ΖΗΣΤΕ ΤΗ ΔΡΑΣΗ

Κάντε το επόμενο βήμα από τις τηλεοράσεις μεγάλου μεγέθους και ανακαλύψτε πώς ένας βιντεοπροβολέας θα μετατρέψει την οικιακή σας ψυχαγωγία σε μια συναρπαστική εμπειρία πέρα από κάθε φαντασία.

Λήψη φυλλαδίου

Καινοτομίες που έχουν σημασία

Απολαύστε στο σπίτι σας ορισμένες από τις πιο προηγμένες τεχνολογίες προβολής από τον πρωτοπόρο κατασκευαστή βιντεοπροβολέων παγκοσμίως, εδώ και 171. Χάρη στα εξαιρετικά επίπεδα λόγου αντίθεσης και φωτεινότητας, οι ταινίες σας θα είναι πιο ζωντανές και οι αθλητικές μεταδόσεις ακόμη πιο συναρπαστικές.

Το μέγεθος μετράει

Με τους οικιακούς βιντεοπροβολείς της Epson, το σπίτι σας γίνεται το επίκεντρο της ψυχαγωγίας. Μεταμορφώστε την καθημερινότητά σας, ανεξάρτητα από το αν παρακολουθείτε τα αγαπημένα σας αθλήματα, βλέπετε μια κλασική ταινία, απολαμβάνετε μέσω ροής περιεχόμενο από τηλεοπτικό δέκτη ή παίζετε ένα τελευταίας τεχνολογίας παιχνίδι. Τραβήξτε την προσοχή με μια εντυπωσιακή προβολή έως 300 ιντσών και φέρτε κοντά συγγενείς και φίλους, για να απολαύσετε αυτές τις αξέχαστες στιγμές.

Φωτεινότερες, πιο ζωντανές προβολές

Η φωτεινότητα των λευκών δεν είναι αρκετή από μόνη της για να αποδώσει τα αληθινά χρώματα που βλέπουμε καθημερινά. Γι' αυτό η τεχνολογία 3LCD που υπάρχει στους προβολείς Epson προσφέρει εξίσου υψηλή φωτεινότητα λευκής και έγχρωμης εικόνας (CLO). Γιατί να συμβιβαστείτε με μια μονότονη προβολή με ξεθωριασμένα και μη ρεαλιστικά χρώματα; Απολαύστε ζωηρές, ρεαλιστικές εικόνες με τους βιντεοπροβολείς της Epson.

Μάθετε περισσότερα
4K PRO-UHD2 FULL HD

Epson 4K PRO-UHD2

Απολαύστε εκπληκτική ποιότητα εικόνας, αποτέλεσμα του συνδυασμού νέων τεχνολογιών, όπως είναι η ισοδύναμη φωτεινότητα χρωμάτων και λευκών, η τεχνολογία 3LCD, το HDR10 και η επεξεργασία αντίθεσης και χρώματος. Οι βιντεοπροβολείς 4K PRO-UHD2 της Epson προσφέρουν μια ολιστική προσέγγιση στην απόδοση εικόνας, η οποία δεν περιορίζεται στη δυνατότητα λήψης, επεξεργασίας και προβολής περιεχομένου 4K.

Μόνο στα μοντέλα EH-TW7400, EH-TW9400, EH-TW9400W.

Εξαιρετικά ευρεία γκάμα χρωμάτων

Απολαύστε μια πλουσιότερη και πιο ρεαλιστική εμπειρία προβολής με ευρύτερη γκάμα ολοζώντανων χρωμάτων.

Ρυθμίστε εύκολα την εικόνα

Η εγκατάσταση γίνεται γρήγορα και απλά, χάρη στον κορυφαίο λόγο οπτικού ζουμ και την ευρεία μετατόπιση φακού. Το μηχανοκίνητο ζουμ, η εστίαση και η μετατόπιση φακού μπορούν να αποθηκεύσουν έως 10 διαφορετικές θέσεις, ώστε να μπορείτε να επιλέγετε εύκολα τον κατάλληλο λόγο διάστασης με το πάτημα ενός κουμπιού.

Μόνο στα μοντέλα EH-TW7400/9400/9400W.

Απολαύστε έως 15 χρόνια ψυχαγωγίας3

Με διάρκεια ζωής λάμπας έως 10.000 ώρες3, μπορείτε να παρακολουθείτε καθημερινά μια ταινία για τα επόμενα 15 χρόνια χωρίς να χρειάζεται να την αντικαταστήσετε. Οι βιντεοπροβολείς της Epson φημίζονται για την αξιοπιστία τους, επομένως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι θα χάσετε ούτε ένα λεπτό από την αγαπημένη σας ταινία, παιχνίδι ή εκπομπή.

Γνωρίστε τη σειρά

Βρειτε τον ιδανικο βιντεοπροβολεα για ολες σας τις αναγκες οικιακης ψυχαγωγιας

Απλώς απαντήστε στις παρακάτω ερωτήσεις και θα σας προτείνουμε ορισμένους βιντεοπροβολείς που καλύπτουν τις ανάγκες σας.

Μάθετε περισσότερα
  1. Η έρευνα διεξήχθη από τη Futuresource Consulting Limited για την περίοδο 2001 - 2018.
  2. Η τεχνολογία βελτίωσης 4K μετατοπίζει κάθε pixel διαγωνίως διπλασιάζοντας την ανάλυση Full HD. Η ανάλυση είναι Full HD σε λειτουργία 3D
  3. Με βάση την παρακολούθηση κατά μέσο όρο μιας ταινίας διάρκειας 1 ώρας και 45 λεπτών καθημερινά και τη ρύθμιση της λάμπας στην οικονομική λειτουργία.
  4. Η λειτουργία WirelessHD είναι διαθέσιμη στα 28 μέλη της Ε.Ε. και, επιπλέον στην Ισλανδία, τη Νορβηγία, τη Σαουδική Αραβία, την Ελβετία, την Τουρκία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Υπόκειται σε αλλαγή. Για λεπτομέρειες σχετικά με τη διαθεσιμότητα σε μεμονωμένες αγορές, επικοινωνήστε με το γραφείο πωλήσεων της Epson στην περιοχή σας
  5. Με βάση την παρακολούθηση περιεχομένου για πέντε ώρες την ημέρα και ρύθμιση του βιντεοπροβολέα στην οικονομική λειτουργία
  6. Η φωτεινότητα των χρωμάτων (απόδοση έγχρωμου φωτισμού) στη φωτεινότερη λειτουργία μετριέται από ανεξάρτητο εργαστήριο σύμφωνα με το IDMS 15.4. Η φωτεινότητα των χρωμάτων ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες χρήσης. Κορυφαίοι βιντεοπροβολείς Epson 3LCD έναντι κορυφαίων βιντεοπροβολέων DLP 1 chip με βάση τα δεδομένα της NPD για την περίοδο Μάιος 2017 - Απρίλιος 2018.
Σύγκριση
Κλείσιμο

Σύγκριση προϊόντων

από 3 επιλεγμένα

Κατάργηση από τη σύγκριση