ΧΑΡΤΙΑ FINE ART

Επιλέξτε ένα χαρτί για εκτυπώσεις φωτογραφιών και έργων τέχνης που έχει σχεδιαστεί για βέλτιστα αποτελέσματα όταν χρησιμοποιούνται εκτυπωτές και μελάνια της Epson.

Βαμβακερά χαρτιά Fine Art

Η Epson προσφέρει τέσσερα βαμβακερά χαρτιά Fine Art, σχεδιασμένα για υψηλής ποιότητας αναπαραγωγή φωτογραφιών και έργων τέχνης. Τα χαρτιά είναι κατάλληλα για καλλιτέχνες, φωτογράφους, τυπογραφεία και μουσεία.

Λείο λαμπερό χαρτί Fine Art Cotton Smooth Bright

Φωτογραφική εκτύπωση με πιστή αναπαραγωγή των ανεπαίσθητων τονικών διακυμάνσεων και των λεπτομερειών.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Λείο φυσικό χαρτί Fine Art Cotton Smooth Natural

Για αναπαραγωγή έργων τέχνης ή για θέματα που χρειάζονται ελαφρώς ανάγλυφη επιφάνεια προκειμένου να αναδειχθούν περιοχές της εικόνας.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ανάγλυφο λαμπερό χαρτί Fine Art Cotton Textured Bright

Φωτογραφική εκτύπωση και εικόνες όπου απαιτείται πιο έντονη εμφάνιση.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ανάγλυφο φυσικό χαρτί Fine Art Cotton Textured Natural

Αναπαραγωγή έργων τέχνης και βελτιωμένες ιδιότητες για τήρηση σε αρχείο.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εξασφαλίστε τα καλύτερα αποτελέσματα από τα μελάνια Epson UltraChrome

Όλα θα είναι ακριβώς όπως τα θυμάστε, με φυσικά χρώματα, ομαλές χρωματικές διαβαθμίσεις, ρεαλιστικές αποχρώσεις επιδερμίδας και άλλα.

 • UltraChrome K3 / K3+VM
 • UltraChrome HD / HDR
 • UltraChrome HDX
 • UltraChrome Pro
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τέλεια για ψηφιακή αναπαραγωγή έργων τέχνης

Με αυτά τα βαμβακερά χαρτιά Fine Art, εξασφαλίζετε εκτυπώσεις ανώτερης ποιότητας, με σταθερά και ομοιόμορφα αποτελέσματα που απαιτούνται για ποιοτικές περιορισμένες εκδόσεις. Πληρούν και υπερβαίνουν τα 60 χρόνια στη δοκιμή αντοχής στο φως με μελάνια pigment UltraChrome υδατικής βάσης και είναι πιστοποιημένα για Digigraphie1.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βασικά χαρακτηριστικά

Υψηλή ποιότητα

 • Χαρτί ανώτερης ποιότητας, σχεδιασμένο για ανθεκτικές εκτυπώσεις μεγάλης διαρκείας που δεν κιτρινίζουν ούτε ξεθωριάζουν.
 • Με πλούσια ιστορία στην ψηφιακή εκτύπωση έργων τέχνης, η Epson κατανοεί τι χρειάζεται για την παραγωγή εξαιρετικών χαρτιών Fine Art. Απόδειξη της ποιότητας αυτής της σειράς είναι ότι προμηθευόμαστε το βασικό χαρτί από πολύ γνωστή χαρτοποιία. Αυτά τα χαρτιά Fine Art είναι εξαιρετικά για αρχειακούς σκοπούς, καθώς είναι κατασκευασμένα 100% από βαμβάκι και χρησιμοποιούν πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας χωρίς πρόσθετα που θα μπορούσαν να υποβαθμίσουν την εικόνα. Με πολυτελή εμφάνιση και αίσθηση, αυτά τα χαρτιά είναι ελκυστικά όχι μόνο για επαγγελματική χρήση.

Εξαιρετική γκάμα χρωμάτων

 • Χαρτιά που αναπαράγουν με ακρίβεια τα χρώματα των πρωτότυπων έργων τέχνης ή φωτογραφιών.
 • Αυτά τα χαρτιά Fine Art διαθέτουν επικάλυψη τελευταίας τεχνολογίας, για να εξασφαλιστεί ότι συνεργάζονται με τα πιο εξελιγμένα μελάνια UltraChrome της Epson, για αναπαραγωγή όσο δυνατόν μεγαλύτερης γκάμας χρωμάτων.

Ολοκληρωμένη λύση Epson

 • Αναλώσιμα που λειτουργούν άψογα με τον εκτυπωτή
 • Η Epson προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση που περιλαμβάνει χαρτιά, μελάνια, εκτυπωτές, κεφαλή εκτύπωσης, λογισμικό και εγγύηση. Έτσι, ο πελάτης έχει τη σιγουριά ότι όλα τα μέρη έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί για να λειτουργούν άψογα μαζί.

Εύκολη έναρξη χρήσης

LEARN MORE

Συμβατά προϊόντα

Όλα τα χαρτιά Fine Art έχουν δοκιμαστεί εκτενώς και έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν με τους παρακάτω εκτυπωτές.

SureColor SC-P20000

Συνδυάστε υψηλότερη ταχύτητα εκτύπωσης και εξαιρετική ποιότητα 600 x 600 dpi και πάνω με αυτούς τους εκτυπωτές ακριβείας.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

SureColor SC-P10000

Σχεδιασμένοι για εργαστήρια φωτογραφίας, ακριβά φωτογραφικά και φωτοτυπικά καταστήματα, καθώς και εταιρείες που αναζητούν μια εσωτερική λύση.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σειρά SureColor SC-P6000

Δημιουργήστε με σταθερότητα επαγγελματικές φωτογραφίες και εκτυπώσεις έργων τέχνης υψηλής ποιότητας, με ακρίβεια και μεγάλη διάρκεια σε μια σειρά μέσων.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σειρά SureColor SC-P7000

Σχεδιασμένοι για επαγγελματικά δοκίμια και φωτογραφικές εφαρμογές, ενσωματώνουν τις τελευταίες τεχνολογίες απεικόνισης της Epson.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σειρά SureColor SC-P8000

Δημιουργήστε επαγγελματικές εκτυπώσεις και δοκίμια ύψιστης ποιότητας με αυτούς τους ευέλικτους φωτογραφικούς εκτυπωτές και proofer 44 ιντσών.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σειρά SureColor SC-P9000

Προηγμένη σχεδίαση που συνδυάζεται με μια γκάμα εύχρηστων χαρακτηριστικών. Δημιουργεί εκτυπώσεις εξαιρετικής ποιότητας και υψηλής ακρίβειας, με φωτεινά, ζωντανά χρώματα

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

SureColor SC-P800

Φωτογραφικός εκτυπωτής A2 ανώτερης ποιότητας, με ευέλικτες δυνατότητες διασύνδεσης και επιλογή ρολού χαρτιού για δημιουργία εκτυπώσεων επαγγελματικής κατηγορίας σε μεγάλη γκάμα μέσων.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Περιπτωσιολογικές μελέτες

 1. Αποτέλεσμα δοκιμών που πραγματοποιήθηκαν από το εργαστήριο Laboratoire national de métrologie et d'essais (LNE) στη Γαλλία.