Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΟΙΚΙΑΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΣΙΝΕΜΑ

Καθώς κατέχουμε ηγετική θέση παγκοσμίως στην τεχνολογία απεικόνισης1, γνωρίζουμε πώς να παρέχουμε υψηλή ποιότητα εμπειρίας επί της οθόνης. Είτε λοιπόν αγαπάτε τον κινηματογράφο είτε είστε λάτρεις των αθλητικών, θα αγαπήσετε την πιο πρόσφατη σειρά βιντεοπροβολέων οικιακού κινηματογράφου με βελτίωση 4K και υποστήριξη UHD2.

ΛΗΨΗ ΦΥΛΛΑΔΙΟΥ

Πραγματικά προηγμένα προϊόντα με ουσιαστικές καινοτομίες

Η Epson βρίσκεται αναγνωρισμένα στην κορυφή της αγοράς των βιντεοπροβολέων για περισσότερο από μια δεκαετία1. Στην πιο πρόσφατη σειρά βιντεοπροβολέων υψηλών προδιαγραφών που παρέχουμε, χρησιμοποιούνται πολλές από τις πιο προηγμένες τεχνολογίες στον κόσμο ώστε να διασφαλίζεται μια απολαυστική εμπειρία οικιακού κινηματογράφου που καθηλώνει.

Διαμορφώστε το χώρο

Μετατρέψτε το σπίτι σας στο κέντρο της δράσης με τους οικιακούς βιντεοπροβολείς της Epson. Μεταμορφώστε την καθημερινότητά σας, ανεξάρτητα από το αν παρακολουθείτε τα αγαπημένα σας αθλήματα, βλέπετε μια κλασική ταινία, απολαμβάνετε μέσω ροής περιεχόμενο από τηλεοπτικό δέκτη ή παίζετε ένα τελευταίας τεχνολογίας παιχνίδι. Διαμορφώστε μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία με μια ακόμα πιο ρεαλιστική εικόνα προβολής. Τραβήξτε την προσοχή και φέρτε κοντά συγγενείς και φίλους, για να απολαύσετε αυτές τις αξέχαστες στιγμές.

Γιατί να συμβιβαστείτε με μια οθόνη τηλεόρασης 55 ιντσών (140 εκ.) όταν μπορείτε να έχετε ένα βιντεοπροβολέα έως 300 ίντσες (762 εκ.);

Οι λάτρεις των ταινιών μπορούν να βλέπουν τις αγαπημένες τους ταινίες όπως τις εμπνεύστηκε ο σκηνοθέτης, επιλέγοντας το σωστό λόγο διάστασης. Τα κορυφαία μας μοντέλα2 μπορούν να αποθηκεύσουν έως 10 διαφορετικές θέσεις φακού, επιτρέποντας την εύκολη μετάβαση μεταξύ διαφορετικών λόγων διάστασης με το άγγιγμα ενός κουμπιού.

Ταινία 16:9 σε οθόνη 2,4:1
Ταινία 2,4:1 σε οθόνη 2,4:1

Ευέλικτη εγκατάσταση και απόλυτη καθαρότητα σε οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού

Πιστεύουμε ότι η εγκατάσταση ενός βιντεοπροβολέα πρέπει να είναι απλή. Επομένως, οι βιντεοπροβολείς μας τοποθετούνται εύκολα σχεδόν παντού. Απολαύστε μια απόλυτα ρυθμισμένη εικόνα σε δευτερόλεπτα: χάρη στο οπτικό zoom, την κατακόρυφη και οριζόντια μετατόπιση φακού και τις διορθώσεις keystone, η εγκατάσταση και η ρύθμιση γίνονται γρήγορα και εύκολα. Επίσης, τα κορυφαία μας μοντέλα2 διαθέτουν μηχανοκίνητο zoom, εστίαση και μετατόπιση φακού για ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία και άνεση. Μπορείτε να απολαύσετε μια ευρεία οθόνη 100 ιντσών (254 εκ.) από απόσταση μόλις τριών μέτρων σε οποιονδήποτε άδειο τοίχο ή οθόνη.

Οι συνθήκες φωτισμού αλλάζουν συχνά κατά τη διάρκεια μιας ταινίας, γι' αυτό είναι απαραίτητο ο βιντεοπροβολέας σας να συνάδει με τα διαφορετικά επίπεδα αντίθεσης, ώστε να προσφέρει διαρκώς τη βέλτιστη εικόνα. Οι βιντεοπροβολείς οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρουμε εξασφαλίζουν υψηλά επίπεδα δυναμικής αντίθεσης, με λόγο αντίθεσης έως 1.000.000:1. Σε συνδυασμό με τις οθόνες C2fine, η εξαιρετικά αποτελεσματική τεχνολογία auto-iris εξασφαλίζει βέλτιστη αντίθεση και φωτεινότητα σε κάθε σκηνή, είτε είναι σκοτεινή ή φωτεινή, αναδεικνύοντας την πραγματική φωτεινότητα των εικόνων 4K3 UHD.

Φωτεινότερες, πιο ζωντανές προβολές

Η φωτεινότητα των λευκών δεν είναι αρκετή από μόνη της για να αποδώσει τα αληθινά χρώματα που βλέπουμε καθημερινά. Γι' αυτό η τεχνολογία 3LCD που υπάρχει στους βιντεοπροβολείς Epson προσφέρει εξίσου υψηλή απόδοση λευκής και έγχρωμης εικόνας (CLO). Ενώ οι κατασκευαστές μονού chip DLP πιστεύουν ότι μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα της εικόνας αυξάνοντας απλώς τη φωτεινότητα λευκού φωτισμού των βιντεοπροβολέων τους, η Epson διασφαλίζει ότι οι βιντεοπροβολείς της συνδυάζουν τη φωτεινότητα με την τεχνολογία True Color, δημιουργώντας ζωντανές και ρεαλιστικές εικόνες. Γιατί να συμβιβαστείτε με μια μονότονη οθόνη με ξεθωριασμένα και μη ρεαλιστικά χρώματα; Απολαύστε ζωντανές και ρεαλιστικές εικόνες με τους βιντεοπροβολείς της Epson που προσφέρουν φωτεινότητα χρωμάτων που συνάδει με τη φωτεινότητα του λευκού φωτισμού.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βιώστε τη βελτίωση2 4K3

Ανακαλύψτε τον καλύτερο τρόπο για να παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας ταινίες. Η τεχνολογία βελτίωσης 4K3 της Epson μεταφέρει την οπτική σας εμπειρία σε εντελώς νέο επίπεδο. Αιχμαλωτίζει τις πιο μικρές λεπτομέρειες και χαρίζει ζωντάνια στα πιο απαλά μοτίβα. Η προσαρμοζόμενη ευκρίνεια και η βελτίωση των λεπτομερειών προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία προβολής - κάθε φορά. Οι ταινίες προβάλλονται όπως θα έπρεπε, με τον τρόπο που τις εμπνεύστηκε ο σκηνοθέτης2.

4K
Full HD
4K
Full HD
Full HD 4K

Βασικά χαρακτηριστικά

Βιντεοπροβολέας με
χαμηλότερο λόγο αντίθεσης
Υψηλό επίπεδο
δυναμικής αντίθεσης

Υψηλό δυναμικό εύρος2

Είστε έτοιμοι να ανακαλύψετε τις τελευταίες τεχνολογίες στους βιντεοπροβολείς οικιακού κινηματογράφου; Το υψηλό δυναμικό εύρος προσφέρει τη βέλτιστη οπτική εμπειρία, αυξάνοντας το λόγο αντίθεσης και αποδίδοντας πολύ μεγαλύτερο εύρος μεταξύ των σκοτεινότερων και των φωτεινότερων σημείων της οθόνης. Προσφέρει εικόνες με μεγαλύτερο βάθος και σας επιτρέπει να διακρίνετε απίστευτες λεπτομέρειες, τις οποίες παλαιότερα δεν μπορούσατε να δείτε. Τα καλά νέα, όμως, δεν σταματάνε εδώ: εμπλουτίζει τα χρώματα, χαρίζοντας μεγαλύτερη φυσικότητα στις εικόνες και καθιστώντας τις ταυτόχρονα πιο έντονες και καθηλωτικές. Χάρη στην υποστήριξη HDR, μπορείτε πλέον να απολαμβάνετε το νεότερο, διαθέσιμο περιεχόμενο HDR.

Χωρίς
Super-Resolution
Με
Super-Resolution

Super-Resolution

Η τεχνολογία Super-Resolution της Epson εξασφαλίζει καθαρές και ευκρινείς εικόνες ανεξάρτητα από το περιεχόμενο που βλέπετε. Έχει σχεδιαστεί για να μειώνει το θάμπωμα που προκαλείται από το zoom και τη μεγέθυνση και χρησιμοποιεί προχωρημένες τεχνικές για να αυξάνει την ευκρίνεια κάθε καρέ της ταινίας, ζωντανεύοντας έτσι τα DVD και το περιεχόμενο με τυπική ανάλυση.

Απολαύστε έως 11 χρόνια ψυχαγωγίας4

Με διάρκεια ζωής λάμπας έως και 7.5004 ώρες, μπορείτε να παρακολουθείτε καθημερινά μια ταινία για τα επόμενα έντεκα χρόνια χωρίς να χρειάζεται να την αντικαταστήσετε. Οι βιντεοπροβολείς της Epson φημίζονται για την αξιοπιστία τους, επομένως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι θα χάσετε ούτε ένα λεπτό από την αγαπημένη σας ταινία, το παιχνίδι ή το πρόγραμμα.

Χωρίς
Super-Resolution
Με
Super-Resolution

Πιο ομαλές σκηνές έντονης δράσης σε φωτεινή και ζωντανή τεχνολογία 4K3 UHD2

Η τεχνολογία παρεμβολής καρέ τοποθετεί νέα καρέ ανάμεσα στα αρχικά, για να προσφέρει πιο ομαλές εικόνες δράσης και μειωμένο θάμπωμα στις σκηνές με γρήγορη δράση. Έτσι, μειώνεται το θάμπωμα και οι γρήγορα κινούμενες εικόνες εμφανίζονται πιο ομαλές και ευκρινείς.

Εξαιρετικά φωτεινά χρώματα 3D

Χάρη στην τεχνολογία βελτίωσης φωτεινότητας το περιεχόμενο 3D έχει πολύ μεγαλύτερη φωτεινότητα σε σχέση με πολλούς άλλους βιντεοπροβολείς οικιακού κινηματογράφου 3D Full HD. Αυτό συμβαίνει επειδή όλα τα γυαλιά 3D ενεργού κλείστρου τείνουν να μειώνουν τη φωτεινότητα κατά τη μετάβαση από το ένα μάτι στο άλλο. Διπλασιάζοντας ωστόσο την ταχύτητα αυτής της μετάβασης, μειώνουμε σημαντικά την απώλεια της φωτεινότητας και εξασφαλίζουμε μια καλύτερη, φωτεινότερη και περισσότερο ικανοποιητική εμπειρία προβολής 3D.

Πρωτοποριακή τεχνολογία ασύρματου HD

Απολαύστε κορυφαία ποιότητα προβολής 4K3 HD χωρίς την ταλαιπωρία σύνδεσης καλωδίων με το νέο μας βιντεοπροβολέα EH-TW9300W WirelessHD5. Παρέχει μετάδοση συμβατή με HDCP χωρίς buffering ή διακοπές. Μπορείτε ακόμη και να προβάλλετε περιεχόμενο από μια δεύτερη συσκευή χρησιμοποιώντας την ασύρματη λειτουργία picture-in-picture και να πραγματοποιείτε εναλλαγή ανάμεσα σε πέντε συνδεδεμένες συσκευές HDMI. Ο πομπός WirelessHD5 περιλαμβάνει επίσης μια βολική θύρα MHL®6 για την εύκολη προβολή περιεχομένου smartphone και tablet.

Προβάλλετε περιεχόμενο από smartphone και tablet σε εξαιρετικά μεγάλο μέγεθος

Δείτε περιεχόμενο από το smartphone ή το tablet σας μέσω της σύνδεσης MHL6 (Mobile High-Definition Link). Συνδέστε το για να προβάλλετε και να απολαμβάνετε, εύκολα, βίντεο, εικόνες και παιχνίδια από κάθε συμβατή με MHL έξυπνη συσκευή. Επίσης, μπορείτε να φορτίζετε ταυτόχρονα τις συσκευές σας. Ένα ακόμη πρακτικό χαρακτηριστικό είναι ότι το τηλεχειριστήριο του βιντεοπροβολέα μπορεί να φιλτράρει το περιεχόμενο που λαμβάνεται από συμβατές συσκευές, έτσι ώστε να έχετε τον έλεγχο ανά πάσα στιγμή.

Γνωρίστε τη σειρά

Προβολές με απόλυτη ευκρίνεια

EH-TW9300

Για μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία κινηματογράφου, αυτοί οι βιντεοπροβολείς οικιακού κινηματογράφου που είναι συμβατοί με UHD, Blu-ray και HDR, συνδυάζουν τις νεότερες τεχνολογίες απεικόνισης, χαρίζοντας στις ταινίες σας ζωντάνια και επιπλέον λεπτομέρειες. Διαθέτουν τεχνολογία βελτίωσης 4K3 προσφέροντας ένα νέο επίπεδο φινέτσας στην υφή και την ανάλυση της προβαλλόμενης εικόνας, ανεξάρτητα από το αν προβάλλουν φυσικό περιεχόμενο 4K ή ψηφιακά αναβαθμισμένο περιεχόμενο Full HD 1080p.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EH-TW9300W

Έτσι, απολαμβάνετε τη βέλτιστη οπτική εμπειρία, με περισσότερο βάθος, λεπτομέρειες και φυσικά, αλλά έντονα χρώματα. Προσφέρουν απίστευτη ευκρίνεια, καθαρότητα και τις βαθύτερες αποχρώσεις του μαύρου χάρη στον εξαιρετικά υψηλό λόγο αντίθεσης 1.000.000:1. Επίσης, με την παρεμβολή καρέ και τη βελτίωση των λεπτομερειών δημιουργούν ευκρινείς, αρμονικές και ομαλές εικόνες. Και για όσους προτιμούν να μην μπλέκουν με καλώδια, ο EH-TW9300W παρέχει δυνατότητα διασύνδεσης βελτίωσης 4K με υποστήριξη WirelessHD5.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Υποστήριξη υψηλού δυναμικού εύρους
 • Λόγος αντίθεσης 1.000.000:1
 • Υψηλή απόδοση λευκού και έγχρωμου φωτισμού 2.500 lumen
 • Διαχείριση χρωμάτων με πιστοποίηση ISF
 • Τεχνολογία βελτίωσης 4K3
 • Παρεμβολή καρέ σε λειτουργία 2D και 3D
 • Τεχνολογία Super-Resolution σε λειτουργία 2D και 3D
 • Μηχανοκίνητη εστίαση, μεγέθυνση και μετατόπιση φακού
 • Οπτικό zoom 2,1× και ευρεία μετατόπιση φακού
 • WirelessHD5 (μόνο στο μοντέλο EH-TW9300W)
 • Δυνατότητα διασύνδεσης MHL® (Mobile High-Definition Link) για προβολή περιεχομένου smartphone και tablet6 (μόνο στο μοντέλο EH-TW9300W)

Ισχυρή, αλλά ταυτόχρονα προσιτή προβολή με βελτίωση 4K3

Καθώς αποδίδει εικόνες εξαιρετικά υψηλής ποιότητας από διάφορα είδη περιεχομένου σε προσιτή τιμή, αυτός ο ξεχωριστός βιντεοπροβολέας ρυθμίζεται ιδιαίτερα εύκολα και επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν αναβάθμιση περιεχομένου Full HD 1080p σε ανάλυση με βελτίωση 4K3. Χάρη στα υψηλά επίπεδα λόγου αντίθεσης και φωτεινότητας που παρέχει, αποτελεί έναν εξαιρετικό τρόπο για να εξασφαλίσετε μια ακόμα καλύτερη εμπειρία οικιακού κινηματογράφου.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Λόγος αντίθεσης 160.000:1
 • Υψηλή απόδοση λευκού και έγχρωμου φωτισμού 2.300 lumen
 • Τεχνολογία βελτίωσης 4K3
 • Τεχνολογία Super-Resolution σε λειτουργία 2D και 3D
 • Μηχανοκίνητη εστίαση, μεγέθυνση και μετατόπιση φακού
 • Οπτικό zoom 2,1× και ευρεία μετατόπιση φακού

Εκπληκτική εμπειρία οικιακού κινηματογράφου

Θα εντυπωσιαστείτε από την απίστευτη καθαρότητα των προβολών πλήρως υψηλούς ευκρίνειας σε 2D και 3D. Διαθέτει την κορυφαία στην αγορά τεχνολογία 3LCD και προσφέρει εξαιρετικά ευκρινείς εικόνες, χάρη στην εξίσου υψηλή απόδοση της λευκής και έγχρωμης εικόνας. Με δυνατότητα εγκατάστασης σε όποιο σημείο επιθυμείτε, αξιοποιώντας την οριζόντια και κατακόρυφη μετατόπιση φακού και τη λειτουργία quick corner. Σε συνδυασμό με τη μεγάλη διάρκεια ζωής επτά ετών της λάμπας4 και τον αθόρυβο ανεμιστήρα, σας επιτρέπει να χαλαρώνετε και να απολαμβάνετε τις ταινίες σας

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Λόγος αντίθεσης 120.000:1
 • Υψηλή απόδοση λευκού και έγχρωμου φωτισμού 2.700 lumen
 • Τεχνολογία 3D Full HD 1.080p
 • Τεχνολογία Super-Resolution σε λειτουργία 2D και 3D
 • Οπτικό zoom 1,6× και ευρεία μετατόπιση φακού

Εξαιρετική ευελιξία

Ο πρώτος μας προβολέας οικιακού κινηματογράφου laser, Full HD, εξαιρετικά κοντινής απόστασης (UST) με τεχνολογία 3LCD, προβάλλει εικόνες έως 130 ίντσες (330 εκ.). Απολαύστε μοναδικές στιγμές ψυχαγωγίας σε μεγάλη οθόνη, χωρίς να αλλοιώσετε την αισθητική του σπιτιού σας.

Ενώ μια τηλεόραση τοποθετημένη στον τοίχο θα βρίσκεται πάντα εντός του οπτικού σας πεδίου, η εικόνα από έναν βιντεοπροβολέα μπορεί να εξαφανιστεί στη στιγμή. Ο εξαιρετικά κοντινής απόστασης βιντεοπροβολέας laser μπορεί να τοποθετηθεί κοντά στην περιοχή προβολής, να εγκατασταθεί γρήγορα και να προβάλει τεράστια εικόνα ακόμα και σε χώρους με πολύ φως. Προσφέρει επίσης εξαιρετική απόδοση τιμής χάρη στη μεγάλης διάρκειας πηγή φωτός laser και την εκτεταμένη εγγύηση.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Λόγος αντίθεσης 2.500.000:1
 • Υψηλή απόδοση λευκού και έγχρωμου φωτισμού 4.000 lumen
 • Παρακολουθήστε το αγαπημένο σας περιεχόμενο για τα επόμενα 10 χρόνια7
 • Τοποθετείται πιο κοντά στην περιοχή προβολής και προβάλλει εικόνα έως 130 ιντσών (330 εκ.)

Σειρά προϊόντων

 1. Η έρευνα διεξήχθη από την Futuresource Consulting Limited από το 2001 έως το 2015.
 2. Μόνο για τα μοντέλα EH-TW9300W, EH-TW9300, EH-TW7300 και EH-LS10500.
 3. Το περιεχόμενο 4K παρέχεται με μετατόπιση pixel. Μετατοπίζει διαγωνίως κάθε pixel κατά 0,5 pixel, διπλασιάζοντας την κατακόρυφη και οριζόντια ανάλυση.
 4. Βάσει διάρκειας ταινίας 105 λεπτών, όταν ο βιντεοπροβολέας βρίσκεται σε οικονομική λειτουργία.
 5. Η λειτουργία WirelessHD είναι διαθέσιμη στα 28 μέλη της Ε.Ε. και, επιπλέον στην Ισλανδία, τη Νορβηγία, τη Σαουδική Αραβία, την Ελβετία, την Τουρκία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Υπόκειται σε αλλαγή. Για λεπτομέρειες σχετικά με τη διαθεσιμότητα σε μεμονωμένες αγορές, επικοινωνήστε με το γραφείο πωλήσεων της Epson στην περιοχή σας
 6. Για να ελέγξετε τη συμβατότητα της συσκευής σας, επισκεφθείτε την τοποθεσία www.mhlconsortium.org . Οι ονομασίες MHL, Mobile High-Definition Link και το λογότυπο MHL είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της MHL, LLC.
 7. Με βάση την παρακολούθηση περιεχομένου για πέντε ώρες καθημερινά και τη ρύθμιση του βιντεοπροβολέα στην οικονομική λειτουργία.