ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ

ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΣ ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ A3

ΥΨΗΛΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ

WorkForce Enterprise

CLOSE

 

WorkForce Enterprise WF-C17590

Αυτός ο φιλικός προς το περιβάλλον επαγγελματικός, πολυλειτουργικός, έγχρωμος εκτυπωτής A3 εκτυπώνει αξιόπιστα έγγραφα υψηλής ποιότητας σε πολύ υψηλές ταχύτητες 75 ipm.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΦΥΛΛΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

WorkForce Enterprise WF-C20590

Εκτυπώστε έγγραφα υψηλής ποιότητας σε εξαιρετικά γρήγορη ταχύτητα 100 ipm, με αυτόν τον αξιόπιστο και φιλικό προς το περιβάλλον έγχρωμο πολυλειτουργικό εκτυπωτή A3 για επιχειρήσεις.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΦΥΛΛΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Βασικά χαρακτηριστικά

Όταν η δύναμη συναντά την αποτελεσματικότητα

ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ
ΣΕ ΥΨΗΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ
ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΣ
ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ


ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ

 
Revolutionary high-speed business MFP Μην μένετε στο παρελθόν.
Κάντε την αλλαγή.
Revolutionary high-speed business MFP Μην μένετε στο
παρελθόν.

Κάντε την αλλαγή.

CLOSE

 
 • Γραμμική κεφαλή για εκτύπωση στα 100 ipm

  Παρά την ενεργειακή αποδοτικότητά του, δεν υπάρχουν συμβιβασμοί στην απόδοση. Η γραμμική κεφαλή εκτύπωσης inkjet που εξασφαλίζει ιδιαίτερα υψηλές ταχύτητες και ποιότητα εκτύπωσης έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τις αρχές της κλιμακωτής τεχνολογίας την οποία πρωτοχρησιμοποίησε η Epson σε βιομηχανικά συστήματα, όπως σε μεγάλες πρέσες εκτύπωσης ετικετών. Η εντυπωσιακή σχεδίαση της νέας γραμμικής κεφαλής εκτύπωσης, η οποία έχει πλάτος μόνο 43 χιλιοστά και περιέχει 33.500 ακροφύσια κατά προσέγγιση, παρέχει εκπληκτική ανίχνευση διαλείψεων με στόχο τη μείωση της δημιουργίας γραμμών στην εκτύπωση (banding).

 • Αυτόματη ανίχνευση διαλείψεων ακροφυσίου

  Με 33.500 ακροφύσια, η μόνιμα υψηλής ποιότητας εκτύπωση είναι διασφαλισμένη. Η τεχνολογία επαλήθευσης ακροφύσιου της Epson, που χρησιμοποιεί στοιχεία κρυστάλλων piezo (piezo-crystal), βοηθά στον αυτόματο εντοπισμό και διόρθωση, χωρίς διακοπή της λειτουργίας.

 • Η ισχύς των εκτυπωτών inkjet

  Σε αντίθεση με τα συστήματα που βασίζονται στη θερμότητα και που διαθέτουν περιορισμούς ως προς τα μέσα εκτύπωσης, η τεχνολογία PrecisionCore της Epson σάς επιτρέπει να δημιουργείτε εργασίες πιο ανθεκτικές και με περισσότερα χρώματα σε ένα μεγάλο εύρος υποστρωμάτων.

 • Revolutionary high-speed business MFP

  Επιλογές

  Με μέγιστη είσοδο χαρτιού 5.350 φύλλα, προαιρετικό δίσκο μεγάλης χωρητικότητας 3.000 φύλλων, μονάδα φινιρίσματος 4.000 φύλλων με δυνατότητα συρραφής και χωρίς ανάγκη προθέρμανσης, εκτελείτε τις εργασίες σας χωρίς διακοπή. Οι εκτυπώσεις είναι έτοιμες μόλις φτάσετε στον εκτυπωτή, επιτυγχάνοντας έτσι βέλτιστη παραγωγικότητα όταν την έχετε περισσότερο ανάγκη.

  • Μονάδα φινιρίσματος 4.000 φύλλων με δυνατότητα συγκέντρωσης, μετατόπισης και συρραφής

  • Μέγιστη είσοδος χαρτιού 5.350 φύλλα με προαιρετική τροφοδοσία χαρτιού

  • Ταχύτητα εκτύπωσης έως 100 ipm

  Αναλώσιμα και τεχνολογία μελανιού

  Δεν υπάρχει κανένας απολύτως συμβιβασμός. Χάρη στην τεχνολογία inkjet γραμμικής κεφαλής PrecisionCore της Epson, στα υγρά μελάνια και στον αποτελεσματικό μηχανισμό μεταφοράς χαρτιού, θα αποκτήσετε έναν αξιόπιστο και γρήγορο πολυλειτουργικό εκτυπωτή που αυξάνει τη συνολική παραγωγικότητα χωρίς να θυσιάσει την ποιότητα.

  • Φύσιγγες μελανιών μεγάλης χωρητικότητας: K = 2 x 50.000, CMY = 50.000

  • Χάρη στο μελάνι pigment DURABrite Pro, επιτυγχάνετε ευκρινή ποιότητα εκτύπωσης με ευκολία και ευελιξία σε διαφορετικούς τύπους μέσων και επίπεδα

  • Ποιότητα εκτύπωσης με διασφαλισμένη ευκρίνεια

  Κατεβάστε το ενημερωτικό δελτίο αναλωσίμων
  Revolutionary high-speed business MFP

  Λύσεις και ενοποίηση

  Εκτυπωτές laser εναντίον εκτυπωτών inkjet

  Απλή τεχνολογία ψυχρής, ανέπαφης εκτύπωσης. Η εκτύπωση περιλαμβάνει μια απλή διαδικασία και μετά ακολουθεί η τελική εκτύπωση:

  • — Ψεκασμός μελανιού
  • — Τελική εκτύπωση

  Πολύπλοκη τεχνολογία με χρήση θέρμανσης και πίεσης. Η εκτύπωση περιλαμβάνει πολλές διαδικασίες:

  • — Φόρτωση
  • — Έκθεση
  • — Εμφάνιση
  • — Πρώτη μεταφορά
  • — Δεύτερη μεταφορά
  • — Τελική επεξεργασία
  • — Τελική εκτύπωση
  Revolutionary high-speed business MFP Revolutionary high-speed business MFP

  Γιατί να κάνετε την αλλαγή;

  Όταν αλλάζετε από εκτυπωτή laser σε inkjet, δεν επιλέγετε μόνο τη χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας, τα λιγότερα απορρίμματα και το μειωμένο κόστος ιδιοκτησίας που σας προσφέρει. Επιλέγετε, επίσης, έναν γρήγορο εκτυπωτή υψηλής ποιότητας και απόδοσης, με πολλά τελικά πλεονεκτήματα για την επιχείρησή σας2.

  • Κάντε την αλλαγή σε εκτυπωτή inkjet

   Εάν κάθε επιχείρηση στην Ευρώπη ξεκινούσε να χρησιμοποιεί τους επαγγελματικούς εκτυπωτές inkjet της Epson, τότε η εξοικονόμηση ενέργειας που θα προέκυπτε θα επαρκούσε για την ηλεκτροδότηση τουλάχιστον 507.000 νοικοκυριών

   Έως 96% λιγότερη ενέργεια, σε σύγκριση με τους εκτυπωτές laser

  • Περιορίστε τα απορρίμματα

   Εάν κάθε επιχείρηση στην Ευρώπη ξεκινούσε να χρησιμοποιεί τους επαγγελματικούς εκτυπωτές inkjet της Epson, θα γινόταν εξοικονόμηση απορριμμάτων τουλάχιστον κατά 221.000 τόνους.

   94% λιγότερα απορρίμματα, σε σύγκριση με τους εκτυπωτές laser

  • Επιλέξτε την οικολογική εναλλακτική εκτύπωσης

   Εάν κάθε επιχείρηση στην Ευρώπη ξεκινούσε να χρησιμοποιεί τους επαγγελματικούς εκτυπωτές inkjet της Epson, τότε η μείωση στις εκπομπές CO2 που θα προέκυπτε θα ισούταν με τον όγκο που απορροφάται από τουλάχιστον 26,9 εκατομμύρια δέντρα

   92% λιγότερες εκπομπές CO2, σε σύγκριση με τους εκτυπωτές laser

  • 3,5 φορές πιο γρήγοροι, σε σύγκριση με τους εκτυπωτές laser

  ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σειρά WorkForce Enterprises, απλώς συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και ένας αντιπρόσωπος της Epson θα επικοινωνήσει μαζί σας.

  Please fill in this field
  Please fill in this field
  Please fill in this field
  Please fill in this field
  Please fill in this field
  Please fill in this field
  Please fill in this field
  Please fill in this field
  Έλεγχος ασφαλείας

  Αυτό μας βοηθάει να ξεχωρίζουμε ότι πρόκειται για αληθινούς χρήστες κι όχι για ανεπιθύμητη αλληλογραφία.

  1. Βάσει δοκιμής από το BLI για διάστημα δύο μηνών μέχρι τον Φεβρουάριο του 2017, σε σύγκριση με επιλεγμένα ανταγωνιστικά μηχανήματα, κατόπιν εντολής της Epson. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.epson.eu/inkjetsaving
  2. Για να κατανοήσετε τους υπολογισμούς και τον τρόπο με τον οποίο αυτή η εξοικονόμηση ωφελεί την επιχείρησή σας, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: www.epson.gr/make-the-switch
  Επικοινωνήστε μαζί μας