ΛΥΣΕΙΣ LASER ΚΑΙ ΣΕΙΡΑ ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΩΝ EPSON

Ανώτερη ποιότητα εικόνας και αξιοπιστία

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ορίζοντας το μέλλον της τεχνολογίας των βιντεοπροβολέων laser

No.1 Epson World Leader in Projectors 3LCD True Colours

Οι πιο προηγμένοι τεχνολογικά βιντεοπροβολείς μας συνδυάζουν την τεχνολογία 3LCD με διπλή πηγή φωτός laser και διαθέτουν ευρεία γκάμα χρωμάτων και εξαιρετικά υψηλό λόγο αντίθεσης, με αποτέλεσμα να προσφέρουν εξαιρετικά, ρεαλιστικά χρώματα και απίστευτα βαθιές αποχρώσεις του μαύρου.

Ο συνδυασμός υψηλής φωτεινότητας, υψηλής ανάλυσης και υψηλής αντίθεσης εξασφαλίζει δυνατές εικόνες με ζωντανά χρώματα, οι οποίες εμφανίζονται άψογα σε υψηλά επίπεδα φωτισμού περιβάλλοντος, ακόμα και σε πολύ μεγάλους χώρους. Η χρήση τεχνολογίας φωσφόρου laser προσθέτει ένα απαράμιλλο επίπεδο αξιοπιστίας, ενώ μειώνει σημαντικά τα συνολικά λειτουργικά κόστη. Η δέσμευσή μας ως προς την ποιότητα των προϊόντων, την τεχνολογία, τις σχέσεις, την εξυπηρέτηση και την υποστήριξη είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε ηγετική θέση στην αγορά των βιντεοπροβολέων για πάνω από 14 χρόνια1.

Μάθετε περισσότερα για τις λύσεις laser

Βιντεοπροβολείς για μεγάλους χώρους

Βιντεοπροβολείς για μεγάλους χώρους

Δημιουργήστε εντυπωσιακό οπτικό υλικό σε οποιονδήποτε χώρο σε πολύ μεγάλη κλίμακα με έναν καινοτόμο συνδυασμό εξαιρετικής φωτεινότητας, ευκρινών εικόνων, απόλυτης αξιοπιστίας και ευέλικτων επιλογών παρουσίασης. Οι βιντεοπροβολείς laser της Epson για μεγάλους χώρους είναι εξαιρετικά ανθεκτικοί, αλλά ταυτόχρονα έχουν μικρές διαστάσεις και βάρος.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Meeting Solutions

Λύσεις για συσκέψεις

Προάγετε έναν εργασιακό χώρο που ευνοεί τη δημιουργικότητα και την παραγωγικότητα με αυτήν την επαγγελματική λύση προβολής laser που μειώνει την ταλαιπωρία και το κόστος συντήρησης. Επιπλέον, διεξάγετε γρήγορα αποτελεσματικές και συνεργατικές συσκέψεις στη μεγάλη, κλιμακωτή οθόνη laser 100 ιντσών που έχει σχεδιαστεί για καλύτερη ανταλλαγή γνώσεων και επικοινωνία.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Διαδραστική εκπαίδευση

Διαδραστική εκπαίδευση

Παραδώστε μαθήματα χωρίς ενοχλήσεις και διασφαλίστε ότι οι μαθητές σας θα μπορούν να διαβάζουν τα πάντα στην οθόνη, χάρη σε αυτήν τη διαδραστική, εξαιρετικά μικρής απόστασης προβολής, laser λύση προβολής, η οποία προσφέρει τη δυνατότητα πραγματοποίησης συνεργατικών μαθημάτων, σε μια μεγάλη, κλιμακωτή οθόνη που προάγει περαιτέρω την ομαδική εργασία και τη συμμετοχή στην αίθουσα διδασκαλίας.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Λύση laser για σήμανση

Λύση laser για σήμανση

Δώστε ζωή σε ένα κατάστημα, μια γκαλερί, ένα μουσείο ή ένα γραφείο με έναν βιντεοπροβολέα εξαιρετικά κοντινής απόστασης που τοποθετείται εύκολα και χωρίς προβλήματα. Ο EB-700U είναι μια εναλλακτική λύση της επίπεδης οθόνης με τη δυνατότητα προβολής ακόμα μεγαλύτερων εικόνων. Μπορεί να προβάλει μεγαλύτερη εικόνα από πολύ μικρή απόσταση, γεγονός που τον καθιστά ιδανικό για μικρούς χώρους, όπως βιτρίνες καταστημάτων και διαδρόμους.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Προβολή χωρίς όρια

Ο καινούργιος τροχός φωσφόρου από ανόργανο υλικό έχει κορυφαία αντοχή στο φως και τη θερμότητα και προσφέρει απόλυτη αξιοπιστία. Επιπλέον, συνδυάζεται τέλεια με τα πάνελ LCD από ανόργανο υλικό για να παράγουν φωτεινές, ζωντανές εικόνες για εξαιρετικά μεγάλες περιόδους. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να βασίζεστε σε μια πηγή φωτός που δεν χρειάζεται συντήρηση για 20.000 ώρες2.

Σύστημα ψύξης

Το συνδυαστικό υγρόψυκτο και αερόψυκτο σύστημα είναι κάτι παραπάνω από αρκετό για τις απαιτήσεις ενός βιντεοπροβολέα 3LCD 25.000 lm.

Πάνελ LCD

Το επανασχεδιασμένο πάνελ 1,43 ιντσών ανόργανου φωσφόρου ενισχύει την αντοχή στο φως και εγγυάται ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Στοιχείο laser

Οι υψηλής ισχύος δίοδοι laser επιτρέπουν την επίτευξη εξαιρετικής φωτεινότητα έως 25.000 lm.

Τροχός φωσφόρου

Ο τροχός φωσφόρου από ανόργανο υλικό, ο οποίος μετατρέπει το μπλε φως laser σε κίτρινο φως, έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι αρκετά ανθεκτικός και να αντέχει την υψηλή απόδοση μιας πηγής φωτός laser για μεγάλες περιόδους χρήσης.

Απίθανη αξιοπιστία

Γνωρίστε τους εξελιγμένους βιντεοπροβολείς εγκατάστασης μεγάλης οθόνης, στους οποίους μπορείτε πραγματικά να βασίζεστε. Η εγκατάσταση και η ρύθμιση γίνονται εύκολα, ενώ η διάρκεια ζωής laser έως 56.000 ώρες και ο κύκλος συντήρησης φίλτρου 30.000 ωρών διατηρούν τα επίπεδα συντήρησης στο ελάχιστο.

Σχεδιάστε το όραμά σας με την Epson

Ανακαλύψτε πώς μπορείτε να κάνετε προβολές σε οποιαδήποτε επιφάνεια με τους βιντεοπροβολείς της Epson για μεγάλους χώρους.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ

Βιντεοπροβολέας laser εξαιρετικά κοντινής απόστασης

Απολαύστε μοναδικές στιγμές ψυχαγωγίας σε μεγάλη οθόνη, χωρίς να αλλοιώσετε την αισθητική του σπιτιού σας. Ο εξαιρετικά κοντινής απόστασης βιντεοπροβολέας laser μπορεί να τοποθετηθεί κοντά στην περιοχή προβολής, να εγκατασταθεί γρήγορα και να προβάλει τεράστια εικόνα ακόμα και σε χώρους με πολύ φως. Προσφέρει επίσης εξαιρετική απόδοση τιμής χάρη στη μεγάλης διάρκειας πηγή φωτός laser και την εκτεταμένη εγγύηση.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σειρά βιντεοπροβολέων laser, απλά συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας εκπρόσωπος της Epson.

Τα πεδία που υποδεικνύονται με «*» είναι υποχρεωτικά.

1 Η έρευνα διεξήχθη από την Futuresource Consulting Limited για την περίοδο 2001 – 2015.

2 Κατά προσέγγιση χρόνος μέχρι τη μείωση κατά 50% της φωτεινότητας από την πρώτη χρήση. Μέτρηση βάσει δοκιμής επιτάχυνσης, με χρήση 0,04 - 0,20 mg/m3 του συγκεκριμένου υλικού. Ο χρόνος ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες και τα περιβάλλοντα χρήσης.