ΝΕΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΗ ΜΑΤ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΜΕΣΩΝ

Οι χρήστες των σειρών ColorWorks C6500 και C6000 μπορούν πλέον να απολαμβάνουν βελτιωμένη ευελιξία φινιρίσματος εκτύπωσης, σε ανάγλυφο ή απλό χαρτί, με την κυκλοφορία ειδικά σχεδιασμένου υλικολογισμικού και μαύρου ματ μελανιού.

Μάθετε περισσότερα

Εντυπωσιακές έγχρωμες ετικέτες, ανάλογα με τις ανάγκες σας

Νέα πρότυπα στην εκτύπωση έγχρωμων ετικετών

Παρακολουθηστε το βιντεο Ληψη φυλλαδιου

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

Μάθετε περισσότερα

Απλοποιήστε τη δική σας παραγωγή έγχρωμων ετικετών

Οι κατ' απαίτηση εκτυπωτές inkjet έγχρωμων ετικετών της Epson εξαλείφουν τα συνήθη προβλήματα της θερμικής συνδυαστικής εκτύπωσης. Τώρα, μπορείτε εύκολα να εκτυπώνετε στο χώρο σας προσαρμοσμένες έγχρωμες ετικέτες, εισιτήρια και επιγραφές υψηλής ποιότητας, όπως και όταν απαιτείται. Ξεχάστε το χαμένο χρόνο, τις διακοπές, τη σπατάλη ή την αναστάτωση. Ξεχάστε το απόθεμα των προτυπωμένων ετικετών, τους χρόνους εκτός λειτουργίας κατά την παραγωγή, τις χαμένες παραγγελίες ή τις καθυστερημένες παραδόσεις.

Παρουσιάζουμε τη νέα σειρά ColorWorks C6000 και C6500

Εκτυπώστε ανθεκτικές ετικέτες διαμορφωμένες ανάλογα με τις ανάγκες σας, εύκολα και γρήγορα. Δημιουργήστε προσαρμοσμένες ετικέτες υψηλής ποιότητας (1.200x1.200 dpi) κάθε φορά. Ο C6000 υποστηρίζει πλάτος εκτύπωσης έως 4 ιντσών, ενώ ο C6500 έως 8 ιντσών. Βελτιστοποιήστε τις ροές εργασιών με το μοναδικό μας ενσωματωμένο εξάρτημα αφαίρεσης ετικετών.

Panel LCD και πίνακας ελέγχου

Πλήρης έγχρωμος πίνακας ελέγχου με έξυπνο μενού, που επιτρέπει την πρόσβαση του χρήστη στις ρυθμίσεις εκτυπωτή και δικτύου. Προσφέρει μεγαλύτερο έλεγχο του εκτυπωτή και γρήγορη και εύκολη χρήση

Αποσπώμενο καπάκι διπλής κατεύθυνσης

Αυτή η μοναδική σχεδίαση επιτρέπει τη φόρτωση ή την αφαίρεση των μέσων με μεγάλη ευκολία, σε οποιοδήποτε περιβάλλον

Panel πρόσβασης

Panel εύκολης πρόσβασης για τον έλεγχο και τον καθαρισμό ενδεχόμενων εμπλοκών χαρτιού και εξαιρετική πρόσβαση στην κεφαλή του εκτυπωτή

Εύκολα προσβάσιμες φύσιγγες μελανιού

Οι μικρού μεγέθους και εύκολης εγκατάστασης φύσιγγες 80 ml με μελάνι UltraChrome® DL της Epson προσφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα

Ενσωματωμένο εξάρτημα αφαίρεσης ετικετών

Αυτή η μοναδική δυνατότητα σε έγχρωμο εκτυπωτή ετικετών επιτρέπει την εύκολη εγκατάσταση σε γραμμές παραγωγής και προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση με ένα προϊόν

Εφαρμογές

Από τον κλάδο των κατασκευών και του λιανεμπορίου έως τον φαρμακευτικό, τον υγειονομικό και την έκδοση εισιτηρίων, υπάρχει πάντα ένα προϊόν ColorWorks που θα κάνει πραγματικά τη διαφορά, χαρίζοντάς σας την ευελιξία να εκτυπώνετε τις ετικέτες που χρειάζεστε, όταν τις χρειάζεστε. Τα μοντέλα των σειρών ColorWorks C6000, C6500, C7500, C3500 και C831 είναι επίσης, ιδανικά για εταιρείες που θέλουν να εκτυπώνουν ετικέτες που συμμορφώνονται με τα πρόσφατα πρότυπα του ΠΕΣ (Παγκοσμίως Εναρμονισμένο Σύστημα) σχετικά με τη σήμανση των χημικών προϊόντων.

 

Κατασκευαστικός κλάδος (Ετικέτες προϊόντων)

Οι εκτυπωτές έγχρωμων ετικετών της Epson είναι ιδανικοί για κατασκευαστικές εταιρείες με μέτριου όγκου και ευρείας γκάμας μεικτές απαιτήσεις εκτύπωσης, βελτιώνοντας τη διαχείριση του αποθέματος και την ταυτοποίηση των προϊόντων, καθώς και τις υπηρεσίες προς τους πελάτες.

Βελτίωση της αναγνωρισιμότητας του brand

Προσαρμόστε τη συσκευασία των προϊόντων σας και βελτιώστε τις επικοινωνίες marketing μέσω μοναδικών εφαρμογών δημιουργίας ετικετών μικρού όγκου.

Διαφοροποιήστε πιο αποτελεσματικά τα προϊόντα

Χρησιμοποιήστε χρώματα που σας επιτρέπουν να διαφοροποιείτε τα προϊόντα σας από εκείνα των ανταγωνιστών και βοηθήστε τους πελάτες σας να αναγνωρίζουν άμεσα την επωνυμία σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Επισημάνετε ξεκάθαρα πληροφορίες εντός του περιεχομένου μιας ετικέτας ή εκτυπώστε ειδικές ετικέτες κατ' απαίτηση.

Καλύτερη ποιότητα ετικετών και βελτιωμένη προβολή επωνυμίας

Μεγιστοποιήστε την ορατότητα των προϊόντων, τονίστε την επωνυμία και βελτιώστε τη φήμη σας.

Εύκολη συμβατότητα με τα πρότυπα του συστήματος GHS

Εκτυπώστε γρήγορα και ξεκάθαρα όλα τα απαιτούμενα εικονογράμματα και τις πληροφορίες σε κενές ετικέτες με μία απλή διαδικασία.

 

Κατασκευαστικός κλάδος (ετικέτες λειτουργιών)

Οι εκτυπωτές έγχρωμων ετικετών της Epson είναι ιδανικοί για κατασκευαστικές εταιρείες με μέτριου όγκου και ευρείας γκάμας μεικτές απαιτήσεις εκτύπωσης, βελτιώνοντας τη διαχείριση του αποθέματος και την ταυτοποίηση των προϊόντων, καθώς και τις υπηρεσίες προς τους πελάτες.

Βελτιωμένη διαχείριση αποθέματος

Ελέγχετε το απόθεμα, την αποθήκευση και τη διακίνηση των προϊόντων με τις ετικέτες που προσφέρουν εύκολη παρακολούθηση και μπορούν να εκτυπώνονται και να επικολλώνται αμέσως.

Απλές λειτουργικές διαδικασίες

Βελτιώστε τη συνολική ποιότητα των προϊόντων, περιορίζοντας τα σφάλματα στην παραγωγή, για παράδειγμα με χρωματική κωδικοποίηση ή εικόνες σε ετικέτες, ώστε να διευκρινίζονται τα περιεχόμενα μιας συσκευασίας.

Σημαντικές πληροφορίες

102 χιλ. x 152 χιλ. (800 ετικέτες)

Διατήρηση σταθερών επιπέδων παραγωγής

Σταθείτε στο ύψος των αναγκών παραγωγής σας και αποφύγετε μη προγραμματισμένες καθυστερήσεις ή διακοπές, οι οποίες θα μπορούσαν να επηρεάσουν σημαντικά την επιχείρησή σας.

Εύκολη συμβατότητα με τα πρότυπα του συστήματος GHS

Εκτυπώστε γρήγορα και ξεκάθαρα όλα τα απαιτούμενα εικονογράμματα και τις πληροφορίες σε κενές ετικέτες με μία απλή διαδικασία.

 

Ετικέτες επισήμανσης χημικών ουσιών (ΠΕΣ)

Οι εκτυπωτές ετικετών ColorWorks χρησιμοποιούν μελάνια pigment σε συνδυασμό με μέσα PE Matte label για τη δημιουργία ετικετών επισήμανσης χημικών ουσιών ΠΕΣ, οι οποίες θα είναι πλήρως συμβατές με το BS5609.

Εκτύπωση ετικετών ΠΕΣ κατ' απαίτηση

Δημιουργήστε ετικέτες επισήμανσης χημικών ουσιών που συμμορφώνονται πλήρως με τα υφιστάμενα πρότυπα, ανάλογα με τις ανάγκες σας, χωρίς να παραγγέλνετε επιπλέον ετικέτες που δεν χρειάζεστε.

Αντοχή για απαιτητικά περιβάλλοντα

Οι ετικέτες ColorWorks είναι εξαιρετικά ανθεκτικές και έχουν υψηλή αντοχή στα χημικά, το ξεθώριασμα και τις μουτζούρες. 

Εκτύπωση σε όλα τα χρώματα

Οι εκτυπωτές ColorWorks μπορούν να εκτυπώσουν όλα τα χρώματα, όχι απλώς κόκκινο και μαύρο που απαιτούν οι ετικέτες ΠΕΣ.

 

Λιανεμπόριο

Οι γρήγορες, αξιόπιστες και ευέλικτες λύσεις δημιουργίας έγχρωμων ετικετών που προσφέρουμε μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλές εφαρμογές εκτύπωσης στον τομέα της λιανικής πώλησης, από επιγραφές για ράφια, ετικέτες τιμολόγησης και προωθητικών ενεργειών έως ετικέτες για προϊόντα που παρασκευάζονται εντός του καταστήματος.

Ενημέρωση περί ειδικών τιμών προσφοράς και προϊόντων

Κάντε τα προϊόντα σας να ξεχωρίζουν με έγχρωμες ετικέτες υψηλής ποιότητας που εντυπωσιάζουν.

Επισήμανση προδιαγραφών των προϊόντων

Τονίστε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά των προϊόντων που βρίσκονται στα ράφια, όπως για παράδειγμα αν είναι οργανικά ή τοπικής παραγωγής ή αν περιέχουν αλλεργιογόνα.

Βελτιωμένη προβολή επωνυμίας

Προσελκύεστε την προσοχή στην εταιρεία σας με συνεπή και αναγνωρίσιμα γραφικά.

Δημιουργήστε ετικέτες για ειδική και συγκεκριμένη χρήση

Δημιουργήστε προωθητικές ενέργειες γρήγορα και αποδοτικά με εκτύπωση κατ' απαίτηση.

 

Έκδοση εισιτηρίων

Χάρη στους εύχρηστους έγχρωμους εκτυπωτές ετικετών που διαθέτουμε, μπορείτε πλέον να δημιουργείτε εισιτήρια για εκδηλώσεις κατ' απαίτηση με ειδικά προσαρμοσμένα μηνύματα μάρκετινγκ ή να προσθέτετε τις φωτογραφίες των επισκεπτών στις πλαστικές κάρτες.

Πλήρεις δυνατότητες ελέγχου στη διάθεσή σας

Εκτυπώστε έγχρωμα εισιτήρια και πλαστικές κάρτες κατ' απαίτηση.

Προσαρμοσμένη επικοινωνία

Προσαρμόστε τα εισιτήρια και τις πλαστικές κάρτες με προωθητικές και εξατομικευμένες πληροφορίες. Προσθέστε διαφημίσεις και όποιες άλλες προωθητικές πληροφορίες θεωρείτε ότι είναι σημαντικές για τους κατόχους των εισιτηρίων.

Βελτιωμένη οπτική αναγνώριση

Προσθέστε έγχρωμες φωτογραφίες στις ταυτότητες για καλύτερη οπτική αναγνώριση.

 

Υγεία

Το χρώμα στις ετικέτες των υγειονομικών υπηρεσιών βελτιώνει την οπτική αναγνώριση σημαντικών πληροφοριών, μειώνοντας τους λειτουργικούς κινδύνους σε νοσοκομεία και, το σημαντικότερο, προσφέροντας καλύτερη φροντίδα και ασφάλεια στους ασθενείς.

Επισήμανση σημαντικών πληροφοριών

Χρησιμοποιήστε χρώματα και σχέδια για καθαρή αναγραφή ονομάτων και οδηγιών δοσολογίας για τους ασθενείς.

Εύκολη εκτύπωση μεγάλων όγκων

Δημιουργήστε μεγάλους όγκους ετικετών κατ' απαίτηση που θα αντιστοιχούν στις αλλαγές των καταλόγων με τα άτομα ή τα φάρμακα.

Ετικέτες με συνοχή και ευκρίνεια

Χρησιμοποιήστε προκαθορισμένους κωδικούς χρωμάτων για γρήγορη και με ακρίβεια ταυτοποίηση των φαρμάκων.

Μείωση του κινδύνου σφαλμάτων

Μειώστε τα σφάλματα και τη σύγχυση ταυτοποιώντας με σαφήνεια διαφορετικά φάρμακα.

 

Εστίαση και τροφοδοσία τροφίμων

Οι εκτυπωτές έγχρωμων ετικετών της Epson βοηθούν τους παρασκευαστές τροφίμων και τους λιανέμπορους να δημιουργούν ετικέτες κατ' απαίτηση, οι οποίες ξεχωρίζουν, ενώ παράλληλα εξατομικεύουν τα προϊόντα τροφίμων και ενισχύουν την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας.

Ευκρινή και καθαρά κείμενα

Χάρη στην υψηλή ανάλυση της εκτύπωσης ετικετών ColorWorks, είναι δυνατή η εκτύπωση σε μικρό χώρο ευανάγνωστων πληροφοριών που διαφορετικά θα απαιτούσαν περισσότερο χώρο.

Όμορφες έγχρωμες ετικέτες

Είναι πλέον δυνατή η εκτύπωση ετικετών τροφίμων με όλα τα χρώματα. Αυτό σημαίνει ότι η επωνυμία της εταιρείας σας μπορεί να ξεχωρίζει πραγματικά, ενώ μπορείτε να περιλαμβάνετε και τις πιο σημαντικές διατροφικές πληροφορίες.

Ετικέτες κατ' απαίτηση

Εκτυπώστε μόνο τις ετικέτες που χρειάζεστε, όταν τις χρειάζεστε, για παρτίδες προϊόντων που ενδεχομένως να διαφέρουν ποσοτικά, όπως φρέσκα φρούτα και λαχανικά ή αρτοποιήματα.

Ανθεκτικές ετικέτες, χωρίς αλλοιώσεις

Τα μελάνια Epson εγγυώνται ετικέτες εξαιρετικής αντοχής, οι οποίες παραμένουν ευανάγνωστες, ακόμα και όταν τα προϊόντα μεταφέρονται ή διατηρούνται σε ψυγεία ή καταψύκτες.

Η αξία της έγχρωμης εκτύπωσης κατ' απαίτηση

Αποκτήστε τον έλεγχο

Εξοικονομήστε χρήματα, χωρίς να αποθηκεύετε διαφορετικές προτυπωμένες έγχρωμες ετικέτες, αλλά απλώς εκτυπώνοντάς τες όταν τις χρειάζεστε.

Τώρα μπορείτε να έχετε τον έλεγχο ολόκληρης της διαδικασίας εκτύπωσης ετικετών.

Βελτιώστε την απόδοση

Μη σπαταλάτε χρόνο ψάχνοντας και αλλάζοντας προτυπωμένες ετικέτες.

Εξοικονομήστε χρόνο αλλάζοντας προτυπωμένα ρολά.

Προσθέστε ευελιξία

Δημιουργήστε μοναδικές μεμονωμένες ετικέτες, ανάλογα με τις ανάγκες σας

Αλλάξτε σχέδια αμέσως και εκτυπώστε μόνο τις ετικέτες που χρειάζεστε.

Αυξήστε την ταχύτητα

Εκτυπώστε με όλα τα χρώματα, όσο γρήγορα απαιτεί η επιχείρησή σας.

Μειώστε τον συνολικό χρόνο παραγωγής ετικετών σε πλήρη έγχρωμη εκτύπωση.

Απαλλαγείτε από μη αναμενόμενες χρεώσεις

Απαλλαγείτε από το κόστος τρίτων για προσαρμοσμένες προτυπώσεις.

Μειώστε τα σφάλματα δημιουργίας ετικετών, καθώς και τις καθυστερημένες παραδόσεις και τις κυρώσεις.

Εξαλείψτε τη σπατάλη ετικετών

Απαλλαγείτε από τις περιττές ετικέτες εξαιτίας των αλλαγών στο σχέδιο την τελευταία στιγμή.

Δεν χρειάζεται να παραγγέλνετε προτυπωμένες ετικέτες που δεν χρειάζεστε, για να διασφαλίσετε επαρκές απόθεμα.

Μειώστε δραστικά το απόθεμα των ετικετών

Ξεχάστε πια τα γεμάτα ράφια με προτυπωμένα ρολά ετικετών.

Παραγγείλετε και αποθηκεύστε μόνο έναν τύπο ετικετών: τις κενές.

Αντοχή μελανιού

Σχεδιάζουμε ετικέτες και εκτυπωτές με σαφή αναφορά χημικών στις ετικέτες των δοχείων και συμμορφωνόμαστε με τα βιομηχανικά πρότυπα.1

Ανθεκτικές ετικέτες, ανθεκτικές στις μουτζούρες και το νερό.1

Εκτύπωση και εφαρμογή

Ο νέος κινούμενος αισθητήρας επιτρέπει την εκτύπωση σε οποιοδήποτε σχήμα, χωρίς να απαιτείται 2ο die cut.

Ο πρώτος εκτυπωτής ετικετών inkjet «όλα σε ένα».1

Μπορεί να ενσωματωθεί απρόσκοπτα σε υφιστάμενα συστήματα γραμμών παραγωγής.1

Μέσα και λογισμικό

Είδη μέσων

Οι εκτυπωτές μας εκτυπώνουν σε μεγάλη γκάμα μέσων χωρίς επικάλυψη και σε ματ και γυαλιστερά μέσα με επικάλυψη, προσφέροντάς σας γραφικά και φωτογραφίες υψηλής ποιότητας. Τα μελάνια pigment DURABrite Ultra και UltraChrome DL υπόσχονται υψηλή αντοχή και ευελιξία.

Το πρόγραμμα «Δοκιμασμένα από την Epson για ColorWorks» είναι σχεδιασμένο ώστε να σας παρέχει αξιόπιστες λύσεις μέσων δοκιμασμένες από την Epson οι οποίες κατασκευάζονται από κορυφαίες εταιρείες της βιομηχανίας.

Μαθετε περισσοτερα
 • Premium matte ticket

  Βελτιστοποιημένο για γραφικά και φωτογραφίες υψηλής ποιότητας, αυτό το απαλό, φωτεινό λευκό ματ χαρτί inkjet με επικάλυψη και πάχος 127 μm (107 g/m2), είναι ιδανικό για εισιτήρια και σήμανση. Συνεργάζεται ιδανικά με τα μελάνια pigment Epson DURABrite Ultra και εξασφαλίζει ποιότητα, αντοχή και απλότητα.

  • Ιδανικό για εκτύπωση εισιτηρίων, πλαστικών ταυτοτήτων, επιγραφών για ράφια και σήμανσης
  • Ανώτερη ματ επικάλυψη για εκτυπώσεις εφάμιλλες μιας φωτογραφίας
  • Γρήγορο στέγνωμα και αποτελέσματα ανθεκτικά σε γρατσουνιές και νερό
  Ληψη ενημερωτικου φυλλαδιου
  Product Format Size Supported products
  Premium matte ticket - Roll: 80 mm x 50 m
  C33S045389
  Roll,
  continuous paper
  80 mm x 50 m ColorWorks C3400 Series
  ColorWorks C3500 Series
  Premium matte ticket - Roll: 102 mm x 50 m
  C33S045390
  Roll,
  continuous paper
  102 mm x 50 m ColorWorks C3400 Series
  ColorWorks C3500 Series
 • Premium matte label

  Ιδανικές για εκτυπώσεις εφάμιλλες μιας φωτογραφίας, αυτές οι απαλές, φωτεινές λευκές ετικέτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με μελάνια pigment Epson DURABrite Ultra με αποτέλεσμα εκτυπώσεις που στεγνώνουν γρήγορα και είναι ανθεκτικές στις γρατσουνιές, το νερό και τη θερμότητα. Το ενιαίο κολλητικό υλικό από ακρυλικό προσφέρει μόνιμη και σταθερή επικόλληση σε διάφορες επιφάνειες, ακόμη και σε χαμηλές θερμοκρασίες.

  • Ιδανικές για ετικέτες γραμμοκώδικα, συσκευασίας καταναλωτικών προϊόντων, φαρμακευτικές και άλλες
  • Το μόνιμο κολλητικό υλικό από ακρυλικό είναι πολύ ανθεκτικό στη θερμότητα
  • Οι εκτυπώσεις είναι ανθεκτικές σε μουτζούρες, νερό και άλλα υγρά
  Ληψη ενημερωτικου φυλλαδιου
  Product Format Size Supported products
  Premium matte label - Continuous roll: 51 mm x 35 m
  C33S045417
  Roll,
  continuous label
  51 mm x 35 m ColorWorks C3400 Series
  ColorWorks C3500 Series
  Premium matte label - Continuous roll: 76 mm x 35 m
  C33S045418
  Roll,
  continuous label
  76 mm x 35 m ColorWorks C3400 Series
  ColorWorks C3500 Series
  Premium matte label - Continuous roll: 102 mm x 35 m
  C33S045419
  Roll,
  continuous label
  102 mm x 35 m ColorWorks C3400 Series
  ColorWorks C3500 Series
  Premium matte label - Die-cut roll: 102 mm x 51 mm, 650 labels
  C33S045531
  Roll,
  die-cut label
  102 mm x 51 mm
  (650 labels)
  ColorWorks C3400 Series
  ColorWorks C3500 Series
  Premium matte label - Die-cut roll: 102 mm x 76 mm, 440 labels
  C33S045532
  Roll,
  die-cut label
  102 mm x 76 mm
  (440 labels)
  ColorWorks C3400 Series
  ColorWorks C3500 Series
  Premium matte label - Die-cut roll: 102 mm x 152 mm, 225 labels
  C33S045533
  Roll,
  die-cut label
  102 mm x 152 mm
  (225 labels)
  ColorWorks C3400 Series
  ColorWorks C3500 Series
  Premium matte label - Die-cut roll: 76 mm x 51 mm, 650 labels
  C33S045534
  Roll,
  die-cut label
  76 mm x 51 mm
  (650 labels)
  ColorWorks C3400 Series
  ColorWorks C3500 Series
  Premium matte label - Die-cut roll: 76 mm x 127 mm, 265 labels
  C33S045535
  Roll,
  die-cut label
  76 mm x 127 mm
  (265 labels)
  ColorWorks C3400 Series
  ColorWorks C3500 Series
  Premium matte label - Die-cut roll: 102 mm x 51 mm, 2310 labels
  C33S045722
  Roll,
  die-cut label
  102 mm x 51 mm
  (2310 labels)
  ColorWorks C7500 Series
  Premium matte label - Die-cut roll: 102 mm x 76 mm, 1570 labels
  C33S045723
  Roll,
  die-cut label
  102 mm x 76 mm
  (1570 labels)
  ColorWorks C7500 Series
  Premium matte label - Die-cut roll: 102 mm x 152 mm, 800 labels
  C33S045724
  Roll,
  die-cut label
  102 mm x 152 mm
  (800 labels)
  ColorWorks C7500 Series
  Premium matte label - Die-cut roll: 76 mm x 51 mm, 2310 labels
  C33S045725
  Roll,
  die-cut label
  76 mm x 51 mm
  (2310 labels)
  ColorWorks C7500 Series
  Premium matte label - Die-cut roll: 76 mm x 127 mm, 960 labels
  C33S045726
  Roll,
  die-cut label
  76 mm x 127 mm
  (960 labels)
  ColorWorks C7500 Series
  Premium matte label - Continuous roll: 105 x 35mm, 1 lab
  C33S045727
  Roll,
  continuous label
  105 x 35mm
  1 lab
  ColorWorks C3400 Series
  ColorWorks C3500 Series
  Premium matte label - Continuous roll: 220 mm x 750 (lm) m
  C33S045528
  Coil,
  continuous label
  220 mm x 750 (lm) m ColorWorks C3400 Series
  ColorWorks C3500 Series
  ColorWorks C7500 Series
  ColorWorks C831
 • High gloss label

  Αυτές οι ετικέτες με εξαιρετικά γυαλιστερή επικάλυψη διαθέτουν μικροπόρους και απορροφητική επιφάνεια για εκτυπώσεις εφάμιλλες μιας φωτογραφίας και μόνιμο κολλητικό υλικό από ακρυλικό που μπορεί να κολλάει σε διάφορες επιφάνειες. Επίσης, στεγνώνουν γρήγορα και είναι εξαιρετικά ανθεκτικές με μεγάλη αντοχή στο νερό και τη θερμότητα.

  • Ιδανικές για ετικέτες προϊόντων και συσκευασίας καταναλωτικών προϊόντων
  • Μόνιμο κολλητικό υλικό από ακρυλικό με μεγάλη αντοχή στη θερμότητα
  • Οι εκτυπώσεις είναι ανθεκτικές σε κηλίδες, νερό και άλλα υγρά
  Ληψη ενημερωτικου φυλλαδιου
  Product Format Size Supported products
  High gloss label - Continuous roll: 51 mm x 33 m
  C33S045536
  Roll,
  continuous label
  51 mm x 33 m ColorWorks C3500 Series
  High gloss label - Continuous roll: 76 mm x 33 m
  C33S045537
  Roll,
  continuous label
  76 mm x 33 m ColorWorks C3500 Series
  High gloss label - Continuous roll: 102 mm x 33 m
  C33S045538
  Roll,
  continuous label
  102 mm x 33 m ColorWorks C3500 Series
  High gloss label - Die-cut roll: 102 mm x 51 mm, 610 labels
  C33S045539
  Roll,
  die-cut label
  102 mm x 51 mm
  (610 labels)
  ColorWorks C3500 Series
  High gloss label - Die-cut roll: 102 mm x 76 mm, 415 labels
  C33S045540
  Roll,
  die-cut label
  102 mm x 76 mm
  (415 labels)
  ColorWorks C3500 Series
  High gloss label - Die-cut roll: 102 mm x 152 mm, 210 labels
  C33S045541
  Roll,
  die-cut label
  102 mm x 152 mm
  (210 labels)
  ColorWorks C3500 Series
  High gloss label - Die-cut roll: 76 mm x 51 mm, 610 labels
  C33S045542
  Roll,
  die-cut label
  76 mm x 51 mm
  (610 labels)
  ColorWorks C3500 Series
  High gloss label - Die-cut roll: 76 mm x 127 mm, 250 labels
  C33S045543
  Roll,
  die-cut label
  76 mm x 127 mm
  (250 labels)
  ColorWorks C3500 Series
  High gloss label - Die-cut roll: 102 mm x 51 mm, 2310 labels
  C33S045717
  Roll,
  die-cut label
  102 mm x 51 mm
  (2310 labels)
  ColorWorks C7500 Series
  High gloss label - Die-cut roll: 102 mm x 76 mm, 1570 labels
  C33S045718
  Roll,
  die-cut label
  102 mm x 76 mm
  (1570 labels)
  ColorWorks C7500 Series
  High gloss label - Die-cut roll: 102 mm x 152 mm, 800 labels
  C33S045719
  Roll,
  die-cut label
  102 mm x 152 mm
  (800 labels)
  ColorWorks C7500 Series
  High gloss label - Die-cut roll: 76 mm x 51 mm, 2310 labels
  C33S045720
  Roll,
  die-cut label
  76 mm x 51 mm
  (2310 labels)
  ColorWorks C7500 Series
  High gloss label - Die-cut roll: 76 mm x 127 mm, 960 labels
  C33S045721
  Roll,
  die-cut label
  76 mm x 127 mm
  (2310 labels)
  ColorWorks C7500 Series
  High gloss label - Continuous roll: 220 mm x 750 (lm) m
  C33S045529
  Coil,
  continuous label
  220 mm x 750 (lm) m ColorWorks C3500 Series
  ColorWorks C7500
  ColorWorks C831
 • PE Matte Label

  Εκτυπώστε ανθεκτικές, συνθετικές ετικέτες που μπορούν να αντιμετωπίσουν δυσμενείς συνθήκες. Οι ετικέτες υψηλής ποιότητας και με δυνατότητα σάρωσης είναι ανθεκτικές σε γρατσουνιές, νερό και τα περισσότερα χημικά υλικά, με ανθεκτικό στο νερό κολλητικό υλικό από ακρυλικό για μόνιμη επικόλληση, εξαιρετική αντοχή στην ακτινοβολία UV και τη θερμότητα.

  • Πιστοποίηση BS5609 για εφαρμογές σχετικά με τη σήμανση ΠΕΣ των χημικών προϊόντων
  • Εξαιρετική αντοχή και αξιοπιστία. Αντοχή στις περισσότερες χημικές ουσίες
  • Μόνιμο κολλητικό υλικό από ακρυλικό με εξαιρετική αντοχή στο νερό και τη θερμότητα
  Ληψη ενημερωτικου φυλλαδιου
  Product Format Size Supported products
  PE matte label - Continuous roll: 51 mm x 29 m
  C33S045544
  Roll,
  continuous label
  51 mm x 29 m ColorWorks C3500 Series
  PE matte label - Continuous roll: 76 mm x 29 m
  C33S045545
  Roll,
  continuous label
  76 mm x 29 m ColorWorks C3500 Series
  PE matte label - Continuous roll: 102 mm x 29 m
  C33S045546
  Roll,
  continuous label
  102 mm x 29 m ColorWorks C3500 Series
  PE matte label - Die-cut roll: 102 mm x 51 mm, 535 labels
  C33S045547
  Roll,
  die-cut label
  102 mm x 51 mm
  (535 labels)
  ColorWorks C3500 Series
  PE matte label - Die-cut roll: 102 mm x 76 mm, 365 labels
  C33S045548
  Roll,
  die-cut label
  102 mm x 76 mm
  (365 labels)
  ColorWorks C3500 Series
  PE matte label - Die-cut roll: 102 mm x 152 mm, 185 labels
  C33S045549
  Roll,
  die-cut label
  102 mm x 152 mm
  (185 labels)
  ColorWorks C3500 Series
  PE matte label - Die-cut roll: 76 mm x 51 mm, 535 labels
  C33S045550
  Roll,
  die-cut label
  76 mm x 51 mm
  (535 labels)
  ColorWorks C3500 Series
  PE matte label - Die-cut roll: 76 mm x 127 mm, 220 labels
  C33S045551
  Roll,
  die-cut label
  76 mm x 127 mm
  (220 labels)
  ColorWorks C3500 Series
  PE matte label - Die-cut roll: 203 mm x 305 mm, 500 labels
  C33S045552
  Fanfold,
  die-cut label
  203 mm x 305 mm
  (500 labels)
  ColorWorks C831
  PE matte label - Die-cut roll: 203 mm x 152 mm, 1000 labels
  C33S045553
  Fanfold,
  die-cut Label
  203 mm x 152 mm
  (1000 labels)
  ColorWorks C831
  PE matte label - Die-cut roll: 102 mm x 51 mm, 2310 labels
  C33S045712
  Roll,
  die-cut label
  102 mm x 51 mm
  (2310 labels)
  ColorWorks C7500 Series
  PE matte label - Die-cut roll: 102 mm x 76 mm, 1570 labels
  C33S045713
  Roll,
  die-cut label
  102 mm x 76 mm
  (1570 labels)
  ColorWorks C7500 Series
  PE matte label - Die-cut roll: 102 mm x 152 mm, 800 labels
  C33S045714
  Roll,
  die-cut label
  102 mm x 152 mm
  (800 labels)
  ColorWorks C7500 Series
  PE matte label - Die-cut roll: 76 mm x 51 mm, 2310 labels
  C33S045715
  Roll,
  die-cut label
  76 mm x 51 mm
  (2310 labels)
  ColorWorks C7500 Series
  PE matte label - Die-cut roll: 76 mm x 127 mm, 960 labels
  C33S045716
  Roll,
  die-cut label
  76 mm x 127 mm
  (960 labels)
  ColorWorks C7500 Series
  PE matte label - Continuous roll: 220 mm x 750 (lm) m
  C33S045530
  Coil,
  continuous label
  220 mm x 750 (lm) m ColorWorks C3500 Series
  ColorWorks C7500 Series
  ColorWorks C831
 • BOPP High Gloss Label

  Λευκές ετικέτες BOPP (πολυπροπυλενίου διαξονικού προσανατολισμού) με inkjet επικάλυψη υψηλής στιλπνότητας και με ανθεκτικό στο νερό κολλητικό υλικό από ακρυλικό για μόνιμη επικόλληση.

  • Εξαιρετικά γυαλιστερή επικάλυψη, ιδανική για υψηλής ποιότητας ετικέτες καταναλωτικών προϊόντων
  • Ανθεκτικές, συνθετικές (με βάση το πολυπροπυλένιο) ετικέτες
  • Αντοχή στο νερό και πολλά άλλα υγρά
  • Μόνιμο κολλητικό υλικό από ακρυλικό για όλες τις χρήσεις
  Ληψη ενημερωτικου φυλλαδιου
  Product Format Size Supported products
  BOPP high gloss label - Die-cut roll: 102 mm x 51 mm, 2770 labels
  C33S045702
  Roll,
  die-cut label
  102 mm x 51 mm
  (2770 labels)
  ColorWorks C7500 Series
  BOPP high gloss label - Die-cut roll: 102 mm x 76 mm, 1890 labels
  C33S045703
  Roll,
  die-cut label
  102 mm x 76 mm
  (1890 labels)
  ColorWorks C7500 Series
  BOPP high gloss label - Die-cut roll: 102 mm x 152 mm, 960 labels
  C33S045704
  Roll,
  die-cut label
  102 mm x 152 mm
  (960 labels)
  ColorWorks C7500 Series
  BOPP high gloss label - Die-cut roll: 76 mm x 51 mm, 2770 labels
  C33S045705
  Roll,
  die-cut label
  76 mm x 51 mm
  (2770 labels)
  ColorWorks C7500 Series
  BOPP high gloss label - Die-cut roll: 76 mm x 127 mm, 1150 labels
  C33S045706
  Roll,
  die-cut label
  76 mm x 127 mm
  (1150 labels)
  ColorWorks C7500 Series
  BOPP high gloss label - Die-cut roll: 220 mm x 750 (lm) m
  C33S045700
  Coil,
  die-cut label
  220 mm x 750 (lm) m ColorWorks C7500 Series
 • BOPP Satin Gloss Label

  Λευκές ετικέτες satin-gloss BOPP με inkjet επικάλυψη με ανθεκτικό στο νερό κολλητικό υλικό από ακρυλικό για μόνιμη επικόλληση.

  • Ιδανικές για ετικέτες προϊόντων και συσκευασίας καταναλωτικών προϊόντων
  • Μόνιμο κολλητικό υλικό από ακρυλικό με μεγάλη αντοχή στη θερμότητα
  • Οι εκτυπώσεις είναι ανθεκτικές σε κηλίδες, νερό και άλλα υγρά
  Ληψη ενημερωτικου φυλλαδιου
  Product Format Size Supported products
  BOPP satin gloss label - Die-cut roll: 102 mm x 51 mm, 2770 labels
  C33S045707
  Roll,
  die-cut label
  102 mm x 51 mm
  (2770 labels)
  ColorWorks C7500 Series
  BOPP satin gloss label - Die-cut roll: 102 mm x 76 mm, 1890 labels
  C33S045708
  Roll,
  die-cut label
  102 mm x 76 mm
  (1890 labels)
  ColorWorks C7500 Series
  BOPP satin gloss label - Die-cut roll: 102 mm x 152 mm, 960 labels
  C33S045709
  Roll,
  die-cut label
  102 mm x 152 mm
  (960 labels)
  ColorWorks C7500 Series
  BOPP satin gloss label - Die-cut roll: 76 mm x 51 mm, 2770 labels
  C33S045710
  Roll,
  die-cut label
  76 mm x 51 mm
  (2770 labels)
  ColorWorks C7500 Series
  BOPP satin gloss label - Die-cut roll: 76 mm x 127 mm, 1150 labels
  C33S045711
  Roll,
  die-cut label
  76 mm x 127 mm
  (1150 labels)
  ColorWorks C7500 Series
  BOPP satin gloss label - Die-cut roll: 220 mm x 750 (lm) m
  C33S045701
  Coil,
  die-cut label
  220 mm x 750 (lm) m ColorWorks C7500 Series

Απλό, διαισθητικό λογισμικό

Λογισμικό εύκολης εγκατάστασης

Η αρχική ρύθμιση του εκτυπωτή είναι εύκολη υπόθεση ακόμη και για τους πιο άπειρους χρήστες χάρη στη συμπεριλαμβανόμενη εφαρμογή Install Navi. Αυτό το λογισμικό σάς καθοδηγεί σε κάθε βήμα, από την τοποθέτηση έως τη διαμόρφωση των ρυθμίσεων του εκτυπωτή και των μέσων, ώστε να μην υπάρχει το παραμικρό περιθώριο για σφάλματα.

NiceLabel SE για την Epson

Δημιουργήστε και εκτυπώστε εύκολα ετικέτες υψηλής ποιότητας χάρη σε αυτό το συμπεριλαμβανόμενο λογισμικό σχεδιασμού ετικετών. Με τα ενσωματωμένα API του προγράμματος οδήγησης εκτυπωτή Epson δεν χρειάζεται πλέον να διαμορφώνετε χειροκίνητα τις ρυθμίσεις προγράμματος οδήγησης του εκτυπωτή για Windows.

Ληψη

Βοηθητικά προγράμματα δικτύου

Εγκαταστήστε και ρυθμίστε πολλούς εκτυπωτές σε ένα δίκτυο χάρη στο πακέτο βοηθητικών προγραμμάτων δικτύου Epson Network Utilities. Αυτό το λογισμικό θα σας βοηθήσει επίσης να δημιουργήσετε και να υλοποιήσετε προσαρμοσμένες εφαρμογές σε ένα δίκτυο και να ελαχιστοποιήσετε το χρόνο εκτός λειτουργίας χάρη στις δυνατότητες παρακολούθησης και διαχείρισής τους από κάποιο κεντρικό σημείο.

Περιπτωσιολογικές μελέτες

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λύσεις Epson, απλά συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας εκπρόσωπος της Epson.

Τα πεδια που υποδεικνυονται με «*» ειναι υποχρεωτικα.

Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο

Ενδιαφέρομαι για τα παρακάτω προϊόντα
(επιλέξτε όσα ισχύουν για εσάς):

Θέλω να λαμβάνω πληροφορίες μέσω e-mail σχετικά με μελλοντικά προϊόντα, προσφορές και εκδηλώσεις της Epson.
Επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 16 ετών.
 1. Ισχύει μόνο για CW-C6000PE και CW-65000PE.
Σύγκριση Επικοινωνήστε μαζί μας
Κλείσιμο

Σύγκριση προϊόντων

από 3 επιλεγμένα

Κατάργηση από τη σύγκριση

Παράλειψη