Προσφέρουμε ό,τι χρειάζεστε για το οικιακό γραφείο σας, όπως επαγγελματικούς εκτυπωτές inkjet, εκτυπωτές μικρών διαστάσεων, ασύρματους εκτυπωτές, εκτυπωτές WiFi Direct, επαγγελματικούς σαρωτές, πολυλειτουργικούς εκτυπωτές και επαγγελματικούς προβολείς.

ΤΟ ΟΙΚΙΑΚΟ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ

Όταν λειτουργείτε μια επιχείρηση από το σπίτι, η προσιτή και αξιόπιστη τεχνολογία υψηλής ποιότητας είναι ζωτικής σημασίας για τη διασφάλιση της αποδοτικής λειτουργίας του γραφείου σας.

Η τεχνολογία που σας επιτρέπει να επικεντρώνεστε στην εργασία σας.

Όταν θέλετε να επικεντρωθείτε στην εργασία σας, ο εξοπλισμός του γραφείου σας θα πρέπει να διασφαλίζει σωστά αποτελέσματα. Αφήστε μας να σας υποστηρίξουμε με την έξυπνη τεχνολογία που διαθέτουμε ώστε να μπορείτε να λειτουργείτε μια αποδοτική επιχείρηση χωρίς διακοπές λειτουργίας και χωρίς να δαπανάτε χρόνο στην εκμάθηση της χρήσης του IT.

Εξοικονομήστε χρήματα από την εκτύπωση

Όλοι μας χρειαζόμαστε χαρτί για να ανατρέχουμε σε αυτό και για να κρατάμε σημειώσεις. Έτσι, δεδομένου ότι θέλετε η εκτύπωση να είναι όσο πιο απλή γίνεται, οι επαγγελματικοί εκτυπωτές inkjet που διαθέτουμε έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν αξιόπιστη και προσιτή εκτύπωση, να περικόπτουν το κόστος εκτύπωσης ανά σελίδα κατά έως και 50%1 και να ελαφρύνουν τον προϋπολογισμό σας.

 • Περιορίστε τις επιπτώσεις στο περιβάλλον

  Οι επιπτώσεις στο περιβάλλον είναι ένα αρκετά σημαντικό θέμα, γι' αυτό και οι επαγγελματικοί εκτυπωτές inkjet που διαθέτουμε χρησιμοποιούν λιγότερη ενέργεια κατά έως 80%2.

 • Παρουσιάστε με σιγουριά

  Παρουσιάστε μια έξυπνη εικόνα στις συναντήσεις ή στο γραφείο με τους φωτεινούς προβολείς με ζωντανά χρώματα που διαθέτουμε.

 • Εργαστείτε οπουδήποτε

  Συνεχίστε τη δουλειά σας καθ' οδόν εκτυπώνοντας ασύρματα, μέσω email ή μέσω του cloud στον εκτυπωτή Epson που διαθέτετε.

 • Για όλες σας τις ανάγκες γραφείου

  Για να έχετε μεγαλύτερη άνεση στο χώρο του γραφείου σας προσφέρουμε μοντέλα 4-σε-1, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο αλλά και χρήματα.

 • Εκτύπωση από κινητές συσκευές

  Λατρεύετε το Android ή το iOS tablet ή το smartphone σας. Εκτυπώστε εύκολα από όλα αυτά με την εφαρμογή iPrint.

 • Εξοικονομήστε χρήματα από τη μελάνη

  Δεν σπαταλάτε μελάνη ή χρήματα – χάρη στις μεμονωμένες φύσιγγες μελάνης, καθώς αντικαθιστάτε μόνο το χρώμα που έχει εξαντληθεί.

 • Άμεση σύνδεση

  Ξεχάστε το δρομολογητή και συνδεθείτε απευθείας στον εκτυπωτή σας με το WiFi Direct.

 • 1) Σύγκριση με τους 10 κορυφαίους έγχρωμους εκτυπωτές λέιζερ και MFP A4 που πωλήθηκαν στη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο κατά το 1ο τρίμηνο του 2013, σύμφωνα με τα στοιχεία της IDC. Το κόστος ανά σελίδα υπολογίστηκε από τους επίσημους τιμοκαταλόγους των κατασκευαστών φυσίγγων γραφίτη (όπου ήταν διαθέσιμοι) και τη δημοσιευμένη απόδοση στη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο μέχρι τον Ιούνιο 2013.


 • 2) Η σύγκριση πραγματοποιήθηκε με τους 10 κορυφαίους έγχρωμους εκτυπωτές λέιζερ και MFP Α4 που πωλήθηκαν στη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο κατά το 1ο τρίμηνο του 2013, σύμφωνα με τα στοιχεία της IDC. Η κατανάλωση ισχύος υπολογίστηκε με βάση τους δημοσιευμένους τιμοκαταλόγους των κατασκευαστών για τη λειτουργία εκτύπωσης / μέσου όρου μέχρι τον Ιούνιο του 2013.