπωτή

Χρειάζεται να εκτυπώσετε σε έναν εκτυπωτή Epson που είναι δίπλα σας; Απλώς συνδέστε τη συσκευή σας στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi για να εκτυπώσετε.

Σαρώστε και μοιραστείτε

Το iPrint μπορεί επίσης να σαρώσει από έναν κοντινό εκτυπωτή μέσω Wi-Fi. Πλέον μπορείτε να σαρώνετε, να αποθηκεύετε και να μοιράζεστε από τη συσκευή σας.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ iPRINT;

Το Epson iPrint είναι ένας ισχυρός βοηθός για φορητές συσκευές ο οποίος κάνει περισσότερα από μια απλή εκτύπωση και σάρωση. Σας παρέχει πρόσβαση και στα αρχεία σας που βρίσκονται στο cloud. Ορίστε τι μπορεί να κάνει το iPrint:

 1. Εκτύπωση πολλών φωτογραφιών
 2. Εκτύπωση αποθηκευμένων εγγράφων
 3. Προσπέλαση και εκτύπωση αρχείων από το cloud
 4. Εκτύπωση ιστοσελίδων
 5. Σάρωση και αποστολή με email / ανέβασμα των αρχείων σας
 6. Αγορά μελανιού για τον εκτυπωτή σας

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

ΣΑΡΩΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΩΔΙΑ

Θέλετε να αποθηκεύσετε ένα σημαντικό έγγραφο ή μια αγαπημένη φωτογραφία; Πλέον μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν κοντινό εκτυπωτή Epson «όλα σε ένα» για ασύρματη σάρωση και αποτύπωση του αρχείου σας σε ένα smartphone ή tablet. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε να το στείλετε με email, να το αποθηκεύσετε στη συσκευή σας ή να το ανεβάσετε στο λογαριασμό σας στο cloud.

ΑΓΓΙΞΤΕ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ CLOUD

Η πρόσβαση στο cloud είναι ενσωματωμένη στο iPrint, κάνοντας την online πρόσβαση πιο εύκολη από ποτέ. Μπορείτε να συνδεθείτε στο Box, το Dropbox, το EverNote, το Google Drive ή το Microsoft OneDrive για να βλέπετε σε προεπισκόπηση και να εκτυπώνετε τα αρχεία σας online ή να τα σαρώνετε και να τα ανεβάζετε.

ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΑΡΧΕΙΑ

Χρησιμοποιήστε τον εκτυπωτή σας για να μεταφέρετε αρχεία απευθείας στο tablet ή το κινητό σας. Απλώς τοποθετήστε μια μονάδα USB ή μια κάρτα μνήμης και το iPrint θα τα αναγνωρίσει και θα μεταφέρει τις φωτογραφίες στη συσκευή σας. Μπορείτε ακόμη να αντιστρέψετε τη ροή και να μεταφέρετε αρχεία από τη φορητή συσκευή σας. Προσφέρει έναν νέο τρόπο να μεταφέρετε φωτογραφίες που έχετε βγάλει με παλιότερες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Εκτύπωση Σάρωση Προηγμένες επιλογές εκτύπωσης Online αποθήκευση και κοινή χρήση Υποστήριξη λειτουργικών συστημάτων Συντήρηση εκτυπωτή
 • Υποστηρίζει αρχεία Microsoft® Word®, Excel®, PowerPoint®, PDF, JPG, GIF, TIF, BMP και PNG
 • Εκτυπώστε πολλές φωτογραφίες απευθείας από την εφαρμογή της φωτογραφικής μηχανής ή από το Apple Photo Stream1
 • Ενσωματωμένο πρόγραμμα περιήγησης για εκτύπωση ιστοσελίδων
 • Εκτυπώνει συνημμένα email και τοπικά αποθηκευμένα αρχεία
 • Υποστήριξη φωτογραφικού χαρτιού: A4, A5, A6, B5, 16:9, 4" x 6", 5" x 7" και 8" x 10"
 • Υποστήριξη απλού χαρτιού: A4, A5, A6, B5, 16:9, letter (8,5" x 11"), legal (8,5" x 14") και ledger (11" x 17")
 • Λειτουργία μη αυτόματης IP: πληκτρολογήστε τη μοναδική διεύθυνση IP ενός εκτυπωτή για να εκτυπώσετε σε σύνθετα περιβάλλοντα δικτύου
 • Λειτουργία Remote Print: εκτυπώστε από παντού στέλνοντας αρχεία απευθείας σε έναν εκτυπωτή Epson «όλα σε ένα» με δυνατότητα email
 • Στοιχεία ελέγχου αντιγραφής: χρησιμοποιήστε το tablet ή το κινητό σας για να κάνετε αντίγραφα και να θυμάστε τις προσαρμοσμένες ρυθμίσεις1
 • Πηγή σάρωσης: αυτόματος τροφοδότης εγγράφων / επιφάνεια εγγράφων
 • Τύπος εικόνας: έγχρωμη / κλίμακα του γκρίζου / ασπρόμαυρη
 • Ανάλυση: 75 / 150 / 300 dpi
 • Στοιχεία ελέγχου φωτεινότητας
 • Τύποι μέσων
 • Με περιθώρια / Χωρίς περιθώρια
 • Ποιότητα εκτύπωσης
 • Πηγή χαρτιού
 • Αριθμός αντιγράφων
 • Εύρος σελίδων
 • Έγχρωμη / Μονόχρωμη
 • Εκτύπωση διπλής όψης
 • Στοιχεία ελέγχου φωτεινότητας / αντίθεσης / κορεσμού
 • Εκτυπώστε αρχεία απευθείας από το Box, το Dropbox, το EverNote, το Google Drive και το Microsoft OneDrive
 • Αποθηκεύστε σαρωμένα αρχεία απευθείας στο Box, το Dropbox, το EverNote και το Google Drive
 • Στείλτε με email τα σαρωμένα αρχεία αμέσως
 • Μεταφέρετε αρχεία JPG από μονάδα USB ή κάρτα SD σε έξυπνη συσκευή και αντίστροφα 1
 • Apple iOS v9.0 ή νεότερη έκδοση
 • Android v4.1.0 ή νεότερη έκδοση
 • Κατάσταση εκτυπωτή

Αφήστε τη δημιουργικότητά σας ελεύθερη και δημιουργήστε με αρχικό υλικό τις αγαπημένες σας φωτογραφίες στο smartphone και στο tablet

Εκφραστείτε δημιουργικά μέσω του smartphone ή του tablet σας με την εφαρμογή Creative Print. Διευκολύνει την εκτύπωση φωτογραφικών από την έξυπνη συσκευή σας, το Instagram ή το Facebook. Επίσης, μπορείτε να δημιουργείτε κολάζ, προσαρμοσμένες ευχετήριες κάρτες ή εξατομικευμένα επιστολόχαρτα, να εκτυπώνετε απευθείας τις φωτογραφίες σας σε CD/DVD και να τις μετατρέπετε σε ένα διασκεδαστικό βιβλίο για χρωμάτισμα.

Τι νέο υπάρχει στο Creative Print 4.1

 • Ολοκαίνουριο περιβάλλον εργασίας
 • Νέα δυνατότητα: βελτιωμένα κολάζ
 • Τώρα με συμβατότητα με εκτυπωτές WorkForce
ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

1. Κατεβάστε την εφαρμογή Epson Creative Print

2. Βρείτε εκτυπωτή μέσω Wi-Fi

3. Εκτυπώστε ευχετήριες κάρτες, ημερολόγια, CD και άλλα

ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK

Η εκτύπωση από το Facebook ποτέ δεν ήταν ευκολότερη. Απλώς συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Facebook και μπορείτε να εκτυπώσετε μια φωτογραφία 4 x 6. Είναι χρήσιμο όταν χρειάζεστε μια εκτύπωση για κάποιο συγγενή που δεν έχει λογαριασμό στο Facebook ή εάν θέλετε να βάλετε μια φωτογραφία στο γραφείο σας ή να την κρεμάσετε στον τοίχο.

Κολάζ

Δημιουργήστε κολάζ χρησιμοποιώντας φωτογραφίες από συμβατές εφαρμογές μέσων κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και οποιεσδήποτε άλλες φωτογραφίες έχετε αποθηκεύσει στο tablet ή το smartphone σας. Εκτυπώστε σε μια ποικιλία μέσων, έως 8,5”x 11” ίντσες (22x28 εκ.).

Εκτύπωση σε CD/DVD

Δημιουργήστε artwork από τις φωτογραφίες σας και εκτυπώστε απευθείας σε CD ή DVD με δυνατότητα εκτύπωσης inkjet, χρησιμοποιώντας έναν συμβατό εκτυπωτή Epson.

Βιβλίο για χρωμάτισμα

Επιλέξτε μια φωτογραφία και δημιουργήστε ένα ξεχωριστό βιβλίο για χρωμάτισμα, το οποίο μπορείτε να εκτυπώσετε και να το δώσετε στα παιδιά σας για να το χρωματίσουν στα πλαίσια μιας διασκεδαστικής δραστηριότητας.

Προσαρμοσμένες ευχετήριες κάρτες

Δημιουργήστε μια ευχετήρια κάρτα στα μέτρα σας, με τις δικές σας φωτογραφίες. Μπορείτε ακόμα να την προσαρμόσετε προσθέτοντας κείμενο με το δικό σας γραφικό χαρακτήρα.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Χαρακτηριστικά Συντήρηση εκτυπωτή Υποστήριξη λειτουργικών συστημάτων
 • Δημιουργήστε και εκτυπώστε ένα κολάζ με αγαπημένες φωτογραφίες από το τηλέφωνο, το tablet ή συμβατές εφαρμογές μέσων κοινωνικής δικτύωσης
 • Δημιουργήστε artwork από τις φωτογραφίες σας και εκτυπώστε απευθείας σε CD ή DVD με δυνατότητα εκτύπωσης inkjet
 • Δημιουργήστε ένα βιβλίο για χρωμάτισμα, το οποίο μπορείτε να εκτυπώσετε και να το δώσετε στα παιδιά σας για να το χρωματίσουν στα πλαίσια μιας διασκεδαστικής δραστηριότητας
 • Δημιουργήστε τα δικά σας επιστολόχαρτα με χαρτί με γραμμές, χαρτί με τετραγωνάκια, ημερολόγια ή ακόμα και έγγραφα με φωτογραφίες σε μορφή υδατογραφήματος
 • Σχεδιάστε μια προσαρμοσμένη στα γούστα σας ευχετήρια κάρτα, χρησιμοποιώντας τις φωτογραφίες σας και προσθέστε κείμενο με τον γραφικό σας χαρακτήρα
 • Δώστε ζωή στις φωτογραφίες σας: περιηγηθείτε στο Facebook και εκτυπώστε φωτογραφίες με διαστάσεις 4x6 ιντσών (10x15 εκ.) από τα αγαπημένα σας άλμπουμ
 • Εκτυπώστε το δικό σας χαρτί περιτυλίγματος, όπως το θέλετε. Επιλέξτε μέσα από μια γκάμα όμορφων και χρωματιστών προτύπων
 • Κατάσταση εκτυπωτή
 • Επίπεδα μελανιού
 • Έλεγχος ακροφυσίων
 • Καθαρισμός κεφαλών εκτύπωσης
 • Apple iOS v9.0 ή νεότερη έκδοση
 • Android v4.1.0 ή νεότερη έκδοση

Εκτυπώστε από οποιαδήποτε συσκευή, παντού2

Οι εκτυπωτές Epson έχουν πλέον τη δική τους διεύθυνση email. Απλώς στείλτε με email φωτογραφίες και αρχεία στον εκτυπωτή σας από οποιαδήποτε συσκευή, παντού. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τη διεύθυνση email του εκτυπωτή σας και να ενεργοποιήσετε μια «Λίστα εγκεκριμένων αποστολέων» για να κάνετε την εκτύπωση πιο ασφαλή. Είναι τόσο εύκολο και ασφαλές που θα αλλάξει τον τρόπο που εκτυπώνετε.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ

ΕΧΕΤΕ ΕΓΓΡΑΦΕΙ ΗΔΗ;

ΣΥΝΔΕΣΗ

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

1. Ρυθμίστε τον εκτυπωτή σας για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το Email Print

2. Στείλτε τις φωτογραφίες και τα αρχεία σας ως συνημμένα email στη διεύθυνση email του εκτυπωτή

3. Τα email, οι φωτογραφίες, τα PDF και τα αρχεία Microsoft Office εκτυπώνονται αυτόματα

ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΣΚΕΥΗ

Εάν η συσκευή σας στέλνει email και έχει πρόσβαση στο Internet, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Epson Email Print. Θα δείτε πόσο εύκολο και πρακτικό είναι να στέλνετε αρχεία Microsoft Word, Excel, PowerPoint, PDF, JPG και TIF για εκτύπωση από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.

ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ

Θέλετε να αλλάξετε το email που έχει εκχωρηθεί αυτόματα; Απλώς χρησιμοποιήστε το λογαριασμό Epson Connect που έχετε για να προσαρμόσετε τη διεύθυνση email του εκτυπωτή σας. Πλέον μπορεί να απομνημονευθεί εύκολα από εσάς κι από όποιον άλλο χρησιμοποιεί τον εκτυπωτή από κοινού με εσάς.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕ ΕΥΚΟΛΟ ΤΡΟΠΟ

Χρειάζεται να περιορίσετε τα άτομα που μπορούν να χρησιμοποιούν τον εκτυπωτή σας; Ενεργοποιήστε τη «Λίστα εγκεκριμένων αποστολέων». Μπορείτε, στη συνέχεια, να προσθέσετε το λογαριασμό email που επιτρέπεται να χρησιμοποιεί τον εκτυπωτή σας. Μπορείτε ακόμη να προσθέσετε έναν ολόκληρο τομέα email και να εγκρίνετε γρήγορα όλα τα email μιας εταιρείας.

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΛΕΓΧΟ

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Epson Connect για να δείτε γρήγορα την κατάσταση του εκτυπωτή, να ελέγξετε τα αρχεία καταγραφής εκτυπώσεων ή ακόμη και να διακόψετε τη λειτουργία του Email Print. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τις επιλογές εκτύπωσης και τις ειδοποιήσεις που έχουν οριστεί. Πλέον, έχετε τον έλεγχο όπου κι αν βρίσκεστε.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Email και συνημμένα Υποστήριξη μεγέθους χαρτιού Ρυθμίσεις κατόχου και ασφάλεια
 • Εκτυπώνει email και συνημμένα αρχεία
 • Υποστηρίζονται αρχεία Microsoft® Word®, Excel®, PowerPoint®, PDF, JPG, GIF, TIF, BMP και PNG
 • Μέγιστος αριθμός συνημμένων: 10
 • Μέγιστο συνολικό μέγεθος αρχείων: 20 MB
 • Οι εργασίες εκτύπωσης διατηρούνται για 72 ώρες εάν ο εκτυπωτής είναι μη διαθέσιμος
 • Φωτογραφικό χαρτί: A4, A5, A6, B5, 16:9, 4" x 6", 5" x 7" και 8" x 10"
 • Απλό χαρτί: A4, A5, A6, B5, 16:9, letter (8,5" x 11"), legal (8,5" x 14"), ledger (11" x 17")
 • Εύκολη αλλαγή της διεύθυνσης email του εκτυπωτή
 • Ενεργοποίηση της «Λίστας εγκεκριμένων αποστολέων» για καθορισμό των email και των τομέων που επιτρέπεται να στέλνουν εργασίες εκτύπωσης στον εκτυπωτή
 • Επιλογή αντίστροφης σειράς
 • Διακοπή/συνέχιση της υπηρεσίας Email Print
 • Αλλαγή των ειδοποιήσεων email κατόχου και αποστολέα

Επιτραπέζια εκτύπωση από παντού

Εγκαταστήστε το Remote Print για να βελτιώσετε την ισχύ και την αποτελεσματικότητα του επιτραπέζιου ή φορητού υπολογιστή σας. Είναι τόσο απλό να στείλετε το αρχείο σας σε έναν εκτυπωτή Epson σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, σαν να κάνετε κλικ στην επιλογή «Αρχείο > Εκτύπωση»2. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για θέματα μορφοποίησης ή γραμματοσειρών. Το καλύτερο είναι ότι μπορείτε να ελέγξετε τις προηγμένες επιλογές εκτύπωσης.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

1. Εγκαταστήστε το Remote Print και εισαγάγετε τη διεύθυνση email ενός εκτυπωτή

2. Επιλέξτε «Αρχείο > Εκτύπωση» από οποιαδήποτε εφαρμογή και, στη συνέχεια, επιλέξτε «Remote Print»

3. Το αρχείο σας αποστέλλεται στον απομακρυσμένο εκτυπωτή με σωστή μορφοποίηση

ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ

Για να εκτυπώσετε σε έναν μακρινό εκτυπωτή είναι πλέον τόσο εύκολο, όσο να επιλέξετε «Αρχείο > Εκτύπωση». Το Remote Print είναι πιο ισχυρό από την αποστολή φαξ επειδή μπορείτε να εκτυπώσετε έγχρωμα χωρίς να πρέπει να σηκωθείτε από το γραφείο σας. Είναι επίσης ταχύτερο από το email, καθώς δεν χρειάζεται να αποθηκεύσετε το αρχείο ως συνημμένο πρώτα. Χρησιμοποιήστε το Remote Print για να διευρύνετε τον ορίζοντα εκτύπωσής σας.

ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ, ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ

Το Remote Print είναι ισχυρό και με έναν άλλο τρόπο: λειτουργεί με κάθε λογισμικό Windows και Mac που διαθέτει λειτουργία εκτύπωσης. Εάν έχετε εξειδικευμένο λογισμικό, το οποίο δεν διαθέτει ο παραλήπτης σας, απλώς στείλτε το αρχείο στον εκτυπωτή Epson που διαθέτει χωρίς να πρέπει να το μετατρέψετε σε PDF. Η μορφοποίηση και όλες οι γραμματοσειρές σας θα εκτυπωθούν τέλεια.

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ

Το Remote Print σάς επιτρέπει να ελέγχετε πώς θα εκτυπωθεί το αρχείο σας σε μια απομακρυσμένη θέση. Ορίστε τις επιλογές αριθμού αντιγράφων, εύρους σελίδων, αντίστροφης σειράς και συρραφής. Ακόμη, έχετε πρόσβαση στα χαρακτηριστικά εκτύπωσης του συγκεκριμένου λογισμικού, ώστε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Χαρακτηριστικά εκτύπωσης Ρυθμίσεις κατόχου και ασφάλεια Υποστήριξη λειτουργικών συστημάτων
 • Εγκαθιστά έναν νέο εκτυπωτή με όνομα «EPSON Remote Print» ο οποίος μπορεί να επιλεγεί από το μενού «Αρχείο > Εκτύπωση»
 • Υποστηρίζει κάθε εφαρμογή Windows με λειτουργία εκτύπωσης καθώς και τις επιλογές εκτύπωσης της συγκεκριμένης εφαρμογής
 • Μέγιστο συνολικό μέγεθος αρχείων: 20 MB
 • Εκτυπώστε συνημμένα email και τοπικά αποθηκευμένα αρχεία
 • Οι εργασίες εκτύπωσης διατηρούνται για 72 ώρες εάν ο εκτυπωτής είναι μη διαθέσιμος
 • Δυνατότητα ενεργοποίησης / απενεργοποίησης του Remote Print
 • Ορίστε ένα αλφαριθμητικό «Κλειδί πρόσβασης» για να ελέγχετε ποιοι μπορούν να εκτυπώνουν στον εκτυπωτή
 • Ελέγξτε το αρχείο καταγραφής εργασιών του Remote Print
 • Windows XP(SP3), Vista(SP2), 7(SP1) and 82

Epson Scan-to-Cloud

Ο εκτυπωτής Epson πλέον διαθέτει άμεση σύνδεση με το cloud. Με απευθείας σύνδεση στο Internet, μπορείτε να σαρώσετε έγγραφα ή φωτογραφίες με λίγες μόνο εντολές στον πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή. Στη συνέχεια μοιραστείτε το σαρωμένο αρχείο με προκαθορισμένες διευθύνσεις email ή λογαριασμούς online αποθήκευσης στο cloud χωρίς να χρειάζεστε έναν συνδεδεμένο εκτυπωτή.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ SCAN-TO-CLOUD

ΕΓΓΡΑΦΗ

ΕΧΕΤΕ ΕΓΓΡΑΦΕΙ ΗΔΗ;

ΣΥΝΔΕΣΗ

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

1. Επιλέξτε το Scan-to-Cloud από τον πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή

2. Σαρώστε το έγγραφό σας

3. Στείλτε με email το αρχείο σας ή αποθηκεύστε το σε μια υπηρεσία online αποθήκευσης, όπως το EverNote

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ

Μπορείτε να σαρώσετε παλιές οικογενειακές φωτογραφίες και έγγραφα του σπιτιού σε υπηρεσίες στο cloud για την ασφαλή διατήρησή τους, ή να τις στείλετε απευθείας σε φίλους και στην οικογένειά σας.

ΑΡΧΕΙΟ

Χρησιμοποιήστε έναν εκτυπωτή Epson για να σαρώσετε το αρχείο σας και να το ανεβάσετε στο λογαριασμό online αποθήκευσης ή cloud που έχετε.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Υποστηριζόμενες δυνατότητες Εγκατάσταση
 • Σαρώστε, επισυνάψτε και στείλτε ένα αρχείο σε μια διεύθυνση email
 • Σαρώστε και ανεβάστε ένα αρχείο σε μια υπηρεσία αποθήκευσης στο cloud (Box, Dropbox, EverNote και Google Drive)
 • Καθορίστε το φάκελο προορισμού του λογαριασμού αποθήκευσης στο cloud
 • Απαιτείται λογαριασμός Epson Connect
 • Απαιτείται πρόσβαση σε έναν ενεργό λογαριασμό Box, Dropbox, EverNote ή Google Drive

Compatible Services

Εκτός από τις υπηρεσίες εκτύπωσης Epson Connect, ο τελικός χρήστης έχει στη διάθεσή του και μια σειρά από άλλες λύσεις εκτύπωσης, συμβατές με τους εκτυπωτές Epson και άλλες έξυπνες συσκευές. Παρακάτω θα βρείτε μια σύντομη περιγραφή για τις λύσεις αυτές.

ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΑΠΟ ANDROID ΜΕ ΤΟ EPSON PRINT ENABLER

Με ενσωματωμένη τη δυνατότητα εκτύπωσης στην έκδοση Android 4.4 και τις νεότερες, δεν χρειάζεστε πια ξεχωριστή εφαρμογή για τις εκτυπώσεις σας. Μετά τη λήψη του δωρεάν Epson Print Enabler, εντοπίστε την επιλογή Print (Εκτύπωση) στο εικονίδιο του μενού υποστηριζόμενων εφαρμογών. Καθώς η δυνατότητα ενσωματώνεται στον Chrome, στη συλλογή φωτογραφιών και στο Gmail, μπορείτε εύκολα να εκτυπώνετε ιστοσελίδες, φωτογραφίες και email. Μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση σε εκτύπωση μέσω Android, τόσο από το Drive όσο και από το Quickoffice, ώστε να εκτυπώνετε εύκολα τα έγγραφά σας.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

1. Πραγματοποιήστε λήψη του λογισμικού Epson Print Enabler από το Google Play Store.

2. Επιλέξτε την αναπτυσσόμενη λίστα επιλογών και στη συνέχεια εκτυπώστε

3. Επιλέξτε έναν κοντινό εκτυπωτή

4. Επιλέξτε τις ιδιότητες εκτύπωσης και στη συνέχεια επιλέξτε εκτύπωση

5. Η εργασία σας εκτυπώνεται στον εκτυπωτή που επιλέξατε

ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ

Οι περισσότεροι εκτυπωτές inkjet (και ορισμένοι λέιζερ) Epson Wi-Fi που κυκλοφορούν από το 2008 θα είναι συμβατοί με το Epson Print Enabler. Δείτε παρακάτω τη λίστα των συμβατών προϊόντων.

ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ

Συνεχίστε να εκτυπώνετε ακόμη κι αφού μεταβείτε από τη χρήση του επιτραπέζιου/φορητού υπολογιστή στη χρήση έξυπνης συσκευής.

Google Cloud Print™

Οι εκτυπωτές Epson είναι συμβατοί με το Google Cloud Print™, έτσι ώστε να μπορείτε να εκτυπώνετε εν κινήσει από το smartphone ή τον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας εφαρμογές συμβατές με το Google Cloud Print.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

 • A Υπολογιστής με πρόγραμμα περιήγησης Chrome που χρησιμοποιεί ενσύρματο εκτυπωτή ή εκτυπωτή με δυνατότητα Wi-Fi
 • B Εκτυπωτής με δυνατότητα χρήσης cloud
 • C Διακομιστής εκτύπωσης με εκτυπωτή δικτύου
 • Google Cloud Print

ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ

Εκτυπώστε σε οποιονδήποτε εκτυπωτή συμβατό με το Google Cloud Print που διαθέτει οποιαδήποτε συσκευή συνδεδεμένη στο web. Τώρα μπορείτε να εκτυπώσετε ένα άρθρο που διαβάζετε στο κινητό σας, ώστε να είναι έτοιμο όταν φτάσετε στο γραφείο.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΚΤΥΠΩΤΗ ΣΑΣ

Μοιραστείτε την πρόσβαση με όποιον χρήστη επιλέξετε με ένα μόνο κλικ, απευθείας από το λογαριασμό σας στο Google. Έτσι οι φίλοι και η οικογένειά σας μπορούν εύκολα να εκτυπώσουν κάτι όταν σας επισκέπτονται.

ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ

Εκτυπώστε στο Google Drive και έχετε τα έγγραφά μαζί σας, όπου κι αν χρειαστεί να πάτε.

ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΜΕΣΩ KINDLE FIRE™

Εκτυπώστε ασύρματα, έγγραφα, φωτογραφίες, email, εκδηλώσεις και επαφές από το Kindle Fire HDX, και επιλεγμένα tablet HD, ώστε να διεκπεραιώνετε την εργασία σας είτε βρίσκεστε στο σπίτι είτε στο γραφείο. Το Kindle Fire θα εντοπίσει αυτόματα τους πλησιέστερους εκτυπωτές, διευκολύνοντας και απλοποιώντας τη διαδικασία εκτύπωσης.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

1. Πραγματοποιήστε λήψη του πρόσθετου Epson Print από το Amazon Appstore

2. Πατήστε στο εικονίδιο εκτύπωσης

3. Επιλέξτε έναν κοντινό εκτυπωτή

4. Πάρτε το εκτυπωμένο αντίγραφό σας

ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΜΕΣΩ MICROSOFT OFFICE®

Το Kindle Fire διαθέτει προεγκατεστημένο το OfficeSuite, ώστε να ανοίγετε και να εκτυπώνετε αρχεία Microsoft Word, Excel®, και PowerPoint®, όταν βρίσκεστε μακριά από το γραφείο σας.

ΜΗ ΧΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ

Η δυνατότητα εκτύπωσης είναι ενσωματωμένη στις εφαρμογές Email, Calendar και Contacts των πιο πρόσφατων tablet Kindle Fire.

PHOTO FINISH

Είτε χρειάζεστε μια φωτογραφία για το γραφείο σας είτε για ένα κάδρο στον τοίχο σας, τα ολοκαίνουργια Kindle Fire υποστηρίζουν την εκτύπωση μέσω της εφαρμογής Photos.

Mopria

Η Mopria Alliance είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός αποτελούμενος από μέλη, τα οποία είναι κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας διεθνώς με κοινό στόχο την παροχή απλών λύσεων ασύρματης εκτύπωσης από smartphone, tablet και άλλες κινητές συσκευές.

MOPRIA: ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Για χρήστες κινητών συσκευών

Έξυπνη και εύκολη εκτύπωση

Για να απολαμβάνουν οι χρήστες κινητών συσκευών την ίδια εμπειρία απλής εκτύπωσης σε οποιαδήποτε κινητή συσκευή ή λειτουργικό σύστημα, το πρώτο βήμα είναι ένα πρότυπο που να μπορεί να λειτουργεί με όλες τις μάρκες εκτυπωτών.

Για σχεδιαστές εφαρμογών

Εξοικονομήστε χρόνο και χρήματα

Οι σχεδιαστές δεν χρειάζεστε πια να υποστηρίζουν πολλαπλά πρότυπα από διαφορετικούς κατασκευαστές εκτυπωτών. Αντίθετα, μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα ενιαίο πρότυπο Mopria που υποστηρίζει εκτυπωτές κάθε εταιρείας.

Για τον κλάδο

Ανανέωση του ενδιαφέροντος για καινοτομία

Με τη δημιουργία ενός ενιαίου προτύπου, οι κατασκευαστές εκτυπωτών και συσκευών μπορούν να επικεντρωθούν σε νέα χαρακτηριστικά και υπηρεσίες, ώστε να αναζωογονήσουν ολόκληρη την αγορά προς όφελος όλων των καταναλωτών.

Η ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

Οι παραγγελίες smartphone παγκοσμίως θα φτάσουν τα 1,6 δισεκατομμύρια τεμάχια έως το 20173 και έως το 2015, οι πωλήσεις των tablet θα ξεπεράσουν αυτές των φορητών και επιτραπέζιων υπολογιστών4. Εκτιμάται επίσης ότι έως το 2020 50 δισεκατομμύρια συσκευές5 θα έχουν συνδεθεί στο Internet.

ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΝΟΥΝ

Ένα ενιαίο πρότυπο Mopria θα βοηθούσε στην εξάλειψη των εμποδίων που τίθενται στην εκτύπωση από κινητές συσκευές, ενθαρρύνοντας τους χρήστες να εκτυπώνουν από τις συσκευές τους ακόμα περισσότερο.

Epson Print and Scan

Το Epson Print and Scan εξασφαλίζει άριστη εμπειρία εκτύπωσης και σάρωσης από την αρχική οθόνη των Windows 8, για τους εκτυπωτές σας Epson «όλα σε ένα» που είναι συνδεδεμένοι σε Wi-Fi, ώστε να διεκπεραιώνετε τις εργασίες σας! Η εφαρμογή Epson Print and Scan σάς παρέχει απλές βασικές επιλογές χειρισμού, βελτιωμένες για λειτουργία αφής, ώστε να συμπληρώνουν τη δημιουργικότητά σας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ

 • Περιβάλλον εργασίας βελτιωμένο για λειτουργία αφής
 • Επιλογή συσκευής
 • Προεπισκόπηση εγγράφων
 • Μέγεθος χαρτιού
 • Τύπος χαρτιού
 • Λειτουργία έγχρωμης εκτύπωσης

ΣΑΡΩΣΗ

 • Περιβάλλον εργασίας βελτιωμένο για λειτουργία αφής
 • Επιλογή συσκευής
 • Προεπισκόπηση εγγράφων
 • Προκαθορισμένα μεγέθη σάρωσης
 • Ανάλυση
 • Λειτουργία έγχρωμης σάρωσης

Apple® Airprint™

Εκτυπώστε απευθείας από iPad®, iPhone® ή iPod Touch®. Δεν χρειάζεται λήψη λογισμικού, εγκατάσταση προγραμμάτων οδήγησης ή σύνδεση καλωδίων. Με λίγες μόνο κινήσεις από προγράμματα όπως Mail, Photos, Safari ή iBooks, μπορείτε να στείλετε το περιεχόμενο της οθόνης σε έναν εκτυπωτή Epson.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

1. Πατήστε στο εικονίδιο ενέργειας

2. Εκτυπώστε σε έναν κοντινό εκτυπωτή

3. Πάρτε το εκτυπωμένο αντίγραφό σας

ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΑΠΟ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Μπορείτε να εκτυπώσετε από πολλές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε καθημερινά. Η λειτουργία εκτύπωσης απέχει λίγες μόνο κινήσεις. Εκτυπώστε τα email, τις φωτογραφίες, τους χάρτες, τα έγγραφα, τα υπολογιστικά φύλλα και τις παρουσιάσεις σας σε έναν κοντινό εκτυπωτή Epson μέσω δικτύου Wi-Fi. Είναι τόσο απλό.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ

Χρησιμοποιήστε το κουμπί «Ενέργεια» ή «Εργαλεία» για να βρείτε τη λειτουργία εκτύπωσης. Στη συνέχεια βρείτε τον εκτυπωτή Epson στο δίκτυο Wi-Fi και εκτυπώστε. Το AirPrint αναλαμβάνει την εκτύπωση στο παρασκήνιο. Είναι ενσωματωμένο στο iOS, επομένως δεν χρειάζεται λογισμικό εκτυπωτή ούτε καλώδια για τη σύνδεση.

ΣΥΜΒΑΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Expression Home XP-202 / XP-205 WorkForce WF-5110 WorkForce Pro WF-4630
Expression Home XP-302 / XP-305 WorkForce WF-5190 WorkForce Pro WF-4640
Expression Home XP-312 / XP-315 WorkForce WF-5620 WorkForce Pro WF-7110
Expression Home XP-402 / XP-405 WorkForce WF-5690 WorkForce Pro WF-7610
Expression Home XP-412 / XP-415 WorkForce WF-7515 WorkForce Pro WF-7620
Expression Premium XP-600 / XP-605 WorkForce WF-7525 WorkForce Pro WF-8010DW
Expression Premium XP-610 / XP-615 WorkForce Pro WF-3620 WorkForce Pro WF-8510DWF
Expression Premium XP-800 WorkForce Pro WF-3640 WorkForce Pro WF-8090DW
Expression Premium XP-810 WorkForce Pro WP-4015 WorkForce Pro WF-8590DWF
Expression Photo XP-850 WorkForce Pro WP-4025 WorkForce Pro WF-M5190DW
Expression Photo XP-950 WorkForce Pro WP-4095 WorkForce Pro WF-M5690DWF
WorkForce WF-2530 WorkForce Pro WP-4525 WorkForce Pro WF-R5190DTW
WorkForce WF-2540 WorkForce Pro WP-4535 WorkForce Pro WF-R5690DTWF
WorkForce WF-3520 WorkForce Pro WP-4545 WorkForce Pro WF-R8590DTWF
WorkForce WF-3540 WorkForce Pro WP-4595  

Συνιστώμενο

Συμβατό

Epson
iPrint
Icon: Info
Remote
Print
Icon: Info
Scan-to
-Cloud
Icon: Info
Creative
Print
Icon: Info
AirPrint Icon: Info
Google
Cloud Print
Icon: Info
Email Print for Enterprise Icon: Info
 
Apple iOS
Apple iPad, iPhone, iPod touch
Android
Τηλέφωνα και υπολογιστές tablet *8
Blackberry
Τηλέφωνα και υπολογιστές tablet
Windows Mobile
Τηλέφωνα και υπολογιστές tablet
Άλλες φορητές συσκευές
Ασύρματοι φορητοί υπολογιστές,

Expression Home

Συνιστώμενο

Συμβατό

Epson
iPrint
Icon: Info
Remote
Print
Icon: Info
Scan-to
-Cloud
Icon: Info
Creative
Print
Icon: Info
AirPrint Icon: Info
Google
Cloud Print
Icon: Info
Email Print for Enterprise Icon: Info
 
Expression Home XP-202
Expression Home XP-203
Expression Home XP-205
Expression Home XP-207
Expression Home XP-212
Expression Home XP-215
Expression Home XP-217
Expression Home XP-225
Expression Home XP-235
Expression Home XP-245
Expression Home XP-302
Expression Home XP-303
Expression Home XP-305
Expression Home XP-306
Expression Home XP-312
Expression Home XP-313
Expression Home XP-315
Expression Home XP-322
Expression Home XP-325
Expression Home XP-332
Expression Home XP-335
Expression Home XP-342
Expression Home XP-402
Expression Home XP-403
Expression Home XP-405
Expression Home XP-406
Expression Home XP-412
Expression Home XP-413
Expression Home XP-415
Expression Home XP-422
Expression Home XP-425
Expression Home XP-432
Expression Home XP-435

Expression Premium

Συνιστώμενο

Συμβατό

Epson
iPrint
Icon: Info
Remote
Print
Icon: Info
Scan-to
-Cloud
Icon: Info
Creative
Print
Icon: Info
AirPrint Icon: Info
Google
Cloud Print
Icon: Info
Email Print for Enterprise Icon: Info
 
Expression Premium XP-510
Expression Premium XP-520
Expression Premium XP-530
Expression Premium XP-610
Expression Premium XP-615
Expression Premium XP-620
Expression Premium XP-625
Expression Premium XP-630
Expression Premium XP-635
Expression Premium XP-700
Expression Premium XP-710
Expression Premium XP-720
Expression Premium XP-800
Expression Premium XP-810
Expression Premium XP-820
Expression Premium XP-830

WorkForce

Συνιστώμενο

Συμβατό

Epson
iPrint
Icon: Info
Remote
Print
Icon: Info
Scan-to
-Cloud
Icon: Info
Creative
Print
Icon: Info
AirPrint Icon: Info
Google
Cloud Print
Icon: Info
Email Print for Enterprise Icon: Info
 
WorkForce WF-100W
WorkForce WF-2510WF
WorkForce WF-2520NF
WorkForce WF-2530WF
WorkForce WF-2540WF
WorkForce WF-2750DWF
WorkForce WF-3010DW
WorkForce WF-3520DWF
WorkForce WF-3530DTWF
WorkForce WF-3540DTWF
WorkForce WF-3620DWF
WorkForce WF-3640DTWF
WorkForce WF-7110DTW
WorkForce WF-7515
WorkForce WF-7525
WorkForce WF-7610DWF
WorkForce WF-7620DTWF

Workforce Pro

Συνιστώμενο

Συμβατό

Epson
iPrint
Icon: Info
Remote
Print
Icon: Info
Scan-to
-Cloud
Icon: Info
Creative
Print
Icon: Info
AirPrint Icon: Info
Google
Cloud Print
Icon: Info
Email Print for Enterprise Icon: Info
 
Workforce Pro WF-5620DWF
WorkForce Pro WF-5110DW
WorkForce Pro WF-4630DWF
WorkForce Pro WF-4640DTWF
WorkForce Pro WF-R5690DTWF
WorkForce Pro WF-5690DWF
WorkForce Pro WF-5190DW
WorkForce Pro WF-R5190DTW
WorkForce Pro WP-4015DN
WorkForce Pro WP-4095DN
WorkForce Pro WP-4515DN
WorkForce Pro WP-4525DNF
WorkForce Pro WP-4595DNF
WorkForce Pro WP-4025DW
WorkForce Pro WP-4535DWF
WorkForce Pro WP-4545DTWF
WorkForce Pro WP-M4015
WorkForce Pro WP-M4525DNF
WorkForce Pro WP-M4595DNF
WorkForce WF-8010 DW
WorkForce WF-8510 DWF
WorkForce WF-R8590 DTWF
WorkForce WF-8590 DTWF
WorkForce Pro WF-R8590 D3TWFC
WorkForce Pro WF-8590 D3TWFC
WorkForce Pro WF-8090 D3TWC

WorkForce Laser Printers

Συνιστώμενο

Συμβατό

Epson
iPrint
Icon: Info
Remote
Print
Icon: Info
Scan-to
-Cloud
Icon: Info
Creative
Print
Icon: Info
AirPrint Icon: Info
Google
Cloud Print
Icon: Info
Email Print for Enterprise Icon: Info
 
WorkForce AL-C500
WorkForce AL-C500DN
WorkForce AL-C500DTN
WorkForce AL-C500DHN
WorkForce AL-C500DXN
WorkForce AL-M200DN
WorkForce AL-M200DW
WorkForce AL-MX200DNF
WorkForce AL-MX200DWF
WorkForce AL-M300D
WorkForce AL-M300DT
WorkForce AL-M300DN
WorkForce AL-M300DTN
WorkForce AL-MX300DN
WorkForce AL-MX300DNF
WorkForce AL-MX300DTN
WorkForce AL-MX300DTNF
WorkForce AL-M400DN
WorkForce AL-M400DTN
WorkForce AL-C9300
WorkForce AL-M7000N
 1. Η λειτουργία θα εμφανιστεί στο iPrint και θα λειτουργεί μόνο με επιλεγμένα μοντέλα εκτυπωτών του 2013.
 2. Απαιτείται σύνδεση Internet στον εκτυπωτή καθώς και συσκευή με δυνατότητα Internet ή/και email.
 3. "Worldwide Smartphone 2013-2017 Forecast Update" IDC, June 2013
 4. "Worldwide and U.S. Media Tablet 2013-2017 Forecast" IDC, May 2013
 5. Statistics from Cisco Internet of Thigs (IoE) Connections Counter, July 2013
 6. Απαιτείται εγκατάσταση μίας άδειας χρήσης Microsoft Office 2010 ή 2013 στο διακομιστή – δεν παρέχεται από την Epson.
 7. 3ης γενιάς ή νεότερο
 8. Android 4.1.0 ή νεότερο

ΚΛΕΙΣΙΜΟ

 

ΚΛΕΙΣΙΜΟ

 

ΚΛΕΙΣΙΜΟ

 

ΚΛΕΙΣΙΜΟ

 

ΚΛΕΙΣΙΜΟ

 
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΗ 60 ΗΜΕΡΩΝ

Παρακαλούμε, εισάγετε μερικές λεπτομέρειες για να κατεβάσετε την ΔΩΡΕΑΝ 60 ημέρες δοκιμαστική έκδοση του E-mail Εκτύπωση Enterprise.

Τα στοιχεία σας