Κορυφαία επιχειρηματικά χαρακτηριστικά σε σχεδίαση που εξοικονομεί χώρο

Παρακολουθήστε το βίντεο

Χαρίστε ισχύ
στη μικρή επιχείρησή σας

Διατηρήστε την παραγωγικότητά σας σε υψηλά επίπεδα και τα κόστη λειτουργίας στο ελάχιστο, με τη γρήγορη και ισχυρή σειρά WorkForce της Epson. Χάρη στην ενσωματωμένη, δοκιμασμένη τεχνολογία εκτύπωσης PrecisionCore της Epson, αυτοί οι δυναμικοί, μικρών διαστάσεων και μοντέρνοι εκτυπωτές 4-σε-1 προσφέρουν υψηλής ταχύτητας εκτύπωση διπλής όψης. Χάρη στο Wi-Fi και μια σειρά επιλογών εκτύπωσης σε φορητές συσκευές, έχουν θετικό αντίκτυπο στις μικρές επιχειρήσεις με μεγάλο φόρτο εργασίας και υψηλές απαιτήσεις ποιότητας εκτύπωσης.

Βασικά χαρακτηριστικά

Σχεδιασμός μικρού μεγέθους

Είναι μοντέρνοι, κομψοί και με μικρές διαστάσεις, γεγονός που καθιστά τους εκτυπωτές της σειράς WorkForce την ιδανική επιλογή για οικιακά γραφεία ή μικρές επιχειρήσεις που απαιτούν επιχειρηματικό εξοπλισμό υψηλών δυνατοτήτων λειτουργίας που ταυτόχρονα εξοικονομεί χώρο.

Πλήρης δυνατότητα διασύνδεσης

Εκτυπώστε ασύρματα: χάρη στη Συνδεσιμότητα Wi-Fi που υποστηρίζει η σειρά, διευκολύνεται η αποστολή αρχείων απευθείας από τον υπολογιστή, το smartphone ή το tablet σας στον εκτυπωτή του γραφείου σας.4

Χαμηλό κόστος λειτουργίας

Επωφεληθείτε από 50% χαμηλότερο κόστος ανά σελίδα σε σχέση με τους εκτυπωτές laser2 του ανταγωνισμού και εκτυπώστε έως 2.600 σελίδες με τις φύσιγγες μελάνης XL υψηλής απόδοσης της Epson.3

Προηγμένες δυνατότητες σάρωσης σε διάφορους προορισμούς

Επωφεληθείτε από προηγμένα χαρακτηριστικά για ένα επιχειρηματικό περιβάλλον που περιλαμβάνει λειτουργίες σάρωσης σε email, cloud, FTP ή τοποθεσίας δικτύου, καθώς και υποστήριξη LDAP για σάρωση (WF-4740 μόνο).

Αυξημένη παραγωγικότητα

Αυτοί οι εκτυπωτές 4-σε-1 προσφέρουν δυνατότητα εκτύπωσης διπλής όψης, διαθέτουν έναν ή δύο δίσκους χαρτιού υψηλής χωρητικότητας, έξυπνη οθόνη αφής και πρακτικό αυτόματο τροφοδότη εγγράφων, ο οποίος χωράει από 35 έως 50 σελίδες. Επίσης, είναι γρήγοροι, με την ταχύτητα εκτύπωσης να φτάνει τις 24 σελίδες/λεπτό1.

Ευέλικτες δυνατότητες εκτύπωσης από φορητές συσκευές

Οι εφαρμογές Epson Connect σάς βοηθούν να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητες του εκτυπωτή και των έξυπνων συσκευών σας. Μπορείτε να εκτυπώνετε έγγραφα, ιστοσελίδες και φωτογραφίες από το smartphone ή το tablet με την εφαρμογή Epson iPrint4.

Γνωρίστε την πλήρη σειρά

Everyday printing

Easily print, scan or copy with EcoTank printers for home

Σύγκριση προϊόντων

Τεχνολογία
Λειτουργίες «όλα σε ένα»
Δυνατότητα διασύνδεσης
Μέγιστο μέγεθος χαρτιού
Εκτύπωση διπλής όψης
Αυτόματος τροφοδότης εγγράφων
Οθόνη LCD
Εκτύπωση μέσω φορητών συσκευών

ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ

 

ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ

 

ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ

 

ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ

 
ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ
Κλείσιμο

Σύγκριση προϊόντων

από 3 επιλεγμένα

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ
EcoTank

Εκτυπωτές Ink Tank System

Περιλαμβάνεται μελάνι για έως 3 έτη

Promotions Promotions

Δείτε τις τελευταίες προωθητικές ενέργειες

Promotions Promotions

Δείτε τις τελευταίες προωθητικές ενέργειες

EcoTank

Εκτυπωτές Ink Tank System

Περιλαμβάνεται μελάνι για έως 3 έτη