ΦΟΡΗΤΟΙ ΣΑΡΩΤΕΣ

Δημιουργήστε ένα φορητό γραφείο με την υποστήριξη ενός παγκόσμιου ηγέτη στις λύσεις σάρωσης. Σχεδιασμένη με επίκεντρο την απόδοση, η σειρά φορητών επαγγελματικών σαρωτών της Epson είναι η ιδανική λύση για όσους εργάζονται εκτός γραφείου και για ευέλικτα ή μικρά εργασιακά περιβάλλοντα.

Λήψη φυλλαδίου

Αιχμαλωτίστε κάθε λεπτομέρεια

Φορητοί σαρωτές A4 για εύκολη και αποδοτική διαχείριση εγγράφων εν κινήσει ή για μικρά εργασιακά περιβάλλοντα.

Μικρές διαστάσεις

Ιδανικοί για σημεία υποδοχής, όπου ο χώρος είναι σημαντικός και η αποτελεσματική επεξεργασία εγγράφων είναι απαραίτητη. Οι σαρωτές Epson έχουν σχεδιαστεί ώστε να αποτυπώνουν φόρμες, αποδείξεις και επαγγελματικές κάρτες για μια απλοποιημένη διαδικασία διατήρησης αρχείων.

Σαρώστε παντού

Σαρώστε ό,τι επιθυμείτε ενώ βρίσκεστε εν κινήσει με τις φορητές λύσεις σάρωσης της Epson. Αυτές οι μικρές και ελαφριές συσκευές μεταφέρονται εύκολα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν εκτός γραφείου, ενώ έχουν βελτιστοποιηθεί για γρήγορα και ακριβή αποτελέσματα σε όλα τα μοντέλα.

Μάθετε περισσότερα

Εξαιρετική οργάνωση

Όπου κι αν χρειαστεί να εργαστείτε, απολαύστε τη δυνατότητα να σαρώσετε οτιδήποτε χρειαστεί. Περιλαμβάνεται μια σειρά πακέτων λογισμικού για αύξηση της παραγωγικότητας και αυτοματοποίηση των διαδικασιών.

Μάθετε περισσότερα

Ευελιξία

Σαρώστε μέσα με πάχος από 35 gsm έως 270 gsm. Ακόμη, σαρώστε μικρές παρτίδες με τους WorkForce DS-310 και DS-360W, χάρη στον πρακτικό αυτόματο τροφοδότη εγγράφων 20 σελίδων.

Μάθετε περισσότερα

Επιλογές τροφοδοσίας και Wi-Fi

Οι φορητοί σαρωτές της Epson περιλαμβάνουν μια σειρά πηγών τροφοδοσίας. Επιλέξτε μεταξύ συμβατικής πρίζας, καλωδίου USB ή των ενσωματωμένων μπαταριών ιόντων λιθίου στους ES-60W, DS-80W και DS-360W για εμπειρία σάρωσης χωρίς κόπο.

Τα ενσωματωμένα χαρακτηριστικά Wi-Fi και Wi-Fi Direct των ES-60W, DS-80W και DS-360W επιτρέπουν την αποτύπωση και δρομολόγηση εγγράφων απευθείας από συσκευές smartphone και tablet, χωρίς την ανάγκη για σύνδεση καλωδίων.

Epson DocumentScan

Λήψη από το App Store ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ από το Google Play

Βασικά πλεονεκτήματα

 • Οι σαρωτές όπως oι WorkForce DS-70 και DS-80W είναι από τα ελαφρύτερα προϊόντα στην κατηγορία τους και μπορούν να μεταφερθούν εύκολα σε τσάντες ή θήκες.
 • Με ταχύτητες έως 25 σελίδες το λεπτό, η σειρά φορητών σαρωτών WorkForce επιτρέπει γρήγορη και εύκολη σάρωση οπουδήποτε.
 • Οι φορητοί σαρωτές της Epson περιλαμβάνουν μια σειρά πηγών τροφοδοσίας. Επιλέξτε μεταξύ συμβατικής πρίζας, καλωδίου USB ή των ενσωματωμένων μπαταριών ιόντων λιθίου που διατίθενται σε επιλεγμένα μοντέλα.
 • Η νέα οθόνη LCD καθορίζει τις εργασίες.
 • Δεν υπάρχει χρόνος προθέρμανσης χάρη στον αισθητήρα CIS. Μπορείτε να σαρώσετε αμέσως.
 • Συνεχής σάρωση με λειτουργία αυτόματης τροφοδοσίας που επιταχύνει τη διαδικασία σάρωσης.
 • Μια σειρά λύσεων λογισμικού που έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας.
 • Μπορούν να χειριστούν μια σειρά μέσων από 35 έως 270 gsm και έως 1,8 μέτρα με τη λειτουργία σάρωσης χαρτιού μεγάλου μήκους.
 • Ελαφριά και ανθεκτική σχεδίαση μικρού μεγέθους, έως 30% μικρότερη από τα προηγούμενα μοντέλα1.

Σειρά ES

Σαρώστε έγγραφα και δημιουργήστε PDF με δυνατότητα αναζήτησης εύκολα με τη σειρά των μικρότερων και ελαφρύτερων φορητών σαρωτών της Epson. Επωφεληθείτε από το εύχρηστο λογισμικό ScanSmart. Εργαστείτε με τον τρόπο που σας ταιριάζει, όπως αποθήκευση σε μορφή JPEG, PDF και PDF/A και σάρωση σε φάκελο, email, εκτυπωτή, υπηρεσίες cloud, Windows Word, Excel και PowerPoint.

Λογισμικό ScanSmart

Με το νεότερο λογισμικό ScanSmart της Epson, ποτέ δεν ήταν πιο εύκολη η σάρωση, η επεξεργασία και η αποθήκευση εγγράφων με μόλις τρία απλά βήματα.

Μάθετε περισσότερα

Σειρά DS

Εξασφαλίστε εξαιρετική οργάνωση και εργαστείτε οπουδήποτε με μια ελαφριά και μικρή λύση σάρωσης.

Το λογισμικό Epson Document Capture Pro είναι διαθέσιμο στη σειρά σαρωτών DS και περιλαμβάνει προηγμένα χαρακτηριστικά για την ονομασία, τον διαχωρισμό και τη δρομολόγηση των εγγράφων μέσα στην επιχείρησή σας και έξω από αυτή. Δημιουργήστε προφίλ εργασιών και αυτοματοποιήστε τις διαδικασίες για να βελτιστοποιήσετε τις ροές εργασιών.

Περιλαμβάνεται προηγμένο λογισμικό σάρωσης και υποστήριξη προγραμμάτων οδήγησης TWAIN. Αποθηκεύστε αρχεία στις παρακάτω μορφές: JPEG, PDF, PDF/A, BMP, TIFF, M/TIFF, PNG, DOCX, XLSX, PPTX.

 • Προηγμένη αποτύπωση Epson
 • Ενσωμάτωση στη ροή εργασιών
 • Αναγνώριση γραμμικού κώδικα για την ταξινόμηση και ονομασία των εγγράφων.
 • Ζωνικό OCR για την ονομασία εγγράφων
Document Capture Pro Document Capture Pro Server
Μάθετε περισσότερα

Μάθετε περισσότερα για τις άλλες σειρές επαγγελματικών σαρωτών μας

Επίπεδοι σαρωτές

Βάλτε τέλος στην υπερφόρτωση του γραφείου σας από χαρτιά και ενισχύστε τις διαδικασίες ροής εργασιών των εγγράφων σας με μια σειρά αξιόπιστων και ευέλικτων επίπεδων σαρωτών.

Μάθετε περισσότερα

Σαρωτές με τροφοδότη φύλλων

Το ότι ενθουσιάζουμε και εκπλήσσουμε τους πελάτες μας με πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες είναι μόνο η αρχή.

Μάθετε περισσότερα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λύσεις Epson, απλώς συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας εκπρόσωπος της Epson.
Τα πεδία που υποδεικνύονται με * είναι υποχρεωτικά.

 • Υποστήριξη

  Χρειάζεστε βοήθεια;

  Επισκεφθείτε τη σελίδα υποστήριξης για να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες και να μάθετε πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας.

  Μάθετε περισσότερα
 1. Σε σύγκριση με τον Epson WorkForce DS-30.
Σύγκριση
Κλείσιμο

Σύγκριση προϊόντων

από 3 επιλεγμένα

Σύγκριση επιλεγμένων