ΝΕΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΗ ΜΑΤ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΜΕΣΩΝ

Οι χρήστες των σειρών ColorWorks C6500 και C6000 μπορούν πλέον να απολαμβάνουν βελτιωμένη ευελιξία φινιρίσματος εκτύπωσης, σε ανάγλυφο ή απλό χαρτί, με την κυκλοφορία ειδικά σχεδιασμένου υλικολογισμικού και μαύρου ματ μελανιού.

Μάθετε περισσότερα

Εντυπωσιακές έγχρωμες ετικέτες, ανάλογα με τις ανάγκες σας

Νέα πρότυπα στην εκτύπωση έγχρωμων ετικετών

Παρακολουθηστε το βιντεο Ληψη φυλλαδιου

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

Μάθετε περισσότερα

Απλοποιήστε τη δική σας παραγωγή έγχρωμων ετικετών

Οι κατ' απαίτηση εκτυπωτές inkjet έγχρωμων ετικετών της Epson εξαλείφουν τα συνήθη προβλήματα της θερμικής συνδυαστικής εκτύπωσης. Τώρα, μπορείτε εύκολα να εκτυπώνετε στο χώρο σας προσαρμοσμένες έγχρωμες ετικέτες, εισιτήρια και επιγραφές υψηλής ποιότητας, όπως και όταν απαιτείται. Ξεχάστε το χαμένο χρόνο, τις διακοπές, τη σπατάλη ή την αναστάτωση. Ξεχάστε το απόθεμα των προτυπωμένων ετικετών, τους χρόνους εκτός λειτουργίας κατά την παραγωγή, τις χαμένες παραγγελίες ή τις καθυστερημένες παραδόσεις.

Παρουσιάζουμε τη νέα σειρά ColorWorks C6000 και C6500

Εκτυπώστε ανθεκτικές ετικέτες διαμορφωμένες ανάλογα με τις ανάγκες σας, εύκολα και γρήγορα. Δημιουργήστε προσαρμοσμένες ετικέτες υψηλής ποιότητας (1.200x1.200 dpi) κάθε φορά. Ο C6000 υποστηρίζει πλάτος εκτύπωσης έως 4 ιντσών, ενώ ο C6500 έως 8 ιντσών. Βελτιστοποιήστε τις ροές εργασιών με το μοναδικό μας ενσωματωμένο εξάρτημα αφαίρεσης ετικετών.

Panel LCD και πίνακας ελέγχου

Πλήρης έγχρωμος πίνακας ελέγχου με έξυπνο μενού, που επιτρέπει την πρόσβαση του χρήστη στις ρυθμίσεις εκτυπωτή και δικτύου. Προσφέρει μεγαλύτερο έλεγχο του εκτυπωτή και γρήγορη και εύκολη χρήση

Αποσπώμενο καπάκι διπλής κατεύθυνσης

Αυτή η μοναδική σχεδίαση επιτρέπει τη φόρτωση ή την αφαίρεση των μέσων με μεγάλη ευκολία, σε οποιοδήποτε περιβάλλον

Panel πρόσβασης

Panel εύκολης πρόσβασης για τον έλεγχο και τον καθαρισμό ενδεχόμενων εμπλοκών χαρτιού και εξαιρετική πρόσβαση στην κεφαλή του εκτυπωτή

Εύκολα προσβάσιμες φύσιγγες μελανιού

Οι μικρού μεγέθους και εύκολης εγκατάστασης φύσιγγες 80 ml με μελάνι UltraChrome® DL της Epson προσφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα

Ενσωματωμένο εξάρτημα αφαίρεσης ετικετών

Αυτή η μοναδική δυνατότητα σε έγχρωμο εκτυπωτή ετικετών επιτρέπει την εύκολη εγκατάσταση σε γραμμές παραγωγής και προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση με ένα προϊόν

Εφαρμογές

Από τον κλάδο των κατασκευών και του λιανεμπορίου έως τον φαρμακευτικό, τον υγειονομικό και την έκδοση εισιτηρίων, υπάρχει πάντα ένα προϊόν ColorWorks που θα κάνει πραγματικά τη διαφορά, χαρίζοντάς σας την ευελιξία να εκτυπώνετε τις ετικέτες που χρειάζεστε, όταν τις χρειάζεστε. Τα μοντέλα των σειρών ColorWorks C6000, C6500, C7500, C3500 και C831 είναι επίσης, ιδανικά για εταιρείες που θέλουν να εκτυπώνουν ετικέτες που συμμορφώνονται με τα πρόσφατα πρότυπα του ΠΕΣ (Παγκοσμίως Εναρμονισμένο Σύστημα) σχετικά με τη σήμανση των χημικών προϊόντων.

 

Κατασκευαστικός κλάδος (Ετικέτες προϊόντων)

Οι εκτυπωτές έγχρωμων ετικετών της Epson είναι ιδανικοί για κατασκευαστικές εταιρείες με μέτριου όγκου και ευρείας γκάμας μεικτές απαιτήσεις εκτύπωσης, βελτιώνοντας τη διαχείριση του αποθέματος και την ταυτοποίηση των προϊόντων, καθώς και τις υπηρεσίες προς τους πελάτες.

Βελτίωση της αναγνωρισιμότητας του brand

Προσαρμόστε τη συσκευασία των προϊόντων σας και βελτιώστε τις επικοινωνίες marketing μέσω μοναδικών εφαρμογών δημιουργίας ετικετών μικρού όγκου.

Διαφοροποιήστε πιο αποτελεσματικά τα προϊόντα

Χρησιμοποιήστε χρώματα που σας επιτρέπουν να διαφοροποιείτε τα προϊόντα σας από εκείνα των ανταγωνιστών και βοηθήστε τους πελάτες σας να αναγνωρίζουν άμεσα την επωνυμία σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Επισημάνετε ξεκάθαρα πληροφορίες εντός του περιεχομένου μιας ετικέτας ή εκτυπώστε ειδικές ετικέτες κατ' απαίτηση.

Καλύτερη ποιότητα ετικετών και βελτιωμένη προβολή επωνυμίας

Μεγιστοποιήστε την ορατότητα των προϊόντων, τονίστε την επωνυμία και βελτιώστε τη φήμη σας.

Εύκολη συμβατότητα με τα πρότυπα του συστήματος GHS

Εκτυπώστε γρήγορα και ξεκάθαρα όλα τα απαιτούμενα εικονογράμματα και τις πληροφορίες σε κενές ετικέτες με μία απλή διαδικασία.

 

Κατασκευαστικός κλάδος (ετικέτες λειτουργιών)

Οι εκτυπωτές έγχρωμων ετικετών της Epson είναι ιδανικοί για κατασκευαστικές εταιρείες με μέτριου όγκου και ευρείας γκάμας μεικτές απαιτήσεις εκτύπωσης, βελτιώνοντας τη διαχείριση του αποθέματος και την ταυτοποίηση των προϊόντων, καθώς και τις υπηρεσίες προς τους πελάτες.

Βελτιωμένη διαχείριση αποθέματος

Ελέγχετε το απόθεμα, την αποθήκευση και τη διακίνηση των προϊόντων με τις ετικέτες που προσφέρουν εύκολη παρακολούθηση και μπορούν να εκτυπώνονται και να επικολλώνται αμέσως.

Απλές λειτουργικές διαδικασίες

Βελτιώστε τη συνολική ποιότητα των προϊόντων, περιορίζοντας τα σφάλματα στην παραγωγή, για παράδειγμα με χρωματική κωδικοποίηση ή εικόνες σε ετικέτες, ώστε να διευκρινίζονται τα περιεχόμενα μιας συσκευασίας.

Σημαντικές πληροφορίες

Επισημάνετε ξεκάθαρα πληροφορίες εντός του περιεχομένου μιας ετικέτας ή εκτυπώστε ειδικές ετικέτες κατ' απαίτηση.

Διατήρηση σταθερών επιπέδων παραγωγής

Σταθείτε στο ύψος των αναγκών παραγωγής σας και αποφύγετε μη προγραμματισμένες καθυστερήσεις ή διακοπές, οι οποίες θα μπορούσαν να επηρεάσουν σημαντικά την επιχείρησή σας.

Εύκολη συμβατότητα με τα πρότυπα του συστήματος GHS

Εκτυπώστε γρήγορα και ξεκάθαρα όλα τα απαιτούμενα εικονογράμματα και τις πληροφορίες σε κενές ετικέτες με μία απλή διαδικασία.

 

Ετικέτες επισήμανσης χημικών ουσιών (ΠΕΣ)

Οι εκτυπωτές ετικετών ColorWorks χρησιμοποιούν μελάνια pigment σε συνδυασμό με μέσα PE Matte label για τη δημιουργία ετικετών επισήμανσης χημικών ουσιών ΠΕΣ, οι οποίες θα είναι πλήρως συμβατές με το BS5609.

Εκτύπωση ετικετών ΠΕΣ κατ' απαίτηση

Δημιουργήστε ετικέτες επισήμανσης χημικών ουσιών που συμμορφώνονται πλήρως με τα υφιστάμενα πρότυπα, ανάλογα με τις ανάγκες σας, χωρίς να παραγγέλνετε επιπλέον ετικέτες που δεν χρειάζεστε.

Αντοχή για απαιτητικά περιβάλλοντα

Οι ετικέτες ColorWorks είναι εξαιρετικά ανθεκτικές και έχουν υψηλή αντοχή στα χημικά, το ξεθώριασμα και τις μουτζούρες. 

Εκτύπωση σε όλα τα χρώματα

Οι εκτυπωτές ColorWorks μπορούν να εκτυπώσουν όλα τα χρώματα, όχι απλώς κόκκινο και μαύρο που απαιτούν οι ετικέτες ΠΕΣ.

 

Λιανεμπόριο

Οι γρήγορες, αξιόπιστες και ευέλικτες λύσεις δημιουργίας έγχρωμων ετικετών που προσφέρουμε μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλές εφαρμογές εκτύπωσης στον τομέα της λιανικής πώλησης, από επιγραφές για ράφια, ετικέτες τιμολόγησης και προωθητικών ενεργειών έως ετικέτες για προϊόντα που παρασκευάζονται εντός του καταστήματος.

Ενημέρωση περί ειδικών τιμών προσφοράς και προϊόντων

Κάντε τα προϊόντα σας να ξεχωρίζουν με έγχρωμες ετικέτες υψηλής ποιότητας που εντυπωσιάζουν.

Επισήμανση προδιαγραφών των προϊόντων

Τονίστε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά των προϊόντων που βρίσκονται στα ράφια, όπως για παράδειγμα αν είναι οργανικά ή τοπικής παραγωγής ή αν περιέχουν αλλεργιογόνα.

Βελτιωμένη προβολή επωνυμίας

Προσελκύεστε την προσοχή στην εταιρεία σας με συνεπή και αναγνωρίσιμα γραφικά.

Δημιουργήστε ετικέτες για ειδική και συγκεκριμένη χρήση

Δημιουργήστε προωθητικές ενέργειες γρήγορα και αποδοτικά με εκτύπωση κατ' απαίτηση.

 

Έκδοση εισιτηρίων

Χάρη στους εύχρηστους έγχρωμους εκτυπωτές ετικετών που διαθέτουμε, μπορείτε πλέον να δημιουργείτε εισιτήρια για εκδηλώσεις κατ' απαίτηση με ειδικά προσαρμοσμένα μηνύματα μάρκετινγκ ή να προσθέτετε τις φωτογραφίες των επισκεπτών στις πλαστικές κάρτες.

Πλήρεις δυνατότητες ελέγχου στη διάθεσή σας

Εκτυπώστε έγχρωμα εισιτήρια και πλαστικές κάρτες κατ' απαίτηση.

Προσαρμοσμένη επικοινωνία

Προσαρμόστε τα εισιτήρια και τις πλαστικές κάρτες με προωθητικές και εξατομικευμένες πληροφορίες. Προσθέστε διαφημίσεις και όποιες άλλες προωθητικές πληροφορίες θεωρείτε ότι είναι σημαντικές για τους κατόχους των εισιτηρίων.

Βελτιωμένη οπτική αναγνώριση

Προσθέστε έγχρωμες φωτογραφίες στις ταυτότητες για καλύτερη οπτική αναγνώριση.

 

Υγεία

Το χρώμα στις ετικέτες των υγειονομικών υπηρεσιών βελτιώνει την οπτική αναγνώριση σημαντικών πληροφοριών, μειώνοντας τους λειτουργικούς κινδύνους σε νοσοκομεία και, το σημαντικότερο, προσφέροντας καλύτερη φροντίδα και ασφάλεια στους ασθενείς.

Επισήμανση σημαντικών πληροφοριών

Χρησιμοποιήστε χρώματα και σχέδια για καθαρή αναγραφή ονομάτων και οδηγιών δοσολογίας για τους ασθενείς.

Εύκολη εκτύπωση μεγάλων όγκων

Δημιουργήστε μεγάλους όγκους ετικετών κατ' απαίτηση που θα αντιστοιχούν στις αλλαγές των καταλόγων με τα άτομα ή τα φάρμακα.

Ετικέτες με συνοχή και ευκρίνεια

Χρησιμοποιήστε προκαθορισμένους κωδικούς χρωμάτων για γρήγορη και με ακρίβεια ταυτοποίηση των φαρμάκων.

Μείωση του κινδύνου σφαλμάτων

Μειώστε τα σφάλματα και τη σύγχυση ταυτοποιώντας με σαφήνεια διαφορετικά φάρμακα.

 

Εστίαση και τροφοδοσία τροφίμων

Οι εκτυπωτές έγχρωμων ετικετών της Epson βοηθούν τους παρασκευαστές τροφίμων και τους λιανέμπορους να δημιουργούν ετικέτες κατ' απαίτηση, οι οποίες ξεχωρίζουν, ενώ παράλληλα εξατομικεύουν τα προϊόντα τροφίμων και ενισχύουν την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας.

Ευκρινή και καθαρά κείμενα

Χάρη στην υψηλή ανάλυση της εκτύπωσης ετικετών ColorWorks, είναι δυνατή η εκτύπωση σε μικρό χώρο ευανάγνωστων πληροφοριών που διαφορετικά θα απαιτούσαν περισσότερο χώρο.

Όμορφες έγχρωμες ετικέτες

Είναι πλέον δυνατή η εκτύπωση ετικετών τροφίμων με όλα τα χρώματα. Αυτό σημαίνει ότι η επωνυμία της εταιρείας σας μπορεί να ξεχωρίζει πραγματικά, ενώ μπορείτε να περιλαμβάνετε και τις πιο σημαντικές διατροφικές πληροφορίες.

Ετικέτες κατ' απαίτηση

Εκτυπώστε μόνο τις ετικέτες που χρειάζεστε, όταν τις χρειάζεστε, για παρτίδες προϊόντων που ενδεχομένως να διαφέρουν ποσοτικά, όπως φρέσκα φρούτα και λαχανικά ή αρτοποιήματα.

Ανθεκτικές ετικέτες, χωρίς αλλοιώσεις

Τα μελάνια Epson εγγυώνται ετικέτες εξαιρετικής αντοχής, οι οποίες παραμένουν ευανάγνωστες, ακόμα και όταν τα προϊόντα μεταφέρονται ή διατηρούνται σε ψυγεία ή καταψύκτες.

Η αξία της έγχρωμης εκτύπωσης κατ' απαίτηση

Αποκτήστε τον έλεγχο

Εξοικονομήστε χρήματα, χωρίς να αποθηκεύετε διαφορετικές προτυπωμένες έγχρωμες ετικέτες, αλλά απλώς εκτυπώνοντάς τες όταν τις χρειάζεστε.

Τώρα μπορείτε να έχετε τον έλεγχο ολόκληρης της διαδικασίας εκτύπωσης ετικετών.

Βελτιώστε την απόδοση

Μη σπαταλάτε χρόνο ψάχνοντας και αλλάζοντας προτυπωμένες ετικέτες.

Εξοικονομήστε χρόνο αλλάζοντας προτυπωμένα ρολά.

Προσθέστε ευελιξία

Δημιουργήστε μοναδικές μεμονωμένες ετικέτες, ανάλογα με τις ανάγκες σας

Αλλάξτε σχέδια αμέσως και εκτυπώστε μόνο τις ετικέτες που χρειάζεστε.

Αυξήστε την ταχύτητα

Εκτυπώστε με όλα τα χρώματα, όσο γρήγορα απαιτεί η επιχείρησή σας.

Μειώστε τον συνολικό χρόνο παραγωγής ετικετών σε πλήρη έγχρωμη εκτύπωση.

Απαλλαγείτε από μη αναμενόμενες χρεώσεις

Απαλλαγείτε από το κόστος τρίτων για προσαρμοσμένες προτυπώσεις.

Μειώστε τα σφάλματα δημιουργίας ετικετών, καθώς και τις καθυστερημένες παραδόσεις και τις κυρώσεις.

Εξαλείψτε τη σπατάλη ετικετών

Απαλλαγείτε από τις περιττές ετικέτες εξαιτίας των αλλαγών στο σχέδιο την τελευταία στιγμή.

Δεν χρειάζεται να παραγγέλνετε προτυπωμένες ετικέτες που δεν χρειάζεστε, για να διασφαλίσετε επαρκές απόθεμα.

Μειώστε δραστικά το απόθεμα των ετικετών

Ξεχάστε πια τα γεμάτα ράφια με προτυπωμένα ρολά ετικετών.

Παραγγείλετε και αποθηκεύστε μόνο έναν τύπο ετικετών: τις κενές.

Αντοχή μελανιού

Σχεδιάζουμε ετικέτες και εκτυπωτές με σαφή αναφορά χημικών στις ετικέτες των δοχείων και συμμορφωνόμαστε με τα βιομηχανικά πρότυπα.1

Ανθεκτικές ετικέτες, ανθεκτικές στις μουτζούρες και το νερό.1

Εκτύπωση και εφαρμογή

Ο νέος κινούμενος αισθητήρας επιτρέπει την εκτύπωση σε οποιοδήποτε σχήμα, χωρίς να απαιτείται 2ο die cut.

Ο πρώτος εκτυπωτής ετικετών inkjet «όλα σε ένα».1

Μπορεί να ενσωματωθεί απρόσκοπτα σε υφιστάμενα συστήματα γραμμών παραγωγής.1

Λογισμικό

Απλό, διαισθητικό λογισμικό

Λογισμικό εύκολης εγκατάστασης

Η αρχική ρύθμιση του εκτυπωτή είναι εύκολη υπόθεση ακόμη και για τους πιο άπειρους χρήστες χάρη στη συμπεριλαμβανόμενη εφαρμογή Install Navi. Αυτό το λογισμικό σάς καθοδηγεί σε κάθε βήμα, από την τοποθέτηση έως τη διαμόρφωση των ρυθμίσεων του εκτυπωτή και των μέσων, ώστε να μην υπάρχει το παραμικρό περιθώριο για σφάλματα.

NiceLabel SE για την Epson

Δημιουργήστε και εκτυπώστε εύκολα ετικέτες υψηλής ποιότητας χάρη σε αυτό το συμπεριλαμβανόμενο λογισμικό σχεδιασμού ετικετών. Με τα ενσωματωμένα API του προγράμματος οδήγησης εκτυπωτή Epson δεν χρειάζεται πλέον να διαμορφώνετε χειροκίνητα τις ρυθμίσεις προγράμματος οδήγησης του εκτυπωτή για Windows.

Ληψη

Βοηθητικά προγράμματα δικτύου

Εγκαταστήστε και ρυθμίστε πολλούς εκτυπωτές σε ένα δίκτυο χάρη στο πακέτο βοηθητικών προγραμμάτων δικτύου Epson Network Utilities. Αυτό το λογισμικό θα σας βοηθήσει επίσης να δημιουργήσετε και να υλοποιήσετε προσαρμοσμένες εφαρμογές σε ένα δίκτυο και να ελαχιστοποιήσετε το χρόνο εκτός λειτουργίας χάρη στις δυνατότητες παρακολούθησης και διαχείρισής τους από κάποιο κεντρικό σημείο.

Διαχειριστείτε εύκολα από απόσταση μια ολόκληρη ομάδα εκτυπωτών, έχοντας τον πλήρη έλεγχο και τη δυνατότητα εγκατάστασης, διαμόρφωσης, παρακολούθησης, συντήρησης και αντιμετώπισης των προβλημάτων των συσκευών σας, για αυξημένη παραγωγικότητα και εξοικονόμηση χρημάτων.

Μάθετε περισσότερα
Epson Device Admin

Περιπτωσιολογικές μελέτες

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λύσεις Epson, απλά συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας εκπρόσωπος της Epson.

Τα πεδια που υποδεικνυονται με «*» ειναι υποχρεωτικα.

Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο

Ενδιαφέρομαι για τα παρακάτω προϊόντα
(επιλέξτε όσα ισχύουν για εσάς):

Θέλω να λαμβάνω πληροφορίες μέσω e-mail σχετικά με μελλοντικά προϊόντα, προσφορές και εκδηλώσεις της Epson.
Επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 16 ετών.
  1. Ισχύει μόνο για CW-C6000PE και CW-65000PE.
Σύγκριση Επικοινωνήστε μαζί μας
Κλείσιμο

Σύγκριση προϊόντων

από 3 επιλεγμένα

Κατάργηση από τη σύγκριση

Παράλειψη