WFP

Τα αποτελέσματα
"μιλάνε" από μόνα τους

95%

Εξοικονόμηση στην κατανάλωση
ενέργειας με τον WorkForce Pro1

94%

Μείωση στη σπατάλη
με τον WorkForce Pro1

3.5x

Ταχύτερες εκτυπώσεις
με τον WorkForce Pro1

Κάντε την αλλαγή σε επαγγελματικό εκτυπωτή inkjet

Νομίζετε ότι η εκτύπωση inkjet είναι μόνο για το σπίτι; Ξανασκεφθείτε το. Στην Epson, έχουμε βελτιστοποιήσει τη μοναδική μας τεχνολογία κεφαλών εκτύπωσης για επαγγελματικές εφαρμογές. Η εκτύπωση inkjet έχει θεωρηθεί στο παρελθόν ότι αφορά την οικιακή χρήση, αλλά η αποτελεσματικότητα, η απλότητα και η οικονομία της εκτύπωσης inkjet παρέχει και στις επιχειρήσεις μια σειρά πλεονεκτημάτων σε σχέση με τους εκτυπωτές laser. Πολλά από αυτά τα πλεονεκτήματα οφείλονται στην τεχνολογία PrecisionCore, μια τεχνολογία με δυνατότητα κλιμάκωσης που χρησιμοποιείται σε βιομηχανικά συστήματα, όπως μεγάλες πρέσες εκτύπωσης ετικετών. Τα οφέλη της, μεταξύ των οποίων η αξιοπιστία, η μείωση της σπατάλης και ο μειωμένος περιβαλλοντικός αντίκτυπος, υπάρχουν τώρα στα μοντέλα WorkForce Pro. Μάθετε πώς μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα για την επιχείρησή σας, να ενισχύσουν την παραγωγικότητα και να μειώσουν την κατανάλωση ενέργειας.

Εξοικονόμηση ενέργειας

Με έως 96% χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας σε σχέση με τους εκτυπωτές laser, οι εκτυπωτές WorkForce Pro όχι μόνο μειώνουν το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας, αλλά επίσης βοηθούν τον οργανισμό σας να ανταποκριθεί στους περιβαλλοντικούς του στόχους1. Επειδή οι εκτυπωτές inkjet δεν χρησιμοποιούν θερμότητα στη διαδικασία εκτύπωσης, καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια σε σχέση με τους εκτυπωτές laser, κάτι το οποίο με τη σειρά του μειώνει το λειτουργικό κόστος.

Μάθετε περισσότερα
Έως 10.000 σελίδες ανά φύσιγγα μελανιού2

Μικρότερη σπατάλη, καλύτερες εκτυπώσεις

Σε ανεξάρτητες δοκιμές, τα μοντέλα WorkForce Pro της Epson παράγουν έως 94% λιγότερα απορρίμματα από τους εκτυπωτές και τα αντιγραφικά laser1. Δεν προκαλείται έκλυση αερίων που βλάπτουν το όζον, ενώ τα αναλώσιμα και τα εξαρτήματα είναι λιγότερα σε σχέση με τους αντίστοιχους εκτυπωτές laser. Η Epson προσφέρει μια σειρά μεγεθών φυσίγγων μελανιών που συμβάλλουν στη διατήρηση του κόστους σε χαμηλά επίπεδα, εξασφαλίζουν εξαιρετικές εκτυπώσεις και αντικαθιστώνται χωρίς ταλαιπωρία. Τα μελάνια DURABrite Ultra και DURABrite Pro της Epson διαθέτουν, επίσης, πιστοποίηση ISO 117984, η οποία εγγυάται εκτυπώσεις με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε οποιοδήποτε περιβάλλον γραφείου.

Μάθετε περισσότερα

Υπολογιστής CO2 και ηλεκτρικής ενέργειας

Σε ανεξάρτητες δοκιμές, τα μοντέλα WorkForce Pro της Epson κατανάλωσαν έως 96% λιγότερη ενέργεια από τους εκτυπωτές και τα αντιγραφικά laser1. Δείτε παρακάτω πόση ηλεκτρική ενέργεια και CO2 μπορείτε να εξοικονομήσετε, χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή μας.

Υπολογιστής

Εύκολη ενσωμάτωση σε περιβάλλοντα εργασίας

Διαχειριστείτε εύκολα και ελέγξτε ένα ολόκληρο σύνολο εκτυπωτών και σαρωτών από απόσταση, έχοντας πλήρη έλεγχο και δυνατότητα εγκατάστασης, διαμόρφωσης, παρακολούθησης, συντήρησης και αντιμετώπισης προβλημάτων των συσκευών σας, τα οποία όλα μαζί συμβάλουν στην αυξημένη παραγωγικότητα και στην εξοικονόμηση κόστους.

Διαμορφωνοντας το μελλον με τεχνολογια χωρις θερμοτητα

Αυξήστε την παραγωγικότητα και μειώστε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις χωρίς συμβιβασμούς.

Μάθετε περισσότερα

Advantage Inkjet

Αποκτήστε συγκριτικό πλεονέκτημα με τους εκτυπωτές inkjet της Epson

Μάθετε περισσότερα

Ελαχιστοποίηση των παρεμβάσεων

Σε ανεξάρτητες δοκιμές, τα μοντέλα WorkForce Pro της Epson μπόρεσαν να μειώσουν το χρόνο που αφιερώνεται σε παρεμβάσεις μέχρι και δύο τρίτα σε σύγκριση με άλλους εκτυπωτές laser1. Η αυξημένη αξιοπιστία του εκτυπωτή διασφαλίζεται με τη μόνιμη κεφαλή εκτύπωσης PrecisionCore της Epson και με την εκτύπωση inkjet υπάρχουν λιγότερα εξαρτήματα προς αντικατάσταση σε σύγκριση με έναν έγχρωμο εκτυπωτή laser. Οι φύσιγγες μελανιών υψηλής χωρητικότητας επιτρέπουν ακόμη περισσότερες εκτυπώσεις και με τις λύσεις λογισμικού μας μπορείτε να διαχειριστείτε και να οργανώσετε δυναμικά τους εκτυπωτές σας από μακριά με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για την επιχείρησή σας, κάτι που σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε χρόνο και κόστος καθώς και να εκμεταλλευτείτε τον αυξημένο χρόνο λειτουργίας των συσκευών.

Μάθετε περισσότερα

Υπολογιστής εξοικονόμησης

Χρησιμοποιήστε τον υπολογιστή εξοικονόμησης που παρέχουμε για να μάθετε πόσα χρήματα μπορείτε να εξοικονομήσετε με τα πιο πρόσφατα μοντέλα WorkForce Pro.

Υπολογίστε τι ακριβώς εξοικονομείτε

Επαγγελματικές εφαρμογές

Οι εκτυπωτές WorkForce Pro είναι συμβατοί με μια σειρά επαγγελματικών λύσεων λογισμικού που διευκολύνουν τη διαχείριση εγγράφων, χρηστών και ακόμη του συνόλου των συσκευών - συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων.

Μάθετε περισσότερα

Συνεργάτης SAP Gold

Η Epson είναι χρυσός συνεργάτης της SAP, που συνεργάζεται στενά με την SAP - έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους ενδοεπιχειρησιακού λογισμικού παγκοσμίως - προκειμένου να διασφαλίζει ότι τα προϊόντά της ενσωματώνονται χωρίς προβλήματα σε εταιρικά περιβάλλοντα.

Ανθεκτικότητα

Η Epson συνεχίζει να βελτιώνει τη σειρά επαγγελματικών εκτυπωτών της inkjet ώστε να ικανοποιεί τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των επιχειρήσεων. Καθώς η χρωστική ουσία αναμιγνύεται με ρητίνη και είναι επίσης αδιάλυτη, μπορείτε να απολαμβάνετε ανθεκτικές εκτυπώσεις που αντέχουν στο νερό, στο μουτζούρωμα και στους μαρκαδόρους επισήμανσης.

Μάθετε περισσότερα

Ευελιξία μέσων

Με την ευελιξία εκτύπωσης σε μια μεγάλη σειρά τύπων χαρτιού, οι επαγγελματικοί εκτυπωτές inkjet μπορούν να υποστηρίξουν μια μεγάλη ποικιλία επιχειρηματικών αναγκών. Καθώς τα μελάνια εντάσσονται απευθείας στο χαρτί, η εκτύπωση είναι δυνατή ακόμη και σε εξειδικευμένα μέσα, συμπεριλαμβανομένων θερμοευαίσθητου φιλμ, χοντρού χαρτιού και ακόμη εκτυπώσεων μεγάλων banner. Επίσης, επειδή οι επαγγελματικοί εκτυπωτές inkjet της Epson χρησιμοποιούν για όλα τα χρώματα αδιάλυτα και ανθεκτικά σε μαρκαδόρο μελάνια που βασίζονται σε χρωστικές ουσίες, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εκτύπωση αδιάβροχων ετικετών και ακόμη διαφημιστικού υλικού σε γυαλιστερό χαρτί.

Μάθετε περισσότερα

Γρήγορη εκτύπωση

Με την εκτύπωση inkjet δεν απαιτείται χρόνος προθέρμανσης και συνεπώς οι εκτυπωτές WorkForce Pro προσφέρουν γρήγορες και αποτελεσματικές επαγγελματικές εκτυπώσεις. Αυτό είναι σημαντικό κατά την ενσωμάτωση σε ένα περιβάλλον pull-printing, όπου οι χρήστες μπορούν να περάσουν τη μοναδική τους κάρτα ή να πληκτρολογήσουν τον αριθμό PIN τους για άμεσα αποτελέσματα. Η αυτόματη εκτύπωση, η σάρωση, η αντιγραφή και η αποστολή/λήψη φαξ διπλής όψης σε πολλά από τα μοντέλα μας καθιστούν όλες τις εργασίες απλές και αποτελεσματικές, αποτελώντας ιδανική λύση για το επιχειρηματικό περιβάλλον.

Μάθετε περισσότερα
Ανάλυση έως και 1200 dpi

Επανάσταση στην ποιότητα

Βελτιώστε τα υλικά σας με εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας. Διπλασιάζοντας την πυκνότητα του ακροφυσίου, η νέα κεφαλή εκτύπωσης PrecisionCore παρέχει εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας έως 1200dpi σε απλό χαρτί και έως 4800dpi σε μέσα με επικάλυψη. Ακόμη και οι μικροσκοπικοί χαρακτήρες και οι λεπτές γραμμές αναπαράγονται όμορφα.

Περιπτωσιολογικές μελέτες

Επαγγελματικές εφαρμογές

Η Epson ενσωματώνει το PaperCut MF

Η Epson ενσωματώνει το PaperCut MF, συνδυάζοντας το χαμηλό κόστος λειτουργίας, την υψηλή αξιοπιστία και τις μειωμένες παρεμβάσεις και τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο, καθώς και την υψηλή αξιοπιστία των συσκευών Epson με τη δυνατότητα ελέγχου και διαχείρισης όγκων εκτυπώσεων για μείωση των λειτουργικών δαπανών.

Το PaperCut MF διευκολύνει τη διαχείριση των συσκευών σας, καθώς αυτή δεν είναι πλέον πολύπλοκη, μειώνοντας τη σπατάλη και το κόστος εκτύπωσης. Στα οφέλη που παρέχει περιλαμβάνονται οι εξής δυνατότητες:

 • Κατανομή εκτυπώσεων σε τμήματα, κέντρα κοστολόγησης και χρήστες με κοινόχρηστους λογαριασμούς.
 • Παρακολούθηση πόσων σελίδων εκτυπώνονται από ποιους, σε ποια συσκευή και πότε
 • Αναφορά χρήσης ανά χρήστη, τμήμα, συσκευή ή περιβαλλοντικές επιπτώσεις
 • Κατανομή προσφορών ή προϋπολογισμών σε χρήστες, τμήματα ή ομάδες
 • Ασφαλής εκτύπωση εργασιών με τη λειτουργία «Find Me» pull printing
 • Απλοποίηση εκτυπώσεων από φορητές και προσωπικές συσκευές (BYOD - Bring Your own Device)

Epson Device Admin

Διαχειριστείτε εύκολα και ελέγξτε ένα ολόκληρο σύνολο εκτυπωτών και σαρωτών από απόσταση, έχοντας πλήρη έλεγχο και δυνατότητα εγκατάστασης, διαμόρφωσης, παρακολούθησης, συντήρησης και αντιμετώπισης προβλημάτων των συσκευών σας για αυξημένη παραγωγικότητα και εξοικονόμηση κόστους.

Οφέλη

 • Εξοικονομήστε χρόνο και ελέγξτε το κόστος
 • Ευκολία χρήσης
 • Ευέλικτη διαχείριση που προσαρμόζεται στις ανάγκες σας
 • Αυτοματοποίηση διαδικασιών
 • Έχετε τον έλεγχο και μπορείτε να αναλύσετε τη χρήση της συσκευής
 • Χωράει σε οποιοδήποτε περιβάλλον γραφείου
Μάθετε περισσότερα

Epson Document Capture Suite

Το λογισμικό και η τεχνολογία απεικόνισης της Epson εξοικονομεί χρόνο αφαιρώντας βήματα και επιτρέποντάς σας να επικεντρωθείτε στις διαδικασίες ροής εργασιών της επιχείρησής σας.

Με τις λειτουργίες push-scan, μπορείτε σε ένα βήμα να αποτυπώσετε και να ενσωματώσετε ηλεκτρονικά έγγραφα υψηλής ποιότητας στις διαδικασίες ροής εργασιών της επιχείρησής σας. Περίπλοκες εργασίες, όπως η οργάνωση εγγράφων ή η βελτίωση κειμένου, απλοποιούνται.

Μάθετε περισσότερα

Αποτύπωση

Βελτιστοποιήστε την αυτόματη ροή εργασιών με προκαθορισμένες εργασίες.

Ενσωμάτωση στη ροή εργασιών

Οι πίνακες ελέγχου σαρωτών της Epson μπορούν να εξατομικευθούν με προκαθορισμένα προφίλ εργασίας, κάνοντας απλή την ενσωμάτωση εγγράφων στις διαδικασίες της εταιρείας για οποιονδήποτε εργαζόμενο.

Συνιστώμενο

Σε ανεξάρτητες δοκιμές τα μοντέλα Workforce Pro της Epson βαθμολογούνται με άριστα αναφορικά με την αξιοπιστία

Το Buyers Laboratory (BLI) είναι η κορυφαία ανεξάρτητη αρχή του τομέα απεικόνισης και πάροχος ανταγωνιστικών πληροφοριών, δοκιμών και αξιολογήσεων για πολυλειτουργικά (MFP) προϊόντα και λύσεις λογισμικού, αντιγραφικών, εκτυπωτών και σαρωτών. Για περισσότερα από 50 χρόνια το BLI αποτελεί την κορυφαία πηγή αντικειμενικών και αξιόπιστων πληροφοριών για τον τομέα ψηφιακής απεικόνισης παγκοσμίως.

Κατασκευασμένο για ταχύτητα και οικονομία

Σε ανεξάρτητες δοκιμές, τα μοντέλα WorkForce Pro μπόρεσαν να μειώσουν το χρόνο που αφιερώνεται σε παρεμβάσεις έως και δύο τρίτα σε σύγκριση με εκτυπωτές laser1 και μπορείτε να λαμβάνετε έως δύο φορές περισσότερες εκτυπώσεις με τα μοντέλα WorkForce Pro σε σύγκριση με τους ανταγωνιστικούς έγχρωμους εκτυπωτές laser1. Το WorkForce Pro WF-8590 εντυπωσίασε τους ειδικούς δοκιμών του BLI σε τέτοιον βαθμό, χάρη στους καλύτερους χρόνους εκτύπωσης και αντιγραφής της κατηγορίας του, που του απένειμαν το πολυπόθητο βραβείο «2015 Pick».

Δείτε μόνοι σας τα αποτελέσματα

Γιατί εκτυπωτής inkjet;

Βασιζόμενοι στην αναγνωρισμένη τεχνογνωσία μας στη βιομηχανική και επαγγελματική εκτύπωση, οι εκτυπωτές WorkForce Pro της Epson είναι ανθεκτικοί και αξιόπιστοι, προσφέροντας στις επιχειρήσεις μια σειρά πλεονεκτημάτων σε σχέση με τις συσκευές laser. Χάρη στη μοναδική μας τεχνολογία κεφαλής εκτύπωσης PrecisionCore για επαγγελματικές εφαρμογές, παρουσιάζουμε μια πιο αξιόπιστη και καλύτερης ποιότητας λύση εκτύπωσης για την επιχείρησή σας - εκσυγχρονίστε την επιχείρησή σας με τη σειρά εκτυπωτών inkjet για επιχειρηματική χρήση WorkForce Pro.

Εξοικονόμηση χρόνου

 • Έως 3,5 φορές πιο γρήγοροι χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα1
 • Γρήγορη εκτύπωση πρώτης σελίδας - δεν απαιτείται χρόνος προθέρμανσης
Μάθετε περισσότερα

Ενίσχυση της απόδοσης

 • Μείωση του χρόνου που αφιερώνεται σε παρεμβάσεις έως 98%1
 • Λιγότερες κλήσεις service, εσφαλμένες τροφοδοσίες και αλλαγές αναλώσιμων
Μάθετε περισσότερα

Οικονομία

 • Χαμηλότερο κόστος ανά σελίδα
 • Χαμηλότερο συνολικό κόστος ιδιοκτησίας
 • Μειωμένοι λογαριασμοί ενέργειας
Υπολογιστής εξοικονόμησης

Ανθεκτική ποιότητα

 • Αντοχή στη χρήση μαρκαδόρου επισήμανσης1
 • Ποιότητα εκτύπωσης laser με ανάλυση 1200 dpi
 • Δυνατότητα διάφορων μέσων
Μάθετε περισσότερα

Πιο καθαρή τεχνολογία

 • Εξοικονόμηση ενέργειας έως και 96%1
 • Παράγει έως και 94% λιγότερα απορρίμματα1
 • Έως 23% λιγότερος θόρυβος από τους εκτυπωτές laser1
 • Χωρίς έκλυση αερίων που βλάπτουν το όζον
Μάθετε περισσότερα

Πιστοποιημένη αξιοπιστία

 • BLI - Πιστοποίηση αξιοπιστίας 2015
 • BLI - Επιλογή 2015
Μάθετε περισσότερα

Εάν ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε έναν εκτυπωτή WorkForce Pro μπορείτε εύκολα να επικοινωνήσετε με έναν αντιπρόσωπο πωλήσεων.

Μάθετε περισσότερα

Πρέπει να εκτυπώσετε ακόμη περισσότερες σελίδες; Οι εκτυπωτές WorkForce Pro RIPS μπορούν να σας εξοικονομήσουν ακόμη περισσότερα χρήματα.

Μάθετε περισσότερα

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την τεχνολογία επαγγελματικών μελανιών;

Μάθετε περισσότερα

PrecisionCore

Οι τελευταίες και πιο προηγμένες κεφαλές εκτύπωσης. Η τεχνολογία PrecisionCore παρέχει μεγάλη αύξηση της ταχύτητας, της ποιότητας, της αξιοπιστίας και της αποδοτικότητας.

Μάθετε περισσότερα

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σειρά WorkForce Pro, απλώς συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και ένας αντιπρόσωπος της Epson θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο

Τα πεδία που υποδεικνύονται με «*» είναι υποχρεωτικά.

 1. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την τοποθεσία www.epson.gr/inkjetsaving www.epson.gr/inkjetsaving.
 2. Ο μέγιστος αριθμός εκτυπωμένων σελίδων ανά μήνα βασίζεται στις δυνατότητες απόδοσης του εκτυπωτή, συμπεριλαμβανομένων των ονομαστικών ταχυτήτων εκτύπωσης σύμφωνα με το πρότυπο ISO και των δυνατοτήτων διαχείρισης χαρτιού.
 3. Βάσει δοκιμών των WF-5690, WF-5620, WF-8590, WF-R5690 και WF-R8590. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την τοποθεσία www.epson.gr/inkjetsaving.
 4. Με πιστοποίηση ISO 11798 από το ινστιτούτο SP Technical Research Institute της Σουηδίας. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.sp.se

Παράλειψη