ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
ΣΤΗΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Λύσεις τεχνολογίας για εμπειρίες ψυχαγωγίας

Ο κλάδος της ψυχαγωγίας δέχεται έντονη πίεση από τους ίδιους τους ανθρώπους που ωφελεί. Οι καταναλωτές απαιτούν περισσότερα για το χρόνο που δεν εργάζονται και θέλουν κάθε εμπειρία να είναι άξια λόγου, κάτι που αξίζει να μοιραστείς με άλλους στα κοινωνικά δίκτυα και κάτι που σου δίνει την αίσθηση του ότι εκπλήρωσες έναν στόχο. Οι τεχνολογίες της Epson βοηθούν κάθε επίσκεψη να αποτελεί μια ιστορία που αξίζει να τη μοιραστεί κανείς με άλλους. Από την αποτελεσματικότητα των τμημάτων υποστήριξης μέχρι την εξασφάλιση του ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος, οι καινοτόμες λύσεις μας θα σας υποστηρίξουν στην παροχή σταθερά επιβραβευτικών ολοκληρωμένων εμπειριών για τον πελάτη.

Η επανεφεύρεση της εμπειρίας του επισκέπτη

Χρησιμοποιήστε πρωτοποριακή τεχνολογία για να καθοδηγήσετε, να εκπαιδεύσετε και να εντυπωσιάσετε τους επισκέπτες καθόλη την επίσκεψή τους.

Η επανεφεύρεση της εμπειρίας του επισκέπτη

Ανεξάρτητα από το αν ο πελάτης περιμένει στην ουρά, συμμετέχει, αναζητά βοήθεια ή πληροφορίες, χαρίστε του μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσει ποτέ. Χρησιμοποιήστε πρωτοποριακή τεχνολογία για να καθοδηγήσετε, να εκπαιδεύσετε και να εντυπωσιάσετε καθόλη την επίσκεψη.

Δημιουργήστε ξεχωριστές στιγμές με έναν βιντεοπροβολέα εγκατάστασης laser της Epson, που μπορεί να εμφανίζει εικόνες έως 1.000" σε δάπεδα, τοίχους, κτίρια ή εκθέματα, για να συνδυάσετε το φυσικό με το εικονικό, είτε πρόκειται για μια καθηλωτική εμπειρία εκπαίδευσης ή για μια εμπειρία 4D πολλαπλών αισθήσεων.

Προσφέρετε παντού ψυχαγωγία χάρη στην ευέλικτη εγκατάσταση με λύσεις να είναι κατάλληλες ακόμα και για τα πιο απαιτητικά κτίρια. Οι προβολές μπορούν να μετακινηθούν κατά 360 μοίρες προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, οριζοντίως, κατακόρυφα ή περιστροφικά, ενώ υποστηρίζουν και κατακόρυφη προβολή.

Δώστε μια νέα προοπτική με τα έξυπνα γυαλιά Moverio της Epson. Χρησιμοποιήστε επαυξημένη πραγματικότητα για να δημιουργήσετε σκηνές 3D, προσθέστε επίπεδα πληροφοριών και οπτικοποιήστε οποιαδήποτε ιστορία, έτσι ώστε οι επισκέπτες σας να μπορούν να ζήσουν μια διαδραστική εμπειρία με τα εκθέματά σας.

Δώστε τη δυνατότητα στους επισκέπτες σας να ανακαλύπτουν και να βρίσκουν λύσεις μόνοι τους με τις διαδραστικές οθόνες της Epson: ιδανικές για σημεία πληροφόρησης, εκπαιδευτικές δραστηριότητες και οπτικές επισημάνσεις, ώστε να διατηρεί ζωντανό το ενδιαφέρον των επισκεπτών που κινούνται και ανακαλύπτουν.

Εξατομικεύστε τα εκθέματα δημιουργώντας προσαρμοσμένες φωτογραφίες, κάρτες, καλλιτεχνικά έργα και άλλα προϊόντα εκτύπωσης προστιθέμενης αξίας για πώληση σε βασικά σημεία συναλλαγών, χρησιμοποιώντας εκτυπωτές παραγωγής Epson SureLab.

Προσφέρετε παντού τις υπηρεσίες σας χάρη στη σειρά φορητών εκτυπωτών αποδείξεων της Epson για υπαλλήλους που μετακινούνται. Ολοκληρώστε τις συναλλαγές σας, προσφέροντας πιο αξιόλογες και πρακτικές λύσεις στη διαδρομή των επισκεπτών σας.

Επένδυση για το μέλλον

Οι οργανισμοί που προσφέρουν ψυχαγωγικές εμπειρίες πρέπει να βρουν νέους τρόπους για να προσελκύουν και να διατηρούν τους επισκέπτες τους σε μια εποχή που ο πελάτης έχει πολλή δύναμη.

Επένδυση για το μέλλον

Οι οργανισμοί που προσφέρουν ψυχαγωγικές εμπειρίες πρέπει να βρουν νέους τρόπους για να προσελκύουν και να διατηρούν τους επισκέπτες τους σε μια εποχή που ο πελάτης έχει πολλή δύναμη. Εναρμονίστε χρονοβόρες διαδικασίες και εξοικονομήστε χρήματα προσφέροντας μια καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες σας.

Βελτιώστε την εμπειρία σας με νέο και συναρπαστικό περιεχόμενο, χάρη στα έξυπνα γυαλιά Moverio της Epson. Είναι ανθεκτικά, προσφέρουν μεγάλης διάρκειας ζωής μπαταρία για εκτεταμένη χρήση και επιλογές για εύκολη διαχείριση της σειράς των συσκευών σας. Δώστε ζωή στον «επαυξημένο» κόσμο σας, μέρα με τη μέρα.

Βασιστείτε στα κέρδη απόδοσης με εκτυπωτές πολλαπλών λειτουργιών και ευφυείς σαρωτές WorkForce Pro της Epson. Οι έξυπνες λειτουργίες βελτιώνουν τη ροή εργασιών και την παροχή υπηρεσιών, ενώ η πιο αποτελεσματική διαχείριση των εγγράφων ελαχιστοποιεί το χρόνο εκτός λειτουργίας.

Εντυπωσιάστε με τους εκτυπωτές μεγάλου format SureColor της Epson δημιουργώντας όμορφες εικόνες υψηλής ευκρίνειας που ενισχύουν τις προωθητικές ενέργειες και δραστηριότητες και εξασφαλίστε έτσι περισσότερες πωλήσεις.

Δημιουργήστε εισιτήρια και ταυτότητες κατ' απαίτηση με εκτυπωτές επιγραφών ColorWorks της Epson. Δημιουργήστε εξατομικευμένα όμορφα εισιτήρια με έντονα χρώματα, άδειες εισόδου και σήματα ID για τη βελτίωση της οπτικής ταυτοποίησης.

Εξασφαλίστε αξιοπιστία χωρίς απαιτήσεις με βιντεοπροβολείς laser χωρίς απαιτήσεις συντήρησης και εγγύηση για έως 12.000 ώρες/πέντε χρόνια1. Ιδανικοί για εφαρμογές ψηφιακής σήμανσης με δυνατότητα εύκολης πρόσβασης.

Απολαύστε τα αποτελέσματα

Η δημιουργία σημαντικών προσεγγίσεων για όλους τους επισκέπτες απαιτεί προσαρμοσμένα, αλλά παρ' όλα αυτά συμμετοχικά εκθέματα.

Απολαύστε τα αποτελέσματα

Η δημιουργία σημαντικών προσεγγίσεων για όλους τους επισκέπτες απαιτεί προσαρμοσμένα, αλλά παρ' όλα αυτά συμμετοχικά εκθέματα. Η κατάλληλη τεχνολογία μπορεί να αντιμετωπίσει τους προβληματισμούς και να σας βοηθήσει να διαμορφώσετε εμπειρίες που θα αυξήσουν τον αριθμό των επισκεπτών σας.

Ξεχωρίστε από τον ανταγωνισμό επιτρέποντας στους επισκέπτες να μεταβαίνουν σε μια εναλλακτική πραγματικότητα ή να έχουν τον δικό τους προσωπικό οδηγό. Τα έξυπνα γυαλιά Moverio της Epson μπορούν να προσαρμοστούν πλήρως στο έκθεμα και τις ανάγκες των επισκεπτών σας.

Προσθέστε στρώματα εκμάθησης επιτρέποντας στους επισκέπτες να αλληλεπιδρούν απευθείας με περιεχόμενο μέσω της ισχύος των οθονών αφής. Οι διαδραστικές οθόνες μας διαθέτουν κλιμακωτό μέγεθος έως τις 100”, έτσι ώστε όλοι να έχουν την καλύτερη εικόνα και τα νεότερα κοινά να μπορούν να προσθέσουν σχολιασμούς χρησιμοποιώντας δάκτυλα ή γραφίδες.

Εντυπωσιάστε με περιεχόμενο πολυμέσων που μπορεί να προσαρμοστεί σε διαφορετικά κοινά. Με την επιλογή της τεχνολογίας βελτίωσης 4K, οι βιντεοπροβολείς εγκατάστασης της Epson προσφέρουν απίστευτη δημιουργική ελευθερία και ένα νέο επίπεδο εμπειρίας θέασης.

Καλύψτε τις ανάγκες περισσότερων πελατών με διαρκώς ενημερωμένες πληροφορίες και υπηρεσίες γρήγορης παρακολούθησης. Ο κόσμος ενδιαφέρεται για τις μικρές λεπτομέρειες και οι εκτυπωτές ετικετών μας, οι εκτυπωτές WorkForce και οι επαγγελματικοί σαρωτές κάνουν όλη τη διαφορά επιταχύνοντας τη διαχείριση.

Ανακαλύψτε πόσα χρήματα θα μπορούσατε να εξοικονομήσετε από τις εκτυπώσεις επιλέγοντας την Epson

Χρησιμοποιήστε τον υπολογιστή συνολικού κόστους ιδιοκτησίας για να δείτε αναλυτικά το κόστος στη διεύθυνση

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Προστατεύστε το μέλλον του πλανήτη

Κατανοούμε τη σημασία της βιωσιμότητας για τις μελλοντικές γενιές.

Προστατεύστε το μέλλον του πλανήτη

Στην Epson, κατανοούμε τη σημασία της υποστήριξης της βιωσιμότητας του πλανήτη για τις μελλοντικές γενιές, γι' αυτό και αναπτύσσουμε λύσεις εκτύπωσης με γνώμονα το περιβάλλον.

Καλύψτε τους στόχους

σας ως προς την προστασία του περιβάλλοντος με έως 99% λιγότερα απορρίμματα από την τεχνολογία WorkForce Pro Replaceable Ink Pack System (RIPS), καταναλώστε έως 96% λιγότερη ενέργεια με εκτυπωτές WorkForce Pro5 και διπλασιάστε την ταχύτητα εκτύπωσης με τη μισή κατανάλωση ενέργειας, με τη σειρά WorkForce Enterprise6.

Εξοικονομήστε ηλεκτρική ενέργεια και CO2 με μοντέλα WorkForce Pro, τα οποία χρησιμοποιούν έως 96% λιγότερη ενέργεια από τους εκτυπωτές και τα φωτοαντιγραφικά laser2.

Μειώστε την κατανάλωση ενέργειας με την οικονομική λειτουργία στις διαδραστικές λύσεις προβολής που χρησιμοποιείτε και απολαύστε εκτεταμένη διάρκεια ζωής της λάμπας.

Μειώστε το οικολογικό σας αποτύπωμα χρησιμοποιώντας σαρωτές που δεν απαιτούν προθέρμανση και μειώστε την κατανάλωση ενέργειας, χάρη στην ενσωματωμένη τεχνολογία ReadyScan.

5 απλά βήματα για ένα πιο βιώσιμο ευρωπαϊκό μέλλον

Μία τεχνολογία τη φορά

ΛΗΨΗ ΤΟΥ INFOGRAPHIC

 

Δείτε πού μπορείτε να κάνετε οικονομία

Υπολογίστε την εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας και CO2 που μπορεί να πετύχει ένας εκτυπωτής WorkForce Pro με το εργαλείο υπολογισμού μας.

 
  • Έως 92% λιγότερο CO2 σε σχέση με τους εκτυπωτές laser3
  • Έως 96% λιγότερη ενέργεια, σε σύγκριση με τους εκτυπωτές laser2
  • Έως 94% λιγότερα απορρίμματα σε σχέση με τους εκτυπωτές laser2
  • Έως 3,5 φορές μεγαλύτερη ταχύτητα από τους laser2
 

Συντήρηση και υποστήριξη

Μάθετε περισσότερα για το service στις εγκαταστάσεις σας και τις εγγυήσεις της Epson.

Συντήρηση και υποστήριξη

Βασική εγγύηση

Μάθετε περισσότερα για τις εγγυήσεις της Epson.

Εξυπηρέτηση στην έδρα του πελάτη

Μάθετε περισσότερα για τις επιλογές συντήρησης, αν χρειάζεστε, συμπεριλαμβανομένης της εξυπηρέτησης στην έδρα του πελάτη.

Υποστήριξη

Χρειάζεστε βοήθεια; Επισκεφθείτε τη σελίδα υποστήριξης για να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες και να μάθετε πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Εγγραφή

Ευχαριστούμε που αγοράσατε ένα προϊόν της Epson και για το χρόνο που αφιερώσατε για να το δηλώσετε.

Ελέγξτε την εγγύησή σας

Ελέγξτε την εγγύηση της συσκευής σας.

Προωθητική ενέργεια εκτεταμένης εγγύησης

Εκτεταμένη εγγύηση εκτυπωτή τριών ετών σε επιλεγμένους εκτυπωτές Epson.

 

Λύσεις εκμίσθωσης

Μάθετε περισσότερα για τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να επωφεληθείτε από προϊόντα της Epson μέσω μίσθωσης.

Εκτύπωση και αποθήκευση

Εξοικονομήστε χρόνο και χρήματα με το Epson Print & Save

Print365

Εκτυπώστε όσο θέλετε, χωρίς προβλήματα και χωρίς κρυφά κόστη.

Λύσεις λογισμικού

Δείτε ολόκληρη τη σειρά λύσεων λογισμικού και συμβατοτήτων συστήματος παρακάτω, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που προσφέρονται από τους συνεργάτες μας.

Λύσεις λογισμικού

Δείτε ολόκληρη τη σειρά λύσεων λογισμικού και συμβατοτήτων συστήματος παρακάτω, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που προσφέρονται από τους συνεργάτες μας.

Αξιοποιήστε πλήρως το βιντεοπροβολέα σας

Αξιοποιήστε πλήρως το βιντεοπροβολέα σας

Αξιοποιήστε τις εξειδικευμένες λύσεις λογισμικού της Epson για να εμπλουτίσετε το βιντεοπροβολέα σας και να επωφεληθείτε από τις αυξημένες δυνατότητες, τη σιγουριά και τον έλεγχο που σας προσφέρει. Ως η κορυφαία στον κόσμο εταιρεία κατασκευής βιντεοπροβολέων4, κατανοούμε την ανάγκη για τις κατάλληλες λύσεις προβολής, οι οποίες σας επιτρέπουν να πραγματοποιείτε παρουσιάσεις με τον τρόπο που θέλετε, όπου θέλετε, εύκολα και αποτελεσματικά.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επαγγελματικές λύσεις απεικόνισης

Ευρεία γκάμα λύσεων για όλους τους τύπους των επιχειρήσεων

Οι συσκευές της Epson είναι συμβατές με υπηρεσίες και λύσεις λογισμικού, οι οποίες συμβάλλουν σημαντικά στη ροή εργασιών της εταιρείας σας, τον έλεγχο των εξόδων και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας, καθώς και να επιτρέψουν την απρόσκοπτη ενσωμάτωση συσκευών σε διαρκώς μεταβαλλόμενα περιβάλλοντα.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ψυχαγωγία τεράστιας κλί

Προκαλέστε τις αισθήσεις και μεταφέρετε το κοινό σας σε άλλη διάσταση μέσω σταθερών βιντεοπροβολέων ή ενοικιαζόμενων βιντεοπροβολέων για εγκαταστάσεις παρουσίασης. Η χρήση μιας σειράς βιντεοπροβολέων εγκατάστασης της Epson σε συνδυασμό με την ανάμειξη ακμών σάς επιτρέπει να εμφανίζετε καθηλωτικές εικόνες σε πολύ μεγαλύτερες επιφάνειες και να δημιουργείτε εντυπωσιακές, ατμοσφαιρικές εμπειρίες για τους επισκέπτες σας. Μπορείτε να αναπαραστήσετε κάθε λεπτομέρεια και να προσαρμόσετε το περιεχόμενο πολυμέσων για το κοινό σας, ακόμα και σε περιορισμένους χώρους.

Πείτε μοναδικές ιστορίες

Το iProjection της Epson διευκολύνει τη σύνδεση συσκευών iOS και Android με μια λύση προβολής Epson με διαθεσιμότητα δικτύου, έτσι ώστε να μπορείτε να προβάλλετε ασύρματα εικόνες, έγγραφα και σελίδες web. Πρόκειται για έναν απλό και πολύ αποτελεσματικό τρόπο παρουσίασης, με ένα άγγιγμα της οθόνης. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το ενσωματωμένο κουμπί σημειώσεων για να χρησιμοποιήσετε μαρκαδόρο, μαρκαδόρο επισήμανσης ή γόμα, με επιλογές χρωματισμού και αδιαφάνειας, δίνοντας έμφαση στα σημεία που θέλετε.

Ενθαρρύνετε την ενεργή ανακάλυψη

Ο χώρος σας είναι ένας λευκός καμβάς για τη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης εμπειρίας ψυχαγωγίας που θα συνδέει το κοινό με τα εκθέματα. Η ψηφιακή σήμανση σας επιτρέπει να προσφέρετε διαρκώς ενημερωμένες πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο, από προγραμματισμένες εκδηλώσεις και σημεία προορισμού έως μενού και επιλογές ψυχαγωγίας. Οι διαδραστικές οθόνες της Epson απευθύνονται επίσης σε ψηφιακά ενεργούς πελάτες που θέλουν να συμμετέχουν στην ανακάλυψη ή να δοκιμάσουν τις γνώσεις τους.

Η επανεφεύρεση της εμπειρίας του επισκέπτη

Χρησιμοποιήστε πρωτοποριακή τεχνολογία για να καθοδηγήσετε, να εκπαιδεύσετε και να εντυπωσιάσετε τους επισκέπτες καθόλη την επίσκεψή τους.

Επένδυση για το μέλλον

Οι οργανισμοί που προσφέρουν ψυχαγωγικές εμπειρίες πρέπει να βρουν νέους τρόπους για να προσελκύουν και να διατηρούν τους επισκέπτες τους σε μια εποχή που ο πελάτης έχει πολλή δύναμη.

Απολαύστε τα αποτελέσματα

Η δημιουργία σημαντικών προσεγγίσεων για όλους τους επισκέπτες απαιτεί προσαρμοσμένα, αλλά παρ' όλα αυτά συμμετοχικά εκθέματα.

Προστατεύστε το μέλλον του πλανήτη

Κατανοούμε τη σημασία της βιωσιμότητας για τις μελλοντικές γενιές.

Συντήρηση και υποστήριξη

Μάθετε περισσότερα για το service στις εγκαταστάσεις σας και τις εγγυήσεις της Epson.

Λύσεις λογισμικού

Δείτε ολόκληρη τη σειρά λύσεων λογισμικού και συμβατοτήτων συστήματος παρακάτω, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που προσφέρονται από τους συνεργάτες μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις επιχειρηματικές λύσεις, επικοινωνήστε μαζί μας και ένας εκπρόσωπος της Epson θα έρθει σε επαφή μαζί σας.

Η αρχή της εξέλιξης

Κάθε λεπτομέρεια μετράει

Μετατρέψτε εισιτήρια, κάρτες εισόδου και βραχιολάκια συμμετοχής σε υλικό με την επωνυμία σας ή με προωθητικούς σκοπούς. Οι εκτυπωτές ετικετών Epson ColorWorks προσφέρουν έγχρωμη εκτύπωση κατ' απαίτηση, έτσι ώστε να μπορείτε να προσαρμόζετε εύκολα τις λεπτομέρειες στο περιβάλλον, την εκδήλωση ή το έκθεμά σας και να εκτυπώνετε σε μια ποικιλία πολυμέσων.

Οι επισκέπτες έχουν ενεργό ρόλο

Οι διαδραστικές οθόνες της Epson έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την εύρεση λύσεων και τη συνεργασία. Χρησιμοποιήστε τες σε σημεία ενημέρωσης και σε εκπαιδευτικούς χώρους, έτσι ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να κάνουν εξερεύνηση μόνοι τους και να συμμετέχουν σε θεματικές δραστηριότητες μέσω της οθόνης αφής, χρησιμοποιώντας τα δάκτυλά τους ή τις παρεχόμενες γραφίδες γρήγορης απόκρισης.

Ξεδιπλώστε τη φαντασία σας

Μετατρέψτε ολόκληρα δωμάτια σε άλλους κόσμους. Οι βιντεοπροβολείς εγκατάστασης της Epson μπορούν να δημιουργούν ενισχυμένη ποιότητα 4D και να αντιστοιχίζουν μεγάλες προβολές στο κτίριο, τη μουσική, τις ιστορίες ή άλλα εφέ που παρουσιάζετε, χαρίζοντας μια απαράμιλλη εμπειρία για όλες τις αισθήσεις.

Εκτύπωση αποδείξεων με υψηλή ταχύτητα και αξιοπιστία

Οι εκτυπωτές αποδείξεων της Epson έχουν σχεδιαστεί ώστε να ανταπεξέρχονται ακόμα και στα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα λιανικής πώλησης. Ο TM-T88VI είναι ένας κορυφαίας τεχνολογίας εκτυπωτής αποδείξεων που συνδυάζει υψηλές ταχύτητες εκτύπωσης και υψηλή αξιοπιστία, καθώς και προηγμένα χαρακτηριστικά για την υποστήριξη της συνύπαρξης συμβατικών σημείων πώλησης φορητών συσκευών, web και υπολογιστή.

Προσφέρετε την εξυπηρέτηση που θέλετε

Ανεξάρτητα από το αν διαθέτετε μια μικρή εγκατάσταση παροχής υπηρεσιών ψυχαγωγίας χρησιμοποιώντας το σύστημα Replaceable Ink Pack System (RIPS) ή μια μεγαλύτερη εγκατάσταση με τη λύση εκτύπωσης WorkForce Enterprise, η Epson καλύπτει τις ανάγκες υποστήριξης που έχετε. Για παράδειγμα, σαρώστε μέχρι και ολοκληρωμένες φόρμες συνδρομών για περίπτερα εισιτηρίων έως και κεντρικά γραφεία για γρήγορη έγκριση και εξυπηρέτηση πελατών με θετικό αντίκτυπο για όλους τους επισκέπτες σας.

Υπερβείτε τις προσδοκίες των πελατών σας

Με τους εκτυπωτές μεγάλου format της Epson μπορείτε να δημιουργείτε υψηλής ποιότητας αφίσες, banner, εκτυπώσεις και άλλα, χωρίς να χρειάζεστε τη βοήθεια κάποιου επαγγελματικού καταστήματος εκτυπώσεων.

Χαρίστε καθηλωτικές συγκινήσεις

Τα έξυπνα διάφανα γυαλιά Moverio της Epson επιτρέπουν την εντυπωσιακή παρουσίαση περιεχομένου επαυξημένης πραγματικότητας στον πραγματικό κόσμο, διευρύνοντας την πρόσβαση και κάνοντας πιο συναρπαστικές τις εμπειρίες πολιτισμού, τις εκδηλώσεις, τους χώρους παρουσίασης τεχνών και τις περιηγήσεις σε εργοστάσια, χωρίς να έχουν αντίκτυπο στην περιήγηση των επισκεπτών σε εκθέματα.

Δημιουργήστε εξατομικευμένες εμπειρίες

Δημιουργήστε εξατομικευμένες φωτογραφίες, πιστοποιητικά και κάρτες καθώς οι πελάτες απολαμβάνουν την εμπειρία. Οι φωτογραφικοί εκτυπωτές SureLab της Epson δημιουργούν οπτικές ιστορίες που μπορούν να κρατήσουν και να μοιράζονται οι επισκέπτες σας.

Προϊόντα

Case Studies

Previous Next

Πόροι

Βρείτε μια ευρεία γκάμα πόρων από τον ψυχαγωγικό τομέα. Σε αυτούς περιλαμβάνονται άρθρα, περιπτωσιολογικές μελέτες, διαγράμματα πληροφοριών και φυλλάδια με πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα, τις λύσεις και τις τάσεις της αγοράς της Epson.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Νέα και εκδηλώσεις

Ανεξάρτητα από το αν ενδιαφέρεστε για εισαγωγικά σεμινάρια, μαθήματα προγραμματισμού και συντήρησης ή εκπαίδευση χειριστών, οι ειδικοί μας θα μοιραστούν με χαρά τις γνώσεις τους με εσάς και το προσωπικό σας.

Αποτελέσματα φίλτρου

Previous Next

Αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχουν εκθέσεις ή εκδηλώσεις.

Διαμορφωνοντας το μελλον με τεχνολογια χωρις θερμοτητα

Αυξήστε την παραγωγικότητα και μειώστε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις χωρίς συμβιβασμούς.

Μάθετε περισσότερα

Επικοινωνηστε μαζι μας

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λύσεις Epson για την ψυχαγωγία, απλά συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας εκπρόσωπος της Epson.

Τα πεδία που υποδεικνύονται με «*» είναι υποχρεωτικά

Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
(επιλέξτε όσα ισχύουν για εσάς)
Θέλω να λαμβάνω πληροφορίες μέσω e-mail σχετικά με μελλοντικά προϊόντα, προσφορές και εκδηλώσεις της Epson.

  1. Ισχύει για τα μοντέλα: EB-L610U, EB-L615U, EB-L610W, EB-L510U, EB-L400U
  2. Βάσει δοκιμής από το BLI, για διάστημα δύο μηνών μέχρι το Φεβρουάριο του 2017, σε σύγκριση με επιλεγμένα ανταγωνιστικά μηχανήματα, κατόπιν εντολής της Epson. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.epson.gr/inkjetsaving
  3. Με βάση την εξαγωγή και την επεξεργασία πρώτων υλών και την κατασκευή αναλώσιμων. Βάσει δοκιμής με τη μεθοδολογία της Epson: 1. Ο υπολογισμός αφορά μόνο εκπομπές CO2 που συμβάλλουν στην υπερθέρμανση του πλανήτη. 2. Τα αποτελέσματα του υπολογισμού βασίζονται σε δήλωση του ενδιαφερομένου. (δεν λαμβάνεται επιβεβαίωση τρίτου μέρους). 3. Χρησιμοποιούμε το συντελεστή CO2 (κιλά CO2 / μονάδα) που δημοσιεύεται στη βάση δεδομένων της JEMAI «LCA Pro».)
  4. Η έρευνα διεξήχθη από την Futuresource Consulting Limited για την περίοδο 2001 – 2015.
  5. Θεματικό πάρκο του μέλλοντος, Attractions Magazine
  6. Συνήθως, οι εκτυπωτές laser 45-55 σελ./λεπτό χρησιμοποιούν 1.500 Watt. Ο WorkForce Enterprise υποστηρίζει χαμηλή κατανάλωση ενέργειας της τάξεως των 180 Watt – 320 Watt και εκτυπώνει έως 100 σελ./λεπτό. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.epson.eu/pageyield
Σύγκριση
Κλείσιμο

Σύγκριση προϊόντων

από 3 επιλεγμένα

Κατάργηση από τη σύγκριση