ΛΥΣΕΙΣ LASER ΚΑΙ ΣΕΙΡΑ ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΩΝ EPSON

Ανώτερη ποιότητα εικόνας και αξιοπιστία

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ορίζοντας το μέλλον της τεχνολογίας των βιντεοπροβολέων laser

No.1 Epson World Leader in Projectors 3LCD True Colours

Οι πιο προηγμένοι τεχνολογικά βιντεοπροβολείς μας συνδυάζουν την τεχνολογία 3LCD με διπλή πηγή φωτός laser και διαθέτουν ευρεία γκάμα χρωμάτων και εξαιρετικά υψηλό λόγο αντίθεσης, με αποτέλεσμα να προσφέρουν εξαιρετικά, ρεαλιστικά χρώματα και απίστευτα βαθιές αποχρώσεις του μαύρου.

Ο συνδυασμός υψηλής φωτεινότητας, υψηλής ανάλυσης και υψηλής αντίθεσης εξασφαλίζει δυνατές εικόνες με ζωντανά χρώματα, οι οποίες εμφανίζονται άψογα σε υψηλά επίπεδα φωτισμού περιβάλλοντος, ακόμα και σε πολύ μεγάλους χώρους. Η χρήση τεχνολογίας φωσφόρου laser προσθέτει ένα απαράμιλλο επίπεδο αξιοπιστίας, ενώ μειώνει σημαντικά τα συνολικά λειτουργικά κόστη. Η δέσμευσή μας ως προς την ποιότητα των προϊόντων, την τεχνολογία, τις σχέσεις, την εξυπηρέτηση και την υποστήριξη είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε ηγετική θέση στην αγορά των βιντεοπροβολέων για πάνω από 14 χρόνια1.

Μάθετε περισσότερα για τις λύσεις laser

Projectors for Large Venues

Βιντεοπροβολείς για μεγάλους χώρους

Δημιουργήστε εντυπωσιακό οπτικό υλικό σε οποιονδήποτε χώρο σε πολύ μεγάλη κλίμακα με έναν καινοτόμο συνδυασμό εξαιρετικής φωτεινότητας, ευκρινών εικόνων, απόλυτης αξιοπιστίας και ευέλικτων επιλογών παρουσίασης. Οι βιντεοπροβολείς laser της Epson για μεγάλους χώρους είναι εξαιρετικά ανθεκτικοί, αλλά ταυτόχρονα έχουν μικρές διαστάσεις και βάρος.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Installation Projectors

Βιντεοπροβολείς εγκατάστασης

Απογειώστε την οπτική δημιουργικότητά σας με τους συναρπαστικούς βιντεοπροβολείς εγκατάστασης laser. Απολαύστε την πρωτοφανή δύναμη απεικόνισης και τις τελευταίες αποκλειστικές τεχνολογίες της Epson και εντυπωσιάστε το κοινό σας με το μέλλον της παρουσίασης μεγάλης κλίμακας.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Προβολή χωρίς όρια

Ο καινούργιος τροχός φωσφόρου από ανόργανο υλικό έχει κορυφαία αντοχή στο φως και τη θερμότητα και προσφέρει απόλυτη αξιοπιστία. Επιπλέον, συνδυάζεται τέλεια με τα πάνελ LCD από ανόργανο υλικό για να παράγουν φωτεινές, ζωντανές εικόνες για εξαιρετικά μεγάλες περιόδους. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να βασίζεστε σε μια πηγή φωτός που δεν χρειάζεται συντήρηση για 20.000 ώρες2.

Σύστημα ψύξης

Το συνδυαστικό υγρόψυκτο και αερόψυκτο σύστημα είναι κάτι παραπάνω από αρκετό για τις απαιτήσεις ενός βιντεοπροβολέα 3LCD 25.000 lm.

Πάνελ LCD

Το επανασχεδιασμένο πάνελ 1,43 ιντσών ανόργανου φωσφόρου ενισχύει την αντοχή στο φως και εγγυάται ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Στοιχείο laser

Οι υψηλής ισχύος δίοδοι laser επιτρέπουν την επίτευξη εξαιρετικής φωτεινότητα έως 25.000 lm.

Τροχός φωσφόρου

Ο τροχός φωσφόρου από ανόργανο υλικό, ο οποίος μετατρέπει το μπλε φως laser σε κίτρινο φως, έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι αρκετά ανθεκτικός και να αντέχει την υψηλή απόδοση μιας πηγής φωτός laser για μεγάλες περιόδους χρήσης.

Απίθανη αξιοπιστία

Γνωρίστε τους εξελιγμένους βιντεοπροβολείς εγκατάστασης μεγάλης οθόνης, στους οποίους μπορείτε πραγματικά να βασίζεστε. Η εγκατάσταση και η ρύθμιση γίνονται εύκολα, ενώ η διάρκεια ζωής laser έως 56.000 ώρες και ο κύκλος συντήρησης φίλτρου 30.000 ωρών διατηρούν τα επίπεδα συντήρησης στο ελάχιστο.

Σχεδιάστε το όραμά σας με την Epson

Ανακαλύψτε πώς μπορείτε να κάνετε προβολές σε οποιαδήποτε επιφάνεια με τους βιντεοπροβολείς της Epson για μεγάλους χώρους.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ

Μάθετε περισσότερα για τους βιντεοπροβολείς laser οικιακού κινηματογράφου

Αναβαθμίστε τις συνήθειες προβολών σας με την τεχνολογία laser! Η νέα τεχνολογία laser της Epson δεν αλλάζει απλώς τον τρόπο που παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας ταινίες: η προηγμένη προβολή laser 4K βελτιώνει ολόκληρη την οπτική σας εμπειρία.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σειρά βιντεοπροβολέων laser, απλά συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας εκπρόσωπος της Epson.

Τα πεδία που υποδεικνύονται με «*» είναι υποχρεωτικά.

1 Η έρευνα διεξήχθη από την Futuresource Consulting Limited για την περίοδο 2001 – 2015.

2 Κατά προσέγγιση χρόνος μέχρι τη μείωση κατά 50% της φωτεινότητας από την πρώτη χρήση. Μέτρηση βάσει δοκιμής επιτάχυνσης, με χρήση 0,04 - 0,20 mg/m3 του συγκεκριμένου υλικού. Ο χρόνος ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες και τα περιβάλλοντα χρήσης.