ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ

Σειρά βιντεοπροβολέων εγκατάστασης Epson

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα

Ορίζοντας το μέλλον της τεχνολογίας των βιντεοπροβολέων

Επιτυχία στο συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο της οπτικής επικοινωνίας σημαίνει προβολή πιο φωτεινών, πιο έντονων και πιο δημιουργικών εικόνων στους μεγαλύτερους και πιο απαιτητικούς χώρους. Γι' αυτό το λόγο εργαζόμαστε τόσο σκληρά και αναπτύσσουμε πρωτοποριακούς, ευέλικτους βιντεοπροβολείς που ωθούν την παρουσίαση και την οπτική απεικόνιση σε άλλο επίπεδο.

Η δέσμευσή μας ως προς την ποιότητα των προϊόντων, την τεχνολογία, τις σχέσεις και την εξυπηρέτηση, καθώς και την υποστήριξη είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε ηγετική θέση στην αγορά των βιντεοπροβολέων για πάνω από 14 χρόνια1.

No.1 Epson World Leader in Projectors
3LCD
True Colours

Υπερβαίνοντας τις απαιτήσεις του κοινού

Το σύγχρονο κοινό έχει υψηλές απαιτήσεις, γι' αυτό αναπτύξτε τη δημιουργικότητά σας σε μεγάλες εκδηλώσεις και σημεία ενδιαφέροντος με χαρακτηριστικά, όπως η κατακόρυφη διάταξη προβολής και οι διαιρούμενες οθόνες, η εγκατάσταση 360 μοιρών και η βιντεοπροβολή σε πατώματα, οροφές, γωνίες και καμπύλες επιφάνειες. Από την εκπαίδευση και τις γκαλερί τέχνης μέχρι την ψηφιακή σήμανση και τις εταιρικές εκδηλώσεις, από τα σύνολα βιντεοπροβολέων εσωτερικά μέχρι την αγορά ενοικίασης προβολέων, οι βιντεοπροβολείς της Epson είναι η έξυπνη και αποτελεσματική λύση.

Ολοκληρωμένη υποστήριξη επιχειρήσεων

Η σιγουριά των πελατών είναι βασικός στόχος μας, συνεπώς πέρα από τη σχεδίαση ανθεκτικών προϊόντων που διαρκούν, σας προσφέρουμε μια σειρά υπηρεσιών και επιλογών υποστήριξης που καλύπτουν τους βιντεοπροβολείς σας, όσο εσείς συγκεντρώνεστε στο να είστε δημιουργικοί για τους πελάτες και το κοινό σας. Από το στάδιο των συμβουλών πριν από την πώληση μέχρι τη συνεχή βοήθεια και την πρόσβαση σε εξειδικευμένη γνώση, οι τυπικές εγγυήσεις μας και οι CoverPlus 365 σάς προσφέρουν συνεχή υποστήριξη μεγάλης κλίμακας που αποδίδει.

Η ποιότητα είναι στο DNA μας

Η πάγια δέσμευσή μας για ποιότητα κατασκευής και λεπτομερέστατη σχεδίαση βελτιώνουν τις παρουσιάσεις σας. Είτε επιλέξετε τα αναγνωρισμένα μοντέλα μας που βασίζονται σε λάμπα, είτε τους τελευταίους βιντεοπροβολείς laser, μπορείτε να βασίζεστε σε ένα επίπεδο ποιότητας, που ξεχωρίζει σταθερά από των ανταγωνιστών μας.

Καλύτερος εξ ορισμού

Δείξτε στο κοινό σας το μέλλον της βιντεοπροβολής με την τεχνολογία βελτίωσης 4K5. Αυτή η τεχνολογία σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε περιεχόμενο 4K ή να βελτιώνετε ψηφιακά την εικόνα Full HD 1080p, μετατοπίζοντας τα pixel διαγωνίως κατά 0,5 pixel, ώστε να διπλασιάζεται αποτελεσματικά η ανάλυση. Με τον τρόπο αυτό, οι θεατές απολαμβάνουν την εμπειρία 4K, με βελτιωμένη υφή, εξαιρετική ευκρίνεια, καθαρότητα και λεπτομέρεια.

3LCD σημαίνει πιο φωτεινά και έντονα χρώματα

Οι σταθεροί οπτικοί μηχανισμοί τριών chip δημιουργούν ζωντανές και ρεαλιστικές εικόνες και βελτιστοποιούν την ισορροπία λευκού και την αντιστοίχιση μαύρου χρώματος για ομαλή ανάμειξη. Εξίσου υψηλή λευκή και έγχρωμη εικόνα σημαίνει ότι οι εικόνες εκτός από εξαιρετικά σταθερές, είναι επίσης τρεις φορές φωτεινότερες από των βιντεοπροβολέων DLP μονού chip2, χωρίς το φαινόμενο του ουράνιου τόξου.

Σταθερή απόδοση

Προσαρμόστε τα επίπεδα φωτεινότητας στην κατάστασή σας με ακριβέστερη ρύθμιση σε προσαυξήσεις του 1% και διατηρήστε συγκεκριμένα επίπεδα για μεγάλα χρονικά διαστήματα με σταθερή κατάσταση φωτεινότητας5. Αυτό είναι χρήσιμο σε μέρη όπως οι γκαλερί τέχνης όπου οι σταθερές, ακριβείς προβολές αντανακλούν το όραμα του καλλιτέχνη.

Consistent performance
Wider colour gamut

Ευρύτερη γκάμα χρωμάτων

Επιτύχετε έως τρεις φορές μεγαλύτερη γκάμα χρωμάτων από τους βιντεοπροβολείς DLP μονού chip με τους πίνακες HTPS της Epson. Αυτή η βασική τεχνολογία παράγει πιο ζωντανά χρώματα με αναπαραγωγή χρωμάτων με μεγαλύτερη ακρίβεια. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε την απόχρωση, τον κορεσμό και τη φωτεινότητα για κάθε χρώμα στα μοντέλα χρωμάτων RGB και CMY.

Επαναστατική τεχνολογία βιντεοπροβολέα

Οι τεχνολογικές καινοτομίες μας σας δίνουν τη δυνατότητα να προβάλλετε εικόνες που είναι ανώτερες από των ανταγωνιστών μας και οι τελευταίοι μας βιντεοπροβολείς laser αποτελούν άλλο ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός όσον αφορά τη φωτεινότητα, την ευελιξία και την αξιοπιστία. Όποιες και αν είναι οι ανάγκες σας και ο προϋπολογισμός σας, έχετε τη δημιουργική ελευθερία να ψυχαγωγείτε και να εμπνέετε.

Breakthrough projector technology

ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ 360 ΜΟΙΡΕΣ

Βελτιώστε τις δυνατότητες παρουσίασης με εγκατάσταση 360 μοιρών και προβάλετε από οποιαδήποτε γωνία χωρίς απώλειες φωτεινότητας ή ποιότητας εικόνας. Η δυνατότητα εγκατάστασης του βιντεοπροβολέα σας σχεδόν παντού και με οποιονδήποτε προσανατολισμό βάζει στο παιχνίδι τα πατώματα και τις οροφές, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε εικόνες σε αναπάντεχα σημεία που θα τραβήξουν πραγματικά την προσοχή.

ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΚΑΜΕΡΑ

Διατηρήστε τις εικόνες σταθερές και τη συντήρηση στο ελάχιστο με την πρωτοποριακή ενσωματωμένη κάμερα στους βιντεοπροβολείς laser. Η κάμερα εντοπίζει οθόνες που έχουν γίνει ανομοιόμορφες και έχουν αποχρωματιστεί με την πάροδο του χρόνου ή μικρές ασυνέπειες μεταξύ πολλών βιντεοπροβολέων και, στη συνέχεια, κάνει τις απαραίτητες ρυθμίσεις, ώστε να διασφαλίζονται ομαλές, ακριβείς και ομοιόμορφες προβολές.

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΘΟΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

Η πανοραμική προβολή και η προβολή σε κατακόρυφη διάταξη είναι ιδανικές για επιδείξεις μόδας και κυκλοφορίες προϊόντων. Δημιουργήστε εικόνες από πολλούς βιντεοπροβολείς χωρίς κόπο σε μία γιγαντιαία οθόνη ή χρησιμοποιήστε την κατακόρυφη διάταξη για να αξιοποιήσετε όλες τις δυνατότητες στην ψηφιακή σήμανση και τις βιτρίνες. Η ανάμειξη ακμών και η αλλαγή κλίμακας κάνουν απόλυτα ομοιόμορφες όλες τις εικόνες από άποψη φωτεινότητας και χρώματος, χωρίς ορατές συνενώσεις.

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ

Μια ευρεία γκάμα δυνατοτήτων σύνδεσης με συσκευές, μέσα αποθήκευσης και δίκτυα κάνει πανεύκολη τη ρύθμιση και την ενσωμάτωση. Στις δυνατότητες αυτές περιλαμβάνεται η ασύρματη δικτύωση και το HDBaseT για έλεγχο ήχου και βίντεο Full HD από απόσταση έως 100 μ. με καλώδιο κατηγορίας 5e, ιδανικό για μεγάλους χώρους.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΣΑΣ

Σχεδιάζουμε τα πάντα για να κάνουμε την παρουσίαση όσο το δυνατό πιο ομαλή, με δυνατότητα μνήμης φακού που αποθηκεύει έως 10 ρυθμίσεις, μεταξύ των οποίων τη θέση μετατόπισης φακού, την εστίαση και τα μεγέθη προβολής. Με τον τρόπο αυτό είναι εύκολη η ρύθμιση του βιντεοπροβολέα ώστε να ταιριάζει με το λόγο διάστασης του περιεχομένου σας.

ΑΠΛΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Χρησιμοποιήστε δυνατότητες, όπως το Epson EasyMP, για να παρακολουθείτε και να ελέγχετε βιντεοπροβολείς, με έλεγχο συνόλου μέσω δικτύου ή προγράμματος περιήγησης στο web για να παρακολουθείτε έως 1.000 βιντεοπροβολείς. Τα τελευταία μοντέλα διαθέτουν μια νέα λειτουργία πίνακα ελέγχου OSD που προβάλλει μια αναπαράσταση των συνθηκών του φακού σε έξυπνη συσκευή.

Φακοί που συμβαδίζουν με το όραμά σας

Επιλέξτε τον ιδανικό φακό για το περιβάλλον παρουσίασής σας από μια ευρεία γκάμα εύκολα εναλλάξιμων, μηχανοκίνητων επιλογών που διατίθενται για πολλά μοντέλα. Χάρη στις επιλογές αυτές μεγιστοποιείται η ποιότητα και η ευελιξία και γίνεται ευκολότερη η χρήση μιας υπάρχουσας βάσης οροφής ή τοίχου. Ο εξαιρετικά μικρής απόστασης και μηδενικής μετατόπισης φακός μπορεί να εμφανίσει μια οθόνη 200 ιντσών από απόσταση μόνο 1,5 μ., γεγονός που τον καθιστά ιδανικό για μικρούς χώρους.

ΑΓΟΡΑ ΦΑΚΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ
Lenses

Βιντεοπροβολείς laser Epson

Απογειώστε την οπτική δημιουργικότητά σας με τους συναρπαστικούς βιντεοπροβολείς εγκατάστασης laser. Απολαύστε την πρωτοφανή δύναμη απεικόνισης και τις τελευταίες αποκλειστικές τεχνολογίες της Epson και εντυπωσιάστε το κοινό σας με το μέλλον της παρουσίασης μεγάλης κλίμακας.

Αλλάξτε ριζικά τον τρόπο με τον οποίο βλέπει το κοινό σας τις εταιρικές παρουσιάσεις και τις παρουσιάσεις στην ανώτερη εκπαίδευση, σε τουριστικά σημεία, μουσεία και γκαλερί, καθώς και την εντυπωσιακή ψηφιακή σήμανση σε εμπορικά κέντρα, αθλητικές εκδηλώσεις και άλλα. Οι νέοι βιντεοπροβολείς laser αποδεικνύουν ότι δεν σταματάμε ποτέ να εξελίσσουμε τον κόσμο των παρουσιάσεων.

Σύστημα ψύξης

Το συνδυαστικό υγρόψυκτο και αερόψυκτο σύστημα είναι κάτι παραπάνω από αρκετό για τις απαιτήσεις ενός βιντεοπροβολέα 3LCD 25.000 lm.

Πάνελ LCD

Το επανασχεδιασμένο πάνελ 1,43 ιντσών ανόργανου φωσφόρου ενισχύει την αντοχή στο φως και εγγυάται ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Στοιχείο laser

Οι υψηλής ισχύος δίοδοι laser επιτρέπουν την επίτευξη εξαιρετικής φωτεινότητα έως 25.000 lm.

Τροχός φωσφόρου

Ο τροχός φωσφόρου από ανόργανο υλικό, ο οποίος μετατρέπει το μπλε φως laser σε κίτρινο φως, έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι αρκετά ανθεκτικός και να αντέχει την υψηλή απόδοση μιας πηγής φωτός laser για μεγάλες περιόδους χρήσης.

Υψηλή αξιοπιστία

Ο καινούργιος τροχός φωσφόρου από ανόργανο υλικό έχει κορυφαία αντοχή στο φως και τη θερμότητα και προσφέρει απόλυτη αξιοπιστία. Επιπλέον, συνδυάζεται τέλεια με τους πίνακες LCD από ανόργανο υλικό για να παράγουν φωτεινές, ζωντανές εικόνες για εξαιρετικά μεγάλες περιόδους. Μπορείτε να βασίζεστε σε μια πηγή φωτός που δεν χρειάζεται συντήρηση για 20.000 ώρες.

Με τους βιντεοπροβολείς μας μπορείτε να εργάζεστε ακόμα και σε περιβάλλοντα που συνήθως έχουν σκόνη και καπνό, χάρη στην ειδική στεγανοποιημένη κατασκευή του EB–L25000U, η οποία μεγιστοποιεί την ποιότητα της εικόνας και την αξιοπιστία.

Φυσική ανάλυση WUXGA, φυσικός λόγος αντίθεσης 2.000:1

Πίνακες 3LCD και τροχός φωσφόρου από ανόργανο υλικό

Εύκολη ρύθμιση με τροφοδοτούμενους φακούς και μνήμη

Σταθερή ποιότητα εικόνων με την ενσωματωμένη κάμερα

Ευελιξία παρουσίασης με εγκατάσταση 360 μοιρών

Διάρκεια ζωής πηγής φωτός 20.000 ώρες και φίλτρου έως 30.000 ώρες, χωρίς απαιτήσεις συντήρησης

Προαιρετικός φακός εξαιρετικά κοντινής απόστασης (<0,35:1)

Παρακολούθηση, ρύθμιση και έλεγχος μέσω προγράμματος περιήγησης στο web ή έξυπνης συσκευής

Συγχρονισμός φωτισμού, ήχου και προγραμματισμένων ακολουθιών με DMX-ArtNet

Η δυνατότητα διασύνδεσης περιλαμβάνει HDBaseT, HDMI, DVI και 3G SDI

EB-L12000Q

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Δημιουργήστε εκπληκτικές παρουσιάσεις και επιβλητικά περιβάλλοντα

Προβολή χωρίς όρια

Σειρά EB-L1000

Μια νέα εποχή στις παρουσιάσεις μεγάλης οθόνης

Προβάλετε εύκολα πραγματικά εντυπωσιακές εικόνες και προσελκύστε το ενδιαφέρον σε μεγάλη γκάμα χώρων και εκδηλώσεων με ευελιξία παρουσίασης. Με πολύ μεγάλη αξιοπιστία και σχεδόν χωρίς ανάγκη συντήρησης, οι βιντεοπροβολείς αυτοί μπορούν να διαχειριστούν το μεγαλύτερο φόρτο εργασίας.

  • Απόδοση λευκού και έγχρωμου φωτισμού από 6.000 lm έως 12.000 lm
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σειρά Προϊόντων

EB-L25000U

Μια νέα εποχή στις παρουσιάσεις μεγάλης οθόνης

Δημιουργήστε εντυπωσιακό οπτικό υλικό σε οποιονδήποτε χώρο σε πολύ μεγάλη κλίμακα με έναν καινοτόμο συνδυασμό φωτεινότητας 25.000 lm, όμορφων εικόνων, απόλυτης αξιοπιστίας και ευέλικτων επιλογών παρουσίασης. Το μοντέλο αυτό έχει μικρές διαστάσεις και είναι ελαφρύ αλλά συγχρόνως εξαιρετικά ανθεκτικό και στιβαρό. Διαθέτει ένα στεγανοποιημένο σύστημα οπτικών για βελτιωμένη απόδοση σε περιβάλλοντα με σκόνη ή καπνό και ένα συνδυαστικό σύστημα ψύξης νερού και αέρα για βελτιωμένη αξιοπιστία.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βιντεοπροβολείς λάμπας Epson

Οι τεχνολογίες λαμπών 3LCD είναι κορυφαίες στον κλάδο για πολλά χρόνια, δίνοντάς σας την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσετε τον τρόπο με τον οποίο οι επαγγελματίες στις επιχειρήσεις και στην εκπαίδευση επικοινωνούν με το κοινό τους.

Από αίθουσες διαλέξεων ή αμφιθέατρα μέχρι γκαλερί τέχνης ή διαφημιστικές εκδηλώσεις, οι βιντεοπροβολείς της Epson βρίσκονται στο επίκεντρο της μετάβασης στις πραγματικά ευέλικτες ψηφιακές επικοινωνίες.

Κορυφαίες προβολές με φωτεινότητα έως 11.000 lm και ανάλυση έως WUXGA

Εξαιρετική ποιότητα με χαρακτηριστικά, όπως τεχνολογία βελτίωσης 4K, λειτουργία Super Resolution της Epson, παρεμβολή καρέ και διόρθωση σημείου και τόξου

Ευέλικτη παρουσίαση με κατακόρυφη διάταξη, διαιρούμενη οθόνη, ανάμειξη ακμών πολλαπλών εικόνων, διόρθωση καμπύλης επιφάνειας και γωνίας τοίχου και εγκατάσταση 360 μοιρών

Εύκολη δυνατότητα διασύνδεσης με επιλογές που περιλαμβάνουν Wi-Fi, HDMI και HDBaseT

Μια γκάμα εναλλάξιμων και μηχανοκίνητων φακών, πολλοί με λειτουργία μνήμης

Προαιρετικός φακός κοντινής απόστασης για μικρότερους χώρους

Μεγάλη αξιοπιστία, απλή συντήρηση

Θέτοντας τα πρότυπα

Σειρά EB-5500

Αυτοί οι εύχρηστοι, ευέλικτοι βιντεοπροβολείς για μικρότερους χώρους δημιουργούν φωτεινές, καθαρές εικόνες σε εταιρικά και εκπαιδευτικά περιβάλλοντα. Επιλέξτε από μια γκάμα αναλύσεων έως WUXGA, πολύ εύκολη ρύθμιση και λειτουργία και ευέλικτα χαρακτηριστικά, όπως διαιρούμενη οθόνη και απομακρυσμένη διαχείριση.

  • Απόδοση λευκού και έγχρωμου φωτισμού 5.500 lm
  • HDBaseT και αντικατοπτρισμός οθόνης (δεν διατίθενται στον EB-5510)
  • Ανάλυση από XGA-WUXGA
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Καινοτομία σε μεγάλους χώρους

Αξιοποιήστε τις δυνατότητες ενός βιντεοπροβολέα εγκατάστασης απλά και χωρίς κόπο. Οι βιντεοπροβολείς μας προσφέρουν εκπληκτικές προβολές με εξαιρετικά απλή ρύθμιση, χαρακτηριστικά και λειτουργία. Οι ανθεκτικοί και αξιόπιστοι βιντεοπροβολείς μας είναι ιδανικοί για μόνιμες εγκαταστάσεις, αλλά και εκπληκτικά μικρών διαστάσεων. Αυτό σημαίνει ότι ταιριάζουν αρμονικά σε οποιονδήποτε στόλο ενοικίασης για εντατική εργασία, με μεταβαλλόμενους χώρους και χρήστες.

Συλλογική παρουσίαση

Υπάρχει δυνατότητα ταυτόχρονης σύνδεσης πολλών χρηστών στον ίδιο βιντεοπροβολέα με χρήση της λειτουργίας EasyMP Multi-PC Projection, με έως τέσσερις οθόνες χρηστών να προβάλλονται ταυτόχρονα. Κάντε παρουσίαση από δύο διαφορετικές πηγές ταυτόχρονα με τη λειτουργία διαίρεσης οθόνης για παράθεση των εικόνων πλάι-πλάι. Συγκρίνετε και αντιπαραθέστε πληροφορίες από άλλο φορητό υπολογιστή ή από οπτικοποιητή USB της Epson για προβολή εικόνας 3D.

Υψηλή αξιοπιστία

Η δυνατότητα εύκολης αντικατάστασης της λάμπας και του φίλτρου βοηθούν στο να διατηρείται η συντήρηση στο ελάχιστο, διασφαλίζοντας ότι οι προβολές σας παραμένουν φωτεινές και καθαρές για μεγαλύτερο διάστημα.

Lenses
Lenses

Πάρτε τον έλεγχο

Με τα εργαλεία Epson EasyMP ο έλεγχος είναι στα χέρια σας: μπορείτε να δημιουργείτε έξυπνες παρουσιάσεις, να διαχειρίζεστε τα δίκτυα και το βιντεοπροβολέα, να έχετε τη δυνατότητα οργάνωσης ασύρματων παρουσιάσεων χωρίς υπολογιστή και να μπορείτε να ελέγχετε από ένα κεντρικό σημείο ολόκληρο το σύνολο των βιντεοπροβολέων που διαθέτετε.

Σειρά Προϊόντων

Σειρά EB-Z10000U

Αυτοί οι κορυφαίοι βιντεοπροβολείς με λάμπα προσφέρουν εξαιρετικές δυνατότητες παρουσίασης σε μόνιμη εγκατάσταση και στην αγορά ενοικιάσεων. Συνδυάζουν ποιότητα, μια επιλογή μοντέλων που ταιριάζουν με τις ανάγκες σας και μια σειρά λειτουργιών προστιθέμενης αξίας από την ανάμειξη ακμών έως το Epson EasyMP.

  • Απόδοση λευκού και έγχρωμου φωτισμού από 8.200 lm έως 11.000 lm
  • Ανάλυση από XGA-WUXGA
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Καινοτομία σε μεγάλους χώρους

Αξιοποιήστε τις δυνατότητες ενός βιντεοπροβολέα εγκατάστασης απλά και χωρίς κόπο. Οι βιντεοπροβολείς μας προσφέρουν εκπληκτικές προβολές με εξαιρετικά απλή ρύθμιση, χαρακτηριστικά και λειτουργία. Οι ανθεκτικοί και αξιόπιστοι βιντεοπροβολείς μας είναι ιδανικοί για μόνιμες εγκαταστάσεις, αλλά και εκπληκτικά μικρών διαστάσεων. Αυτό σημαίνει ότι ταιριάζουν αρμονικά σε οποιονδήποτε στόλο ενοικίασης για εντατική εργασία, με μεταβαλλόμενους χώρους και χρήστες.

Συλλογική παρουσίαση

Υπάρχει δυνατότητα ταυτόχρονης σύνδεσης πολλών χρηστών στον ίδιο βιντεοπροβολέα με χρήση της λειτουργίας EasyMP Multi-PC Projection, με έως τέσσερις οθόνες χρηστών να προβάλλονται ταυτόχρονα. Κάντε παρουσίαση από δύο διαφορετικές πηγές ταυτόχρονα με τη λειτουργία διαίρεσης οθόνης για παράθεση των εικόνων πλάι-πλάι. Συγκρίνετε και αντιπαραθέστε πληροφορίες από άλλο φορητό υπολογιστή ή από οπτικοποιητή USB της Epson για προβολή εικόνας 3D.

Υψηλή αξιοπιστία

Η δυνατότητα εύκολης αντικατάστασης της λάμπας και του φίλτρου βοηθούν στο να διατηρείται η συντήρηση στο ελάχιστο, διασφαλίζοντας ότι οι προβολές σας παραμένουν φωτεινές και καθαρές για μεγαλύτερο διάστημα.

Lenses
Lenses

Πάρτε τον έλεγχο

Με τα εργαλεία Epson EasyMP ο έλεγχος είναι στα χέρια σας: μπορείτε να δημιουργείτε έξυπνες παρουσιάσεις, να διαχειρίζεστε τα δίκτυα και το βιντεοπροβολέα, να έχετε τη δυνατότητα οργάνωσης ασύρματων παρουσιάσεων χωρίς υπολογιστή και να μπορείτε να ελέγχετε από ένα κεντρικό σημείο ολόκληρο το σύνολο των βιντεοπροβολέων που διαθέτετε.

Σειρά Προϊόντων

Σειρά EB-G7000

Αυτοί οι βιντεοπροβολείς έχουν όλα όσα χρειάζεστε για να μεταμορφώσουν τους χώρους εγκατάστασης με εντυπωσιακές παρουσιάσεις επαγγελματικής ποιότητας. Συνδυάστε υψηλή ποιότητα εικόνας και μια γκάμα αναλύσεων έως WUXGA με την ευέλικτη εγκατάσταση, τις επιλογές φακών και τη συντήρηση χωρίς ταλαιπωρία.

  • Απόδοση λευκού και έγχρωμου φωτισμού από 5.500 lm έως 8.000 lm
  • Ανάλυση από XGA-WUXGA
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Καινοτομία σε μεγάλους χώρους

Αξιοποιήστε τις δυνατότητες ενός βιντεοπροβολέα εγκατάστασης απλά και χωρίς κόπο. Οι βιντεοπροβολείς μας προσφέρουν εκπληκτικές προβολές με εξαιρετικά απλή ρύθμιση, χαρακτηριστικά και λειτουργία. Οι ανθεκτικοί και αξιόπιστοι βιντεοπροβολείς μας είναι ιδανικοί για μόνιμες εγκαταστάσεις, αλλά και εκπληκτικά μικρών διαστάσεων. Αυτό σημαίνει ότι ταιριάζουν αρμονικά σε οποιονδήποτε στόλο ενοικίασης για εντατική εργασία, με μεταβαλλόμενους χώρους και χρήστες.

Συλλογική παρουσίαση

Υπάρχει δυνατότητα ταυτόχρονης σύνδεσης πολλών χρηστών στον ίδιο βιντεοπροβολέα με χρήση της λειτουργίας EasyMP Multi-PC Projection, με έως τέσσερις οθόνες χρηστών να προβάλλονται ταυτόχρονα. Κάντε παρουσίαση από δύο διαφορετικές πηγές ταυτόχρονα με τη λειτουργία διαίρεσης οθόνης για παράθεση των εικόνων πλάι-πλάι. Συγκρίνετε και αντιπαραθέστε πληροφορίες από άλλο φορητό υπολογιστή ή από οπτικοποιητή USB της Epson για προβολή εικόνας 3D.

Υψηλή αξιοπιστία

Η δυνατότητα εύκολης αντικατάστασης της λάμπας και του φίλτρου βοηθούν στο να διατηρείται η συντήρηση στο ελάχιστο, διασφαλίζοντας ότι οι προβολές σας παραμένουν φωτεινές και καθαρές για μεγαλύτερο διάστημα.

Lenses
Lenses

Πάρτε τον έλεγχο

Με τα εργαλεία Epson EasyMP ο έλεγχος είναι στα χέρια σας: μπορείτε να δημιουργείτε έξυπνες παρουσιάσεις, να διαχειρίζεστε τα δίκτυα και το βιντεοπροβολέα, να έχετε τη δυνατότητα οργάνωσης ασύρματων παρουσιάσεων χωρίς υπολογιστή και να μπορείτε να ελέγχετε από ένα κεντρικό σημείο ολόκληρο το σύνολο των βιντεοπροβολέων που διαθέτετε.

Σειρά Προϊόντων

Εξαρτήματα για ευρύ φάσμα εφαρμογών

Κάθε περιβάλλον είναι διαφορετικό. Το ίδιο και οι παρουσιάσεις. Γι' αυτό προσφέρουμε μεγάλη γκάμα εξαρτημάτων, ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες σας. Διαθέτουμε από φίλτρα, λάμπες και βάσεις οροφής έως οθόνες και φακούς, χάρη στα οποία μπορείτε εύκολα να σχεδιάσετε το πακέτο του βιντεοπροβολέα σας έτσι ώστε να εξυπηρετεί τις ανάγκες του περιβάλλοντος ή του κοινού σας.

ΦΑΚΟΙ ΠΡΟΒΟΛΕΩΝ EPSON

Προσαρμόστε τον προβολέα εγκατάστασης προσθέτοντας προαιρετικούς φακούς της Epson. Οι διαφορετικοί φακοί, που διατίθενται σε διάφορους λόγους απόστασης ώστε να ταιριάζουν σε διαφορετικούς χώρους, μεγέθη οθόνης και αποστάσεις βιντεοπροβολέα, σας δίνουν τη δυνατότητα να μεγιστοποιήσετε την ποιότητα της εικόνας χωρίς να βγείτε εκτός του προϋπολογισμού σας.

Προαιρετικοί φακοί διατίθενται για τη σειρά EB-G7000, τη σειρά EB-L1000, τη σειρά EB-L25000U και τη σειρά EB-Z10000U.

ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΗΣ HDBASET ELPHD01

Αυξήστε ακόμα περισσότερο την εμβέλεια με αυτήν την ασύρματη επέκταση βίντεο/ήχου. Εγκαθίσταται εύκολα και έχει τρεις εισόδους: HDMI, LAN και RS-232 για έξοδο σε καλώδιο CAT-5/6.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑΣ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ LAN ELPAP10

Κάντε γρήγορες και ασφαλείς παρουσιάσεις μέσω του EasyMP Network Projection ή της εφαρμογής iProjection της Epson με τη βοήθεια αυτού του προσαρμογέα USB εύκολης εγκατάστασης.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΛΑΜΠΕΣ EPSON

Εξασφαλίστε τις καλύτερες, φωτεινότερες και πιο σταθερές εικόνες για μεγαλύτερο διάστημα με τις αυθεντικές λάμπες Epson. Κατασκευάζονται και μεταφέρονται σε συνθήκες αυστηρών συστημάτων ελέγχου ποιότητας, που διασφαλίζουν την καλύτερη ποιότητα εικόνας, μεγιστοποιούν την αξιοπιστία, ελαχιστοποιούν τη συντήρηση και προσφέρουν συνεχή ολοκληρωμένη κάλυψη εγγύησης.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΟΡΟΦΗΣ

Προσαρμόστε το βιντεοπροβολέα σας τέλεια στο χώρο σας και εξασφαλίστε ευελιξία και ασφάλεια με τα στηρίγματα οροφής κατά παραγγελία. Τα στηρίγματα οροφής διατίθενται για τις σειρές EB-L1000 και EB-G7000 (ELPMB47, ELPMB48), EB-Z10000U (ELPMB25, ELPMB26) και EB-4000 (ELPMB22, ELPMB30).

ΛΑΜΠΑ ELPLP93

Αυθεντική λάμπα βιντεοπροβολέα πολύ υψηλής απόδοσης της Epson.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Καλύτερες σχέσεις, με διάρκεια

Χτίζοντας ισχυρές σχέσεις καταφέρνουμε να σας προσφέρουμε στοχευμένες λύσεις βιντεοπροβολέων και την καλύτερη συνεχή εξυπηρέτηση και υποστήριξη. Οι καλύτερες σχέσεις λειτουργούν αμφίδρομα, γι' αυτό και εμείς ακούμε τους πελάτες μας και το κοινό σας και χρησιμοποιούμε αυτά που μαθαίνουμε για να αναπτύσσουμε τα μελλοντικά προϊόντα μας. Η μεγάλη αξιοπιστία θεωρείται δεδομένη, αλλά οι καλές σχέσεις βοηθούν και τις δύο πλευρές να εξελίσσουμε την επιτυχία μας και να παραμένουμε στην κορυφή των επιχειρηματικών κλάδων μας.

Ολοκληρωμένη υποστήριξη

Η προαιρετική μας εγγύηση CoverPlus 365 προσφέρει υποστήριξη κυριολεκτικά όλο το 24ωρο για να καλύπτει σχεδόν κάθε ενδεχόμενο. Αυτό το εξαιρετικό πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να μπορείτε να κάνετε παρουσιάσεις με μια γκάμα χαρακτηριστικών, όπως άμεση πρόσβαση σε εκπαιδευμένους ειδικούς, και συμβουλές και υποστήριξη, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την πώληση. Προσφέρει επίσης βιντεοπροβολείς αντικατάστασης, λάμπες και φίλτρα για εκπαίδευση αντικατάστασης και συντήρησης στην έδρα του πελάτη.

Ισχυρότερες συνδέσεις

Η δυνατότητά μας να εξυπηρετούμε σε μεγάλη κλίμακα μάς δίνει την ευχέρεια να ανταποκρινόμαστε και να αντιδρούμε πολύ γρήγορα σε περίπτωση που μας χρειάζεστε. Συνεργαζόμαστε πολύ στενά με τους δικτυακούς συνεργάτες μας, ενώ το πολυάριθμο προσωπικό πωλήσεων, καθώς και οι αφοσιωμένοι τελικοί χρήστες και οι εταιρικές ομάδες σάς προσφέρουν ένα μεγάλο δίκτυο σημείων επικοινωνίας για όλα τα ζητήματα πωλήσεων, εξυπηρέτησης και παροχής συμβουλών.

Αυθεντικές λάμπες Epson

Οι αυθεντικές λάμπες Epson προσφέρουν υψηλή φωτεινότητα και εξαιρετικά χρώματα, που εξασφαλίζουν μέγιστη απόδοση και ποιότητα. Οι λάμπες κατασκευάζονται και μεταφέρονται σε συνθήκες αυστηρών συστημάτων ελέγχου ποιότητας, ώστε να διασφαλίζεται η μεγάλη διάρκεια ζωής χωρίς προβλήματα.

Απόλυτη σιγουριά

Οι τυπικές εγγυήσεις μας είναι ένα ακόμη σημείο στο οποίο η Epson διαφέρει από τους άλλους κατασκευαστές βιντεοπροβολέων, καλύπτοντάς σας για τρία ή πέντε χρόνια (ανάλογα με το προϊόν) ή 20.000 ώρες χρήσης, όποιο από τα δύο προκύψει πρώτο8.

Ποιότητα με αξιοπιστία

Όλοι οι βιντεοπροβολείς μας είναι σχεδιασμένοι ώστε να διαρκούν και να προσφέρουν άψογη, σταθερή απόδοση με ελάχιστη συντήρηση. Όλα τα μέρη των βιντεοπροβολέων έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί κάτω από συνθήκες ακριβείας ώστε να διασφαλίζεται η μεγάλη διάρκεια ζωής και η εύκολη συντήρηση και αντικατάσταση, από τα laser (έως 56.000 ώρες) μέχρι τα προηγμένα φίλτρα μας (έως 30.000 ώρες).

1. Ο συνεργάτης της Epson κατανοεί τις επιχειρηματικές σας ανάγκες

Ο συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τις απαιτήσεις σας, το μοντέλο του βιντεοπροβολέα και τον αριθμό των μονάδων* που ταιριάζουν στην επιχείρησή σας.

2. Ο συνεργάτης της Epson προσδιορίζει τις καλύψεις της συμφωνίας

Μετά τη συμφωνία ο συνεργάτης μας θα προωθήσει το αίτημά σας.

3. Οι βιντεοπροβολείς σας παραδίδονται και εγκαθίστανται

Οι βιντεοπροβολείς σας παραδίδονται, ρυθμίζονται και εγκαθίστανται ανάλογα με τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας.

4. Δηλώστε τα προϊόντα σας και ζητήστε το πακέτο αντικατάστασης

Απλά καλέστε την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών της Epson για να δηλώσετε τους βιντεοπροβολείς σας και ζητήστε το προϊόν αντικατάστασης.

5. Η Epson θα επικοινωνήσει μαζί σας για να κανονίσετε μια εκπαίδευση στην έδρα σας

Η Epson θα επικοινωνήσει μαζί σας για να κανονίσετε μια εκπαίδευση προληπτικής συντήρησης στην έδρα σας.

6. Τα προϊόντα αντικατάστασης σάς αποστέλλονται

Ο βιντεοπροβολέας αντικατάστασης και, όπου ισχύει, η λάμπα και το φίλτρο, θα σταλούν απευθείας σε εσάς με την ολοκλήρωση οποιασδήποτε εκπαίδευσης.

7. Απολαύστε συνεχή υποστήριξη με το CoverPlus365

Θα λαμβάνετε συνεχή βοήθεια και υποστήριξη 365 ημέρες το χρόνο, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα ελάχιστο χρόνο εκτός λειτουργίας λόγω σέρβις και επισκευών.

1. Ο συνεργάτης της Epson κατανοεί τις επιχειρηματικές σας ανάγκες

2. Ο συνεργάτης της Epson προσδιορίζει τις καλύψεις της συμφωνίας

3. Οι βιντεοπροβολείς σας παραδίδονται και εγκαθίστανται

Ο συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τις απαιτήσεις σας, το μοντέλο του βιντεοπροβολέα και τον αριθμό των μονάδων* που ταιριάζουν στην επιχείρησή σας.

Μετά τη συμφωνία ο συνεργάτης μας θα προωθήσει το αίτημά σας.

Οι βιντεοπροβολείς σας παραδίδονται, ρυθμίζονται και εγκαθίστανται ανάλογα με τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας.

4. Δηλώστε τα προϊόντα σας και ζητήστε το πακέτο αντικατάστασης

5. Η Epson θα επικοινωνήσει μαζί σας για να κανονίσετε μια εκπαίδευση στην έδρα σας

Απλά καλέστε την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών της Epson για να δηλώσετε τους βιντεοπροβολείς σας και ζητήστε το προϊόν αντικατάστασης.

Η Epson θα επικοινωνήσει μαζί σας για να κανονίσετε μια εκπαίδευση προληπτικής συντήρησης στην έδρα σας.

6. Τα προϊόντα αντικατάστασης σάς αποστέλλονται

7. Απολαύστε συνεχή υποστήριξη με το CoverPlus365

Ο βιντεοπροβολέας αντικατάστασης και, όπου ισχύει, η λάμπα και το φίλτρο, θα σταλούν απευθείας σε εσάς με την ολοκλήρωση οποιασδήποτε εκπαίδευσης.

Θα λαμβάνετε συνεχή βοήθεια και υποστήριξη 365 ημέρες το χρόνο, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα ελάχιστο χρόνο εκτός λειτουργίας λόγω σέρβις και επισκευών.

ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ΦΑΚΟΥ

Απολαύστε την τέλεια εικόνα

Για την απόλυτη εμπειρία οικιακού κινηματογράφου ή για μεγάλης κλίμακας προβολές, το κλειδί είναι ο κατάλληλος βιντεοπροβολέας. Οι προβολείς της Epson καταλαμβάνουν ηγετική θέση στην αγορά χάρη στην επαναστατική τεχνολογία, τις εικόνες υψηλής ποιότητας και την απόδοση.

ΕΝΑΡΞΗ
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

Αποκτήστε την καλύτερη εικόνα

Το βοηθητικό πρόγραμμα εγκατάστασης βιντεοπροβολέων μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε την ιδανική απόσταση βιντεοπροβολέα και μέγεθος οθόνης για το χώρο σας.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑ

Μειώστε το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας του επιχειρηματικού σας βιντεοπροβολέα

Δεν χρειάζεται να καταβάλετε πολλά χρήματα για τον επιχειρηματικό σας βιντεοπροβολέα. Χρησιμοποιήστε τον υπολογιστή συνολικού κόστους ιδιοκτησίας για να δείτε αναλυτικά το κόστος ενός βιντεοπροβολέα Epson.

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ EPSON ECO

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σειρά βιντεοπροβολέων Pro AV, απλά συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας εκπρόσωπος της Epson.

Τα πεδία που υποδεικνύονται με * είναι υποχρεωτικά.

1 Η έρευνα διεξήχθη από την Futuresource Consulting Limited για την περίοδο 2001 – 2015.

2 Η φωτεινότητα των χρωμάτων (Απόδοση έγχρωμου φωτισμού) υπολογίζεται σύμφωνα με το IDMS 15.4. Η φωτεινότητα των χρωμάτων ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες χρήσης. Οι κορυφαίοι επαγγελματικοί και εκπαιδευτικοί βιντεοπροβολείς Epson 3LCD συγκρίνονται με τους κορυφαίους βιντεοπροβολείς DLP μονού chip, με βάση τα στοιχεία της NPD από τον Ιούνιο του 2013 έως το Μάιο του 2014 και τα στοιχεία της PMA Research από το 1ο μέχρι το 3ο τρίμηνο του 2013. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.epson.gr/clo.

3 Ο φωτεινότερος βιντεοπροβολέας 3LCD έως και το Σεπτέμβριο του 2016. Ορισμένοι φακοί κοντινής απόστασης και εξαιρετικά μακρινής απόστασης δεν παράγουν 25.000 lm.

4 Ο βιντεοπροβολέας EB-L1505U/EB-L1500U είναι ο πρώτος και μοναδικός βιντεοπροβολέας laser 3LCD WUXGA 12.000 lm της αγοράς έως και το Δεκέμβριο του 2015.

5 Δεν διατίθεται σε όλα τα προϊόντα.

6 Οι επιλογές εγγύησης δεν διατίθενται για όλες τις χώρες. Επικοινωνήστε με τον τοπικό αντιπρόσωπο της Epson.

7 Από τον Σεπτέμβριο του 2016.

8 Διατίθεται στα μοντέλα EB-L1100U, EB-L1200U, EB-L1300U και EB-L1405U.