ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αλλάξτε τον τρόπο που εργάζεστε με έξυπνη τεχνολογία που εξοικονομεί χρόνο και χρήμα, δίνοντάς σας την ελευθερία να επικεντρωθείτε στο βασικό αντικείμενο της επιχείρησής σας.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Κλείσιμο

 

Τεχνολογία που κάνει καλό στις επιχειρήσεις

Στον σύγχρονο, γρήγορα μεταβαλλόμενο και αγχωτικό επαγγελματικό κόσμο, χρειάζεστε τεχνολογίες που φέρνουν αποτελέσματα, σας βοηθούν να είστε πιο αποτελεσματικοί, παρουσιάζουν τα πράγματα όπως είναι και υποστηρίζουν εξαιρετική απόδοση όταν την έχετε ανάγκη.

Καθώς οι προϋπολογισμοί μειώνονται, είναι πολύ σημαντική η καλή σχέση τιμής-απόδοσης. Η Epson καλύπτει όλες αυτές τις ανάγκες. Επιτρέψτε στην τεχνολογία μας να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τους οικονομικούς περιορισμούς, να εργάζεστε πιο αποτελεσματικά και να παραμένετε ανταγωνιστικοί.

Εξυπνότεροι τρόποι εργασίας

Απολαύστε ταχύτερες εκτυπώσεις, κάντε προβολή των παρουσιάσεών σας με ευκολία, σαρώστε και εκτυπώστε εκτός γραφείου.

Εξυπνότεροι τρόποι εργασίας

Απολαύστε ταχύτερες εκτυπώσεις, κάντε προβολή των παρουσιάσεών σας με ευκολία, σαρώστε και εκτυπώστε όταν είστε εκτός γραφείου και επωφεληθείτε από πρωτοποριακές λύσεις, όπως είναι η δυνατότητα επαυξημένης πραγματικότητας. Η τεχνολογία της Epson απλοποιεί τα πάντα, επιτρέποντάς σας να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες και λιγότερο στη διαχείριση της τεχνολογίας σας.

Συνδεθείτε και κάντε παρουσιάσεις πιο εύκολα, αξιοποιώντας λύσεις προβολής της Epson, οι οποίες απλοποιούν τη διαδικασία και εξομαλύνουν αυτόματα τα προβλήματα συμβατότητας, επιτρέποντας στους χρήστες την κοινή χρήση περιεχομένου, χωρίς ταλαιπωρία ή καθυστέρηση.

Εκτυπώστε και σαρώστε εν κινήσει με φορητούς σαρωτές και εκτυπωτές μικρού βάρους και διαστάσεων, οι οποίοι επιτρέπουν σε υπαλλήλους που δουλεύουν εξ αποστάσεως να αποτυπώνουν βασικά έγγραφα ή να μοιράζονται εκτυπωμένα αντίγραφα.

Εξασφαλίστε ποιοτικές εκτυπώσεις ταχύτερα με εκτυπωτές WorkForce Pro RIPS, οι οποίοι υποστηρίζουν ταχύτητα εξόδου πρώτης σελίδας η οποία είναι 3,5 φορές ταχύτερη1.

Εξασφαλίστε υψηλή ποιότητα με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας χρησιμοποιώντας επόμενης γενιάς, εξαιρετικά γρήγορους και οικονομικά αποδοτικούς έγχρωμους εκτυπωτές A3 πολλαπλών λειτουργιών WorkForce Enterprise. Υψηλή ποιότητα στις 100 εικόνες ανά λεπτό (ipm), χρησιμοποιώντας λιγότερα αναλώσιμα, που μόνο οι inkjet σάς επιτρέπουν, διατηρώντας παράλληλα την κατανάλωση ενέργειας σε χαμηλά επίπεδα.

Εκπαιδεύστε πιο αποτελεσματικά το προσωπικό σας αξιοποιώντας τεχνολογίες επαυξημένης πραγματικότητας (AR) με τα έξυπνα γυαλιά Moverio. Επικοινωνήστε πιο αποτελεσματικά με υπαλλήλους από διάφορα τμήματα και ανεξάρτητα από τις δυνατότητές τους και επωφεληθείτε από οπτική βοήθεια χωρίς να απαιτείται η χρήση χεριών.

Χαμηλό συνολικό κόστος κτήσης

Η τεχνολογία Epson μπορεί να σας εξοικονομεί καθημερινά χρήματα και, με μια διαχειριζόμενη υπηρεσία εκτύπωσης (ΜPS), μπορείτε να εκσυγχρονίσετε τον τρόπο που εργάζεστε.

Χαμηλό συνολικό κόστος κτήσης

Η τεχνολογία Epson μπορεί να σας εξοικονομεί καθημερινά χρήματα και, με μια διαχειριζόμενη υπηρεσία εκτύπωσης όπως το Print365, εκσυγχρονίστε τον τρόπο που εργάζεστε. Επιτρέψτε στο προσωπικό σας να εστιάσει στη δημιουργικότητα και τη συνεργασία, χωρίς να ανησυχείτε για τα κόστη.

Διαχειριστείτε το κόστος των υψηλής ποιότητας εκτυπώσεων με πάνω από 84.000 σελίδες αδιάλειπτης εκτύπωσης, χρησιμοποιώντας εκτυπωτές WorkForce Pro Replacement Ink Pack System (RIPS)2.

Απλοποιήστε τις καθημερινές συναλλαγές, όπως τα τιμολόγια και τις πληρωμές, και διασφαλίστε ότι τα προσωπικά αρχεία ενημερώνονται, με ασφαλή διαδικτυακή σάρωση και επεξεργασία με πρόσβαση με ένα άγγιγμα, η οποία διατίθεται σε πολλούς χρήστες.

Δημιουργήστε εκτυπώσεις μεγάλου φορμά εντός των εγκαταστάσεών σας για τα πάντα, από υψηλής λεπτομέρειας σχέδια CAD έως εντυπωσιακές αφίσες και οπτικά στοιχεία.

Πραγματοποιήστε προβολές σε χώρους οποιουδήποτε μεγέθους, με μια διαδραστική οθόνη Epson, η οποία μπορεί να φτάσει έως και τις 100" σε Full HD, γεγονός που την καθιστά ευέλικτη, ώστε να μπορεί να αντεπεξέλθει σε μια ευρεία γκάμα καθηκόντων.

Διατηρήστε ζωντανό το ενδιαφέρον των υπαλλήλων

Προσφέρετε στο προσωπικό σας έξυπνους, νέους τρόπους κοινής χρήσης πληροφοριών και πετύχετε περισσότερα με τις λύσεις της Epson.

Διατηρήστε ζωντανό το ενδιαφέρον των υπαλλήλων

Προσφέρετε στο προσωπικό σας έξυπνους, νέους τρόπους κοινής χρήσης πληροφοριών και πετύχετε περισσότερα με τις λύσεις της Epson. Η παραγωγικότητα κάνει την εμφάνισή της όταν έχετε εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και να ενσωματώσετε στην εργάσιμη ημέρα σας.

Κάντε παρουσιάσεις σε όλα τα άτομα που βρίσκονται σε μια αίθουσα, αλλά και απομακρυσμένα μέσω δικτύου με μια λύση προβολής της Epson, η οποία περιλαμβάνει υποστήριξη για στρατηγικές BYOD και στρατηγικές Ενοποιημένων Επικοινωνιών (UC).

Τραβήξτε το ενδιαφέρον και ενθουσιάστε το ακροατήριό σας με επαγγελματικές λύσεις προβολής που προσφέρουν πλούσια, ρεαλιστικά χρώματα και εικόνες, οι οποίες είναι τρεις φορές πιο φωτεινές από τους βιντεοπροβολείς DLP μονού chip3.

Εκσυγχρονίστε τη διαδικασία αρχειοθέτησής σας με γρήγορες και ταυτόχρονα εξαιρετικά ακριβείς λύσεις σάρωσης, με τις οποίες μπορείτε να αποτυπώνετε, να μετατρέπετε και να διανέμετε πληροφορίες στα πλαίσια του οργανισμού σας.

Οργανώστε το χώρο γραφείου σας με επαγγελματικές ετικέτες από τη σειρά LabelWorks. Αυτό το ηλεκτρονικό σύστημα εκτύπωσης ετικετών που έχει μικρές διαστάσεις, διαχειρίζεται όλες σας τις ανάγκες δημιουργίας ετικετών γραφείου, όπως είναι η αρχειοθέτηση και η αποθήκευση.

Προστατεύστε το μέλλον του πλανήτη

Στην Epson, κατανοούμε τη σημασία της προστασίας του πλανήτη για τις μελλοντικές γενιές.

Προστατεύστε το μέλλον του πλανήτη

Στην Epson, κατανοούμε τη σημασία της προστασίας του πλανήτη για τις μελλοντικές γενιές.

Πετύχετε τους στόχους σας ως προς το περιβάλλον με έως 99% λιγότερα απορρίμματα από το WorkForce Pro RIPS4 με σύστημα Replaceable Ink Pack System. Καταναλώστε έως 96% λιγότερη ενέργεια με εκτυπωτές WorkForce Pro4 και διπλασιάστε την ταχύτητα εκτύπωσής σας με τη μισή κατανάλωση ενέργειας με τη WorkForce Enterprise series6.

Εξοικονομήστε ηλεκτρική ενέργεια και CO2 με μοντέλα WorkForce Pro, τα οποία χρησιμοποιούν έως 96% λιγότερη ενέργεια από τους εκτυπωτές και τα φωτοαντιγραφικά laser4.

Μειώστε την κατανάλωση ενέργειας με την οικονομική λειτουργία στις διαδραστικές λύσεις προβολής και εξασφαλίστε χαμηλές απαιτήσεις συντήρησης με τα νεότερα μοντέλα μας laser.

Μειώστε το οικολογικό σας αποτύπωμα χρησιμοποιώντας σαρωτές που δεν απαιτούν προθέρμανση και μειώστε την κατανάλωση ενέργειας, χάρη στην ενσωματωμένη τεχνολογία ReadyScan.

5 απλά βήματα για ένα πιο βιώσιμο ευρωπαϊκό μέλλον

Μία τεχνολογία τη φορά

ΛΗΨΗ ΤΟΥ INFOGRAPHIC

 

Δείτε πού μπορείτε να κάνετε οικονομία

Υπολογίστε την εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας και CO2 που μπορεί να πετύχει ένας εκτυπωτής WorkForce Pro στο επιχειρηματικό περιβάλλον με το εργαλείο υπολογισμού μας.

 
 • Έως 92% λιγότερο CO2 σε σχέση με τους εκτυπωτές laser9
 • 96% λιγότερη ενέργεια σε σχέση με τους εκτυπωτές laser7
 • 94% λιγότερα απορρίμματα σε σχέση με τους εκτυπωτές laser7
 • 3,5 φορές μεγαλύτερη ταχύτητα από τους laser2
 • Οικολογική τεχνολογία, χωρίς έκλυση αερίων που βλάπτουν το όζον
 

Συντήρηση και υποστήριξη

Μάθετε περισσότερα για το service στις εγκαταστάσεις σας και τις εγγυήσεις της Epson.

Service και υποστήριξη

Βασική εγγύηση

Μάθετε περισσότερα για τις εγγυήσεις της Epson.

Εξυπηρέτηση στην έδρα του πελάτη

Μάθετε περισσότερα για τις εγγυήσεις της Epson.

Υποστήριξη

Χρειάζεστε βοήθεια; Επισκεφθείτε τη σελίδα υποστήριξης για να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες και να μάθετε πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Εγγραφή

Ευχαριστούμε που αγοράσατε ένα προϊόν της Epson και για το χρόνο που αφιερώσατε για να το δηλώσετε.

Ελέγξτε την εγγύησή σας

Ελέγξτε την εγγύηση της συσκευής σας.

Προωθητική ενέργεια εκτεταμένης εγγύησης

Εκτεταμένη εγγύηση εκτυπωτή τριών ετών σε επιλεγμένους εκτυπωτές Epson.

 

Λύσεις εκμίσθωσης

Μάθετε περισσότερα για τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να επωφεληθείτε από προϊόντα της Epson μέσω μίσθωσης.

Εκτύπωση και αποθήκευση

Εξοικονομήστε χρόνο και χρήματα με το Epson Print & Save

Print365

Εκτυπώστε όσο θέλετε, χωρίς προβλήματα και χωρίς κρυφά κόστη.

 

Βίντεο υποστήριξης

Δείτε κι άλλα από τα βίντεο υποστήριξης.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Λύσεις λογισμικού

Δείτε ολόκληρη τη σειρά λύσεων λογισμικού και συμβατοτήτων συστήματος παρακάτω, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που προσφέρονται από τους συνεργάτες μας.

Λύσεις λογισμικού

Δείτε ολόκληρη τη σειρά λύσεων λογισμικού και συμβατοτήτων συστήματος παρακάτω, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που προσφέρονται από τους συνεργάτες μας.

Αξιοποιήστε πλήρως το βιντεοπροβολέα σας

Αξιοποιήστε πλήρως το βιντεοπροβολέα σας

Αξιοποιήστε τις εξειδικευμένες λύσεις λογισμικού της Epson για να ενισχύσετε το βιντεοπροβολέα σας και να επωφεληθείτε από τις αυξημένες δυνατότητες, τη σιγουριά και τον έλεγχο που σας προσφέρει. Ως η κορυφαία στον κόσμο εταιρεία κατασκευής βιντεοπροβολέων8, κατανοούμε την ανάγκη για τις κατάλληλες λύσεις προβολής, οι οποίες σας επιτρέπουν να πραγματοποιείτε παρουσιάσεις με τον τρόπο που θέλετε, όπου θέλετε, εύκολα και αποτελεσματικά.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επαγγελματικές λύσεις απεικόνισης

Ευρεία γκάμα λύσεων για όλους τους τύπους των επιχειρήσεων

Οι συσκευές της Epson είναι συμβατές με υπηρεσίες και λύσεις λογισμικού, οι οποίες συμβάλλουν σημαντικά στη ροή εργασιών της εταιρείας σας, τον έλεγχο των εξόδων και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας, καθώς και να επιτρέψουν την απρόσκοπτη ενσωμάτωση συσκευών σε διαρκώς μεταβαλλόμενα περιβάλλοντα.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μειώστε τα έξοδα εκτύπωσης με ένα MPS

Πληρώστε μόνο για ό,τι εκτυπώνετε και λάβετε ένα απλό, ενιαίο μηνιαίο τιμολόγιο με τις διαχειριζόμενες υπηρεσίες εκτύπωσης της Epson. Αυτή η υπηρεσία απλοποιεί την ακριβή πρόγνωση και μείωση των εκτυπωτικών εξόδων, ώστε να εναρμονίζονται με τις ανάγκες σας. Επίσης, μειώνει τις διαχειριστικές εργασίες, καθώς τα ανταλλακτικά παραδίδονται αυτομάτως, όταν πλησιάζουν να εξαντληθούν τα αναλώσιμα.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Προβολές από συσκευή χειρός

Το Epson iProjection διευκολύνει τη σύνδεση συσκευών iOS και Android με μια λύση προβολής Epson με διαθεσιμότητα δικτύου, έτσι ώστε να μπορείτε να προβάλλετε ασύρματα εικόνες, έγγραφα και σελίδες web. Πρόκειται για έναν απλό και πολύ αποτελεσματικό τρόπο παρουσίασης, με ένα άγγιγμα της οθόνης. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το ενσωματωμένο κουμπί σημειώσεων για να χρησιμοποιήσετε μαρκαδόρο, μαρκαδόρο επισήμανσης ή γόμα, με επιλογές χρωματισμού και αδιαφάνειας, δίνοντας έμφαση στα σημεία που θέλετε.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εκτυπώστε από το tablet ή το smartphone σας

Με το Epson Connect, μπορείτε να εκτυπώνετε στον εκτυπωτή του γραφείο, χρησιμοποιώντας το tablet ή το smartphone σας. Έτσι, μπορείτε να εκτυπώνετε σημαντικά email μόλις τα βλέπετε ή να τραβάτε φωτογραφίες ιδεών που ακούγονται και καταγράφονται στον πίνακα και να μοιράζεστε εκτυπωμένα αντίγραφα με τους συναδέλφους σας. Απολαύστε την ελευθερία να εκτυπώνετε μακριά από το γραφείο σας.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εξυπνότεροι τρόποι εργασίας

Απολαύστε ταχύτερες εκτυπώσεις, κάντε προβολή των παρουσιάσεών σας με ευκολία, σαρώστε και εκτυπώστε εκτός γραφείου.

Χαμηλό συνολικό κόστος κτήσης

Η τεχνολογία Epson μπορεί να σας εξοικονομεί καθημερινά χρήματα και, με μια διαχειριζόμενη υπηρεσία εκτύπωσης (ΜPS), μπορείτε να εκσυγχρονίσετε τον τρόπο που εργάζεστε.

Διατηρήστε ζωντανό το ενδιαφέρον των υπαλλήλων

Προσφέρετε στο προσωπικό σας έξυπνους, νέους τρόπους κοινής χρήσης πληροφοριών και πετύχετε περισσότερα με τις λύσεις της Epson.

Προστατεύστε το μέλλον του πλανήτη

Στην Epson, κατανοούμε τη σημασία της προστασίας του πλανήτη για τις μελλοντικές γενιές.

Συντήρηση και υποστήριξη

Μάθετε περισσότερα για το service στις εγκαταστάσεις σας και τις εγγυήσεις της Epson.

Λύσεις λογισμικού

Δείτε ολόκληρη τη σειρά λύσεων λογισμικού και συμβατοτήτων συστήματος παρακάτω, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που προσφέρονται από τους συνεργάτες μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις επιχειρηματικές λύσεις, επικοινωνήστε μαζί μας και ένας εκπρόσωπος της Epson θα έρθει σε επαφή μαζί σας.

Μεταμορφώστε οποιοδήποτε επιχειρηματικό περιβάλλον

Μειώστε τα έξοδα εκτύπωσης

Με τους εκτυπωτές WorkForce Pro RIPS μπορείτε να ενισχύσετε την παραγωγικότητα, αφιερώνοντας λιγότερα χρήματα σε αναλώσιμα και λιγότερο χρόνο στη συντήρηση, έτσι ώστε να μπορείτε να εργάζεστε χωρίς διακοπή. Μάλιστα, όταν κάνετε τη μετάβαση από laser, μπορείτε να μειώσετε την κατανάλωση ενέργειας έως και 96%, των απορριμμάτων έως 99%4 και των εκπομπών CO2 έως 92%5, χωρίς να κάνετε συμβιβασμούς στην ταχύτητα και την ποιότητα.

Εργασία εν κινήσει

Εκτυπώστε, σαρώστε και κάντε προβολές εν κινήσει, με ελαφριούς, φορητούς σαρωτές μικρών διαστάσεων και λύσεις απεικόνισης.

Διατηρήστε τη ροή των πληροφοριών

Διαχειριστείτε, επεξεργαστείτε και κατευθύνετε αποτελεσματικά τα έγγραφα, με λύσεις σάρωσης, οι οποίες μπορούν να διαμορφωθούν έτσι ώστε να ονοματίζουν και να οργανώνουν αυτόματα τα εισερχόμενα αρχεία. Η λειτουργία παράλειψης σε περίπτωση ανίχνευσης διπλής τροφοδοσίας διασφαλίζει τη γρήγορη επεξεργασία απαιτητικών εγγράφων, όπως φακέλων και σημειώσεων post-it. Επιπλέον, οι συσκευές δημιουργίας δίσκων επιτρέπουν την αποθήκευση δεδομένων σε φορμά CD, DVD και BD, τα οποία αντέχουν έως 100 χρόνια χωρίς να απαιτείται επανεγγραφή.

Οργανώστε το γραφείο σας

Δημιουργήστε ετικέτες υψηλής αντοχής και διάρκειας σε διάφορους τύπους αυτοκόλλητων και χρωμάτων κειμένου. Με τις συσκευές δημιουργίας ετικετών LabelWorks μπορείτε να διασφαλίσετε ότι οι αναφορές, οι πόροι, τα αρχεία και τα καλώδιά σας φέρουν σωστές ετικέτες και μπορούν να εντοπίζονται εύκολα.

Εκτυπώστε υψηλούς όγκους με ταχύτητα

Εκτυπώστε υψηλής ποιότητας έγγραφα σε εξαιρετικά υψηλές ταχύτητες έως 100 εικόνων/λεπτό με τον WorkForce Enterprise, έναν αξιόπιστο και φιλικό προς το περιβάλλον έγχρωμο εκτυπωτή πολλαπλών λειτουργιών (MFP) A3 με προαιρετική μονάδα φινιρίσματος. Είναι ιδανικός για εφαρμογές για μικρές ομάδες εργασίας και τμήματα.

Τραβήξτε το ενδιαφέρον και συνεργαστείτε πιο αποτελεσματικά

Έχουμε απλοποιήσει τη συνεργασία επάνω σε έγγραφα, την κοινή χρήση αρχείων και τη μετατροπή των συμβατικών συσκέψεων σε ομαδικές εργασίες μέσω λύσεων προβολής. Το μέγεθος της οθόνης μπορεί να φτάσει έως τις 100" για δωμάτια σχεδόν οποιουδήποτε μεγέθους, έτσι ώστε όλοι να έχουν τέλεια οπτική και να μπορούν να αλληλεπιδρούν, να μοιράζονται υλικά και να σε συζητούν σε Full HD, χωρίς να απαιτείται υπολογιστής.

Αναδείξτε το περιεχόμενό σας

Επαναπροσδιορίστε τις εταιρικές παρουσιάσεις με την ισχυρή και οικονομική σειρά βιντεοπροβολέων εγκατάστασης EB-5500. Επικοινωνήστε τις εικόνες σας ξεκάθαρα σε ποικίλες συνθήκες φωτισμού με 5.500 lm και εξίσου φωτεινή λευκή και έγχρωμη εικόνα, η οποία είναι έως τρεις φορές πιο φωτεινή από τα ανταγωνιστικά μοντέλα DLP 1 chip3.

Προϊόντα

Ανακαλύψτε την ευρεία γκάμα επαγγελματικών εκτυπωτών, MFP, σαρωτών, βιντεοπροβολέων της Epson κ.ά.

Case Studies

Previous Next

Πόροι

Ανακαλύψτε μια ευρεία γκάμα πόρων, συμπεριλαμβανομένων άρθρων, infographic και φυλλαδίων με πληροφορίες για τα προϊόντα και τις λύσεις της Epson, καθώς και τάσεις της αγοράς.

Μάθετε περισσότερα

Νέα και εκδηλώσεις

Παραμείνετε ενημερωμένοι με τα πιο πρόσφατα νέα της Epson και ανακαλύψτε σε ποιες εκδηλώσεις θα συμμετέχετε στο μέλλον.

Αποτελέσματα φίλτρου

Previous Next

Διαμορφωνοντας το μελλον με τεχνολογια χωρις θερμοτητα

Αυξήστε την παραγωγικότητα και μειώστε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις χωρίς συμβιβασμούς.

Μάθετε περισσότερα

Επικοινωνηστε μαζι μας

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λυσεις για επιχειρησεις, απλά συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας εκπρόσωπος της Epson.

Τα πεδία που υποδεικνύονται με «*» είναι υποχρεωτικά

Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
(επιλέξτε όσα ισχύουν για εσάς)
Θέλω να λαμβάνω πληροφορίες μέσω e-mail σχετικά με μελλοντικά προϊόντα, προσφορές και εκδηλώσεις της Epson.

Σύγκριση
Κλείσιμο

Σύγκριση προϊόντων

από 3 επιλεγμένα

Κατάργηση από τη σύγκριση

ΦΥΛΛΑΔΙΟ

Ο εργασιακός χώρος στο μέλλον

Λήψη του ηλεκτρονικού οδηγού για τον εργασιακό χώρο του μέλλοντος

ΦΥΛΛΑΔΙΟ

Ο εργασιακός χώρος στο μέλλον

Λήψη του ηλεκτρονικού οδηγού για τον εργασιακό χώρο του μέλλοντος

 1. Βάσει δοκιμής από το BLI, για διάστημα δύο μηνών μέχρι το Φεβρουάριο του 2017, του FPOT μετά από ολονύκτια αδράνεια, σε σύγκριση με επιλεγμένα ανταγωνιστικά μηχανήματα, κατόπιν εντολής της Epson. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την τοποθεσία www.epson.gr/inkjetsaving
 2. Υψηλή χωρητικότητα μονάδων παροχής μελανιού με απόδοση έως 84.000 σελίδων περίπου. Η πραγματική απόδοση ποικίλλει ανάλογα με τις εκτυπωμένες εικόνες και τις συνθήκες χρήσης. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την τοποθεσία www.epson.eu/pageyield. Τα αρχικά μελάνια περιέχουν μελάνι που επαρκεί μόνο για την υποστήριξη της εκκίνησης του εκτυπωτή, ενώ τα νέα μελάνια πρέπει να αγοραστούν ή να προσφερθούν για κανονική λειτουργία.
 3. Η φωτεινότητα των χρωμάτων (απόδοση έγχρωμου φωτισμού) στην πιο φωτεινή λειτουργία, όπως υπολογίστηκε από τρίτο εργαστήριο σύμφωνα με το IDMS 15.4. Η φωτεινότητα των χρωμάτων ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες χρήσης. Κορυφαίοι σε πωλήσεις βιντεοπροβολείς 3LCD της Epson έναντι κορυφαίων σε πωλήσεις βιντεοπροβολέων μονού chip DLP, βάσει δεδομένων πωλήσεων έρευνας PMA για το διάστημα από το Δεκέμβριο του 2015 έως το Νοέμβριο του 2016.
 4. Βάσει δοκιμής από το BLI, για διάστημα δύο μηνών μέχρι το Φεβρουάριο του 2017, σε σύγκριση με επιλεγμένα ανταγωνιστικά μηχανήματα, κατόπιν εντολής της Epson. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την τοποθεσία www.epson.gr/inkjetsaving
 5. Με βάση την εξαγωγή και την επεξεργασία πρώτων υλών και την κατασκευή αναλώσιμων. Βάσει δοκιμής με τη μεθοδολογία της Epson: 1. Ο υπολογισμός αφορά μόνο εκπομπές CO2 που συμβάλλουν στην υπερθέρμανση του πλανήτη. 2. Τα αποτελέσματα του υπολογισμού βασίζονται σε δήλωση του ενδιαφερομένου. (Δεν λαμβάνεται επιβεβαίωση τρίτου μέρους). 3. Χρησιμοποιούμε το συντελεστή CO2 (κιλά CO2 / μονάδα) που δημοσιεύεται στη βάση δεδομένων της JEMAI «LCA Pro».
 6. Συνήθως, οι εκτυπωτές laser 45-55 σελ./λεπτό χρησιμοποιούν 1.500 Watt. Ο WorkForce Enterprise υποστηρίζει χαμηλή κατανάλωση ενέργειας της τάξεως των 180 Watt – 320 Watt και εκτυπώνει έως 100 εικόνες/λεπτό.
 7. Το μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά των βιντεοπροβολέων 500 lumen και άνω. (Η έρευνα διεξήχθη από την Futuresource Consulting Limited από το 2001 έως το 2016).
 8. Η έρευνα διεξήχθη από την Future Source Consulting Limited από το 2001 έως το 2015.